Pics
DATUM: 2008-07-31 | TID: 23:26:57 | KATEGORI: Vardag 2008

För er alla som inte visste så har jag även en Bilddagbok där jag lägger in mina bilder =) Självklart heter jag maandys där med.

Ett innan läggdags
DATUM: 2008-07-31 | TID: 22:21:57 | KATEGORI: Vardag 2008

Hellu!

Sitter och pratar i telefon Katta och har gjort det i kanske över en timme nu. Har hunnit städa mitt rum under tiden och packat ner det sista.  Åh så pirrigt  imorgon åker jag! Idag fick jag ett vykort från Lovisa och 500 kroner utav mormor och morfar. Så ska skicka lite vykort till folk när jag är i Cypern. Ska bara få allas adresser först då. Annars blir det inget vykort. Juste. Mouli tröjan jag hittade den på mouli hemsidan på deras internet butik. Sen vet jag att den finns i Vällingby. Så efter jag kommit hem från cypern ska jag och Katta till Vällingby och köpa varsin Mouli tröja =)

Torsdag kväll
DATUM: 2008-07-31 | TID: 20:01:35 | KATEGORI: Vardag 2008

Haaaaaaallå!

Är på lite bättre humör nu. Ändå är inte allt okej. Blir så irriterad på vissa personer.  Ska inte låta dom förstöra min dag =) Ja kom till pappa innan 5 och vi satte igång med färgningen. Vi bestämde att inte färga håret så som jag ville. För det skulle ju blekas under tiden jag är i Cypern. Så det blev bara utväxten som vanligt. Men klippte av en del och lite uppklippt. Men när jag kommer hem ifrån Cypern så ska jag färga så som jag beskrev det. Iallafall försöka. Mitt hår vill inte alltid bli den färgen jag vill ha.

Men nu har jag iallafall pakat. Tror jag har packat ner allt eller det blev rätt fullt. Kommer inte andvända allt men vafan. Måste ju ha flera val. Nu ska bara skorna ner så är allt klart. Åh herregud vad jag är nevös. Har aldrig rest med bara mamma. Undrar hur det kommer gå. Hoppas vi iallafall kommer komma överrens hela veckan. Inget ska få förstöra min resa.Absolut inget/ingen. Men nu ropar pappa att jag måste städa mitt rum så skriver lite senare!

arg,sur,trött och bara rent sagt irriterad
DATUM: 2008-07-31 | TID: 16:13:48 | KATEGORI: Vardag 2008

Ja där fick ni veta dagens humör. Sista timmen har varit hemsk. Har jobbat arslet av mig. Råkade göra så alla papper ramla ut från sina mappar så det var bara att sätta sig på golvet och försöka lista ut vart dom skulle. Tidskrävande vill ju inte behöva jobba över. Sen när jag ska sortera alla mappar in till lådorna så la jag alla lite här och där och fick göra om. Nu har lådorna blivit överfulla men jag orkar inte vika nya. För jag är hungrig och kan inte arbeta på en tom mage! Snart ska jag gå och skriva på min timrapport och ta tåget till Älvsjö då jag ska fixa håret. Tack och hej det var allt från mig.


Lite om hår
DATUM: 2008-07-31 | TID: 12:26:38 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå där!

Så har jag precis kommit tillbaka ifrån lunchen. Imorse köpte jag en sallad ifrån pressbyrån, en kycklingsallad och den smakade jätte äckligt! Har ätit den förut och då var den jätte smarrig. Nu är det endast 4 timmar kvar. Åh så skönt att imorgon slutar jag. Skulle aldrig ha klarat av en vecka till på Vinnova. Visst har det varit bra men väldigt uttråkande imellanåt.

 Vet ni vad. Jag har funderat på om jag kanske ska färga en lite ljusare färg idag. Skulle vilja ha lite ljusare brun med mörk blonda slingor. Vet inte om det skulle passa men det skulle vara roligt med en förändring. Men vet inte heller hur mycket tid pappa har. Han har lite saker att fixa och det ska han göra innan 19:00. Men får se hur det blir. Vad tror ni. Skulle jag passa i lite ljusare brun nyans och så med några blonda slingor? Nu menar jag inte ljusbrun utan bara en lite ljusare färg från vad jag har nu.

JAAA!
DATUM: 2008-07-31 | TID: 10:39:42 | KATEGORI: Vardag 2008

Pratade nyss med mamma och det här med Mouli tröjan verkade lovande! Kanske ska beställa den redan ikväll. Wiho! Det här gjorde min dag iallafall. Nu måste jag gå och prata med min handläggare och fråga hur betalningen och sånt sker med lönen. Mamma hade en del frågor jag inte kunde besvara.

Värsta kapet!
DATUM: 2008-07-31 | TID: 10:33:45 | KATEGORI:

Sitter och kollar på kläder på internet och hittade en sjukt snygg Mouli zip-tröja. Den var perfekt. Förut när dom var jätte "inne" så ville jag ha en men det blev lite uttjatat att inprincip alla gick runt med en mouli tröja men den här den har jag aldrig sätt någon med. Perfekta färger också. Så kanske ska beställa den när jag kommer hem från Cypern =)



 

@ work
DATUM: 2008-07-31 | TID: 09:08:19 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejdär :)

Så var det redan torsdag. Snacka om att veckan har gått snabbt fram. Bara en dag kvar till Cypern. Åh så pirrigt! Nu sitter jag iallafall på jobbet. Bytte plats idag kanske lite onödigt men det är en mycket bättre dator och jag kan lyssna på musik ifrån datan istället för mina gamla vanliga låtar på iPoden. Så det är skönt. Efter jag skrivit klart det här inlägget har jag tänkt ta en fika. Köpte med mig en yoggi yalla. Även om jag äter frukost på morgonen blir jag hungrig sen. Inte så speciellt bra ju .. Men idag efter jobbet ska jag direkt till pappas jobb i Älvsjö. Ska färga och klippa håret. Vilket verkligen behövs. Det ser förjävligt ut just nu. Katastrof. Men har även tänkt klippa av ca 5-8 cm. För nu är det för långt för min smak det växer ändå ut snabbt igen.

Varning! Långt inlägg
DATUM: 2008-07-30 | TID: 23:08:16 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejdär!

Så är man nyduschad. Sitter i sängen med en handduk runt håret. Måste alldeles strax börja föna håret så jag kan gå och lägga mig. Ska gå upp halv 7 imorgon men måste tänka ut en outfit innan jag somnar så blir det lite snabbare imorgon. Ja iallafall. Hoppas allt är bra med er! Med mig är allt bara toppen. Livet steker och jag älskar sommaren. Varför ska den ta slut om bara några veckor ..

Gick 25 minuter tidigare från jobbet idag. Vilket var riktigt skönt! Då började jag bege mig mot pub där Lovisa, Katta och David befan sig. Vi gick in i en del affärer. Köpte ingenting idag vilket är lite ovanligt eller jo jag köpte en smarrig glass från Mc Donalds. Lite senare då klockan var runt 7 begav vi oss hemåt. Då jag fick sällskap på pendeltåget utav David och Lovisa. Sen sällskap på bussen utav Linnea,Lillen och Viktor. Jag och Linnea planerade då att vi skulle ses lite senare.

Efter jag har valt ut mina kläder inför Cypern och ätit lite så träffades jag och syrran. Satte oss på en busshållsplats och bara pratade om allt! Skönt att få träffa den lilla plutten igen. När det var dags att gå hem så hittade Linnea trehundra kroner! Snacka om tur och så snäll som hon är så fick jag hundrakroner.Så istället för att laga mat idag ska jag köpa mig en god kyckling sallad imorgon.












Utan dina andetag
DATUM: 2008-07-30 | TID: 15:42:24 | KATEGORI: Media

Veckans låt. Har gått och lyssnat på den hela veckan och jag tröttnar aldrig. Så himla fin text och melodi. Brukar blunda medans jag lyssnar på den här låten. En utav mina favorit låtar.



Not long time left
DATUM: 2008-07-30 | TID: 14:59:45 | KATEGORI: Vardag 2008

Så nu är det endast 1 timme och 30 minuter kvar tills jag slutar. Då jag ska träffa Lovisa och Katta! Träffade dom under min fika rast då jag köpte nya nylonstrumpbyxor och två äpplen och lite lösviktgodis. Vi "planerade" lite vad vi skulle göra sen och självklart blev det att  vi ska till Mc Donalds. När vi tre är tillsammans blir vi stammisar där. Men vem kan klaga ? Det är ju väldigt smarrigt.

Det här med att jag skulle köpa effektivt under en timme gick ju inte så speciellt bra. Fan också. Satt bara och kollade på fakta om Cypern. Konnos Bay ska tydligen vara jätte bra. En jätte fin strand och en mysig bar/resturang. Sen att man kan ta buss till Ayia Napa. Så förhoppsningsvis gör vi det en dag. Sen efter det jag har läst så verkar det som att Fig Three Bay har den finaste stranden. Hoppas det stämmer! Bor ju endast 80 meter ifrån stranden,vilket är perfekt! 

Halva dagen har gått!
DATUM: 2008-07-30 | TID: 13:04:16 | KATEGORI: Vardag 2008

HejHej =)

Så var lunchrasten över plus min smygrast. Ska börja jobba om några minuter och har faktiskt tänkt att försöka undvika fastna framför datan. Så en timmes jobb tills nästa rast. Det kommer jag klara! Hoppas det iallafall. Nä nu ska jag endast ha positiva tankar. Mina nylon strumpbyxor gick sönder så ska köpa nya på min rast och trodligtvis lite godis och ett äpple. För att få i mig lite sött så jag blir full med energi. Har tänkt att efter rasten ska jag söka på lite fakta om Fih Tree Bay. Det är området jag och mamma ska bo på Cypern. Ska kolla vad det finns att göra o.sv Om ni har varit där kan ni jätte gärna tipsa om saker att göra =) Det uppskattas riktigt mycket! I huvudtaget har du varit i Cypern. Kommentera och berätta vad som var bra/dåligt =)

Today I'm feeling good
DATUM: 2008-07-30 | TID: 10:01:34 | KATEGORI: Vardag 2008

Idag är jag glad! Tillskillnad från andra dagar. Men idag känner jag mig full med energi i kroppen och jag orkar göra vad som helst. Har fått göra min favorit uppgift på jobbet. Först ta bort alla  avslutade projekten från hängmapparna sen leta upp på ÄHS och sen in med dom papperna i boxar. Stackars Svante som fick uppgiften att bära stora flyttkartonger som väger en hel del. Blev lite smått chockad när jag märkte att klockan redan var 10. Jag känner av mig att det här kommer vara en bra dag. Efter jobbet ska jag träffa Lovisa och sen hem och tvätta/packa för om 2 och en halv dag åker jag! Blir trodligtvis ingen uppdatering där nere. Utan denna semester har jag tänkt ta det lugnt och ligga vid poolen och bada en hel del! Min handledare Mia sa att hon och hennes kompis hade planerat att åka till Cypern och att det var jätte fina stränder och vattet var jätte fint vilket fick mig att bli jätte glad. För ingenting ska hindra mig till att ha en skön semester. Allt som behövs är bra hotell, bra mat och bra stränder och pool. Då är jag nöjd.

Not that much time left
DATUM: 2008-07-29 | TID: 14:48:18 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå endast 1 timme och 40 minuter kvar nu. Idag har varit den tråkigaste dagen hitills. Fick en uppgift och den har jag segat med det hela dagen. För efter det måste jag in i arkiv rummet där det knappt finns någon luft. Det får bli imorgon. Men nu sitter jag bara inne på msn och snackar med lite folk. På fika rasten gick jag till Åhlens och köpa äpplen och lite godis. Behöver få i mig lite socker. Känner mig väldigt yr och varm just nu. Vilket inte är bra alls! Kankse går ut på balkongen för att få lite frisk luft. Men nu ska jag ta mig en godisbit och forsätta "jobba"

The work is going slow
DATUM: 2008-07-29 | TID: 10:20:39 | KATEGORI: Vardag 2008

Halloj. Så har jag fått i mig mitt dagliga dos utav varmchoklad. Nu har det faktiskt börjat smaka lite bättre så får i mig hela allt. Men så sitter jag vid mitt skrivbord och är jätte uttråkad och hungrig. Vill gå och äta lunch redan nu men det är lite väl tidigt. Måste berätta en rolig sak! Brevid mig sitter en jätte snäll kvinna som hade glömt sin mobil på skrivbordet och medans hon var borta ringde hennes telefon minst 10 gånger. Hon hade på högst volym och vibration så alla på kontoret blev jätte irriterade och så när hon kom tillbaka såg man att hon tyckte det var lite pinsamt. Förstår henne för det skulle jag också göra! Åh vad min mage låter, är verkligen jätte hungrig men det är allt för tidigt att äta nu. Får försöka sluta tänka på det så kanske det blir bättre så småningom.

Can I press fast foward and go to Friday?
DATUM: 2008-07-29 | TID: 08:33:06 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå där! Nu sitter jag på jobbet och har arbetat så så flitigt i kanske en kvart så jag tyckte jag förtjänade en lite rast så jag kunde blogga. Så var det tisdag. Endast 1dag kvar tills farmor och farfar åker hem, 1 dag kvar tills jag träffar Lovisa, 2dagar kvar tills jag ska färga mitt hår och 3 dagar kvar tills jag slutar jobba på Vinnova och åker till Cypern. 21 dagar kvar tills jag börjar gymnasiumet. Pirrigt! Jag har en del saker jag vill hinna med innan jag åker till Cypern som att leta efter en ny bikini, köpa lite småsaker,tvätta,packa och träffa folket. Jag har bara halft insätt att jag ska åka till Cypern men jag tror på torsdag kommer jag bli riktigt nervös. Säger redan nu FÖRLÅT! För jag kommer tjata mycket om Cypern nu dagarna innan. Vet att jag gör det redan nu. Men jag ska försöka att skriva om annat  =)

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHH!
DATUM: 2008-07-28 | TID: 20:56:58 | KATEGORI: Vardag 2008

Fyfan vad jag är glad! Nu har vi bokat resa till Cypern. Jag och mamma åker den 1 Augusti och är borta i 1 vecka. Så en vecka med bad och sol. That's life! Åh vad jag längtar. Ska börja tvätta kläder och packa. Är så så så glad. Jag hoppas bara jag och mamma kommer överens hela veckan så vi slipper allt tjaffs och tar det hemma istället. Men måste ta ledigt från jobbet på fredag för att hinna med flyget. Åh så det pirrar i magen jag är så lycklig. Hotellet vi ska bo på heter Anastasia Beach och ligger i i orten Protaras. Det är ett all inclusvise hotell så hoppas maten inte är en besvikelse. Annars får vi gå ut och äta.

Hotellet =)


Tillökning
DATUM: 2008-07-28 | TID: 14:33:29 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är min kusin födds. Kvart i 1 idag så föddes min kusin. Välkommen till den galna familjen Lundholm. Så någon gång nästa vecka så får jag se min lilla kusin. Inget namn är valt än men jag hoppas på Elias. Det låter så bra till Arvid och Elias.


Want to leave
DATUM: 2008-07-28 | TID: 13:18:25 | KATEGORI: Vardag 2008

45 minuter kvar tills det är rast men nu känns det som att jag ändå har rast eftersom det verkar inte finnas något att göra. Börjar blir lite uttråkad att endast sitta inne på playahead eller facebook. När det ändå inte är några roliga inne eftersom alla verkar vara ute och njuta av det underbara vädret ? Jag sitter vid mitt skrivbord som är placerat precis brevid ett fönster. Så här sitter jag bara någon meter ifrån den friska luften men kommer inte ut. Åh vad jag vill åka hem! Orkar inte med detta jobb någo mer.....


First day of work this week
DATUM: 2008-07-28 | TID: 10:00:11 | KATEGORI: Vardag 2008

Skönt att det endast är 5 dagar kvar på jobbet. Skulle verkligen inte ha klarat av mer dagar. Nu har det gått 2 timmar och jag är riktigt uttråkad. Mikkis fyller år idag så grattis till henne! Önskar att jag vore hemma så jag kunde ha firat henne. Men jag sitter fast på kontoret. Min morbror är inte på jobbet idag. Han och hans fru har åkt in på BB. Jag ska få en till kusin denna eller nästa dag. Skojj! Önskar att det skulle regna nu skulle inte ha lika stor ångest då. Sitter inne på ett kontor hela dagarna när jag egentligen borde vara ute och njuta utav det vackra vädret. Hoppas att det är varmt till helgen för då ska jag minsann bada! Nä nu måste jag återgå till mitt "arbete" och som vanligt finns det knappt något att göra. Men måste verka aktiv.

Beautiful day
DATUM: 2008-07-27 | TID: 22:05:36 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejdär  :) Hoppas att ni gick ut och hade en bra dag. Jag har iallafall haft en riktigt bra dag. Började av med att Laura och Jag gick och köpte mat o.sv inför badandet i Mörtsjön. Vi badade,åt och snackade en massa. Skönt att äntligen träffa tjejerna. Men alla getingar gjorde oss galna! Stackars Laura som blev stuken. Kände mig som 5 år när jag kom in i vattnet. Då får jag tillbaka känslan utav att jag älskar att bada. Ingen sån där person som bara kan ligga hela dagen och sola blir rastlös efter endast en kvart! Kan nog bero på att jag endast bränner mig. Inte kul att gå runt och vara lika röd som en kräfta.









Söndag
DATUM: 2008-07-27 | TID: 11:16:31 | KATEGORI: Vardag 2008

Halloj!

Så var det söndag morgon och helgen har gått lika snabbt som vanligt. Tur att det bara är en vecka kvar utav jobbet sen är det helg hela veckan. Idag var det egentligen planerat att jag skulle till stan med Laura men det är ju kokhett ute så vi ska följa med Mikkis och Emelie och bada. Ska bli najs! Första doppet här i Sverige. Så när Laura ringer ska vi mötas i centrum och köpa lite gott att äta och bege oss med moppen och senare bada! Så ett tips till er alla. Njut utav värmen! Sitt inte inne hela dagen utan ut och ha kul :)

Hello there!
DATUM: 2008-07-27 | TID: 00:43:55 | KATEGORI: Vardag 2008

Sådär äntligen hemma! En dag på stan har fått mig att bli helt slut i bena och trött. Ja iallafall idag åkte jag in till city med Mix. Där vi endast gick in i varje Gina Tricot för att leta efter mina shorts plus en del andra saker. Efter ett tag då våra fötter sa imot så gick vi och satte oss i kungsträdgården med varsin glass i handen. Smarrigt! Efter den goda glassen hade ätits upp så begav vi oss till slussen för att kolla vad deras Gina Tricot hade att bjuda på och det var en del saker. Idag har jag köpt två par shorts, beiga och vita, marinblå tubtopp, korallfärgad pennkjol och en vit/blå randig t-shirt. Allt gick under 400 vilket jag anser är ett riktigt bra köp!

Efter allt shoppande mötte vi Alexander och var med honom ett tag sen var det dags att åka hem till kära Huddinge. Då jag väl kom hem var det bara att äta,duscha och ligga och halvsova i sängen tills det var dags att möta Mikkis och Laura. Laura kom lite senare så under tiden så fjollade jag och Mikkis runt på gatorna i Huddinge. Sen när Laura väl kom ut så satte vi oss på en parkbänk och bara snackade. Snackat lilla Laura som varit borta allt för länge







Lördag
DATUM: 2008-07-26 | TID: 10:09:52 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är jag på humör för att blogga. Behövde bara sova och så mådde jag mycket bättre. Varför jag var så uppröd igår var pga att jag har knappt fått någon sömn dom senaste veckorna utan bara några timmar sömn varje dag. Så var jag väldigt övertrött igår och hade knappt någon energi kvar i kroppen. Hade endast ätit lunch så det gjorde inte saken bättre. Men igår precis innan Gina Tricot stängde så hittade jag ett par läckra shorts för endast 50 kroner. Blev jätte glad eftersom det var värsta kapet. Men så sitter jag på pendeltåget påväg hem och glömmer min påse på tåget. Vilket inte är likt mig. Kände mig så klantig och var besviken över mig själv. Eftersom jag var så övertrött så blir jag väldigt lätt känslig. Så allt var mest ett överdrivet händelse. Men idag ska jag in till stan med Mix och kolla ifall jag hittar shortsen. Fick två hundra kroner av mamma och pappa så hoppas att jag hittar något annat!

...
DATUM: 2008-07-25 | TID: 22:12:26 | KATEGORI: Vardag 2008

Kommer inte bli någo mer blogging idag är ledsen pga en töntig sak men jag är övertrött och blir lätt känslig då. Men kommer tillbaka såsmåning om!


4 hours to go
DATUM: 2008-07-25 | TID: 12:41:37 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var det endast 4 timmar kvar på jobbet. Får hoppas som jag gör varje dag att dom timmarna går snabbt fram! En sak jag är väldigt orolig över är. Jag har en känsla att jag har fått tillbaka min magkatarr. Har länge haft problem med min mage och tillslut kom min doktor fram till att det var magkatarr. Smärtan kommer och går och när den kommer är det en plåga. Vissa tillfällen kan jag inte änns ställa mig upp utan för ligga i sängen hela dagarna. Vilket inte är så speciellt kul. Måste be mamma köpa min medicin så snart som möjligt. Så blir det två piller om dagen. Tur att jag inte längre är lite småskrajj med att svälja piller. Fick alltid en känsla förut om att tabletten skulle fastna i luftstrupen.

Friiiiiday!
DATUM: 2008-07-25 | TID: 10:03:21 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon. Sista arbetspasset innan helgen. Jobbigt att veta av att jag slutar så sent som halv 5. Inte vill man heller ta ledigt för då förlorar man pengar. Har iallafall precis börjat jobba igen efter fikat. Fått i min ett halft glass utav mitt dagliga dos. Deras varmchocklad smakar äckligt  nu. Har tröttnat något rejält. Så nu blir det mineralvatten istället. Min data här på Vinnova har börjat bli väldigt seg. Tagenterna hänger inte med när jag skriver kanske beror på att jag skriver så snabbt ?  haha nä så snabbt skriver jag inte. Men kanske ska be datakillen ta en titt på datan. Ska fundera lite på det. Efter jobbet ska jag iallafall träffa Isabelle. Super roligt! Har packat väskan också och den är överfull så är lite orolig att den kommer spricka. Får hoppas att den inte gör det. Endast 1 och en halv timme var till lunch. Idag blir det lasange. En äcklig lasange. Ville inte köpa en sallad idag så tog gårdagens middag och då smakade det inte gott så tror inte det kommer göra det idag heller. Bara att tugga och sen svälja.


One last one
DATUM: 2008-07-24 | TID: 22:11:14 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är det lugnt i lägenheten. Fullt upp hela eftermiddagen. Farmor och Farfar hade redan kommit till lägenheten när jag kom hem och efter någon timme kom mormor,morfar,morbror och kusin över på besök. Arvid min kusin ville bara att jag skulle vara med honom och katterna medans jag också då skulle försöka översätta svenska till engelska till farmor och farfar. Så mycket pågång hela tiden. Sen när dom gick var det bara att ta sig något att äta och vara social.Hann inte kolla på någon film heller. Behövde duscha och sen "packa". Så nu är min väska överfull med saker. Ska nämligen sova hemma hos Isabelle imorgon! Skojj skojj. Tror vi ska ha film marathon så ska ladda upp med filmer och massvis med godis! Men nu klockan är klockan 10 över 10 och jag ska faktiskt försöka sova.

My way of thinking is throug music
DATUM: 2008-07-24 | TID: 14:35:44 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var klockan 2 fikat över. Hade precis "tävling" med Svante om vem som kunde höja sitt skrivbord snabbast. Min morbrors frågade oss om vi hade tråkigt. Svaret blev ett JA! Det är två timmar kvar och vi har hållit på med samma sak i flera dagar. Vi har lådor kvar med böcker och ingen av oss orkar jobba hela tiden. Båda är uttråkade och vill bara gå hem men nä det är två långa timmar kvar. Tur att man har sin älsakde iPod med sig. Imorse hann jag lägga in lite ny musik. Så idag har jag dunkat musik. Ja lite som vanligt dåra. Music is my drug

Back to "work"
DATUM: 2008-07-24 | TID: 12:36:43 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå där!

Precis avslutat min lunchrast men ingen är här så kan göra inpincip vad som helst. Idag åt jag och Svante ute på balkongen, blev pannkakor idag igen. Men vilket härligt väder! Får lite ångest utav att sitta inne hela dagarna medans det är såhär fint väder. Kände att det började brännas om bröstkorgen så när jag sen går och kollar mig själv i spegeln så har jag blivit smått röd! Sjukt, satt kanske ute en halvtimme och jag blev röd. Mitt pigment är verkligen lågt. Skulle också vilja bli brun men kan ej. Förbaskade engelska generna.

Clothes
DATUM: 2008-07-24 | TID: 10:15:43 | KATEGORI:

Innan eller strax efter skolan börjar så har jag tänkt att köpa lite kläder. Behöver verkligen nya jeans. Men har inte lust att lägga ut minst 1000 kroner på ett par. Det får min pappa göra istället.Jag älskar cheap monday jeansen pga deras stuprör och dom har inte för hög eller för låg midja. Gillar lite sådär mitt i mellan. Så ett par svarta cheap monday är spikat. För 400 kr så är det värt pengarna. Och så när jag var i stan med mamma hittade jag mot min förvåning ett par skit snygga jeans från HM. Självklart fanns det inte min storlek. Men jag har börjat bli mycket mer imponerad utav HM's kollektion. Men självklart fanns det några missar. Sen så har Gina Tricot börjat bli mycket sämre. Känns som dom har väldigt få exemplar på deras kläder. Men få hoppas på att höst kollektionen blir mycket bättre än sommarens.

Todays song
DATUM: 2008-07-24 | TID: 09:38:28 | KATEGORI: Media

Dagens låt !


Torsdag
DATUM: 2008-07-24 | TID: 09:36:29 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon gott folk!

Klockan är halv tio och jag har precis kommit tillbaka från fikat. Har fått min dagliga dos av varmchoklad. Blev inget bloggande efter jobbet igår. Var alldeles för trött för det. Men idag är jag på hugget. Förvänta er massvis med inlägg. Igår efter jobbet träffade jag Mikkis och hennes nya kärlek, Niklas. Blev en glass på stan sen var det dags att åka hem för att städa rummet. Städat blev det men idag blev det lika stökigt. Om endast en dag är det fredag och då ska jag träffa Isabelle. My babe! Ska trodligtvis sova hemma hos henne, ska bli riktigt skojj och skönt att få komma ut ur lägenheten. För en vecka med 4 vuxna i våran lägenhet kan bli lite jobbigt ibland. Misstänker även att min mor har hittat till mig blogg. Visst har jag sagt det förut men nu(!) tror jag att hon läser den och mamma ser du detta så kan jag erkänna nu att jag tänker inte köpa dig en ny ben&jerry

En ändring kommer ske framöver
DATUM: 2008-07-23 | TID: 14:47:29 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är det dags för en ändring här på bloggen. En design ändring.Börjar bli riktigt trött på den jag har nu. Dock är jag inte alls bra på att designa min blogg kan mest bas grejerna. Men så nu undrar jag om det finns någon där ute som har lust att hjälpa mig med att få en riktigt snygg design?

2 hours left
DATUM: 2008-07-23 | TID: 14:34:40 | KATEGORI: Vardag 2008

Så är det bara 2 timmar kvar tills jag kan packa ihop mina saker och gå härifrån. Fika rasten spenderades fakiskt med Mix och Lovie. Blev en coffé couler från seveneleven. Mumsigt. Varje morgon går jag förbi seveneleven så blir jag suktad men motstår min frästelse. Men idag så blev kunde jag inte motstå. Satt fint i magen. Precis vad jag behövde för att klara om här två timmarna som är kvar. Pratade lite med Lovie om 18/8. Då vi ska ta en tidigare tåg än vad vi behöver så vi kommer i tid. Vill ju inte komma försent redan första dagen.

Matlådor
DATUM: 2008-07-23 | TID: 12:53:15 | KATEGORI: Vardag 2008

Gick lite tidigare till matsalen. Gick först in till köket för att kolla ifall dom låg där men nepp det gjorde dom inte! Det första jag tänkte var; VAFAAAAAAAAAAN! vem fan tar matlådor ? Men så gick jag ut till matsalen så låg dom på bänken så tog dom och sprang snabbt därifrån. Så nu är jag tillbaka till mitt skrivbord och funderar på att kanske börja jobba. Om bara en timme är det fikapause. Då får jag in min andra kopp varmchoklad. Börjar bli ett beroende..

Back from Lunch and back to Work
DATUM: 2008-07-23 | TID: 12:44:41 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var min lunchrast över. Blev pannkakor till lunch idag. Har börjat bli trött på att endast äta sallad varje dag. Så skönt med en omväxling. Men något jag kom på var att jag glömde visst min matlåda inne i matsalen och där sitter folk och äter just nu så vågar inte springa dit och hämta dom. Ska göra det om ca 20 minuter. För då borde iallafall dom flesta redan ha gått. Tror det iallafall. Får hoppas det. Idag efter jobbet måste jag städa mitt rum för imorgon kommer min farmor och farfar till oss och ska bo här en vecka. Senare ikväll ska jag även se på film, hoppas pappa håller mig sällskap. Det är helt sjukt hur jag verkligen inte orkar göra något märkvärdigt efter jobbet för varje dag är jag så himla trött.

Thinking just a little bit..
DATUM: 2008-07-23 | TID: 09:58:14 | KATEGORI: Vardag 2008

Snart börjar jag i en ny skola. Rättare sagt den 18/8 klockan 9 på morgonen på Värmdö gymnasium. Medeln låg på 260 poäng och det står över 70 stycken i reserv och det ska vara en klass har jag för mig att min mamma sa. Men kanske har hon fel och det är två klasser. Det finns ingen där ute som kan svara på alla mina frågor. Känns som att jag ska komma in i en helt ny värld och helt plötsligt kommer man känna sig så liten. Jag ska börja ettan på gymnasiumet. Bara för några månader sen gick jag i nian i högstadiumet. Tvåorna och treorna börjar den 19/8. Så på en dag ska jag försöka komma ihåg vart man ska gå och inte behöva se ut som att jag är försvunnen även fast jag är det. Mina kompisar kommer behöva vara berädda på massvis med sms och telefonsamtal ifrån mig.

Kommer dom ordna en nollning ? Vill man gå då eller ska man stanna hemma? Vart ska man gå första dagen ? Hur är lärarna ? Är lektionerna jätte jobbiga ? Är det jätte högt tempo ? Ja det är endast några frågor. Någon dag innan måste jag gå och köpa massvis med skolmaterial eftersom skolan inte ger oss det. även ett lås för att låsa skåpet. Vågar man ha sina värdesaker i skåpet utan att det blir stulet ? Brukar sakerna där bli stulna ? Har det hänt? Sen till mina ytliga fråga. Vad ska man ha på sig första dagen ? Jeans eller leggins ? Vilken tröja i såfall? Det vimmlar runt massvis med frågor i min hjärna och jag har inte fått något svar än. Det kommer mer och mer för varje dag som kommer närmare den 18de. Men jag har turen att jag vet redan en person som ska gå i min klass och andra som ska gå i skolan. Då är jag iallafall inte ensam första dagen. Den här första dagen som jag har länge fruktat är väldigt nära och jag är nervös!

Halva veckan har passerat förbi
DATUM: 2008-07-23 | TID: 08:50:29 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon! Vad har ni för er en sån här vacker onsdagsmorgon? Själv sitter jag på jobbet som vanligt dåra. Har fortsatt hålla på med den här biblioteks uppgiften från igår och fortfarande så fattar jag noll. Så för det mesta är det en ren chansning vart allt ska ligga. Eftersom jag inte har haft min dagliga dos utav varmchoklad än så är jag fortfarande trött så istället för att jobba hela tiden har jag varit inne på Aftonbladets hemsida lite då och då och läst dom senaste nyheterna.

Mest så läste jag om Engla fallet. Hemskt, rent sagt hemsk. Detta är förjävligt. Döm Andreas Eklund till livstid och sluta upp med rättegången så familjen slipper lida mer! Visst är det synd om Eklunds familj också som är helt oskyliga men ändå måste stå ut med elakt folk. Läste att hans bror's fru och barn vill byta efternamn. Visst förstår jag dom. Detta var en tragisk händelse som man verkligen aldrig vill uppleva själv och ingen borde egentligen få behöva gå igenom det dom har och alla andra ute i världen som har också gått igenom något likande.


Glömde berätta!
DATUM: 2008-07-22 | TID: 21:38:54 | KATEGORI: Vardag 2008

hahaha vet ni vem jag och mamma såg inne i stan. Nämligen stockholms "kända" bloggerska Kissie. Min mamma läser hennes blogg och är chockad över hur korkad man kan vara. Hon tycker det är skrattretande hur en sån person kan vara så pass "känd" då är det andra som förtjänar den uppmärksamheten. Men så sa jag till mamma att Kissie var där nästan vid oss så hon sprang till andra sidan gatan för att kolla. Trodde för en sekund att hon skulle gå fram och läxa upp henne lite. Kanske behöver någon vuxen som säger åt henne att skärpa sig? Who knows. Men som tur var gjorde hon inte det! Men hon tyckte hon såg helt hemsk ut och kanske borde få lite vett in i huvudet. Men men familjen Jackson/Lundholm är inga fans utav Kissie ;)

Home sweet home!
DATUM: 2008-07-22 | TID: 21:31:22 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var man hemma efter en lång dag. Mamma kom till jobbet så vi började bege oss till Hötorget. Vi hade tänkt köpa biobiljetterna men det var alldeles för fint väder för att sitta inne på en biograf. Så vi bestämde oss för att ta en promenad till Gamla stan för att leta efter någon god restaurang. Blev en glass på vägen. Men hittade faktiskt ingen rimlig restaurang så vi begav oss vidare mot slussen. Efter mer än en timmes väntan så blev det tillslut Mc Donalds. Wiiiiho! Efter middagen så var det bara att be ge oss till södra station och ta tåget hem. Blev ännu en till glass. Men nu sitter jag inne i pappas data rum och kollar på tv med honom. Tänkte vara lite snäll och hålla honom sällskap.

Give me Give me
DATUM: 2008-07-22 | TID: 15:21:34 | KATEGORI: Vardag 2008

Åh va smarrigt det skulle vara att äta på Mc Donalds. Har inte gjort det på snart två veckor. Typ rekord för mig! Borde egentligen inte äta där men jag vill och jag är såååå sugen! Kanske kan övertala mamma att vi ska äta där. Who knows. Maybe she is nice today


Time goes so slow
DATUM: 2008-07-22 | TID: 15:14:57 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var det lite mer än en timme kvar på jobbet. Idag har tiden gått otroligt segt genomfört med igår. Känns som att det aldrig kommer bli halv 5. Nu sitter jag iallafall och gör en sak för Vinnovas bibliotek. Förstår mig inte riktigt på uppgiften men frågar Svante så fort jag inte kommer någon vart. För det mesta så chansar jag mig bara fram. Hoppas Lars som håller i detta inte märker för då är det bara att göra om och plågas.

Som ni kanske har märkt kommer det fler inlägg per dag. Tycker ni det är bra ? Jag vet att det mesta handlar bara om vad jag gör på jobbet och så men det är ju iallafall något att läsa. Right ? Men hoppas ni är nöjda med min blogg. Idag så ringde min mamma runt till olika Gina Tricot affärer och frågade om en viss kjol fanns kvar men självklart är den slutsåld. Skulle ha köpt den när den fanns kvar men det tyckte inte min mor just då. Tror hon har lite skuldkänslor nu för jag ville verkligen ha den dära kjolen. Får hoppas att jag hittar någon liknade eller snyggare!

Extra rast!
DATUM: 2008-07-22 | TID: 12:28:03 | KATEGORI: Vardag 2008

Så har jag precis ätit lunch. Blev en lång lunch. Min kusin Arvid kom på besök. Fick en bamse kram utav han, tror aldrig att jag har fått en sån go kram utav lilla Arvid innan. Tillökning utav familjen Lundholm kommer om endast några dagar då jag ska få en till kusin.

Ville inte återgå till arbetet men när jag och Svante gick till en snubbe som skulle hjälpa oss så var tydligen hans konto spärrat och behövde vänta på en annan snubbe som var ute på lunch så nu har vi rast till det problemet är löst. Så nu har halva dagen gått och om en och en halv timme är det fika rast. Ska bli gott med en kopp varmchoklad.

From work and I'm hungry
DATUM: 2008-07-22 | TID: 10:33:58 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå Hallå!

Sitter på jobbet och har precis scanat papper. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, vill sitta lite vid datan innan jag sätter igång med något nytt. Magen ber om mat så om någon timme blir det dags för lunch. Var för lat att laga något igår så köpte med mig en sallad ifrån Pressbyrån. Så där rök 53 kroner igen.. Aja tur att den är god! Efter jobbet ska jag mamma antagligen gå på bio och se Mamma Mia eller åka till Farsta Centrum och gå till vår kompis som jobbar på en resebyrå. Ska se om det finns några sista minuten resor.

Det blir bättre
DATUM: 2008-07-21 | TID: 22:50:05 | KATEGORI: Vardag 2008

Dagen blir bara bättre och bättre. Mamma köpte med sig glass. Det blev Ben&Jerry men inte 1 utan 2 ! Så mumsigt så har glass för denna vecka. Mycket bra. Sen nu så loggade Lovisa in på msn. Snacka om att jag blev glad trodde knappt att det var sant att det var hon. Så nu sitter vi och pratar om allt som har hänt dom senaste dagarna och ja det är en hel del. Så när Lovisa har loggat ut ska jag sova men inte innan! För jag ska ta vara på varenda sekund. Because I love her.

Depp ..
DATUM: 2008-07-21 | TID: 20:47:15 | KATEGORI: Vardag 2008

Har kollat igenom alla kort från USA. Gud va jag vill tillbaka nu på direkten. När men väl är där så njuter man inte riktigt så mycket som nu när man väl är hemma och kan kolla tillbaka och verkligen komma ihåg hur underbart det var. Det är en semester man oftas inte gör två gånger. Men jag har fått möjligheten att få uppleva USA. Det är jag glad över och hoppas på att en dag få åka tillbaka för nu känner jag mig helt nere och vill tillbaka dit och bara bosätta mig där och leva vidare med livet. För nu känner jag mig redo för en ändrig. Någon gång i mitt liv ska jag flytta till USA! Hoppas mamma köper med sig glass så jag kan få upp humöret...


I miss u so much so it hurts
DATUM: 2008-07-21 | TID: 18:47:23 | KATEGORI: Vardag 2008

Så har det gått några dagar utan att kunna prata med Lovisa. Det känns förjävligt att inte kunna prata med sin bästa vän på en vecka. Hon är just nu på semester i Turkland och kommer hem nu till helgen. Det känns som att när jag behöver prata med henne som mest finns hon inte där. Men så måste jag stå ut hela den här veckan och det känns hemskt. Visste inte änns att man kunde sakna någon såhär pass mycket..

Ibland måste man ju bjuda på sig själv såhär kommer ett rätt så nytaget kort


Update from home
DATUM: 2008-07-21 | TID: 18:05:59 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen hemma ifrån jobbet. Gick endast in på Gina Tricot. Hittade två toppar men kom hem med endast en. Den som jag inte valde var alldeles för genomskinlig. Så den lämnade jag kvar och kom hem med en enkel vitt linne fast hade som guld kedjor på typ vad ska man säga. Kan inte förklara har tappat lite ord. Men bild kommer! Hoppas på att pappa kommer hem snart för då är det dags för att äta middag. Är verkligen jätte hungrig.

Snart är det slut för idag!
DATUM: 2008-07-21 | TID: 15:52:26 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är det bara ca 40 minuter kvar tills jag slutar. Härligt, riktigt jävla najs! Måndagen har passerat förbi snabbt. Tänkte kolla runt i lite affärer efter jobbet men när jag fick reda av Bellysh att det regnar och åskar så fick det mig att ändra mig men jag har med mig ett paraply så kanske tar en snabb runda. Vill iallafall förbi Gina Tricot. Har hör att dom har börjat köra med sin stora rea. Vet vet kanske hittar något. Hoppas på det har en del pengar jag vill göra av med orkar absolut inte spara faktis. Låter kanske lite sjukt men men jag är ju som sagt en shopaholic.

From work
DATUM: 2008-07-21 | TID: 13:33:50 | KATEGORI: Vardag 2008

Hellu there!

Sitter i arkivrummet med Svante och jobbar på som bara den eller inte. Har vikt upp kartonger och skrivit nummer på dom. FInns inte så speciellt mycket att göra nu så sitter inne på datan och kollar runt på olika sajter. Har precis tagit lunch då vi började prata med en ny sommarbarn. Dock så var hon lite irriterande. Men om en halv timme eller så är det fika rast och sen kommer tiden gå super snabbt och så är dagen sluuuuuuuuuut!

Åååh why ?????
DATUM: 2008-07-21 | TID: 06:57:14 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon! Förmodar att ingen läsare är uppe just nu förutom jag. Helt ensam. Ska snart gå till köket för att fixa frukost. Sen är det bara att gå till bussen. Åhhh jag har ångest. 2 veckor kvar. Tiden måste gå snabbt. Jag orkar inte gå upp såhär tidigt för det ända jag kan göra är att klaga på bloggen. När mamma väckte mig idag trodde jag det var söndag. Helt sjukt. Men i mina ögon kunde det inte vara sant. Redan måndag (?) Men varför. Förtjänar inte jag att gå upp som alla andra som runt klockan 10 om inte senare. Vill få tillbaka mitt sommarlov som kommer tillbaka om 5 dagar. MEN! Jag ska hålla ut. 

Sunday night
DATUM: 2008-07-20 | TID: 23:01:16 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejhej alla gulliga läsare.

Hoppas allt är bra med er! Själv så mår jag bra känner mig bara lite trött och har lite ångest inför morgondagens jobb. Att jag orkar gå upp så pass tidigt förstår jag inte änns. Men på något sätt lyckas jag komma upp ur sängen och på något sätt lyckas jag hålla mitt humör glatt hela dagen. 

Men men, idag runt 6 tiden gick jag ut och mötte Alice och Linnea. Vi hamnade i centrum och köpte glass. Blev en twister. Min absoluta sommar favorit. Satte oss i sjödalsparken och pratade om en massa. Fick reda på en massa smaskiga nyheter. Sen vid halv 9 var det dags att gå hem för att hinna att se början utav Batman filmen som går just nu på tv3. Riktigt bra film, vill se nummer 2 som jag tror har premiär den 25 Juli. Vet att pappa vill se filmen så kanske kan se den med honom.


Söndag förmiddag
DATUM: 2008-07-20 | TID: 14:34:58 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var det söndag och helgen är över. Redan? Varför går tiden så snabbt för. Snart börjar jag i en ny skola med nytt folk. Vet inte riktigt vad jag ska tycka om det. Lite skrämmande såklart. Idag blev jag väckt utav att Lillen ringde klockan 12 och självklart kan jag inte somna om. Typsikt. Så gick upp och kollade på tv. Någon timme senare kom Linnea och vi tog lite att äta. Blev tacos. Kan man någonsin tröttna på tacos? nä tror inte det.

Idag ska jag bara ta det lugnt hemma måste duscha och förbereda morgondagens lunch. Blir nog kyckling sallad. Vilket är väldigt smidigt att till laga och jag är alldeles för lat att laga något annat. Så i två veckor framåt blir det kyckling sallad till lunch varje dag.

En rätt så nytagen kort på katterna =)


my day
DATUM: 2008-07-20 | TID: 01:32:38 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejdär.

Sitter i sängen med syster och kollar på American history X. Det verkar vara en riktigt bra film. Väldigt gripande. Finns vissa scener som man bara äcklas utav. Men då är det bara att blunda. Har länge velat se den och så nu är den på, perfekt. Ett problem är att jag är så himla okoncentrerad. Så tänkte berätta lite om min dag.

Började med att jag och Linnea åkte till Farsta centrum för att se om kjolen jag vill ha finns. Men självklart finns de ju inte där så vi beslutar oss för att åka till Skärholmen centrum med lite hopp om att den ska finnas där. Nehepp där fanns den inte heller. Så vi hade åkt helt i onödan till Skärholmen. 3 olika bussar också. Men strax efter besöket i Skärholmen åkte vi hem till Linnea och fixade lite grejer. Senare påväg till busshålsplatsen såg vi en orm och då började jag få panik och skrek en massa.

Väl hemma hos mig så bestämde vi oss för att se filmen All the boys love Mandy Lane. Skulle tydligen vara läskig men som vanligt tycker inte jag och Linnea det. Men med ett väldigt konstigt slut. Vi var också och handlade mat på ICA då en bil kom körandes jätte sakta och bara kollade på oss och visslade. Charmigt. Vi begav oss också på en lång promenad mot Balingsnäs där vi hör olika fester,träffar på en lös stor hund och en bil kör runt och tutar på oss och vänder hela 3 gånger för att åka förbi. Vi vet vilka det var också! Pinsamt för dom ;) Men sen började vi bege oss hem och nu sitter vi och kollar på filmen.

Lördag
DATUM: 2008-07-19 | TID: 12:12:03 | KATEGORI: Vardag 2008

Tjena lena bit bena!

Har precis ätit lunch och ska snart ner till busshålsplatsen för att åka till Högdalen där jag ska möta Linnea. Vi ska åka till farsta centrum. Hoppas jag hittar min fina underbara kjol ifrån Gina Tricot! Annars har jag inga planer vad jag ska köpa. Attans! Nu måste jag springa. Ciao for now!


no you hang up, no you hang up kind of looooove
DATUM: 2008-07-19 | TID: 01:49:41 | KATEGORI: Vardag 2008

Så har jag lagt på telefonluren. Efter över 2 timmars snack med Lovisa och ibland så kom David med i bilden. Lovisa andvände både hem/mobil telefonen så alla tre kunde snacka. Lite fiffigt där. Massa skitsnack. Typiskt mig och Lovisa. Har inget bättre för oss på en fredags kväll. Men nu kvart i 2 så är det dags att krypa ner i sängen ? Är det änns någon som är vaken just nu? Om ni är kan ni ju lägga in en kommentar! Jag ser framimot att kunna sova ut. Att inte behöva skynda mig till jobbet. Nu är det helg, men en helg utan Lovisa.


Klockren min han tilk vänster har hehe


Tillbaks från fikastunden
DATUM: 2008-07-18 | TID: 15:29:16 | KATEGORI: Vardag 2008

Så  var man tillbaka från fikat. Jätte goda kladdkakor. Fakitskt dom godaste jag ätit. Bra jobbat utav Emil aka Rikard. Han hette visst Emil. Klantigt gjort att växla ihop det. Pinsamt också! Men nu sitter jag inne i arkivrummet med Svante och Henrik. Gör inte så speciellt mycket utan Svante sorterar papper medans jag och Henrik inte gör så speciellt mycket. Lyssnar mest på house. Är riktigt uttråkad.. Städade för en stund sen så nu är allt jätte fint =) Vi kollade upp vilka som ska börja jobba nästa vecka men det är bara en tjej. Så blir inte ensam tjej! wiho.


Fredag
DATUM: 2008-07-18 | TID: 13:19:10 | KATEGORI: Vardag 2008

hejsan !

sitter inne i arkivrummet med Svante och en  annan kille som jag tror heter Henrik. Men är inte helt hundra på det  hehe.. Är väligt dålig på att minnas namn.Har jäääääääätte tråkigt. Vi gör inte så speciellt mycket utan jag har bara vikt kartonger och sorterat papper. Som vanligt dåra. Sitter och lyssnar på house musik. Inne på nrj och där kunde man gå in på olika deejays. Så det är najs men tror inte killarna gillar min musiksmak så värst mycket. men men nu är det jag som härskar över arkivrummet mohaha..   Om ca halvtimme är det fika. Rikard har bakat flera kladdkakor så det ska bli mumsigt. Halv 5 så slutar jag! Då är det helg. Ska träffa Lovisa :) hoppas hon vill fika. Sugen på att fika på Sandy's. Älskar deras chokladbollar.

Hellu
DATUM: 2008-07-17 | TID: 22:55:19 | KATEGORI: Vardag 2008

Alla som har eller jobbar vet hur trött man brukar vara efter ett långt arbetspass. Det är pga jobbet det blir allt färre inlägg. När jag väl kommit hem efter flera timmar på Vinnova har jag knappt någon energi kvar. Orkar inte riktigt anstränga mig. Men håll ut bara två veckor kvar tills det blir som förut. Det var riktigt segt idag på jobbet men försöker att alltid vara upptagen med uppgifter för sitter man och chillar allt för mycket får man sparken. Det fick en kille idag faktiskt. Lite synd om honom eftersom imorgon skulle ha varit hans sista dag på Vinnova. Men ibland får man skylla sig själv.

Efter jobbet gick jag till min älskade godisbutik på hötorget. Så köpte med mig lite godis hem. När jag kom hem så var det bara att lägga sig ner i soffan och ta det lugnt. Försökte att inte somna för då förstörs min sovrutin. Snart ska jag torka håret och sen sova! Har läst ut min bok nu. Åh, va den var bra.Ville inte att den skulle ta slut. Men men, får hoppas på en tvåa.

Så pinsamt så jag nästan dör
DATUM: 2008-07-17 | TID: 12:06:24 | KATEGORI: Vardag 2008

ååååh va jag har skämt ut mig på jobbet idag. 3 gånger på tio minuter om änns så länge. Först så har jag på mig mina skor som låter hela tiden när jag går, märker jag idag lixom perfekt (?) Så när jag går låter det som att min sko pruttar. PINSAMT. Så råkade jag trampa fel så låter min sko jäääääääääääätte mycket och högt. Självklart ska det komma någon bakom mig. Måste ju seriöst tro att jag står och pruttar haha. Så där är pinsamheten nummer 1. Så jag springer in på toaletten. I don't know why. Så var det en jätte stor spegel så tänkte " Åh va bra kan fotta dagens outfit. Så när jag står och tar kort kommer det in en tjej. Pinsamt .. Sen när hon går börjar jag fota igen så kommer det in en till. Vet inte hur jag lyckas. Men på något sätt händer dom här sakerna alltid mig. Typiskt.

16 Juli
DATUM: 2008-07-16 | TID: 21:53:09 | KATEGORI: Vardag 2008

Haaaaaaaaaaaaaaaalloj!

Halva veckan har nu passerat förbi snabbt. Bara två dagar kvar på jobbet tills det är helg. Tror det är den mest efterlängtade helgen hittills. Kan vara uppe till när jag vill och sova ut. Inte behöva gå upp klockan 6 som nu. Men har inga planer till helgen. Ingen verkar ju vara hemma! På lördag åker Lovisa till Turkland. Hur ska jag klara av det ? Först 3 veckor ifrån varnadra och nu 1 till vecka. Hemskt.. Men ska träffa henne imorgon!

Idag gick tiden sjukt snabbt på jobbet. Förutom sista halvtimmen då jag blev jätte rastlös. Visste inte vad jag skulle ta mig till så gick in i Arkivrumemt och började sortera alla tomma mappar genom att ha en färgordning. Idag fick jag flytta ut till huvudrummet med alla kontor. Så där sitter jag nu och gör allt mitt jobb.

Efter jobbet så träffade jag min käre mor. Vi började med att ta en fika på Wayne's. Efter det var det bara att bege sig in i affärena och leta kläder. Hittade inte så värst mycket nu rear dom ju ut allt gammalt och det vill jag inte ha. Men 3 saker fick följa med mig hem idag. Allt från Gina Tricot.






uptade from work
DATUM: 2008-07-16 | TID: 08:27:46 | KATEGORI: Vardag 2008

Har precis kommit in i arkivrummet, 20 minuter föresent! Börjar ju klockan 8. Men det var inte heller mitt fel kom tillochmed till jobbet kvart i 8! Min handläggare som ska finnas där hela tiden är inte änns här men som tur var är så hade min morbror redan kommit. Så han kunde öppna rummet åt mig så kan jag börja arbetet. 8 timmar kvar bara hehe. Idag glömde jag iallafall inte min mat som igår då jag fick snabbt springa till Pressbyrån för att köpa en sallad. Där röck helt onödiga pengar. 53 kr faktiskt. Får se till att inte glömma maten nu i framtiden.

Tidig morgon
DATUM: 2008-07-16 | TID: 07:08:40 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter och käkar frukost just nu och om bara några få minuter ska jag ner till bussen. Så var det dags för jobbet igen, dag 3. Dagarna går ju faktis rätt snabbt fram nu. Får hoppas att dom två kommande veckorna gör det också. Fick mitt barnbidrag från 20 Juni igår. Wiiiho(!) Så shopping blir det. Snart kommer ju Juli månadens barnbidrag. Toppen det bara kommer in pengar. Like I like it. Nä nu måste jag springa ner!

Tierd
DATUM: 2008-07-15 | TID: 22:02:34 | KATEGORI: Vardag 2008

Dag två på jobbet och idag var det helt okej faktiskt. Fick fixa med en massa papper och har mycket kvar. Kommer trodligtvis ta en vecka eller så tills jag är klar med bara den arbetsuppgiften. Jag och några andra tog en timmes fika och satt och prata. Ingen utav våra mentorer märkte något. Längtar till helgen men ingen verkar ju vara kvar här hemma i Swe landet. Får se vad jag hittar på.

Ja idag efter jobbet var jag riktigt trött men inget kan stoppa mig från att vara med Lovisa. Så träffade henne och vi satte oss på Sandy's och pratade om allt som hänt under dom här veckorna. Herregud vad det händer saker under 3 veckor. Blev väldigt chockade för vissa saker och andra är bara gamla vanliga saker. Vi åkte sen mot söder och efter en stund kom hunden ( david ) haha. Satt och pratade om en massa saker. Men sen vid 8 var det dags att gå till pendeln för att åka tillbaka hem.


Efter första dagen på jobbet
DATUM: 2008-07-14 | TID: 19:53:02 | KATEGORI: Vardag 2008

I work so hard. Är helt slut i bena efter jobbet. Kom dit runt kvart i 8 men min handledare kom inte fören kvart över 9. Dåligt intryck där och dom verkade inte ha någon koll över vad man skulle göra. Så satt mest i arkivrummet och fixade med papper med Svante. En kille som också sommarjobbar där. Hoppas att morgon dagen går bättre och att vi får lite mer arbets uppgifter. För idag satt vi i fika rummet och drack choklad rätt ofta haha men det är ju trevligt. Efter jobbet åkte jag hem och bara tog det lugnt och nu sitter jag och kollar på film med pappa. Efter filmen ska jag hoppa in i duschen och sen bestämma morgondagens kläder :)




Godmorgon ..
DATUM: 2008-07-14 | TID: 06:58:35 | KATEGORI: Vardag 2008

gott folk! nu är klockan snart 7 och det innebär att jag ska ta mig ner till centrum och några få minuter. Scary! Första gången jag ska arbeta på flera år. Förut när jag var mindre så ägde min pappas vänner en affär precis brevid hans gamla jobb och där fick jag fixa till det på hyllorna. Fick tillochmed lön ibland. Inte illa med att få vara provsmakare på godiset och få lön.

Igår natt hade jag det otroligt svårt att somna, låg mest och dagdrömde om vissa saker och personer. Men somnade tillslut men vet inte när, var iallafall efter 1. Så vid 6 (!!!!!) kom mamma och väckte mig. Trodde helt ärligt att det var ett skämt för det kändes som att jag precis hade vaknat hehe. Men nu ska jag bege mig mot H Centrum. Så hörs vi senare. Ciao for now !

Hellu !
DATUM: 2008-07-13 | TID: 23:15:09 | KATEGORI: Vardag 2008

Har inte orkat blogga något efter förra inlägget. Är grymt trött och snart ska jag gå och lägga mig. Ska upp 20 över 6 imorgon, hur ska det gå? Har iallafall redan lagat min mat och valt kläder. Pirrigt pirrigt. Hoppas dom här 3 veckorna går fortare än blixten. Vill verkligen ha min mumsiga lön. Då blir det shopping big style. Working 8 to half 5 5 days a week. Efter jobbet ska jag träffa min älskade vän, Isabelle. Var ju inte direkt igår vi såg. Var väll nånstanns i April/Maj sist. Ja tiden går ibland lite väl fort. Sådär så var mitt lite väl onödiga inlägg slut nu ska jag tvätta av sminket och sen sova. Kommer trodligtvis läsa några sidor ifrån Haters.


Heeeeeeeey people
DATUM: 2008-07-13 | TID: 18:04:34 | KATEGORI: Vardag 2009

Varit lite seg med uppdatering. Men vet ni hur trött jag är. Efter ha varit uppe i ett dygn sov jag ca 12 timmar inatt. Snacka om att det var skönt. Blev inte riktigt som planerat igår. Utan ska träffa Lovisa på Tisdag och Torsdag. Längtar galet mycket. Men jag träffade mina busungar. Laura och Mikkis. Vi busade runt i Huddinge C tills vi åkte hem till Mikkis och åt mat och åt choklad. Lite senare drog vi ut och tog massvis med foton. Så dom kommer upp lite senare. Jag är mer en person som gillar att vara med på kort än att fota. När jag väl kom hem var jag döds trött men det var för tidigt att sova. Men gick och la mig runt halv 11 tror jag det var.

Sen idag klockan 12 blev jag väckt utav mamma. Släkten skulle komma på besökt. Så vi satt och pratade om resan och min kusin Arvid myste med Stumpan hela tiden. Stackars katt som får stå ut att bli jagad hela tiden. Efter släkten gick var det bara att börja fixa sig. Skulle träffa Mix idag igen! Vi åkte till Sumpan för att leta efter hennes skola men hittade aldrig det så vi gav upp och handlade mat på hemköp. Köpte middag till familj. Så ikväll blir det nachos och imorgon ska jag börja jobba. PANIK!



home sweet home
DATUM: 2008-07-12 | TID: 12:02:05 | KATEGORI: USA

Nu är jag äntligen hemma i kalla sverige.Fick en chock när jag klev ut genom dörrarna. Har blivit van vid ett riktigt stekvarmt väder. Ja men resan gick utmärkt sov dock inte mycket utan kollade mest på film bla Step up 2. Hur bra som helst! Vet inte vilken som är bättre ettan eller tvåan. Svårt att bestämma. Men våra platser var helt underbara. Man kunde få massage av stolen, ligga ner sen fick man täcke,kudde sen ett sovkitt med ögonmask,öronploppar,tandborste o.sv Super glad att vi uppdaterade oss. Så värt pengarna.

Idag ska jag vara med Lovisa. Har saknat min bästa vän mest! Så ska hon sova här också så hon slipper åka ut till ön. Ska även träffa Laura som är äntligen hemma från sin språkresa. Nä nu måste jag verkligen duscha. Är så himla varm, det känns som jag sitter i en bastu. Men det är endast mitt rum.

dadadada.... pappa betalar
DATUM: 2008-07-11 | TID: 18:41:18 | KATEGORI: USA

Halloj! Sitter på flygplatsen eller rättare sagt i Business/First class loungen. Pappa var så gullig och uppdaterade oss till Business så nu har vi fått vara i deras vänte lounge. Känns lite lyxigt, öppen bar och gratis internet. Kan det bli bättre?Ja när jag tänker efter så ja! En frappouchino skulle sitta fint nu. Det kanske finns en starbucks här på flygplatsen. Får hoppas på det. Kanske tar och frågar personalen. Vill ju verkligen ha en sista innan vi ska åka upp i luften.

Vi lyckades inte få business platser på flygplanet från Frankfurt-Arlanda men vi fick bra platser sa hon som hjälpte oss med att checka in resväskorna. Totalt så har vi 6 resväskor och för tre veckor sen hade vi bara 3. Vi är lite shopping galna. Sammanlagt har vi köpt 15 nya skor. Inte illa asså! Shopping galna hela bunten. Samma förra året. Då fick vi också köpa nya resväskor. Fattar inte hur vi lyckas.

Sista dagen i Miami
DATUM: 2008-07-11 | TID: 15:56:43 | KATEGORI: USA

Vi hade räknat ut flygtiden helt fel så nu ska vi åka lite senare. Så det blev tid för bloggning. Tiden i USA är över efter 3 långa veckor. Lite mixade känslor där. Men skönt ska det bli, ska få träffa alla vännerna igen och få äta lösviktgodis! Är hemma imorgon vid 11. Vi ska mellanlanda i tyskland och vänta ca 1 timme på vårat plan. Skönt att få sträcka på bena. Svar till några kommentarer. Visst kan jag lägga upp bilder på vad jag har köpt. Kanske inte kommer direkt på lördag men kanske på söndag eller lite senare. Finns ju lite bilder på vad jag har köpt under resan i tidigare inlägg för er som vill kolla.



Tjenare !
DATUM: 2008-07-11 | TID: 04:29:42 | KATEGORI: USA

Sitter i vardagsrummet ( som vanligt hehe ) och har precis kollat klart på avsnitt två utav The Secret Life of the american teenanger.. Sjukt bra serie! Vet inte riktigt om det kommer komma till Sverige men går att ladda ner från t.ex Pirate Bay. Älskar tonårssereier,filmer,böcker yeah you name it I love it haha. Har köpt en bok vid namn Haters.Självklart om tonåringar. Har läst ca 50 sidor och den är riktigt bra, dock på engelska men måste förbättra min engelska faktis. Ett bra sätt är ju att läsa.

Ush ush .. Mår riktigt illa känner mig helt kräkfärdig. Får hoppas att jag inte blir magsjuk eller så. Undrar hur det går då med flygresan. Har trodligen bara ätit för mycket mat till middag så jag känner mig lite sjuk. Åt på the cheesecake facotry idag igen. Går inte att gå därifrån onöjd. Så hilma stora potiener och så gott också! En utav dom bästa restaurangerna vi ätit på denna resa.

Imorse hade jag och mamma bokat tid för pedikyr och manikyr. Så otroligt skönt. Blev super nöjd med resultatet. Jätte trevlig lokal och personal. Men varmt var det idag. Svettades som en liten gris haha nä där skojjade jag men varmt var det! Lunch blev det på starbucks. Tillbaka till hotellrummet och då tog vi det lugnt. Kollade på Burn Notice. Grymt bra serie. Me like. Ja sen efter någon timme eller så åkte vi till Aventura mall för lite shopping. Hade endast 68 dollar kvar så nu var det dags att hitta något. Det stog mellan ett halsband,en väska,en klocka eller smink. Efter ha funderat ett långt tag blev det smink från ID. Foundation,bronzer,rouge,borstar och kräm. Så där rök mina pengar men värt var det.



Halloj!
DATUM: 2008-07-10 | TID: 15:05:14 | KATEGORI: USA

Sitter i vardagsrummet med mamma och pappa nu. Kollar på något konstigt tv pogram som dom tydligen älskar. Men men då får ju jag datan helt för mig själv. Helt perkfekt. Men så om igår. Vi kollade inte på så mycket kläder igår utan blev ingen shopping förutom ett läppglans ifrån dior. Vi  gick  även på bio, wanted. Jag blev förvånad, den var helt okej men lite för blodig för min och mammas smak medans pappa älskade den! Det ska komma ut jätte många bra filmer till hösten, något jag ser framimot, big style. Åt på the cheesecake facotry igår, hur god mat som helst! Jag dör allas rätter var helt underbara. Så hoppas på att vi ska tillbaka dit ikväll. Det här är ju våran sista kväll i underbara stekvarma Miami. Kan inte förstå att det redan har gått 3 veckor,uttrycket har man roligt går tiden snabbt stämmer verkligen in nu.

Helluuuuu !
DATUM: 2008-07-09 | TID: 21:23:16 | KATEGORI: USA

Äntligen har jag fått tillfälle för att blogga. Nu är vi i Miami south beach och det är jätte varmt! Jag brinner upp nästan. Ja men igår så besökte vi två stycken köp center, dolphin mall och the falls mall. Köpte ett par klackskor, longchamp,bodysplash och rouge. Sen gjorde vi inte så mycket mer utan bara åt vid halv 10 blev lite sent. Men det var lite strul med vårat rum. Hur dåligt som helst. Men så idag så sa dom att vi fick byta rum. Så nu har vi en suite. Vi har ett kök.vardagsrum och sovrum och självklart badrum. Hur stort som helst. Sen idag har vi bara gått och gått. Självklart blev det lite shopping. Denna dag blev det en mascara och läppglans från lancôme. Tillslut blev det bara för varmt så vi gick tillbaka till hotellet och så nu har vi duschat av oss och ska snart vidare till Aventura Mall. Får ju aldrig nog med shopping haha.. Men idag blir det nog inte alls så mycket. Ikväll kanske vi ska gå på bio och se Wanted. Pappas val, själv skulle jag kunna se Get Smart. Den vekar riktigt rolig!



Amazing
DATUM: 2008-07-08 | TID: 17:38:34 | KATEGORI: USA

Gissa tre gånger vart jag sitter. Aja ni kom säkert inte på det rätta svaret men det rätta svaret är bilen! helt sjukt jag har internet i bilen men bara vid hotellet. För mamma och pappa skulle till loobyn innan vi ska vidare till Miami så startade jag datan och internet funkade, helt otroligt!  Men men måste skriva snabbt för snart åker vi.  Men idag har jag bara ätit massa goda frukter till frukost och lite flingor. Riktigt gott!


Mucho good!
DATUM: 2008-07-08 | TID: 05:21:10 | KATEGORI: USA

Pratade nyss med Linnea på msn så sa hon till mig att lyssna på hennes pa låt eftersom den skulle vara superduper bra men hon trodde inte riktigt om jag skulle gilla låten. Eftersom jag och Linnea inte har samma musiksmak men ibland så gillar vi samma låtar som denna. Demarco  Standing Soldier. Lyssna på texten, visst är den fin ?



åskan får mig att vilja krypa ner i sängen och gömma mig under täcket
DATUM: 2008-07-08 | TID: 05:16:29 | KATEGORI: USA

Herregud va det blixtrar här. Det lyser upp hela havet. Lite läskigt faktis, har aldrig gillat åskan. Tycker det är väldigt obehagligt. Speciellt när vi var på restaurangen som låg ca 300 meter från hotellet så vi gick i det hemska vädret. Åt en jätte god cesar sallad med kyckling till middag. Under en viss period under middagen var åskvädret precis över oss just då var jag tillochmed nära på att börja smågråta. Tyckte det var riktigt obehagligt. Men som tur var passerade ovädret oss när vi skulle gå hem med ändå såg man åskan så i slutet tog vi av oss skorna och sprang över gräset.


Dreaming away ....
DATUM: 2008-07-08 | TID: 00:43:19 | KATEGORI: USA

En sak jag saknar är att vi inte har ett mysigt landställe utan mina föräldrar har valt att åka och resa istället för dom pengarna som skulle ha gått åt ett landställe. Men ett landställe skulle sitta fint. Jag är lite av både, en storstadstjej och en landettjej. Just nu känner jag för att åka till nåns landställe. Endast gå runt i mjukiskläder och inge smink. Bada på dagarna och ha mysiga grillkvällar då man ska spela kort. Långa promenader på grusvägar med varsin glass i handen och svalka sig med att hoppa in i sjön. Sen sova i mysiga stugor. Åh vad jag vill ha ett landställe! Take me to my dream

färdig badat för idag
DATUM: 2008-07-08 | TID: 00:33:55 | KATEGORI: USA

Hey there!

När jag precis skulle ner till poolen kom pappa upp och klagade på att jag tog allt för lång tid. Så han gav upp och skulle sova men lyckades övertala honom till att följa ner och bada med mig. Så vi badade en stund och fick tillochmed sällskap utav mamma. Pratade lite om att kanske jag och mamma ska ta en sista minuten resa i början av Augusti. Får se hur det går. Vill någonstanns i Grekland eller Cypern.

Ikväll ska vi ut och käka på en restaurang som ligger rätt nära hotellet så hoppas dom har något gott att bjuda på. Börjar bli lite trött på maten här nere så har blivit sallad dom senaste dagarna. Men det ska man ju inte klaga över det är ju nyttigt. Till skillnad från nästan allt annat här. Men vet ni vad jag verkligen saknar, det är lösviktgodis. Så på lördag när jag kommer hem så ska jag till  centrum och köpa en stor godispåse. No doubt about it!


need for speed
DATUM: 2008-07-07 | TID: 22:16:46 | KATEGORI: USA

Woooow, vilken dag ändå har bara halva dagen gått. Har badat i havet och i poolen sen så hyrde pappa och jag en jetski. Så vi åkte runt med den i en halv timme och snabbt gick det. Vilket var jätte roligt men i början var det  lite små läskigt men sen mot slutet behövde jag inte änns hålla i mig. Både jag och pappa fick lust att hyra en till gång men det får bli i Miami. Åker dit imorgon faktis och kommer hem redan på lördag. Men om någon halv timme eller så ska jag tillbaka till poolen och bada med pappa. Just nu är solen rätt så stark och vill verkligen inte bränna mig så gick upp till hotell rummet. Men men blir nog lite mer bloggning senare. Ciao for now!

7 Juli och är i Key Largo
DATUM: 2008-07-07 | TID: 15:47:17 | KATEGORI: USA

TjaTja !

Sitter på rummet med mamma och pappa. Alla tre är för lata att gå ner och äta frukost även fast min mage skriker efter mat orkar jag inte. Sängen är så skön och stor. Ända dåliga är kuddarna som är för stora och hårda. Men men.. Idag är det beachen som gäller. Ska kanske åka jetski med fadern. Är lite små skrajj inför det. Men det går säkert helt utmärkt. Denna morgon har jag kollat efter resor inför nästa sommar. Då vi har planerat att ha en solsemester någonstanns i Europa, kanske Grekland. Skulle jätte gärna vilja ha med mig en kompis då. Mina föräldrar går med på det så hoppas jag får med mig någon då. Ifall någon skulle med blir det trodligtvis ett hotell med all inclusive. Lättast med det ju.

Pics !
DATUM: 2008-07-07 | TID: 02:31:04 | KATEGORI: USA

Sitter och laddar hem lite ny musik bland annat några låtar från My chemical brothers. Diggar deras låt do it again. Så den sitter jag och lyssnar på förtillfället. Vi blev lite sega med att gå till restaurangen men blir väl snart tror jag. Tänkte visa lite bilder ifrån idag nu :)


Lyssnat på den låten hela dagen!



Sängarna :)




En av flera bilder över havet



Jag och min älskade cola hahaha



Helt underbart här nere
DATUM: 2008-07-07 | TID: 01:46:28 | KATEGORI: USA

Key Largo, gud vilket ställe. Det är så himla fint här nere! Klarblått vatten,palmer, vit sand och mycket mer! Skulle kunna bo här eller i Key West. Ja, idag bilade vi ner till  Key Largo först, checkade in på hotellet. Seriöst, vårat rum är mitt drömrum. Give me. Sen bestämde vi oss för att åka ner till Key West ca 2 timmar ifrån Key Largo. Vi åkte över 42 broar och det ända man såg var havet. Klarblått vatten.
 
Från en punkt i Kew West var man endast 90 Miles ifrån Cuba. Lite häftigt va ? Där nere så åkte vi runt med bilen och kollade på alla fina hus o.sv Ja efter någon timme där var det bara att åka hem. En jobbig bilfärd hem. Hade ingen data eller bok. Utan bara min musik som börjar bli lite uttjatande. Sen var det bil köer som inte gjorde saken bättre. Men men nu är vi tillbaka på hotellrummet och ska snart ner och äta. Fast än jag inte är hungrig. Blir något litet bara..


En aning trött
DATUM: 2008-07-06 | TID: 04:54:55 | KATEGORI: USA

Hej bloggen!

Märker att jag har börjat bli lite segare på att uppdatera. Men nu när vi reser runt  så mycket bor vi inte på samma hotell i flera dagar. Sen orkar jag helt enkelt inte har knappt någon energi kvar vid dagens slut. Som imorgon ska vi åka ner till Key Largo. Vi ska vara där nere i två dagar och bo på marriott bay restort. Verkar verkligen jätte mysigt där nere!

Ikväll åt vi på en indiskt restaurang. Little Indie. Rätt god mat men har haft både bättre och värre. Under middage satt vi och pratade om gamla minnen. När jag tänker efter har jag alltid haft roliga semestrar med min familj. Vi var inte kvar där så länge, kanske någon timme eller så. Var så himla trött  så när vi kom till hotell rummet la jag mig på sängen. Skulle egentligen ha legat och sovit nu men pappa sa att jag kunde ta datan så blev det istället. Men snart ska jag sova orkar knappt hålla mina ögon öppna. Ett tecken på att jag är trött ? ja! Nä nu måste jag stänga av datan vi hörs senare!


Sawgrass mills
DATUM: 2008-07-06 | TID: 00:55:34 | KATEGORI: USA

Så är jag återigen helt slut i bena. Har spenderat min dag på Sawgrass mills och vet ni vad, jag blev jätte besviken! I slutet orkade jag inte änns kolla kläder utan ville bara till hotellet. Som låg visst endast några hundra meter från Sawgrass. Ett jätte fint fyrstjärnit hotell, pappa lyckas alltid hitta dom fina hotellen.

När vi kom till Sawgrass sa pappa att jag fick 200 dollar utav honom att shoppa för men handlade inte i närheten upp dom.  Blev endast en tommy hillfigure långtröja, två tubtoppar från forever 21, en svart och en vit, en big mama ring från Aldo och en bok. Vad jag ska göra med resten utav pengarna är inte helt klart men funderar på att köpa min efterlängtade longchamp! Ikow Iknow .. Har redan två stycken, men vill så gärna ha en stor svart. Passar ju till allting. Får fundera på det som sagt om ca 3 dagar  ska vi till Miami och där finns det fler affärer. Men just nu lutar det sig mot att köpa longchampen.

nu är det dags för mig att sova men innan det ett till inlägg
DATUM: 2008-07-05 | TID: 05:35:28 | KATEGORI: USA

okeeeeeeeeeeeeeeeeeeej nu är jag klar. Packat,plattat håret och borstat tänderna. Packningen var en plåga. kändes som att det tog hundra år. Fick packa om allting och så valde jag ut vad jag ska ha på mig idag så jag slipper göra det på morgonen. Kommer vara rätt död då. Ska upp tidigt och klockan är halv 12 här. Ingen bra kombination.

Ni ska se min kropp. Helt sönder bränd. Idag blev delar utav mina lår offret. Dom är gris rosa med en smutta rött i. Sen mina axlar ska vi inte snacka om. Jisses vad det gör ont har också börjat flagna. euw ... Sen så har mitt ansikte blivit röd/rosa och mina fräknar har kommit fram. Dom syns mer än vanligt. En bra sak är ju att jag inte andvänder smink nu så då får min hy andas fritt.

före



efter


Tycker-synd-om-mig inlägg
DATUM: 2008-07-05 | TID: 04:56:02 | KATEGORI: USA

Ibland så kan jag verkligen hata mitt hår eller älska det. Men just nu hatar jag det. Har världens fulaste utväxt och mitt hår har blekts till en ful brun färg och det äckligt slitet och konstigt långt. Allt är ju helt fel. Vilken katastrof. Den veckan jag kommer hem ska jag till salongen och färga hela håret och klippa topparna om inte mer. Inte riktigt bestämt. Måste bara se till att pappa har tid. Nu när jag ska jobba i 3 veckor så kommer jag sluta halv 5. Måndag-Fredag. Jobbigt. Men men lönen är ju riktigt najs. Flera laxar. Nämner tyvärr inte hur många. Min ensak ;)

Ska snart packa om resväskan och sen platta håret. Ja efter det ska jag väll sova(?) Har inget annat för mig direkt .. Pappa ligger och kollar på Harry Potter och den vise stenen. Orkar inte riktigt följa filmen utan kollar lite då och då. Vet ni vad. Jag saknar Sverige, alla underbara vänner, godiset och mina kattar. Gucci och Stumpan. Mina bebisar. Undrar om dom har växt någonting under dom har veckorna. En vecka kvar i Florida. Sen är jag tillbaka i kära Sverige.












haha .. fick värsta bild rycket. Har flera hundra bilder på katterna och alla ser nästan lika dana ut men men varje bild är speciell för mig.

Bilder ifrån idag
DATUM: 2008-07-05 | TID: 01:54:15 | KATEGORI: USA










So sweet !
DATUM: 2008-07-05 | TID: 01:15:24 | KATEGORI: USA

glömde berätta att jag köpte ett par gråa mjukisbyxor från Abercrombie& Fitch. Hur sköna som helt och inte sådär baggy som mina ksss. Sen köpte jag ett armband från Forever 21 och ett snäck armband från någon random affär. Bilder på alla nya saker kommer imorgon tror jag. Lovar ingenting. Men ska försöka :) Blev så glad idag, fick en kommentar utav Isabella. Ja ni ser ju var det står på bilden. Blir alltid så hilma glad när folk tycker om min blogg. Jag skriver ju för min egna skull med samt för er läsare.


4 Juli, USA's national dag
DATUM: 2008-07-05 | TID: 00:59:34 | KATEGORI: USA

Så var jag äntligen tillbaka i hotellrummet! Är helt slut i bena så jag knappt kan stå upp. Så ikväll ska jag bara ligga i sängen med datan på knät och kolla på tv. Me like! Igår så var vi på bio och såg Hancock. Den var hur bra som helst, hoppas verkligen på en 2a. Finns en film som jag vill se när jag kommer hem till Sverige. All the boys love Mandy Lane, en skräckis som verkar riktigt bra. Nu behöver jag bara en frivillig som vill följa med.

Idag åkte vi till everglades, en national park med massa krokodiler. Vi åkte i en typ av båt. Kommer inte ihåg vad den heter. Men har bild på den. Var lite små rädd för alla krokodiler. Vår guide Harold berättade om att några krokodiler har försökt hoppa in i båten ett fler tal gånger. Det roligaste med vår tur var att vi åkte riktigt fort. Kan vara en liten fegis ibland men det där var riktigt roligt. I have got a need for speed.

Sen efter så åkte vi till ett shopping center med ett fler tal affärer. Men blev inte alls små mycket shopping eftersom imorgon ska vi ner till Sawgrass. Största outleten. Snacka om att det blir shopping! Hoppas att det finns bra affärer/kläder. Vill absolut inte bli besviken. Juste! I shopping centret fanns det en djuraffär med djur i. Asså hundar,katter o.sv Tyckte det var tortyr men efter ha fått mysa med några djur och prata med personalen. Så tyckte jag att det var helt okej. För djuren är där max 1 månad om inte kortare.


Hello!
DATUM: 2008-07-04 | TID: 00:34:46 | KATEGORI: USA

Så var jag i Naples efter flera timmar i en bil, självklart med pauser. Så nu bor vi på Quality Inn & Golf. Rätt fräscht ställe faktis. Gratis wifi internet. Så jag är glad! Idag har det varit jätte dåligt väder, regnat och blixtrat. Det var verkligen regnade så man knappt kunde se vägen och så var blixt molnen över oss. Rätt så läskigt så höjde volymen på min iPod på max och stängde ögona. Så fick lite sömn ända till vi stannade vid ett köpcenter. kom därifrån med armband,två par örhängen,två stycken klockor och en sjal. Pappa tyckte jag förtjänade det så han bjöd på rubbet.

Kort inlägg
DATUM: 2008-07-03 | TID: 04:46:34 | KATEGORI: USA

Sitter i sängen och kollar på Prom Night. Den är precis i början och den verkar riktigt bra. Ingen sån där vanlig b-skräckis.  Borde aldrig ha ätit på den där restaurangen idag igen. Blev bara besviken, hade för höga förväntningar och dom gick ner i soporna. Aja vi var inte där länge alls utan drog direkt tillbaka till hotellrummet och kollade på tv.

Fördriver tiden ..
DATUM: 2008-07-02 | TID: 22:38:12 | KATEGORI: USA

Blev ingen film. Fick inte utav pappa han ville också se den. Tråkigt! Vad ska jag göra nu då (?) Sitter och degar framför tv-n och datan. G33k4r som jag vore hemma i Sverige. Måste erkänna att jag saknar mitt folk hemma i Sverige. Thank god att det endast är 9 dagar kvar. Skulle inte ha klarat av fler dagar utan mina vänner. Direkt efter ska jag börja jobba på Vinnova. Snark. Hoppas på sällskap efter halv 5 varje dag. Någon som vill fika ? haha skämt där. Funderar på att duscha snart mitt hår luktar lite saltigt ut.


mohaha ..
DATUM: 2008-07-02 | TID: 22:19:02 | KATEGORI: USA

wiho pappa blev trött på att vänta på datan så han ligger och sover nu. Så nu har jag datan helt för mig själv!

2 Juni
DATUM: 2008-07-02 | TID: 22:15:49 | KATEGORI: USA

Hallå där :)

Nu sitter jag i hotellrummet med pappa och får snabba på med att skriva ett inlägg. Pappa ska nämligen ha datan snart.Han ska kolla efter hotell i Key West. Går knappt att slita ifrån mig från datan men jag måste vara snäll och dela med mig. Vet ni vad när jag skulle ladda upp alla bilder på datan så hittar jag bilder på mig när jag sover. Min mamma har varit jätte busig och fotat mig bara för att jag låg helt cp..

Imorse låg vi på beachen och badade har fått lite färg men inte brun utan röd haha. Det kom lite oväder in mot stranden så det vara bara att gå upp. Bestämde oss för att åka runt och checka området. Vi var inne i Walmart. Asså skojja inte det var hur mycket skärp som helst där. Helt otroligt, flera olika sorters glass,popcorn,chips o.sv När pappa ska ha datan ska jag beställa film. Mitt val och självklart blir det då Prom Night!

Här åt vi igår och ska trodligtvis dit idag igen!


dag två i clearwater 2 Juni
DATUM: 2008-07-02 | TID: 15:00:42 | KATEGORI: USA

Hallå bloggen!

Sitter nu på rummet och väntar på att bli insmörjad med solskyddsfaktor. Vill inte bränna mig mer. Har precis ätit frukost och är väldigt besviken. Om man bor på ett hilton hotell så ska det vara en viss "klass" i frukosten. Men nej den var konstig. Så imorgon blir det frukost på något annat ställe kom vi fram till.

Snart ska vi ner till beachen. Vill ner tidigt, innan den starta solen kommer fram för då ska jag upp på rummet. Trodligtvis ska pappa upp också. Då ska vi beställa en film och jag hoppas på att det blir Prom Night. En skräckis som verkar jätte läskigt. Me like big style!

Dag 1 i Clearwater
DATUM: 2008-07-02 | TID: 04:49:29 | KATEGORI: USA

Åh vilken härlig dag även fast jag har bränt mina axlar så det gör ont när jag bara nuddar något. Men bortsätt från det har hela dagen varit underbar. Hotellet ligger precis vid stranden. Innan vi checkade in på hotellet så åt vi lunch. Var verkligen missnöjd det ända bra var efterrätten haha. Sen så åkte vi till en surf butik där jag fick ett par flipflops och en grå t-shirt där det står I'm McLovin. Älskar den filmen (alltså supersugen)

Efter vi checkade in så blev det beachen på direkten. Vit sand som inte blir sådär stek varm och jätte varmt vatten. Men eftersom jag inte kunde vara ute i solen så mycket fick jag sitta under parasollet och sen gick jag in för att duscha. När hela familjen var färiga för att gå ut så gick vi till en affär och köpte massa gott. Sen efter ett tag gick vi till piren. Där var det massa stånd som sålde massa saker där hittade jag ett jätte fint halsband. I guld och det står Amanda. Ni vet ett sånt där Carrie i Sex and the city har. Inte lika stort men ett likande. Hon som sålde halsbandet rekomenderade en restaurang ca 5 minuter därifrån så vi gick dit och det var jätte god mat. Så imorgon kväll ska vi tillbaka.

1 Juli. åka från Tampa till Clearwater
DATUM: 2008-07-01 | TID: 16:35:53 | KATEGORI: USA

Aldrig har jag sovit såhär skönt. Låg över hela sängen och vaknade kvart i 10! Snart ska vi börja bege oss till Clearwater där kommer jag säkert ha internet skulle bli förvånad för jag har mina förhoppningar på Hilton Hotellet. Men bloggar lite senare runt midnatt, eran tid då.


kanske lite ointressant
DATUM: 2008-07-01 | TID: 04:52:04 | KATEGORI: USA

Ojojoj .. Klockan är kvart i 11 här i Florida. Mamma och pappa var nära på att somna så ringer telefonen. Så mamma svarar om det är personalen som undrar om vi har det blött på golvet för tydligen rummet under oss har en vattenläcka från taket. Var jätte rädd att det skulle vara sånna här tjuvar som ringer och låtsas vara personal. Men en kille kom upp och kollade och så. Japp det är tydligen en vattenläcka vid dörren till badrummet.

massvis med bilder
DATUM: 2008-07-01 | TID: 04:33:22 | KATEGORI: USA

Disney Land 

     

Tampa dag 1 hotell rummet
      

Tampa dag 1 middagen

     

They will never get me out
DATUM: 2008-07-01 | TID: 03:39:56 | KATEGORI: USA

Så var jag tillbaka från middagen. Jätte god mat, det var en slags buffe med jätte god mat och efterrätter. Man går inte därifrån hungrig kan jag lova! Åt kyckling,pizza,räckor, frukt,majs,lasange och glass osv. Hur gott som helst.Men tog endast små potioner.Annars skulle jag aldrig orkat det. Får väldigt lätt ont i magen efter jag ätit. Linnea vet vad jag snackar om haha.

Innan middagen bokade vi hotell för dagarna framåt. Två nätter på hotell Hilton! Så glad jag blev :) Sen två nätter på ett ställe jag inte vet riktigt vad det heter men det ligger i Napels. Imorgon ska vi åka härifrån tidigt och åka en slags omväg till Clearwater. Det ska vara jätte fina stränder och restauranger där så hoppas det är lika fint som våran servitis förklara det. Bilder kommer strax upp och det "varnas" för många bilder hihi ..

Blev poolen istället
DATUM: 2008-07-01 | TID: 00:10:05 | KATEGORI: USA

Precis när jag skulle börja lägga upp alla bilder så kom pappa och tvingade ner mig till poolen. Han berättade om att när man hade huvudet under ytan så kunde man höra musik. Självklart trodde jag inte på honom med följde med. Hoppade direkt in i poolen och kollade om det var sant och ja det var sant. Hur coolt som helst så låg på rygg och lyssnade på musik.

Snart ska jag torka håret och sen ska vi ner till en utav hotellets restauranger. Så måste vara snabb på att skriva för snart ska pappa ha datan och kolla in olika hotell. Imorgon och på onsdag ska vi bo på Hilton hotell i clearwater. Pappa överraskade mig med det eftersom vi satt och pratade om det i jazzucin. För har alltid drömt om att bo på Hilton hotell och nu ska jag det!

Ingången till Disney World.