Time for sleep
DATUM: 2008-08-31 | TID: 23:14:50 | KATEGORI: Vardag 2009

hela kvällen har jag varit på dåligt humör. Vill bara tacka Lovisa K som har stått ut med mig hela kvällen och nu ska jag sova. Godnatt alla läsare hoppas ni mår bättre än mig just nu. Hoppas på att morgondagen blir mycket bättre!


Hey there!
DATUM: 2008-08-31 | TID: 20:50:00 | KATEGORI: Vardag 2009

Ajajaj.Mina fötter är helt slutkörda. Efter ett fler tal timmar i Kista centrum med Laura är det skönt att vara hemma. Hade iallafall jätte trevligt med Laura. Gick in i dom flesta affärerna och hittade en hel del fina saker. Fann en underbar cardigan ifrån Ralph Lauren. Är det lagligt att bli kär i en cardigan? Den var iallafall helt underbar förutom priset. 1500 kroner känns lite som att det är lite överdrivet. Men den var så fin. Kom inte hem tomhänt heller. Hittade en oversized t-shirt ifrån Bikbok för endast 49 kroner så det fick bli dagens köp.

Blev upphämtad utav pappa så slapp åka kommunalt hem. Inte för att jag har något imot det men är rätt jobbigt ibland. Har varit med om så många konstiga saker på pendeln och tunnelbanan den senaste tiden. Snart kommer jag små städa mitt rum = plocka undan alla utspridda kläder och sen duscha. Skönt har längtat efter en kall dusch hela dagen för min huvudvärk är tillbaka ...

Min nya t-shirt och då morgondagens oufit. Men kan inte bestämma mig med eller utan skärp ?

 


Godmorgon
DATUM: 2008-08-31 | TID: 10:25:26 | KATEGORI: Vardag 2009

Så var man vaken. Varför ska jag alltid vakna så himla tidigt ? Hur jag lyckas föreblir ett mysterium. Men nu har jag och Lovisa iallafall ätit frukost och nu sitter vi vid varsin data och bloggar. Skojjsigt. Idag ska jag in till något köpcentrum med min kära vän Laura. Ska försöka få lite pengar utav pappa men känner på mig att det kommer inte gå så bra. Men man får ju alltid hoppats på det bästa. Snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig så jag är klar att åka när Lauras träning är klar. Vilket är om kanske tre timmar eller så. Tänkt om jag egentligen hade legat och sovit just nu. Åh va skönt det skulle ha varit...

Igår precis innan vi åkte iväg till NRJ så lekte jag lite med kameran hehe..


"natten är ung eller inte?"
DATUM: 2008-08-31 | TID: 02:54:42 | KATEGORI: Vardag 2009

För endast en halv timme sen kändes det som att natten är ung. Jag kan vara uppe till solen stiger upp men icke sa nicke. Jag blev jätte trött och ska strax gå och lägga mig. Tur att jag redan tvättat av sminket och borstat tänderna. Nu ska jag bara avsluta detta inlägg och sen krypa ner under täcket. Känner även hur magen kurrar men det går nog över. Nästa måltid är frukost om kanske 8-9 timmar. Men jag avslutar detta inlägg med en jätte gullig bild på mina älskade katter!



Äntligen så är man hemma.
DATUM: 2008-08-31 | TID: 02:48:36 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå bloggen!

Så var man äntligen hemma eller har varit hemma i kanske en timme nu. Ojoj vilken dag. Om jag ska kortfatta allt så åkte vi in till NRJ med L och V. Där vi träffa C och G. När vi väl kom ner till NRJ förstog vi att vi faktiskt har växt ifrån det. Visst kan det vara roligt någon gång ibland men att stå och hänga där. No thanks! Men vi var iallafall där ett litet tag eller rättaresagt vi gick fram och tillbaka. Först centralen sen kungsträdgården fram och tillbaka. Träffade på en massa folk. Alltid roligt ju. Men så får vi ett sms utav V och L som frågar om vi vill följa med på fest. Så åker jag och Lovisa till festen med inte så jätte höga förväntningar. Men det blev en riktigt lyckad kväll! Vi fick även sällskap hem utav L och V och när vi är rätt nära där jag bor. Så kommer det fram en väldigt berusad man och börjar prata en massa skit. Under en stund ville jag bara springa därifrån. Sånt där tycker jag är riktigt obehagligt så det är inte sant. Vill bara försvinna i sånna tillfällen.Men så tillslut så började han gå sin väg. Tack och lov!

jag och min bästavän Lovisa!


Kort inlägg
DATUM: 2008-08-30 | TID: 13:42:37 | KATEGORI: Vardag 2009

Har precis duschat och klätt på mig. Väntar nu på att Lovisa ska duscha. Hon är lite seg idag märker jag. Så sitter och kollar på monk för tillfället. Ska snart ta något att äta. Blir nog pajen från igår. Smarrigt. Känner att jag börjar få lite bloggtorka. Försöker skriva något men kommer inte på vad. Vet iallafall att en dagens outfit kommer komma upp lite senare! Men är det något ni skulle vilja läsa om eller något ni tycker jag borde skriva om ? Det är bara att komma med förslag nu. Golvet är erat.


Lördag morgon.
DATUM: 2008-08-30 | TID: 09:48:01 | KATEGORI: Vardag 2009

Morsning Korsning!

Vaknade inte så sent som jag ville utan blev redan klockan 9. Aja. 9 timmars sömn är ju alltid bra. En annan bra sak är att jag kommer kunna se på eastenders! I love it. Lovisa har inte vaknat än så sitter helt själv i vardagsrummet och är jätte hungrig. Känner hur min mage bara kurrar hela tiden men kan ju inte äta utan henne. Det skulle inte vara snällt. Ska nog gå och hämta en banan så jag dämpar min hunger lite. Vilket underbart väder! Solsken och klarblå himmel. Hoppas det håller sig hela dagen för orkar absolut inte gå på NRJ in the park om det regnar. Sånt förstör stämningen!


Vara vaken till minst halv 1 ? No way
DATUM: 2008-08-29 | TID: 23:57:45 | KATEGORI: Vardag 2009

Kommer inte klara av att vara uppe till minst halv 1 utan ska gå och lägga mig redan nu faktiskt. Död som man är så orkar jag inte vara uppe länge utan ska strax och lägga mig under mitt sköna duntäcke. Så godnatt alla läsare! Sov så sött :)


No, I don't want to be sick!
DATUM: 2008-08-29 | TID: 22:38:51 | KATEGORI: Vardag 2009

Attans, tror Elinore har smittat mig. Känner mig jätte hängig,har ont i halsen och börjar bli täppt i näsan. Hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk! Kan absolut inte missa några lektioner. Inte nu i början av läsåret. Det funkar inte. Inte OK. Klockan är inte änns 11 och jag känner mig redo till att sova. Men nej! Det går absolut inte. Ska vara uppe till minst halv 1. Så jag kan vakna i en rimlig tid imorgon helst innan 10 så jag kan se eastenders. Ända planerna vi har imorgon är NRJ in the park så kan bara slappa hela dagen om vi vill. Första gången på dagar,veckor,månader? Vi inte har planerat dagen helt och hållet. Känns så skönt att bara ta dagen som den kommer.

Lovisa fotade våran smarriga choklad millshake som var jätte god!



Lite saker angående nollning
DATUM: 2008-08-29 | TID: 21:50:51 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå där =)

Sitter i sängen med Lovisa och kollar på paradise hotel. Känns både skönt/segt att sitta inne på en fredag kväll. Men efter en veckas plugg behöver man få en stund till att vila. Så vi bestämde oss för att ta en chill fredag. Skippade bromma festen och allt annat och körde på en mysig hemma kväll med godis och hemgjord choklad millshakes som vi ska snart hämta från frysen tror jag! Ska bli riktigt smarrigt. Seg dag i skolan slutade lite över 4 på en fredag lixom. Då ska man sluta runt 1-2 och förberda sig inför helgen.

Idag blev vi inbjudna till den såkallade "nollningen" Vilket jag själv tycker känns rätt onödigt att gå på. För man vet ju aldrig vad som kan hända. Man vill inte att alla ska minnas en som den där tjejen som gjorde den där saken. Hon som skämde ut sig inför alla. För bara några år sen var inte nollningen så överdriven som den är nu. Nu gäller det att supa ner ettorna och se till att dom göra massa pinsamma saker. Men självklart finns det vissa som har turen och får uppleva en jätte rolig nollning då dom får "leka" eller vad man nu ska säga.

Men(!) man vet ju aldrig. Dom kan ju säga att dom ska vara jätte snälla och inte hitta på massa hemskheter men så när man kommer dit så känns det fel och man vågar inte säga ifrån och går med på precis allting. Visst vissa vågar säga ifrån men andra vågar inte. Men så har min skola erbjudit oss att komma på insparkfesten som skolan har anordnat för oss ettor. Det tycker jag är en jätte smart ide. Självklart ska jag gå på det :) Något jag ser framimot. Vi har disco tema och bäst klädd vinner. Ska bli kul och se hur mycket folket har klätt ut sig :)

Kläd kollage
DATUM: 2008-08-28 | TID: 21:54:15 | KATEGORI:

Har suttit och pysslat ihop ett litet kollage över kläder jag skulle vilja köpa nu till hösten. Men måste fixa fram pengarna till det. Vill inte andvända min lön utan spara det så länge det går och sen är barnbidraget nästan slut. Så just nu är jag rätt så pank. Kommer sluta med att jag ber pappa om pengar .... han börjar bli rätt så trött att ge ut pengar kors och tvärs hela tiden.


Boktips
DATUM: 2008-08-28 | TID: 20:00:15 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan Svejsan!

Sitter i soffan och kollar på friends. Ända tv serien som jag kan se samma avsnitt flera gånger utan att det blir uttjatat. Har hört några rykten om att det ska komma en friends the movie. Som SATC filmen. Så hoppas på att den kommer att spelas in. Ska snart ta och duscha och sen lägga mig i sängen och påbörja läsa min nya bok. Tystnadens hus av Magnus Nordin. Min favorit författare! Älskar alla hans böcker. Rekomenderar hans två bästa böcker förföljaren och prinsessan och mördaren. Något jag alltid gör är att när jag läser en bok kan jag helt plötsligt börja läsa en annan. Inte att jag läser ut den första boken och sen påbörjar den andra utan nej jag byter bok lite då och då.

A weak now
DATUM: 2008-08-28 | TID: 18:29:11 | KATEGORI: Vardag 2009

Så var jag vaken och precis ätit middag. Gick och la mig ca en kvart efter jag hade bloggat och vaknade inte fören halv 6. Några timmar sömn som verkligen behövdes. Snart ska jag ta och skära alla frukter och fixa mig mumsiga fruktsallad som jag har suktat efter hela dagen. Ska bara låta maten sjunka ner först så jag inte mår illa som brukar hända. Imorgon är det redan fredag. Så var det helg! Ska ha spa-kväll med Lovisa på fredag och sen NRJ in the park med frugorna på Lördag.


Sova eller inte sova? Det är frågan
DATUM: 2008-08-28 | TID: 14:51:36 | KATEGORI: Vardag 2008

Idag hade jag endast 3 lektioner. Riktigt skönt förutom att jag började klockan 8. Hade fruktansvärt svårt med att gå upp halv 6 på morgonen. Men om man bortser från det har min dag varit helt okej. Var tänkt att jag skulle åka hem och äta lunch för att spara mina pengar. Men kunde inte säga nej till pannkakor så stannade kvar i skolan och åt. Kom precis i tid för jag köpte dom sista pannkakorna. Känns skönt att äntligen vara hemma. Funderar på att snart ta en tupplur på några timmar. Men ska kanske göra i ordning en fruktsallad innan det. Köpte hem lite frukt för var så himla sugen på en god fruktsallad. Men vet inte om jag ska ta och äta den innan eller efter jag har sovit.

Spanish
DATUM: 2008-08-27 | TID: 21:56:50 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu kan jag dom flesta spanska glosorna. Är lite osäker med vissa ord. Mamma var så snäll och tog sin tid och hjälpte mig. Visst hade jag spanska i mer än ett år när jag gick i Balingsnäs men lärde mig inte ett skit. Vissa delar minns jag som gracias och hola. Men resten är glömt. Allt jag fick "lära" mig kom in i högra örat men försvann ur vänstra örat. Men nu när jag går spanska steg 1 men en jätte bra spanska lärare. Så tror/hoppas jag att jag kommer lära mig väldigt mycket under dom här åren. Men nu har jag duschat och väntar på att bli förhörd en sista gång så det sitter. Hoppas jag får ett bra resultat. För nu känner jag mig taggad till skolan! Förutom att jag börjar redan klockan 8 imorgon. F**K

Money business
DATUM: 2008-08-27 | TID: 19:36:51 | KATEGORI: Vardag 2009

Åh herregud. Jag räknade mina kvitton alldeles nyss. Jag är i stor chock. Hur har jag haft alla dom här pengarna? Hur har jag fått ihop allting. Det fattar tillochmed kvitton som saknas. Som från pressbyrån och andra små affärer. Slut summan över detta halv år kommer jag inte skrivas upp. Vill inte att folk ska få fel uppfattning. Men nu har jag iallafall tagit ner alla kvitton från min anslagstavla. Detta halvåret som är kvar ska jag spara kvitton på nytt. Se hur mycket jag spender under detta höst/vinter halv året. Ska bli roligt att se om jag kommer att spendera mer eller mindre nu.

redan halva skolveckan har passerat
DATUM: 2008-08-27 | TID: 17:27:24 | KATEGORI: Vardag 2008

Hej där!

Så  var man äntligen hemma ifrån skolan. Imorse hade jag glömt min skåpnyckel och jag fick väldigt mycket panik. Dessutom är mitt lånekort borta. Tror jag! Skulle ha kollat idag i skåpet men självklart så har jag inte med mig min nyckel. Skolan gick helt okej idag förutom sista lektionen då tiden gick extremt segt. Nu så har jag lastat en hög med kläder i tvätt maskinen och ska snart städa mitt rum. Kanske så hittar jag mitt lånekort någonstanns där. Får hoppas det! Annars måste jag köpa ett nytt. Om det nu går. Måste ju hämta ut böcker....

Nattinatt alla!
DATUM: 2008-08-26 | TID: 23:38:00 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är det dags för mig att sova. Lite senare än vad jag hade tänkt men sånt är livet. Hur jag ska kunna somna med blött hår förstår jag inte för jag blir galen redan nu. Kanske står uppe mitt i natten och fönar håret. Hoppas bara att grannarna inte skulle märka något. Imorgon börjar jag 09:35 men ska gå upp tidigare än vad jag hade tänkt ifall att mitt hår skulle se förjävligt ut så skulle jag hinna föna och platta det. Perfekt!

Juste! Besökar antalet bara växer för varje dag. Idag har jag haft över 95 besökare. Åh vad glad jag känner mig! :)


Ready to sleep soon
DATUM: 2008-08-26 | TID: 22:15:28 | KATEGORI: Vardag 2009

Så har jag duschat klart och sitter och kollar på film nummer två. En prinssesas dagbok. Är nog inte ensam om att kolla på den. Går ju på tv3 just nu. En film man aldrig tröttnar på. Men mycket bättre än nummer två. Den är rätt så överdriven. Inte alls lika bra. Idag har jag tänkt att självtorka mitt hår. Alltså sova med håret i blöt. Så ska Elinore få se mitt hår lockigt. Men får se imorgon morgon. Kanske får ryck och plattar det iallafall. Får se imorgon.

Idag när jag och Malin var i stan så såg vi Idol-Måns!


Home now.
DATUM: 2008-08-26 | TID: 21:02:27 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallådär!

Hur mår ni ? Jag är trött och har ont i fötterna. Men annars rullar livet på som vanligt. Klassens dag på värmdö var rätt så onödig om man ska säga så. Våra mentorer hade inte riktigt planerat så bra vad vi skulle göra. Spelade kubb en gång och sen satt bara och prata med tjejerna. Var bara där i några få timmar innan vi fick dra oss tillbaka. När jag väl var inne i slussen träffade jag Katta. Kollade runt i affärer och så. Hittade en jätte söt kofta ifrån Gina Tricot som jag väl köpte när jag sen träffade Malin. Då vi var i innestan. Hittade en hel del goa koftor som jag hoppas på ska bli mina snart :) Nä nu ska jag duscha och sen typ sova eller inte höhö. Säger så hela tiden men blir alltid datan innan.

Hey !
DATUM: 2008-08-26 | TID: 09:14:32 | KATEGORI: Vardag 2008

Morsning Korsning!

Kunde inte låta bli jag tvättade mitt hår iallafall. Det kändes inte fräscht. Så nu sitter jag i min säng med härligt nytvättat hår. Me love! Det är något jag verkligen inte klarar av att gå runt med och det är ofräscht hår. Har blivit så att jag måste tvätta håret varje dag annars känns det så fettigt. Även så andvänder jag väldigt sällan hårprodukter som hårsprej eller något liknande. Bara någon gång ibland. Snart ska jag sminka mig och sen äta frukost. Sen är det nog dags att dra sig till bussen och sen åka mot Grisslinge där vi har klassens dag. Efter skolan ska jag träffa Malin. Så nästa uppdateringen blir ikväll :)

Igår var jag bara tvungen att ta kort på Ella's underbara hår! Tänkt om man hade så långt och tjockt hår.


Must let it rest
DATUM: 2008-08-25 | TID: 22:27:01 | KATEGORI:

Ska låta håret vila lite kom jag på. Så skippade att tvätta det. Om det känns förjävligt imorgon morgon sätter jag bara upp det i en my-toffs eller akut duschar. Men ska sova om kanske en kvart. Måste borsta tänderna och mysa med katterna innan. Men en sak! Jag hittade en jätte fin herr kofta från HM idag. Jätte fin men kanske är allt för manlig eller är det okej att köpa en sån ? haha låter kanske lite wierd.

Om det nu skulle bli att jag köpte en sån kofta vet jag inte vilken färg men lutar sig mot grå just nu..

 

Hello!
DATUM: 2008-08-25 | TID: 21:53:45 | KATEGORI: Vardag 2008

Sämst uppdatering. I know. Men jag har mina skäl :) Så är det en ny skolvecka och första dagen avklarad. 4 lektioner med en lång lunch. Inte så illa. Tror att varje torsdag så serverar cafeterian pannkakor. Jag kan säga er att jag blev överlycklig. Perfekt lixom! Jag som är helt förälskad i skol-pannkakor.

Efter skolan var jag i Huddinge C med Laura,Mikaela,Mikks och Niklas. Träffade även lite annat folk från ballecrew. Så sjukt länge sen vi sågs. Men blir ju oftas så när man har bytt skola och så.. Sorligt nog men jag ska försöka mitt bästa med att hålla kontakten med det älskade ballecrewet! När alla skiljdes åt så följde Laura med mig hem och vi tog det bara lugnt och pratade. Nu sitter jag här i min säng och ska snart ta en snabb dusch och sen sova, tror jag .....

Fashion is my passion
DATUM: 2008-08-24 | TID: 18:47:44 | KATEGORI:

Var inne och kikade efter några höstnyheter på HM's hemsida och hittade en del saker. Men som vanligt blir jag oftas besviken på höst modet. Visst kan det vara mysigt att ta fram höst kappan, vantarna och mössan o.sv Men sen när den stora biffiga vinterjackan ska andvändas så känner man sig som en stor bulle. Sen ska vi inte änns prata om vinter skor. För varje år som går blir dom bara fulare och fulare....



  


Så var jag hemma och haft en jätte underbar helg
DATUM: 2008-08-24 | TID: 18:11:23 | KATEGORI: Vardag 2008

Fyfan va min kropp inte mår bra. Har sovit ett fåtal timmar inatt och delat på en minimal säng med Katta och Lovisa. Att sova brevid en person som ligger och smaskar i sömnen gör inte hela saken bättre. Men om man inte tänker på våran sovsituation så hade jag en jävligt bra lördag kväll! Var hemma hos Alexander C och hade det jätte roligt med massa trevliga personer. Efter ha ätit frukost och skämt ut oss ett x antal gånger så var det dags att åka hem och det är nu det mest irriterande grejen inträffade.

Vi missade först en buss med en kvart och nästa skulle komma om ca 40 minuter. Jag ville stanna och vänta men Lovisa och Katta  ville gå till en annan buss station där en annan buss går. Så efter ha gått i kanske 15 minuter är vi framme och ser att vi har missat den bussen med bara några få minuter. Nästa buss skulle komma om en timme så vi la oss på vägen. Alltså på sidan. Stekande varmt och vi hade på oss mjukisar och tjocktröja när man egentligen skulle ha kunnat ha shorts och linne. När bussen väl hade kommit så åkte vi till Sumpan och åt på donken. Vilket verkligen behövdes!

Jag och Katta igår påväg hem till Alexander.


Uptage from Katta place's
DATUM: 2008-08-23 | TID: 18:44:07 | KATEGORI: Vardag 2009

Hi!

Sitter just nu i Kattas sovrum och väntar på att hon ska ha duschat klart så vi kan äta. Min mage ber efter mat! Hemma hos familjen Peterson bjuds det på tacos. Smarrigt värre. Jag som har varit sugen på tacos hela veckan. Perfekt. Snart om en timme ska vi bussen till dirty north. Till en hemlig destination haha. Måste även hinna sminka mig innan vi ska åka. Blir lite tajt med tiden känner jag. Åhhhhh panik!!


Hey people!
DATUM: 2008-08-23 | TID: 14:27:25 | KATEGORI: Vardag 2009

Precis kollat klart på ett avsnitt utav The secret life of an american teenager. Väntar nu på att det nionde avsnittet ska komma ut så jag kan lagga hem det. Ska snart fixa håret lite och sen vänta tills Katta ringer så jag kan åka och träffa henne. Sen gäller det att fixa sig tills ikväll så kör med en sminkfri dag och hoppas att jag inte ser någon på vägen till bromma plan. Men ett par extra stora solglasögona ska på under färden haha. Nä nu måste jag packa min väska och fixa håret. Ciao for now!


Lördag!
DATUM: 2008-08-23 | TID: 10:45:22 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon alla gulliga läsare!

Vaknade i tid till Eastenders. Så sitter och kollar på tv och sen klockan 12 så ska jag börja fixa mig och packa väskan. Sen bär det sig av till Katta. Ska försöka att hinna städa mitt rum innan jag ska åka iväg. Nu låter det som att jag ska flera tusen mil bort fastän det bara är till Bromma. Åh vilket härligt väder det är idag. Klarblå himmel och sol. Perfekt. Ville absolut inte att det skulle regna idag. Det skulle ha varit katastrof. Big style!

Jag och Katta igår trötta på John Chris


some help, please!
DATUM: 2008-08-22 | TID: 23:49:51 | KATEGORI:

Kom fram till att jag helst vill ha klänning med nylonisar imorgon. Känns fräschat och bekvämast. Har två klänningar som jag har att välja mellan. Men har lite beslutångest. Så behöver eran hjälp! Vilken outfit är finast ? :) Bild 1 eller 2 ??




Hey!
DATUM: 2008-08-22 | TID: 23:07:29 | KATEGORI: Vardag 2009

Klockan är bara några minuter över 23 och jag funderar på om jag kanske ska gå och lägga mig snart. Har så himla tråkigt och är jätte trött. Måste vila upp mig inför morgondagen. Då smäller det. Big style. Innan jag går och lägger mig ska jag försöka fixa ihop en outfit. Kommer bli svårt men på något sätt ska jag lyckas komma på något. Imorgon ska jag träffa Katta runt 3-4. Tror vi bestämde att jag ska även äta middag där eller nu kanske jag är ute och cyklar. Lite osäker. Katta rätta mig ifall jag har fel! Ska försöka fördriva tiden så jag kan gå och lägga mig över 00 så jag kan sova ut imorgon. Vill inte vakna sådär löjligt tidigt. Men iförsig då kan jag ju se Eastenders som börjar 10. Ett svårt val..


glass i stora(!) lass
DATUM: 2008-08-22 | TID: 21:37:14 | KATEGORI: Vardag 2008

Haaaaaaaaaaaaallå bloggen!

Äntligen hemma och självklart kom huvudvärken tillbaka men redan i skolan denna gång. Vid ett tillfälle trodde jag att jag skulle svimma när som. Det var lite läskigt. Har gjort diagnoser i svenska,matte och engelska idag. Det tog på krafterna. Var så nervös under svenska diagnosen. Kände att det inte gick så speciellt bra. Men har alltid haft svårt när det gäller svenska. Efter skolan åkte jag och träffade L,C och K. Fikade på John Chris. Där finns den godaste hallonpajen! Efter fikat åkte jag och träffade mamma,pappa och Annika. Satt inne på Allan's pub och drack coola och åt mina favoritchips som han hade köpt från England. Love them.

En rolig sak! När vi lämnat Annika så åkte vi till Willys i Älvsjö. Skulle köpte lite mat men fastnade vid deras nötdisk. En jätte stor disk med bara nötter. Så där står pappa och väljer olika nötter. Killen som jobbar där är jätte trevlig och märker på direkten att pappa är engelsk och då börjar prata engelska med honom. När jag kommer tillbaka efter ett tag skulle jag köpa kulglass. Först så skulle jag och pappa dela på två kulor men kom inte överens vad vi skulle ha. Så pappa köpte en till sig och jag en till mig. Så tar jag två kulor men märker därefter att det finns nougat glass. Yummie. Han som jobbar där slänger då på nougat glass så det blir en tredje kula och vi får min glass helt gratis! Snacka om snällt ju. Dit ska jag tillbaka. God glass och bra service. Perfekt ju.





Fredag hela veckan
DATUM: 2008-08-22 | TID: 08:09:17 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon!

Blir ett snabbt inlägg nu. Huvudvärken sitter fortfarande kvar. Varför ? Det regnar ute så jackan får följa med idag hoppas bara det inte blir allt för kallt med leggins. Men jag överlever säkert. Ska strax ta och försöka äta lite frukost. Kan verkligen inte få i mig så mycket såhär pass tidigt på morgonen. Det smakar så äckligt. Men sen någon lektion innan lunch så kan jag inte koncetrera mig pga att jag är hungrig. Ibland är det bara för jobbigt haha. Nä nu måste(!) jag stänga av datan och fixa frukost. Dagens outfit kommer senare ikväll :) Ciao for now!

Torsdag kväll
DATUM: 2008-08-21 | TID: 22:10:59 | KATEGORI: Vardag 2009

Lyckades komma in i duschen. Men blev en snabb dusch med kallt vatten. Lättade lite på huvudvärken men den sitter fortfarande kvar. Undrar hur länge det här kommer hålla sig. Nu sitter jag iallafall på min säng med en turban på huvudet. Ska låta håret självtorka lite innan jag torkar det. Sen måste jag sova. Katta ska göra det nu så har ingen annan att chatta med. Lite smått meningslöst att vara inloggad då. Right ?


Foto från idag när busiga Ella smygfota mig! haha


Life stinks ..
DATUM: 2008-08-21 | TID: 21:06:55 | KATEGORI: Vardag 2009

Huvudvärken är tillbaka. Förstår inte riktigt varför. Vill bara att det ska sluta göra så fruktansvärt ont. Kan inte koncentrera mig allt känns piss förtillfället. Måste duscha men orkar inte stå upp känner mig helt yr då. Kan bero på huvudvärken.. Imorgon är det fredag. Slutar så sent som 10 i 5. Jag dör. Inga planer heller. Katta och Lovisa vill ni leka med mig? Jag är glad för en sak och det är att antalet besökare är fortfarande runt 80 unika om inte mer beroende vilken dag och hur många inlägg :)


Hi
DATUM: 2008-08-21 | TID: 20:39:01 | KATEGORI: Vardag 2008

Herregud vilken hemsk morgon jag hade. Jag försov mig! Med en halv timme. Skulle som sagt ha gått upp halv 6 men istället vaknar jag klockan 6. Då var det bara att springa rakt in i badrummet och börja fixa sig. Hann precis men såg hemsk ut. Glömde min kalender med mina papper som jag skulle lämna in och även hårborsten. Hann inte borsta igenom håret en extra gång så som jag alltid brukar göra. Skoldagen var helt okej, bara att jag var grymt hungrig. Vi åt i cafeterian idag då dom serverade PANNKAKOR! Förstår ni min glädje? jag som är helt kär i skolpannkakor och aldrig trodde skulle ha få äta det någo mer fick det idag.

Hade även min första spanska lektion och det gick jätte bra. Första intrycket utav min spanska lärare var att han är en cool snubbe. Vilket stämde in väldigt bra :) Idag slutade jag kvart över 3 och drog in till stan och var med Katta,Cissi, Lovisa och David. Satt inne på Mc Donalds tills det var dags att dra sig hemåt. Som tur var slutade det regna när jag kom fram till Huddinge! Snart om kanske en kvart ska jag hoppa in i duschen och sen sova tror jag...

Klädbeskymmer..
DATUM: 2008-08-20 | TID: 22:23:55 | KATEGORI: Outfit

Hejsan allihopa!

Allt detta tjat om huvudvärken kommer förhoppningsvis sluta nu. För har inte haft så speciellt ont dom senaste timmarna. Vilket är jätte bra! Hoppas det inte kommer tillbaka lite senare dåra. Snart är det iallafall läggdags för mig. Rätt tidigt, jag vet. Men imorgon är ända dagen jag börjar 8 så ska gå hemifrån redan klockan 7. Kommer vara plågsamt men jag klarar mig säkert ... Har försökt planera en outfit till imorgon men har ingen aning vad det ska vara för väder. Så har planerat en för varmt väder och måste bara bestämma för kallt väder nu.

detta var iallafall dagens outfit och never again that dress!


Hello everybody
DATUM: 2008-08-20 | TID: 17:57:58 | KATEGORI: Vardag 2008

Fan min huvudvärk verkar aldrig vilja gå över. För varje dag efter skolan får jag jätte ont i huvudet igen. Mår riktigt illa! Börjar undra vad det egentligen kan bero på. Idag började vi med våra riktiga lektioner och hittills har vi bara kill lärare. Men dom verkar faktiskt riktigt bra. Blev jätte glad när min Företags ekonomi lärare sa att han inte tror på läxor :) precis som en lärare jag hade i Balingsnäs.

Fast vi började inte att jobba utan gick igenom årsplanen och allt som hör till det. Så kommer nästan hela veckan se ut. Blev lite stressigt inför att välja vad vi skulle äta till lunch men till slut blev det coffehouse by geroge. Åt en jätte god skagenmacka! Kostade 49 kroner. Nä nu måste jag börja städa mitt rum. Det är i desperatbehov utav att städas och damsugas.


Sen kväll med Maandys
DATUM: 2008-08-19 | TID: 23:00:22 | KATEGORI: Vardag 2008

Hålla bloggen!

Håller ni inte med mig med att det har varit rätt så dålig uppdatering här på min blogg dom senaste dagarna? För även fast jag är medveten om att det skrivs några inlägg så gör jag inget åt saken? Aja. Har haft ont i huvudet i två dagar stäck och har fortfarnade de. Hoppas det går över till imorgon. Ja idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Latat mig framför tv-n för det mesta. Sen pratat i telefon med Laura,Farmor och nu pratar jag med Katta. Ikväll så har jag även spelat Wii med pappa. Snart så måste även lägga mig och sova håller på att somna i telefonen men ska försöka hålla mig vaken i 10 minuter till iallafall.

Höstfilmer
DATUM: 2008-08-19 | TID: 17:43:22 | KATEGORI: Vardag 2009

Satt och kollade på vilka filmer som går på bio nu men fann ingen sådär som verkade bra. Utan alla bra filmer verkar ju komma ut nu till höst. Blev jätte glad när jag såg vilka filmer som ska ha premiär i höst för det var vissa filmer som visades som trailer i USA. För alla filmer som kommer ut i USA kommer verkligen inte ut på bio här i Sverige. Här är iallafall några filmer jag ser framimot att se.

Get smart. 29/8. Mirros.19/9. Righteous kill. 19/9. Eagle Eye.3/10. Step Brothers.3/10. The pineapple express 10/10. High School Musical.24/10. Madagaskar 2. 25/12.

back from school
DATUM: 2008-08-19 | TID: 15:54:13 | KATEGORI: Vardag 2008

Tjabba!

Sitter här med min chockladboll brevid mig och är jätte frestad att äta den. Men ska vänta tills något bra tv-pogram är på så jag kan mumsa på den då. Tack och lov hade vi ingen fysisk aktivitet utan vi var i våra indelade grupper och fick uppgifter att hitta olika stället i närheten utav gullmars,slussen och medis. Fick kontakt med en jätte trevlig tjej som heter Matilda. Kom fram till att vi har några gemensamma vänner i Tyresö. Sen efter ha gjort klart våra uppgifter var det lunch dags. Blev lunch på Subway. Mums! Ja sen var det ju typ håltimme i över 2 timmar. Så åkte tillbaka till skolan och träffa Ella och hon var med några andra tjejer i klassen så umgicks med dom. En trevlig bunt. Ser framimot dom här 3 åren nu när man har fått en bra start :)


Tisdag morgon
DATUM: 2008-08-19 | TID: 08:05:33 | KATEGORI: Vardag 2008

Åh va härligt med sovmorgon :) Nu är klockan 8 och jag ska gå om 1 timme och 20 minuter. Så har gott om tid för att välja kläder och sminka mig. Sen bär det sig av mot skolan och det är aktivitets dag. Har ingen aning om vad vi ska hitta på.. Vet att vissa klasser ska till Skansen men det har inte vi fått någon information om. Ska bli kul att se vad det blir iallafall. Efter skolan har jag för mig att jag ska träffa Katta. Ska ringa henne lite senare på dagen och höra hur det blir. Orkar verkligen inte åka hem och bara dega hemma fast min tvättkorg börjar bli rätt så full så kanske borde vara bäst och tvätta kläder ? Vad verkar roligast vara med Katta eller tvätta kläder ? mhm .. Jo jag vet att det är att vara med Katta!


Jag och Lovisa igår i stan


Någon mer än jag som hatar rubriker ???
DATUM: 2008-08-18 | TID: 21:42:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Hade tänkt skriva ett fler tal inlägg innan jag skulle sova men blev inget utav det. Istället har jag duschat och läst igenom alla papper vi fick från skolan. Men kunde knappt läsa har så himla ont i huvudet och har haft det från jag slutade skolan. Blev bara värre och värre för varje timme och nu känns det som att mitt huvud är nära på att explodera. Så nu ska jag torka håret och borsta tänderna. Efter det ska jag försöka sova och imorgon ska jag upp kvart i 8 :) Sköööööööööööönt!

Tomorrow I'm wearing this


My day
DATUM: 2008-08-18 | TID: 20:11:16 | KATEGORI: Vardag 2008

Halloj!

Så var första dagen avklarad. Förstår inte nu i efter hand varför jag var så nervös? Jag har kommit till en helt okej klass. Har inte kunnat vara social mot alla men dom jag väl pratade med var super gulliga. Lunchade med dom tjejerna och det kändes skönt att det inte var någon dålig stämning. Men lyssna på det här då. Det är bara 6 stycken killar i klassen. Lite väl några skulle man tro. Hade hoppats på en jämn fördelning. Schemat då. Sovmorgon till typ halv 10-10 rätt ofta förutom en dag då vi börjar 8. Men det värsta vi slutar vid kvart i 5 på fredagar. Tror ni att jag blev besviken eller ? Jag som hade hoppats på en tidig fredag fick en lång fredag med gympa dessutom!

Efter ha sutti på gullmars kebab i minst en timme var det dags att åka till stan och träffa Lovisa. Fick vänta på henne en lite stund så gick in till HM för att kolla på lite kläder men vilka står där då. Jo mina älskade vänner Mikkis,Larry och Emelie! Som körde sanning och konsekvens. Hittade en jätte fin sjal på HM också så köpte den sen efter jag mötte upp Lovisa. Vi satt mest i kungsträdgården och pratade. Sen kom Katta och då var frugorna återförenade! Vi satte oss på donken och pratade om allt. Så kommer det en kille som glor rätt så mycket och tillslut frågar han hur gamla vi är. Han såg lite chockad ut när vi berättade att vi var 16 år haha. Ja sen när vi skulle gå till centralen så hände en riktigt rolig sak men är inte riktigt säker om jag kan berätta ska höra med Lovisa först haha :)

Idag börjar jag gymnasiumet.
DATUM: 2008-08-18 | TID: 07:24:12 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon bloggen!

Nu sitter jag här på min säng och är nästan klar. Har lite saker kvar som att äta frukost,packa väskan och klä på mig. Har tänkt göra det strax innan jag ska åka. Vill inte råka spilla något utav misstag. Det skulle vara så typiskt mig. Så är det kanske en halv timme kvar tills jag ska borsta tänderna. Tiden kommer gå sakta för att reta mig. Jag vill åka iväg nu. Få första dagen avklarat lixom. Var så glad när jag vaknade då jag insåg att jag hade lyckats somna innan 1. I vanligafall när jag ska sova inför en speciell dag har jag jätte svårt att somna och brukar lyckas somna vid 3-4. Vilket inte skulle kunna ha fungerat idag. Men jag är glad att jag iallafall har fått min sömn. En bra start på dagen! Men nu kurrar magen extra mycket. Så nu är det dags för mig att förflytta mig till köket. WISH ME LUCK!


Kan inte förstå. Idag börjar jag första året på gymnasiumet. Jag går från att vara äldst i skolan till yngst. I en helt ny skola också. Värmdö gymnasium here I come!

Kanske dags att stänga av datan?
DATUM: 2008-08-17 | TID: 23:11:47 | KATEGORI: Vardag 2008

Nä det får bli om en halv timme då tänker jag nog försöka sova. Har precis avslutat ett flertal sjuka/roliga konversationer med Lovisa och Katta a.k.a frugorna på msn. Oavsätt vad vi gör så har vi alltid kul! Mina älsklingar. Ja imorgon efter skolan ska jag träffa frugorna, vi har redan planerat in ett besök på Mc Donalds. Ja sånt planerar vi i förväg. Känns tomt att inte ha fått träffa dom idag. Vi har ju typ varit oskiljaktiga hela veckan! En rolig grej är om jag skickar ett sms till dom där det står dregel betyder det en sak och den saken kommer jag att berätta för er läsare lite senare :)

Mina frugor <3


Hello!
DATUM: 2008-08-17 | TID: 21:51:46 | KATEGORI: Vardag 2009

För alla er som ska börja gymnasiumet. Lycka till! Hoppas ni inte försover er första dagen. Själv är jag jätte nerövs som vanligt dåra. Börjar tagga till. Hörde du det Bellysh jag börjar bli taggad! Ja nu ska jag torka håret och sen lägga mig i sängen och läsa och sedan försöka sova. Om 12 timmar kommer jag vara i skolan .....

I'm so happy!
DATUM: 2008-08-17 | TID: 21:23:38 | KATEGORI: Vardag 2009

Det känns lite som att min blogg växer för varje dag som går. För ungefär en och en halv vecka sen så låg mitt besök antal på ungefär 40-50 besökare per dag och nu senaste veckan har jag 70-80 besökare per dag. Vilket glädjer mig jätte mycket. Älskar att logga in på datan och se att jag har fått nya kommentarer i bloggen. Blir extra peppad till att skriva fler inlägg då.  Ja nog om det så har jag precis läst ut en utav mina nyinköpa böcker. Tillsammans skrivet utav Denise Rudberg. Ska be mamma köpa hem tvåan. Åh den var så bra! Nu ska jag börja läsa Stella och Sebastian, en bok som Lovisa har rekomenderat. Så får lita på henne att den är bra :)

Mina nyinköpa böcker + böcker som jag hittade i Cypern


Wooow!
DATUM: 2008-08-17 | TID: 19:55:58 | KATEGORI: Vardag 2009

Har precis kollat klart på två avsnitt utav Life of Ryan säsong 2. Så himla bra serie och såååå snygg kille. Skulle jag bo där han bor skulle jag typ bli hans grupie. Nä men asså ja ni förstår nog. Så snygg att man inte finner ord. Varför måste världens snyggaste kille vara känd och bo i USA ? Life sucks some times.

Ryan Sheckler



Nä nu måste jag duscha! Ciao for now

Överflöd av bilder ....
DATUM: 2008-08-17 | TID: 18:18:20 | KATEGORI:

Så om 24 timmar fram har jag avklarat första dagen på gymnasiumet. Jag kan knappt finna några ord till mina känslor. Allt bara kastas fram och tillbaka i huvudet. Ena sekunden lung och andra sekunden är jag uppspelad. Nu är det skönt att jag har valt ut mina outfits 3 dagar fram. Efter detta inlägg ska jag snabbt städa mitt rum och sen läsa ut min bok och sedan duscha. Sen är det nog tid för mig att sova. Inte för att jag kommer kunna somna men ja kan ju låtsas som att jag är duktig och lägger mig tidigt.

Morgondagens outfit

Glansig "Jacka" - Gina Tricot
Linne - Gina Tricot
Jeans - Nudie
Skor - Skopunkten
Jacka ( inte med på bilden ) fjällräven
Väska - Longchamp eller Fendi ???





Tisdagens outfit

Kofta - Lyle&Scott
Linne - Gina Tricot
Jeans - Nudie



Dag 3

T-shirt Fashion Against Aids - HM
Glansig "jacka" - Gina Tricot
Jeans - Nudie



Hello dear friends!
DATUM: 2008-08-17 | TID: 17:10:36 | KATEGORI: Vardag 2008

Så är jag återigen hemma. Blev istället lunch på Hard Rock eftersom vi skulle innan till en golfbutik där mamma och pappa shoppade vilt och ett besök på JC där jag köpte mina nudie jeans. Sen därefter blev det lunch. Helt nöjd med maten men den är betydligt bättre i USA. Under lunchen pratade jag och pappa om en ny höstjacka åt mig. Jag ville ha en från Fjällräven. En vind/täck jacka. Jätte fin och enkel. Inte så speciel märkvärdig så men jag gillar den. Så när vi ska gå till bilen så går vi förbi naturkompaniet så går in dit och hittar min jacka. Pappa var så snäll och köpte den =) Innan vi skulle åka hemåt blev det ett besök på Media Market. Mamma skulle ha ett par nya hörlurar och så blev det ett par småsaker. Och nu är jag äntligen hemma och ska snart plocka ur disken ur diskmaskinen och sen försöka komma på en outfit till imorgon. Börjar ju få lite småpanik. Ska ta bussen som kommer till mig runt 3 minuter över 8. Så upp klockan halv 7 och börja fixa sig. Duscha och sånt ska jag göra ikväll.

Samma modell som den svarta jackan men samma färg som den gröna =)

 

 


Söndag
DATUM: 2008-08-17 | TID: 11:46:10 | KATEGORI: Vardag 2008

Vilket skit väder det är idag. Får hoppas på att det inte är så dåligt väder imorgon bara. Oj glömde säga Hej bloggen! Hoppas ni fått eran skönhetssömn. Dessvärre har inte jag fått sova mina timmar inatt. Att somna vid 4 och vakna 11 är inte så jätte bra. Speciellt inte nu innan skolstarten. Men men .. Ja idag ska jag iallafall in mot stan med pappa och mamma. Ska köpa Nudie jeansen och äta brunch på Hard Rock Café. Pappa ville så gärna göra det så jag gick med på det. Har ju inte något bättre för mig idag så why not ? Bild på mina nya skor kommer när jag har kommit hem för nu ska jag ta mig till badrummet och borsta tänderna. Ciao for now!

All about my day
DATUM: 2008-08-17 | TID: 00:59:49 | KATEGORI: Vardag 2008

Förlåt för den kassa uppdateringen. Men har haft fullt upp hela dagen. Har haft en riktigt underbar dag och hoppas att ni också har haft det! Träffade Katta klockan halv 4 och vi gick raka vägen till Gina Tricot där jag lämnade tillbaka mina chinos. Ett besök på JC där jag hittade mina nudie jeans men smart som jag är glömmer jag ena 500 hundringen hemma så la undan dom till imorgon. Köpte ett par nya skor idag. Jääääääätte fina men fick lite skoskav i ena foten men det gick över efter en stund. Sen gick vi till varenda Mc Donalds i centrala stan men alla var fulla så vi tog tunnelbanan till slussen och åt middag där, som vanligt dåra.

Vid halv 7 hade vi träffat Lovisa,Hanna och Cecilia och var med dom hela kvällen. Var vid kungsträdgården först och träffade på ett fler tal personer. Men efter en stund blev det lite långtråkigt så vi gick till Stureplan och köpte en cafe coler. Var så sugen på en. Där så träffade vi även på lite folk. Så efter vi varit där drog vi oss tillbaka till Kungsträdgården och var på The Voice till det sluta. Flo-Rida ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄGDE! Blev lite dans medans han uppträdde hehehe.  Ja efter The Voice drog vi till Norrmalmstorg och träffade ännu mer folk. Efter en stund blev det lite överdrivet och det var dags att åka hem. Fick sällskap utav Kvinnan Lovisa och Mannen David. Min älskade pappa var så snäll och hämtade mig i Älvsjö för annars skulle jag egentligen ha kommit hem för typ mindre än 10 minuter sen.

Today I'm doing this
DATUM: 2008-08-16 | TID: 12:40:01 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon gott folk!

Så var det lördag och det är endast två dagar kvar till skolan börjar. Bellysh frågade mig igår om jag var taggad inför skolstarten och mitt svar är verkligen nej!!! Jag känner inte så speciellt mycket  när jag tänker på det, bara lite pirr i magen men min största panik är vad jag ska ha på mig första dagen. Det är ett svårt beslut. Men imorgon ska jag ta fram några olika outfits som jag kan ha första veckan. Att göra sånt är riktigt typiskt mig.

Idag ska jag träffa min älsakde vän Katta i stan halv 4. Så måste hinna fixa mig innan det. Sen vid 6-7 kommer Lovisa in till stan. Så ikväll ska vi till kungsträdgården. Det är ju The Voice konserten ikväll! Flo-Rida ska uppträda och jag älskar hans låt Low. Så hoppas han ska sjunga den. Innan The Voice ska jag till JC och kolla efter ett par nudie jeans. Som trodligtvis blir mina idag. Får hoppas bara att dom finns där. För har haft lite otur den dom senaste dagarna.


My way of thinking is truw music
DATUM: 2008-08-15 | TID: 23:49:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag försvinner iväg till min egna fantasi värld så fort jag sätter i mina hörlurar i örona. Där bara jag och musiken lever. Den otroligt fina och älskade musiken. För det är något jag älskar att göra att bara kunna stänga mina ögon och lyssna på musik. Inte behöva tänka på omvärlden och alla problem. Bara kunna få lugn och ro och låta alla tankar sväva runt omkring. My passion is music. I love music.


Gick inte enligt planerna
DATUM: 2008-08-15 | TID: 22:36:58 | KATEGORI:

Okej. Jag känner visst inte mig själv så bra som jag önskar/trodde. Kunde inte hålla mig från datan en sekund. Det kom alltid upp saker som fick mig att stanna. Först chatta lite med folk på msn och kolla på kläder på internet. Hittade bilder på jeansen från Nudie. Hoppas verkligen min storlek finns imorgon. Tycker verkligen om färgen. Riktigt läcker.Imorgon är det iallafall The voice med frugorna. Hoppas på att Katta har lust att åka in till stan med mig vid 3-4. Så Katta ser du det här innan vi hunnit prata något så ring eller smsa mig! =)



 

My beautiful day
DATUM: 2008-08-15 | TID: 21:49:24 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå bloggen!


Sitter förtillfället i vardagsrummet och kollar på film med föräldrarna. Kollar på Hellboy 2, verkar rätt bra så efter jag har bloggat ska jag nog lägga ifrån mig datorn och verkligen kolla på filmen. Ingen dator då för någon timme eller två men ska nog klara av det. Ja, idag har jag varit inne i stan med mamma. Köpte inte så värst mycket endast en brun kofta,ett linne och ett par beiga chinos. Men ska lämna tillbaka chinosen imorgon. Ångrade mitt köp nu när jag kom hem och provade dom en gång till. Not really my style. Fick även en massa böcker utav mamma. Tror det var 5 eller 6 stycken. Så nu ska det läsas för fullt. 

Efter ha ätit lunch på tacobar med mamma så åkte jag till Bromma plan och träffade Katta. Satt på Mc Donalds i över 3 timmar och pratade om allt mellan himmel och jord. Åt även middag där för hade en stark känsla att ingen skulle ha lagat mat hemma. Vilket stämde korekt. Nu ska ni få höra på en riktigt pinsam sak. Jo min sko-klack gick av så min högra sko blev jätte hal. Så precis när jag ska kliva på tunnelbanan ramlar jag och skrapar upp knät och mina nylon strumpbyxor går sönder. Folk sitter och stirrar på mig när jag kliver på. Kände att jag var helt röd i ansiktet och småblöder från knät. Snacka om pinsamt. Ibland undrar jag Why me? Why me???????

maybe or maybe not
DATUM: 2008-08-15 | TID: 00:37:07 | KATEGORI:

Jag tror jag har klurat ut vad jag ska ha på mig första dagen på gymnasiumet. Har ju försökt lista ut det kanske länge nu och så nyss när jag skulle hänga in en kofta så kom jag på en rätt så snygg outfit. Men är inte riktigt övertygad än om jag ska ha det eller inte. Vad tycker ni? Hit eller diss?



I dont know but something have to change
DATUM: 2008-08-14 | TID: 23:58:17 | KATEGORI:

Helt ärligt så tror jag att jag har ett shopping beroende. Jag vill bara åka in till stan på direkten och köpa ännu mer kläder. Så jag nästan kan drunkna i dom. Vill bara slösa massvis med pengar och köpa upp allt. Detta är inte bra verkligen inte. Detta har gått till att jag nästan aldrig har pengar kvar till annat. Jag vet inte vad jag ville få fram med denna text men det känns så konstigt. Ibland kan jag tycka att det är normalt att handla så här mycket och ibland kan jag tycka det är helt crazy. Jag förnekar ofta mitt "beroende" men börjar sakta inse att om jag inte gör något åt saken kommer det leda till något hemskt.

Drömmer mig bort
DATUM: 2008-08-14 | TID: 23:19:40 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter och kollar på en jätte rolig film. The hot chick som spelas på kanal 5 för tillfället. Den är så himla rolig och dessutom är det en jätte snygg kille i filmen som gör hela filmen bättre. Billy, grr han är så snygg i den filmen.  Nu är han dock 28 år och bor i USA men ändå. Man kan ju alltid drömma haha.

Han till höger ! haha


Svåra beslut
DATUM: 2008-08-14 | TID: 22:54:58 | KATEGORI:

Morgondagen, vad ska jag göra då. Mhm. Tror jag ska in till stan med mamma på förmiddagen. Ska leta efter ett par beiga chinos och några härliga koftor. Rätt sugen också på att köpa ett till par nudie jeans. Är typ helt kär i nudie jeans. När jag testade mina svarta nudie testade jag även ett par som var mörkblåa som också satt jätte fint. Dom lär jag nog köpa om någon månad om jag köper något annat imorgon. Har även lust att köpa en ny plånbok. Har hittat en jätte fin ifrån Friis&Company. Aja får se hur det kommer gå.


Funderar på att köpa en utav dom här läckra koftorna. Kommer ifrån Gina Tricot och kostar 179 kroner. Men ända problemet är att jag inte vet vilken färg jag ska då köpa. Ett svårt beslut. Visst är den vinröda en härlig färg ?





Ni ville ju se så här har i
DATUM: 2008-08-14 | TID: 22:00:08 | KATEGORI:

Har fått några kommentarer om att dom skulle vilja se en inblick i min garderob och visst kan ni få se den. Inte för att det är så mycket men något är det alltid. Så igår innan jag nästan fick min panik attack så fottade jag min kläderna och allt det där men först så vek jag allt så fint :) Så nu ligger allt i färgordning precis som jag gillar att ha det! När jag väl städer och sånt ska det vara i färgordning. Hittar allt så mycket enklare då.

Välkommen in till min garderob och byrå och väsksamling :)



     

Jag tänker tillbaks på hur allt började
DATUM: 2008-08-14 | TID: 21:09:05 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå där!

Har inte hunnit kolla på mitt tv pogram än. Laura ringde så pratade med henne. Saknar den kvinnan som är på dag hockey läger hela veckan, dessutom har hon flyttat ifrån kära Huddinge till Lidingö där dom ska bo i två månader tror jag det är tills deras hus i Väsby är färdig renoverat.Sorgligt väldigt sorgligt för jag kommer fortfarande ihåg första gången jag var hemma hos Laura. Det var på hennes och Mikkis middag i sexan. Hade gått i deras klass i bara någon månad och vi umgicks ju inte så mycket då men ändå blev jag bjuden. Åh så lycklig jag blev. Sprang in på toaletten i skolan för att öppna brevet eftersom den skulle öppnas så ingen annan kunde se. Jag minns kortet så väl och jag minns den kvällen så väl och alla andra dagar vi känt varandra. Vilket är 4 år nu. Fyra underbara år.

Observera bilden är från typ andra dagen i 7an


Nyshoppat
DATUM: 2008-08-14 | TID: 19:10:20 | KATEGORI: Shopping

Så var man hemma ifrån stan. Var med Katta och så träffade vi Lovisa, Sara och Cecilia. Åt på McDonalds (som vanligt dåra) och kollade runt i olika affärer. Hittade inga jeans ifrån Cheap Monday men därimot så hittade jag ett par svarta nudie jeans som jag köpte hem. Sitter som en smäck. Så nu har jag äntligen hittat ett par svarta jeans nu kan jag nog slänga mina svarta gul&blå jeans. Gillar dom inte så mycket. Ett dåligt köp som jag verkligen ångrar. Men men man lär sig ju utav sina misstag. Ikväll har jag bara tänkt att ta det lugnt. Kanske kolla lite på The secret life of an american teenager. Har två avsnitt som jag inte hunnit kolla på. Så det ska jag nog ta och göra nu =)
 


Att göra flera saker samtidigt går inte så bra ..
DATUM: 2008-08-14 | TID: 13:13:53 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu sitter jag här i min säng och  gör ett flertal saker samtidigt eller jag försöker. Jag håller på att sminka mig,välja ut kläder och installera ett nytt fotopogram. Microsoft Digital Image Suite Edition. Får hoppas att det är något bra.Mamma kom hem med det igår och sa att hennes vännina Annika hade tyckt att det var jätte bra och smidigt. Hoppas det nu stämmer. Trodde att idag skulle jag absolut inte ha något att göra utan bara sitta och dega hemma. Men så kom räddaren i nöden. Katarina Peterson! Så klockan halv 3 ska vi mötas inne i stan. Då jag förhoppningsvis hittar mina cheap monday jeans =) Har tagit lite över ett tusen kroner i från min lön så jag skulle kunna handla lite mer kläder till skol starten. Nu är det bara att hitta fina kläder.



Nu är jag vaken
DATUM: 2008-08-14 | TID: 12:42:41 | KATEGORI: Vardag 2008

Igår natt var en hemsk natt. Jag hade bestämt mig för att försöka fixa en ny design. Med hjälp utav den här sidan. Vilket var till en stor hjälp. Skulle aldrig ha kunnat pyssla ihop denna design utan den sidan. Ja men när jag har hållit på från klockan 00:00 till 03:00 så började allt bli klart tills alllt bara hamnar snett och jag bara kände hur jag inte orkade detta. Men jag kunde inte sluta utan började om helt på nytt! Eftersom jag nu visste vart det mesta skulle vara och så gick det snabbt. Ungefär en och en halv timme. Så blev en sen natt för mig. Men nu känner jag bara att jag behöver en ny header. Min ser så ush ut och sen menyn måste fixas. Men hur jag ska kunna fixa det blir ett mysterium.


Övertrött
DATUM: 2008-08-14 | TID: 04:01:43 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag fixat tillbaka allt och klockan är 4 och jag är jätte trött!

faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
DATUM: 2008-08-14 | TID: 03:00:17 | KATEGORI: Vardag 2008

JAG HATAR DENNA BLOGG DESIGN
NU ÄR ALLT HELT HULLER OM BULLER
VILL BARA GRÅTA KÄNNS DET SOM
HAR SUTTIT OCH FIXAT I TRE TIMMAR ..
helt i onödan ...


I love Money
DATUM: 2008-08-13 | TID: 23:33:58 | KATEGORI: Vardag 2008

Idag så fick jag min efterlängtade lön utav mamma. Hon fick in alla pengarna igår på sitt konto men tog inte ut dom förens idag. Men nu efter jag har betalat av mina skulder så har jag över 7000 kroner vilket känns jätte bra! Men så kommer det svåra beslutet. Ska jag köpa en ny vinter jacka och då lägga ut runt 5000-6000 kroner eller köpa andra saker? Jag har tänkt sälja min korta Canada Goose jacka för 2000 kroner och om jag då lyckas sälja den ska jag defentift köpa en ny vinterjacka. Trodligtvis blir det en lång Canada Goose jacka i brun. Vilket jag jätte gärna vill ha! Men beslutet är så svårt det handlar ju om så mycket pengar ..

Jag en otroligt sliten Amanda med min lön!


13 Augusti
DATUM: 2008-08-13 | TID: 18:24:21 | KATEGORI: Vardag 2008

God eftermiddag =)


Hoppas allt är bra med er med mig är allt bara bra. Lite trött bara men det är jag ju nästan alltid så vad ska man göra åt saken. Är hemma nu med Lovisa och Katta. Vi sitter med två datorer och g33k4r oss och väntar på att maten ska bli klar. Efter det ska vi nog kolla på Moulin Rouge. UNG 08 sög rent sagt hästballe. Verkligen en stor besvikelse. Gick runt allt och så var vi klara. Blev även ett besök på Mc Donalds innan det var dags att åka hem till mig. När vi väll kom till Huddinge centrum köpte vi hem godis och köttfärs. Efter frugorna har åkt hem ska jag gå igenom mina kläder och vika allt fint för nu ligger allt bara huller om buller.

Dagens outfit



stress stress STRESS!
DATUM: 2008-08-13 | TID: 13:35:12 | KATEGORI: Vardag 2008

Tjena !

Är grymt stressad men har funnit tid att skriva ihop ett kort inlägg. Om ungefär en kvart ska jag och Lovisa till bussen. Vi skulle egentligen ha redan varit på 20 över bussen men eftersom vi försov oss ( vilket vi inte har en aning om hur eftersom båda var först vakna runt 8 - halv 9 ) till 12 så båda fick panik. Det skulle hinnas med att duscha,välja kläder och äta lunch. Men nu är vi så gott som klara. Ska bara borsta tänderna så är jag klar. Men idag ska jag in till ung 08 med Lovisa,Katta och Cissi. Hoppas det inte blir en besvilkelse som förra året. Stånden var inte riktigt roliga. Men hoppas dom har mycket bättre idag =) Hittills så är det fint väder. Thank god. Men verkar vara lite blåsigt så har tagit med mig min mouli tröja ifall att det blir allt för kyligt. Men nu är det dags att dra. Ciao for now!


Nya jeans på torsdag kanske
DATUM: 2008-08-12 | TID: 22:52:55 | KATEGORI: Vardag 2008

På torsdag på dagen har jag typ min enda Alone time. Så jag har tänkt att kanske få med mig mamma till slussen för att köpa ett par svarta cheap monday jeans. Bra att ha till skolstarten och så hade jag tänkt så nu är det bara att försöka att inte slösa några pengar tills på torsdag eller vänta vad är det för dag idag? Herregud vad jag har ingen tidsuppfattning ibland det är ju redan tisdag. En dag bara imellan ska väll inte bli så svårt. Ska försöka att hålla i pengarna för en gångs skull.



 

Tog sin lilla tid ..
DATUM: 2008-08-12 | TID: 22:45:22 | KATEGORI: Shopping

Jävlar vilken tid det tog att kolla igenom läsa alla bloggar och kolla allas bilder på bilddagboken och sen vara inne på både facebook och playahead. Japp jag erkänner när jag väl sitter vid datan är jag en riktigt datanörd. Blir helt tyst förutom när jag sjunger till musiken och är jätte foukuserad på skärmen. Men nu lyckades jag avsluta med allt i 5 minuter och ladda upp bilderna. Märkte på bilderna att jag har en hemsk hållning. Beror väll på att jag aldrig sträcker mig helt och hållet utan går alltid ner med axlarna.

Dom nyinköpa sakerna










...
DATUM: 2008-08-12 | TID: 21:05:09 | KATEGORI: Vardag 2008

hallå gott folk ! =)


Är jätte glad att äntligen fått ett tillfälle att sätta mig vid datan. Dom här dagarna har jag haft fullt upp med annat så har inte blivit någon tid för dator eller jo några korta stunder som inte räknas.Efter ha varit med frugorna i två dagar så är jag slutkörd! Men har haft jätte trevligt. Inatt kändes det som att jag knappt sov något. Vi var tre stycken som delade på en 140 säng och alla tre älskar att ha stor plats. Så under tiden jag var vaken så smackade Katta medans hon sov och Lovisa småsnarkade. Vilket inte gjorde saken bättre då blev ju svårare att somna men lyckades tillslut.

Dagen började med att vi frugorna åkte till en frisörsalong där Lovisa slingade och klippte topparna. Blev verkligen jätte fint. Bra resultat där. Åt på grillen så det blev min lunch, en liten pomfritt. Så jag har gått hungrig hela dagen tills vi kom hem vilket var för en timme sen. Innan så hade jag och Lovisa varit inne i stan och kollat runt lite i affärer. Köpte hem en jätte fin Ordning&Reda kalender. Sen blev det ju självklart en fika på Mc Donalds. Man kan ju säga att det är vårat andra hem nästan hehe. Träffade David en liten snabbis också han gav oss sällskap när vi åkte till Älvsjö.

Vi skulle åka till Media Market med pappa. Mina iPod hörlurar har gått sönder. Fanns inga iPod hörlurar där så köpte ett par Skullcandy. Jätte bra ljud så rekomenderar dom verkligen. Kostar drygt 300 kroner. Så nu har jag ett par rosa hörlurar. Riktigt fräcka. Pappa köpte även hem Wii spelet så nu har vi det. Verkar riktigt roligt så ska test spela det någon gång denna vecka när jag har tid. Imorgon blir det UNG08 med frugorna tror jag, ska iallafall dit med Lovisa för hon ska sova över hos mig idag.  Ska bli jätte roligt hoppas det inte blir någon besvikelse som förra året. Ber för bra väder också! Ja juste ja!  Bilder på det jag har köpt dom här två dagarna kommer upp lite senare.Så håll utkik!


Update from Lovisa's Crib !
DATUM: 2008-08-12 | TID: 00:07:16 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är jag hemma hos Lovisa med Katta ute på Ekerö. Vi kom hit för någon timme sen. Under tiden har vi dödat två flugor och nu har KungFu Katta fått för sig att döda den sista flugan. Hon är helt galen och så nu dödade hon den. Blev en segerdans och så hittade hon en mygga. Den är död nu.RIP Flugorna. Idag har jag iallafall varit i Vällingby centrum med Katta,Lovisa och David. Fanns inte någon grå mouli tröja så nu får det bli den vita. Men lite shopping blev det iallafall. Två baslinnen i svart och brun från HM och så en glansig brun med blommor jack-aktik ifrån Gina Tricot. Efter ha suttit på donken i typ mer än 2 timmar så beslöt vi oss att åka hem till Katta där vi åt middag och skaffade MSN åt Katta. Så nu kan alla tre chatta samtidigt.Vilket blir perfekt. Imorgon blir det iallafall UNG 08 men kommer komma dit rätt sent så ska nog dit på onsdag med Lovisa eftersom hon ska sova över hos mig imorgon så blir det nog smidigast så =) Men nu ska jag vara lite social så godnatt!

Only one week left!
DATUM: 2008-08-11 | TID: 12:11:29 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon!

Sitter i vardagsrummet och fixar lite ny musik till iPoden och väntar på att Lovisa ska komma ut ur duschen. Nu är det en vecka kvar utav sommarlovet vilket känns lite overkligt. På måndag börjar jag. Vilket ger blandade känslor. Men nu ska jag faktiskt ta vara utav den här sista veckan. Började med det igår då jag spenderade min dag först med pappa. Vi åkte till ikea och köpte en ny datastol till honom. Jätte snygg och bekväm. Blev även lunch IKEA. Dom verkar ju aldrig ändra sin meny. Men visst dom har ju jätte god mat.Efter IKEA blev det hem och lämna stolen och så begav vi oss mot stan.Skulle ju köpa min mouli tröja. Fanns bara i vit/rosa vilket också är sjukt snyggt så köpte den. Men så sa Katta att i Vällingby finns det grå kvar. Så idag ska jag,Lovisa och Katta till Vällingby centrum för att se om det finns några grå/rosa kvar.

Efter jag och pappa köpte mouli tröjan åkte han till golfklubben och jag träffade Lovisa. Vi gick in i några affärer och jag köpte ett jätte gulligt linne ifrån Gina Tricot. Blev även en fika på Sandy's då vi planerade vad vi skulle hitta på den kvällen.Tillslut blev det att vi drog hem till David med film och chokladbollar i väskan. Det blev The Messenger. Faktiskt så var det lite små läskig. Ryckte till ibland men inte lika mycket som Lovisa som hoppade till lite här och där. Vid halv 12 var det dags att åka hem till mig och vi somnade nästan på direkten. Men idag ska jag sova hos Lovisa ute på Munsö. Kanske inte blir någon mer inlägg förens imorgon men ska försöka skriva ett ikväll =)

Gårdagens mysoutfit.



Lite snabbt bara ..
DATUM: 2008-08-10 | TID: 18:44:35 | KATEGORI: Vardag 2008

Hellu everybody!

Är hemma med Lovisa just nu. Fast om endast några minuter ska vi iväg hem till David. Då vi har laddat upp med film och chokladbollar. Eftersom det är söndag tar vi det lugnt. Dessutom är jag så himla trött. Måste hålla mig vaken nu innan vi ska åka iväg. Kanske blir en powernap på bussen för vill absolut inte missa filmen! Det står mellan 28 weeks lather och The messengers. Undrar vilken som är läskigast ? Länge sen jag såg en riktigt läskig film. Ni kanske har något förslag på en riktigt läskig film ?

Last for today
DATUM: 2008-08-10 | TID: 01:28:33 | KATEGORI: Vardag 2008

Slänger in ett sista inlägg innan jag ska krypa ner i sängen och sova. Känns otroligt skönt att få komma tillbaka till min egna säng. I en hel vecka låg jag och frös. Varje natt låg jag med påslakan, tjock filt och överkast.Ändå så frös jag medans mamma endast sov med sitt påslakan. Konstigt. Inte är jag sjuk så beror inte på det heller. Imorgon blir det iallafall stan först med pappa. Så ska sätta på alarmet på 11 så jag hinner duscha och allt det där innan. Nä nu kan jag inte änns hålla upp ögona i två sekunder innan dom stängs. Kanske ett tecken på att jag behöver sova ? Jo jag tror faktiskt det. Så nu är det läggdags för mig.

Cypern =)


Lördagen den 9/8
DATUM: 2008-08-10 | TID: 00:05:22 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen funkar internet som det ska. Sen jag kom hem som var runt 9 så har datan gått extremt seg. Men nu funkar allt som det ska. Som tur är! Kände att jag ville blogga under tiden datan levde i sin egna värld. Jag och mamma kom iallafall iväg idag. Åkte till Skärholmen Centrum och självklart kom jag inte hem tomhänt. Blev 3 inköp idag. Bild kommer! Efter ha varit inne i dom flesta affärerna och hunnit äta så åkte jag och mamma hem och efter en halv timme åkte jag och pappa till Heron City. Såg som sagt Batman - the dark knight. Jätte bra film! Rekomenderar den =) Värd att sitta ner i 2 och en halv timme. Imorgon såska jag försöka tvinga med mig pappa till stan innan jag ska träffa Lovisa. Ska förhoppningsvis köpa mouli tröjan imorgon. Åh så glad jag är! Måste även köpa en kalender tror det blir en rån ordning&reda.





Svar
DATUM: 2008-08-09 | TID: 12:44:34 | KATEGORI:

Har fått en del kommentarer om väskan och mouli tröjan =)

Väskan kostar 400 kroner och du hittar den inne på Wedins.Mouli tröjan kostar 1000 kr och den hittade jag på  mouli butikens hemsida. På deras internetshop. Här hittar ni den. Sen vet jag inte riktigt om den finns ute i butikerna än men tror att i Vällingby finns den. Men lovar inget. Svar till en annan kommentar. Visst kan jag visa min garderob ska bara vika alla kläder och sånt först. Men bilder kommer under veckan!



 

I'm baaaaaaaaaaack!
DATUM: 2008-08-09 | TID: 12:18:43 | KATEGORI: Vardag 2008

sådär nu är jag hemme från Cypern. Kom hem i natt halv 5. Har haft en underbar vecka tillsammans med mamma. Kommer berätta lite mer om min vecka senare idag eller i veckan. Bilder kommer det bjudas på! Nu är det bara en vecka kvar tills jag börjar på Värmdö Gymnasium. Fyfan va jag är nervös! Idag har jag och mamma planerat att åka någonstanns och småshoppa. Behöver en kalender,skrivblock och nya KLÄDER. Har inte shoppat på en hel vecka och känner mig helt blö utav det. Har en del saker jag behöver köpa och nu väntar jag på min lön som jag inte vet när det kommer in på kontot ? Not good. Ikväll blir det bio med min kära far och trodligtvis mamma också.Batman - the dark night. Den verkar ju riktigt bra så ska bli kul =)Nä nu måste jag fixa mig så vi snabbt kan åka iväg.

Hejdå bloggen och Hej Cypern
DATUM: 2008-08-01 | TID: 13:00:56 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu drar jag till Arlanda och sen mot Cypern kommer trodligtvis inte blogga något nästa vecka utan är tillbaka den 8/8 =) Ni alla får ha det så bra och va rädda om er nu!

Hello people
DATUM: 2008-08-01 | TID: 12:18:01 | KATEGORI: Vardag 2008

Mindre än en timme kvar tills jag slutar ! OMG !!!!!!! På lunchrasten sprang jag ner till HM för mina nylonstrumpbyxor gick sönder så köpte nya. Kikade snabbt in på Wedins och hittade min drömväska. Så himla fin så köpte den. Bild kommer =) Kostade 400 kroner och finns i svart och brun. Jag köpte en brun eftersom jag nästan bara har svarta väskor. Bra med lite omväxling. Sen köpte jag även lite godis åt mig och mamma. Bra att ha på flyget ju. Men nu måste jag jobba så mina uppgifter blir klara. Ciao for now !

Väskan som jag köpte.


Dansa som på techno droger
DATUM: 2008-08-01 | TID: 10:20:39 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter och lyssnar på Segertåget - Maskinen. Blir dagens mest spelade låt. Hur bra som helst! Nu är jag tillbaka till mitt skrivbord har varit i arkivrummet den senaste halvtimmen. Trodde jag skulle svimma där inne. Vi var 4 personer där inne där det knappt finns någon luft. Ingen luftkonditionering utan bara en lite fläkt. Tur att jag bara hade fått en lista på 25 sidor. Fanns knappt några avslutade projekt så  har en liten hög som måste in i kartonger. Har suttit och kollat på jeans på Zoovillage. Vill ha ett par svarta jeans med snygg stuprör. Sen vet jag inte vilket märke jag vill ha. För det är ju olika kvalité och hur fickorna ser ut o.sv Men hittade 3 favoriter =) Vet att alla tre har bra kvalitet. Men nu gäller det bara att se vilka som sitter bäst. Vet att Åhlens City säljer dom här se så efter Cypern ska jag dit och leta jeans.


Acne kostar 1000 kroner

  

Nudie kostar 1000 kroner

 

Cheap Monday 400 kroner


Only a few hours left
DATUM: 2008-08-01 | TID: 08:28:53 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu sitter jag på jobbet och om ca 5 timmar slutar jag. Tror jag kommer jobba lite innan jag slutar. Har varit lite dålig med att jobba denna vecka. Vet ni vad jag gjorde igår under mitt arbetspass. Jo jag kollade på The secret Life of an american teenager. Man kan se dom avsnitt som har kommit ut på Youtube. Men då är det avsnitt 1 del 1 del 2 sådär. Så man får klicka sig fram. Men bra kvalitet och jätte bra serie. Kan lägga ut första avsnittet del 1 =) 

Snart ska jag sätta igång med att kolla upp lite saker på ÄHS.Nu sitter jag har vid mitt skrivbord med min resväska bakom mig. Tror att jag har tagit med mig lite för mycket eller jag tror inte jag vet. La i lite extra saker nu på morgonen. Åh nu börjar det pirra i magen. Imorse var det svårt att säga hejdå till pappa. Han kunde inte följa med så han stannar hemma med katterna. Önskar verkligen att han kunde ha följt med. Men han hade redan full bokat på hans schema.