And I'm back
DATUM: 2008-10-31 | TID: 18:02:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag hann åka hem imellan. Skönt det. Byta ut mina blöta skor och byta jacka till vinterjackan. För kallt är det ute! Bara väntar på att snön ska komma. Vilket jag längtar efter. Om ca en halv timme ska jag gå till centrum. Ska hem till Caroline som bor ääääääända borta i Tyresö. Hoppas på att pappa kan hämta mig ikväll så jag slipper åka hem komunallt. Men nu måste jag sminka mig lite snabbt och sen börja be ge mig.

Fredagen började stressigt
DATUM: 2008-10-31 | TID: 13:29:09 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen så får jag en lugn stund idag. Vaknade klockan 12 idag och ända sen det har jag stressat. Duscha,sminka mig, välja kläder, packa väskan och äta frukost. Har behövt stressa med allt det där. Tio i 2 ska jag sitta på bussen påväg in till centrum. Idag ska jag och några andra in till Söder och kolla in deras vintage butiker. Inte direkt min grej att köpa vintage men alltid roligt att kolla vad dom har. Vet inte om jag kommer hinna blogga senare idag för ska hem till Caroline och äta middag. Men nu måste jag gå och borsta tänderna. Ciao for now!


Snart är det dags för film
DATUM: 2008-10-30 | TID: 23:53:05 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan! Vad har ni för er ? Själv så har jag precis målat naglarna kolsvarta. Kanske inte är så smart att skriva ett blogg inlägg direkt efter men skriver extra segt. Alldeles strax ska jag kolla på Passport to Paris med Ashley och Mary-Kate Olsen. Oavsätt hur gammal jag är så kommer jag alltid att tycka att deras filmer är bra. Mina idoler när jag var liten. Var helt beroende. Någonstanns uppe på vinden ligger alla deras böcker,filmer,affischer. You name it I got it.

24 December
DATUM: 2008-10-30 | TID: 21:28:13 | KATEGORI: Vardag 2009

Det är nu mindre än två månader kvar till jul! Detta år ska jag fira jul i Sverige nere i Jönköping med min mammas släkt. Har redan börjat tänka på vad jag ska önska mig i julklapp och kommer inte på något som lockar. Känns som att jag har det mesta. Hemskt att erkänna men it's true. Känner inte att det är något som saknas. Sen går det alltid att köpa nya grejer såklart.

Men så när jag och pappa var inne på Media Market kollade jag lite runt på olika grejer. Två saker lockade riktigt mycket. En ny mobil och digitalkamera. Min nuvarande digitalkameras lins är sönder så den åker av ibland och det stör mig grymt mycket. Sen så har jag börjat tröttna på min mobil.

Lekte lite med den här inne i affären och den verkade riktigt bra! Så kanske ska önska mig den.


Shopping dag.
DATUM: 2008-10-30 | TID: 21:07:28 | KATEGORI: Shopping

Så tillbaka där man började dagen. Stan med mamma var jätte mysig. Efter ha stått i en kö för att komma in i buttriks som resluterade att håret blev extremt lockigt. Tur att jag hade min mössa på mig idag. Men iallafall. Mamma var snäll och köpte mina grejer. Blev även lite mer saker från HM och så fick jag en bok. Uppföljaren till Tillsammans skriven utav Denise Rudberg.

Efter stan åkte jag till Älvsjö och satte mig och väntade på att pappa skulle jobba klart. Blev ett besök på media market då det blev pappas tur att shoppa. Vi kom hem med en ny iPod till mamma,skullcandy hörlurar till mamma och mig för båda har lyckats ta sönder våra gamla och ett par trådlösa hörlurar pappa kan använda när han kollar på tv. Nu har jag listat ut vart mitt "beroende" kommer ifrån. Den skyldiga är min kära far. Han kan gå och plocka åt sig saker hej vilt när han är inne på Media Market.








Tiden flyger iväg
DATUM: 2008-10-30 | TID: 12:09:58 | KATEGORI: Vardag 2009

Torsdag. Redan ? Värst va denna vecka har gått snabbt fram. Dagarna bara rusar förbi. Men dom dagarna som har gått har jag inte haft en tråkig stund. Kunde inte ha önskat för bättre dagar. Jo, det skulle ha varit bättre om jag kunde sova lite längre på morgonen. Men vad ska man göra när man är en morgon person.


Måste snart börja fixa mig. Dagen ska jag spendera inne i stan med min mamma. Idag ska det inhandlas Halloween grejer. Längtar jätte mycket till lördag! Då ska kameran med och det ska fotas en massa. Det kan jag lova er. Men om det är redan Halloween snart så är det snart november. Herregud. Tiden går för snabbt fram.Snart så kommer väll snön ?


A real chic movie
DATUM: 2008-10-30 | TID: 01:24:03 | KATEGORI: Vardag 2009

Smarrigt. Sitter i min säng med en påse mandariner. Har redan ätit 7 stycken under den senaste timmen och fler kommer det att bli inatt. Väntar på att det åttonde avsnittet utav The Hills ska bli färdigt. Det går sådär irriterande segt. That's life. Kvällen har jag spenderat hos Sandra med company. Dom åt och sen ut till centrum och sen statiol där det tog ett tag för oss att bestämma vad vi skulle köpa.

Blev tillslut glass och choklad. Perfekt till filmen vi skulle se. En äkta chic movie. Som jag har redan tröttnat på. Blir rastlös efter någon halv timme eller så. Filmen jag pratar om är SATC filmen. Den är bra första gången man ser den men sen blir den bara uttjatad. Då tycker jag Mamma Mia är så mycket bättre! Tror jag ska kolla på den imorgon eller någon gång i helgen.


Alltid så är det något som är krånligt
DATUM: 2008-10-29 | TID: 18:38:08 | KATEGORI: Vardag 2008

Yes!  Nu funkar det att logga in på publishme. Dock så är det 5 timmar senare. Men bättre sent än aldrig. Idag har jag varit ända ute i Nacka med Mikkis. Vi åkte till Nacka Forum. Kanske inte den bästa dagen att göra det. Båda var extremt trötta så blev mest fönster shopping.

Men självklart så kom man inte hem tomhänt. Blev en hög midje kjol från Gina Tricot. Nu sitter jag här hemma och kollar på The Hills. Börjar komma i kap nu! Ligger på avsnitt 6 utav säsong 4. Fick höra idag att säsong 4 är riktigt bra så kommer nog kolla till avsnitt 11 redan ikväll.


Börjar bli rätt så beroende
DATUM: 2008-10-29 | TID: 01:36:02 | KATEGORI: Vardag 2009

Dom här sena kvälls timmarna har jag fördrivit förbi med att kolla på Desperate Housewifes,Gossip Girl och ett ex antal avsnitt utav The Hills. Jag känner hur mina ögonlock blir tyngre för varje minut. Men jag vill inte sova än. The Hills är för spännande. Kan inte vill inte orkar inte sova. Ett avsnitt kvar utav säsong 3. Det är så spännande. Tack till F som fick mig att börja kolla på The Hills!


Varför måste det vara så kallt?
DATUM: 2008-10-28 | TID: 22:02:55 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu lider jag. Det är fortfarande kallt i mitt rum. Hela min kropp är påväg att bli nerfryst. Jag känner hur blodcirkulationen i fötterna går saktare. Det är inte bra att vara ute med tunna tygskor. Imorgon kväll åker uggsen på. Snart kommer säkert snön hit. Det snöar redan uppe i Östersund.

Blev en snabb runda inne i stan. Hittade alla mina saker jag ska köpa till Halloween. Så på Torsdag ska det shoppas. Självklart kom jag inte hem tomhänt. En svart halsduk och en svart mössa från Åhlens. Efter stan åkte jag hem till Sandra. Vi hyrde film. The shining. Den sög. Men det är en sån där film man måste ha sätt. Efter filmen och våran powernap så sysselsatte vi oss med att sminka Carro tills det var dags att träffa lite folk ute i den friska luften.

Sandra tupperade Carro's hår



Sandra's hund Figo som var väldigt pussglad idag



Jag och Carro


"Gud fäller tårar idag"
DATUM: 2008-10-28 | TID: 10:44:38 | KATEGORI: Vardag 2009

och så regnar det.  Det är inte heller några smådroppar utan det öser ner. Jag som ska in till stan idag. Nu gäller det bara att vara lite smart och springa från affär till affär. Måste undvika regnet så mycket som det går. Paraply är ett måste! Pga regnet förstördes även mitt val utav vilken jacka jag skulle ha idag. Regn är inte bra det förstör en hel del saker. T.ex håret,sminket. Kläderna blir blöta. Vattnet läcker in i skorna. Nu kommer ytliga och klag Amanda fram.


Nästan som olika världar
DATUM: 2008-10-28 | TID: 01:00:48 | KATEGORI: Vardag 2009

En sak jag märkte idag var hur många fördomar man har på folket uppe i Norrland. Carro som var med idag bor där uppe. Så jag passade på att fråga en massa frågor om hur det var att bo där uppe o.sv Jag har ju en liten aning om hur livet uppe i Norr är. Större delen utav min svenska släkt bor uppe i Hammerdal som ligger några mil utanför Östersund och när jag var där för två år sen i ca 5 dagar. Ojojoj klarade knappt av det. Nästan ingen mobil mottagning och närmaste grannen tog det kanske 10 minuter att gå till.


Jag personligen skulle aldrig kunna bo i en liten by. Men så känner jag nog bara för att jag har växt upp i en storstad. Om det nu vore så att jag hade växt upp i t.ex Hammerdal hela mitt liv så kanske jag skulle ha en annan uppfattning om det hela. Men som jag nu känner och tänker så skulle det vara svårare att flytta till en liten by uppe i Norrland än att flytta från byn till t.ex Stockholm. Nu finns det säkert personer som tycker tvärtom.

Hello
DATUM: 2008-10-28 | TID: 00:56:58 | KATEGORI: Vardag 2008

And so I'm home again. Sitter här hemma och fryser som att jag vore ute i shorts och linne när det är minus 10 grader. Börjar fundera på om mina element inte funkar. Det vore ju inte en höjdare.. Snart är det ändå dags för mig att sova. Då jag äntligen kan krypa ner i mitt varma duntäcke. Ska upp sådär jobbigt tidigt imorgon. 

Större del utav min dag spenderade jag hemma hos Mikkis med några från Balle crew. Sandra och Laura hade med sig en kompis från Östersund som dom hade träffat tidigare i år på deras språkresa. Alltid lika kul med nya människor! På kvällen blev det middag i stan. Lekte guide till Carro, så visade henne plattan,svampen och hötorget. Vi blev riktiga turister som tog kort på allting. Avslutade kvällen med att gå på bio. Ja vad ska man säga om HSM 3. Sämre än 1an men bättre än 2an. I mellan åt så var den lite mesig..

Något att se framimot
DATUM: 2008-10-27 | TID: 15:00:08 | KATEGORI: Vardag 2008

Sådär nu är jag hemma hos Mikkis och vi planerar för fullt ös. För på lördag ska vi nämligen hem till Sandra. Ballecrew ska samlas och ha en slags halloween fest. Självklart ska vi klä ut oss också. Jag som vanligtvis har världens sämsta fantasi när det gäller sånt .Har denna gång redan kommit på vad jag ska ha på mig. Så på torsdag ska jag och min moder in till stan och köpa det som behövs.Kan ni gissa vilken butik jag ska in till ?

Ungefär såhär ska jag se ut :)



Första lov dagen
DATUM: 2008-10-27 | TID: 13:30:55 | KATEGORI: Vardag 2008

God dag!

Blev lite ändrade planer idag. Ska träffa Femilito the man imorgon istället. Idag ska jag hem till Mikkis och sen ikväll blir det bio med några vänner. Ska se den efterlängtade filmen High School Musical 3. Jag hoppas nu att den inte blir en besvikelse. För det blir oftas lite uttjatat när det kommer uppföljare hela tiden. Visste ni att det ska komma en Pirates of the caribbean 4 nu ? Och Zac Efron ska vara med i den. Jag har en känsla att den kommer inte bli så bra..

Har precis ätit upp min vanliga lov lunch som består utav köttbullar och en stor klick ketchup. Det är min vanliga lunch under lov. Jag är sämst när det gäller att laga mat men fick ändå mvg i hemkunskap. Men jag kämpade hårt för det! Så det betyget var jag värt. Men nu måste jag gå och borsta tänderna och sen springa ner till busshålsplatsen. Ciao for now.


Soon it's time to go to sleep
DATUM: 2008-10-26 | TID: 23:49:48 | KATEGORI: Vardag 2009

Så har jag precis kollat klart på ett avsnitt utav The Hills. Kvällens fjärde avsnitt. Funderar på att kolla på ett till avsnitt och sen sova. Inte för att jag är så speciellt trött utan orkar bara inte sitta vid datorn eller kolla på tv. Om jag inte lyckas somna kanske jag ska ta och läsa en bok. Det vore rätt så vettigt att göra. Köpte ju en massa böcker i sommras som jag inte har läst ut än. Så har en hel del att välja på. Men tror jag ska fortsätta läsa Darren Shan böckerna. Tror det är den 8nde boken jag ska påbörja.

Update
DATUM: 2008-10-26 | TID: 18:26:00 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter och kollar på NCIS med mamma just nu. Ett utav få pogrammen både jag och mamma gillar. Är inne på vårat tredje avsnitt nu. Om en stund ska jag nog kolla på film med pappa. Ska se The pineapple express eller Step brothers. Har inte riktigt bestämt mig än. Skulle egentligen vilja gå ut på en promenad men det regnar och vill ju inte bli förkyld..

Denna väska från Miu Miu skulle jag aldrig tacka nej till!


Hellu again
DATUM: 2008-10-26 | TID: 17:16:15 | KATEGORI: Vardag 2009

Har varit lite dålig med att blogga idag. Inte för att jag inte haft tid eller så.Utan hela dagen har jag bara suttit hemma och tagit det lugnt. Kan inte påstå att det har varit en toppen dag. Humöret har varit på minus 93923. En äkta depp söndag. Utan anledning typ. Hoppas på att morgondagen blir bättre! Ska träffa Femi så det kommer trodligtvis bli en höjdar dag.

Nya favoriter!
DATUM: 2008-10-26 | TID: 11:10:15 | KATEGORI:

Nu kommer yttligare ett kläd kollage. Nu från Topshop och Asos. Eftersom jag aldrig köpte väskan så har jag kvar pengarna. Vem vet kanske beställer hem något utav det här. Men i slutändan kommer det säkert bli så att jag inte beställer hem något. Som vanligt dåra. Kanske kan önska mig något utav det här i julklapp. Det är ju inte så lång tid kvar. Tror det är ca 8 veckor kvar.





Sunday.
DATUM: 2008-10-26 | TID: 10:36:53 | KATEGORI: Vardag 2009

Så var helgen snart över men det spelar ju ingen roll. Det är ju höstlov nu. Men det känns inte som att jag har en vecka ledig. Känns lite orealistikt. Nog om det. Idag är inte vilken dag som helst utan min namnsdag. Wiiiie. Så grattis till alla er som heter Amanda och Rasmus!

Idag byter man till vintertid. Så om ni inte har vridit tillbaka klockan en timme. Så är det nog bäst att göra det nu! Har lite beslutångest. Vet inte vilket pogram jag ska kolla på haha. Står mellan Living Lohan. Andra Avenyn och The hills. Men jag bestämmer mig nog snart. Dagens planer känns lite osäkra. Kanske bara ska ta en chilla galet dag.

Nytt kollage
DATUM: 2008-10-25 | TID: 23:49:44 | KATEGORI:

Mikkis har precis åkt hem så är ensam hemma. Något jag försöker undvika att vara. Men ibland går det inte att undvika. Men nu ska jag sätta på en till film. Denna gång blir det nog Yours,mine and ours. Någon rolig komedi som jag bara har sätt slutet på. Under den senaste filmen så fixade jag ihop ett kläd kollage. Kanske dom nästa kläderna jag ska investera i.



Movie night with Mikkis!
DATUM: 2008-10-25 | TID: 22:05:57 | KATEGORI: Vardag 2009

Precis kollat klart på Adam&Eva filmen och har precis börjat kolla på Mamma Mia. Mikkis sitter och nunnar på give give give me låten och snart så får jag sjunga till min favorit låt. Om en stund ska jag nog gå och hämta min glass. Efter att ha varit ett trogen köpare utav Ben&Jerry Cookie dough men idag så blev det en half baked. Har druckigt mitt första glass julmust. Så gott det var! Nu längtar jag verkligen till julen.


Hej och Hejdå
DATUM: 2008-10-25 | TID: 19:42:50 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu har jag vaknat från min eftermiddags tupplur. Ska strax till bussen för att sen åka till centrum och möta mikkis. Ska kanske köpa Ben&Jerry. Men nu måste jag springa!


http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=144736
DATUM: 2008-10-25 | TID: 12:23:01 | KATEGORI: Vardag 2009

okej så typ tusen år senare så blir jag medlem på gratismakeup.se där typ alla redan är medlemmar på? Men nu tänkte jag ge det en chans och tycker ni alla som inte redan är medlemmar också gör det! Har redan hunnit samla ihop 50 poäng och ska fortsätta snart. Om ni nu är sugna på att bli medlemmar gör det via denna länk! http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=144736

Lördag morgon
DATUM: 2008-10-25 | TID: 10:31:03 | KATEGORI: Vardag 2009

Oavsätt när jag går och lägger mig eller vart jag än sover så vaknar jag alltid precis innan 10. Det är som att min hjärna har kopplat att jag vill kolla på Eastenders klockan 10 på lördagar. Vilket jag sitter och gör nu och kommer göra till klockan 12. Dagens planer är lite osäkra men mot eftermiddagen tror jag att jag ska träffa Mikkis. Nu har jag inte så mycket att säga. Ciao!

top 10
DATUM: 2008-10-25 | TID: 00:32:10 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag precis kollat klart på en utav mina top 10 favorit filmer. Hann dock bara se slutet men blir lika rörd varje gång. En utav få filmer då jag lyckas bli helt vattning i ögona. Men den är så himla fin men på samma gång så är den rå. Filmen jag nu talar om är Man on Fire med Denzel Washington. Bättre skådespelare går nog inte att hitta. Så talangfull.



Fredag!
DATUM: 2008-10-25 | TID: 00:09:57 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen så har jag fått en möjlighet till att blogga igen. Kvällen blev som jag hade tänkt mig. Lyckad. Jag och Carro kom till Huddinge så sent som halv 6. In på rättpris och så köpte vi vårat efterlängtade godiset som har fått oss att få jätte ont i magen nu. Blev lite för mycket utav det goda. Lagade mat och sen var det dags för idol. Ingen var så jätte bra tyckte jag. Men att Loulou åkte ut tyckte jag var helt fel.

Vid 9 så kom Ella och vi kollade på Mamma Mia eller rättaresagt så snabbspolade vi till låtarna. Dom är så himla bra! Honey honey är min favorit. Kvällens underhållning måste ha varit när vi härmade en viss kille i skolan. Ojojoj så roligt. Sen självklart en massa prat. Vid 11 så följde jag Carro till Huddinge Station. Sen påvägen hem så råkade jag kliva i världens vattenpöl för jag var så insatt i att prata i telefon med Mikkis. 

Update från skolan
DATUM: 2008-10-24 | TID: 16:12:04 | KATEGORI: Vardag 2009

Hallå Hallå!

Sitter i datasalen i skolan och väntar på att Caroline ska bli klar med sin massmedia uppgift så vi kan börja bege oss hemåt. Vill bara sluta så jag kan få lov. Mitt efterlängtade höstlov är bara 25 minuter inom räckhåll. Skoldagen har gått snabbt fram. Skönt det men känner hur min energi minskas för varje sekund som passerar förbi. Jag och Caroline ska köpa godis påvägen hem som vi ska ha ikväll så det lär pigga upp mig en hel del! Men nu ska jag peppa Carro att snabba sig haha. Orkar inte sitta kvar. För min mass media grupp är klar så egentligen behöver jag inte vara kvar i skolan just nu.


Morgondagen kommer bli perfekt
DATUM: 2008-10-23 | TID: 21:40:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Så var man duschad och snart ska jag packa morgondagens väska. Blir bagen imorgon. Har gympa så en massa saker ska "packas" ner. Väskan kommer som varje fredag väga flera ton så jag får ont i axeln. Som tur är ska jag direkt hem imorgon. Med Caroline!  Vi ska ha en mysig hemma kväll. Sitta bänkade framför tv-n klockan 8 då idol börjar. Denna fredag har dom ABBA tema. Så kommer bli en massa sång och skratt. Perfekt för oss som har gått och sjungit på en ABBA låt hela dagen lång.

Jag och Caroline idag :)


Nu är dom uppladdade
DATUM: 2008-10-23 | TID: 18:58:01 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag äntligen orkat ladda upp mina mobilbilder till min dator. I 3 dagar har jag skjutit fram det men idag tog jag tag i det. Så tänkte bjuda på några bilder från denna vecka :) Om det är så att ni har bilddagboken så kan ni bli vän med mig där. För där lägger jag upp mer bilder än vad jag gör här. Mitt användar namn är såklart. Maandys. Ni måste bli vän med mig för att se fotona.

I tisdags var klassen på Aftonbladets media center







Igår så hade min svenska lärare bokat en datasal





Så idag under våran låååånga lunchrast togs det några kort




Okejdå det blev många kort :)


Honey honey
DATUM: 2008-10-23 | TID: 17:56:52 | KATEGORI: Vardag 2009

Hela dagen i skolan har jag gått och sjungt på Honey Honey - ABBA.
Honey Honey, don't you love me? AHA!
En låt som verkligen sätter sig på hjärnan.
Tror flera i klassen fick den meningen på hjärnan idag.



Hey!
DATUM: 2008-10-23 | TID: 17:51:56 | KATEGORI: Vardag 2008

Hade världens onödigaste skoldag! Två lektioner satt vi bara i ljushallen och sen hade jag två "viktiga" lektioner.Dagens höjdpunkt var lunchen. Blev pannkakor idag igen. 3 gången denna vecka och jag kommer aldrig att tröttna. Just nu sitter jag och kollar på gossip girl. Egentligen så borde jag städa men jag orkar inte just nu. Om jag ska vara ärligt så skulle jag  vilja sova men vill inte förstöra mina sov rutiner. Vilket jag är typ bäst på ? Men men nu måste jag fortsätta kolla på GG!

Godnatt :)
DATUM: 2008-10-22 | TID: 22:46:29 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu ska jag sova och hoppas på att jag vaknar upp på det bästa humöret! Men bara tanken av att vakna 20 i 6 får mig att vilja gråta haha. Nej men seriöst vem orkar kliva upp 20 i 6 ? Inte jag men jag måste. Slutar kvart över 3. Ska antligen träffa en kompis eller hem och städa mitt rum. Det första alternativet lockar mest. Men nu måste jag sova! Sov så gott.

Snart säger det stopp.
DATUM: 2008-10-22 | TID: 22:01:11 | KATEGORI: Vardag 2008

Jag känner på mig att kroppen snart kommer att säga stopp. Ingen energi har jag kvar. Nu är jag som en levande zombie. Behöver sova vill sova måste sova. Men verkar ändå inte bli pigg igen. Snart ska jag sova. Men måste bara torka håret först. Har säkert inte änns någon kraft till att hålla upp hårfönen. Så trött är jag. Det ända jag kan göra är klaga.. Tänkte ladda upp bilder från igår och idag men har inte hunnit får bli imorgon.


Now I'm up!
DATUM: 2008-10-22 | TID: 19:22:47 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är jag vaken. Tog en skön lång tupplur när jag kom hem idag. Tror jag är påväg att bli sjuk igen. Vilket jag inte får bli. Det är ju snart höstlov. Då kan jag inte sitta inne hela dagarna och ruttna bort.

Skolan idag var grymt seg. Geografin gick helt ok. Får definitivt G! Men resten utav lektionerna kändes det som jag sov förbi. Min hjärna var inte vaken. Dagens höjdpunkt måste ha varit lunchen. Åt mina älskade pannkakor idag som alltid är lika goda.

Fördriver tiden
DATUM: 2008-10-22 | TID: 08:30:06 | KATEGORI: Vardag 2009

Morsning korsning!

Sitter och väntar på att kunna gå ner till bussen. Som kommer om ca 20 minuter.Idag hade jag min första "riktiga" sovmorgonen på hela veckan. Så nu är jag utvilad efter ha fått sovit i nästan 8 timmar. Skoldagen kommer börja med Geografi läxförhöret. PANIK! Känns som att allt har försvunnit ut ur min hjärna. Så på tåget/tvärbanan måste jag läsa. Måste finna tid att berätta lite saker till Ella. Ända stunden vi har ensamma typ.. Blir oftas massa prat då, saker som man inte vill dela med sig till allt och alla.


Yes, we're house freaks!
DATUM: 2008-10-21 | TID: 22:52:20 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag och pappa har precis sätt klart ett avsnitt utav Prison break. Vi har våra stunder då vi gör saker tillsammans. Oftas blir det att vi kollar på tv. Men det är skönt att ha en nära relation till min far. För jag känner att jag kan prata med min pappa om nästan allt. Snart ska jag nog gå och torka håret och sen sova. Men först ska pappa skicka lite musik till mig. Delsvis den här låten! Japp, min pappa lyssnar ibland på house. Men mest på Paul Oakenfold. 


 

Snackar bara om skola nu föritiden ?
DATUM: 2008-10-21 | TID: 18:09:06 | KATEGORI: Vardag 2009

Ciao! Vaknade för en stund sen. Har sovit i två välbehövda timmar. Så om bara några minuter ska jag börja plugga. Fastän jag är relativt trött. Men det är bara att bita ihop. Det här måste bli gjort. Kommer trodligtvis inte orka göra min svenska uppgift idag så får bli imorgon. DEAD LINE! Det måste bli klart imorgon. måste måste måste. Ingen tid för tv,data eller något annat. För här ska det jobbas.

Tisdag
DATUM: 2008-10-21 | TID: 07:25:19 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon!

Idag börjar jag 9 och ska till aftonbladet. Vet inte vart det ligger. Vet ingen som vet vart det ligger.Dags att få panik ? Japp. Detta är inte  OK. När jag kommer hem måste jag plugga geografi och skriva en svenska grej. För har inte tid på torsdag och kommer säkert inte ha någon energi imorgon. Men nu ska jag gå och skriva ut några papper.

Smarrigt!
DATUM: 2008-10-20 | TID: 22:57:25 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har en busig mamma. Hon tror jag är dum. Men icke sa nicke. Jag listade ut hennes hemlighet. Den där busingen hade gått och GÖMT mandariner under ett par äpplen. Så om man gick snabbt förbi såg man inte dom goda mandarinerna. Men jag kände lukten och såg hur dom låg där i fruktskålen och väntade på mig. Så nu sitter jag i mitt rum med 3 stycken goda mandariner som väntar på att bli uppätna.

När man går förbi lite snabbt ser man det här



När man lyfter två äpplen ligger det flera mandariner


Gick inte som planerat
DATUM: 2008-10-20 | TID: 22:27:57 | KATEGORI: Vardag 2009

Blev inge mer pluggande. Slut för idag. Orkar inte läsa igenom 6 sidor geografi. För jag är lat! Utifrån lat är jag även en kontroll freak. Ja, enligt Elinore och Lovina. Men kan erkänna att det stämmer. Går inte allt enligt vad jag tycker får jag panik och blir irriterad. Men vad ska man göra åt saken. Det är en del utav min personlighet.

Istället för att plugga så hade jag och mamma lite spa mys. Fixade ögonbrynen och la på en ansiktsmask så nu är min hy len och fräsch. Just like I like it. En annan sak jag gillar är denna klänning från Stylebystars. Kanske ska ta och beställa den ? Ja, jag tror det! ... fast den finns förtillfället inte i min storlek. Men det är ju en annan femma.



Give me now
DATUM: 2008-10-20 | TID: 20:34:02 | KATEGORI:

Jag vill så gärna ha en chanel 2.55 eller en chanel jumbo väska. Dom är så fina. Dom är mina dröm väskor. Dom vill jag ha. En vacker dag så vill jag äga en utav dom. Om jag kanske har tur kanske jag har båda två. Det vore en dröm. För att betala mer än 10 000 kroner för en väska är lite overkligt. Men har man pengarna så har man.



Lite skolsnack..
DATUM: 2008-10-20 | TID: 18:45:43 | KATEGORI: Vardag 2009

Gud va duktig jag känner mig. Den senaste timmen har jag suttit och pluggat geografi. Har läxförhörhör på onsdag. Redan nu känner jag att det kommer gå rätt bra! Det är en härlig känsla när man känner av att ett läxförhör/prov kommer att gå bra. Ska nog läsa igenom boken en till gång innan jag går och lägger mig idag.

Känner att min dag förstördes utav att jag vaknade tidigt. Hela tiden i skolan har jag varit på surt humör och blivit lite smått irriterad på allt/alla. Men så går det när man vaknar tidigt. Börjar 9 imorgon också. Fast då ska vi till aftonbladets kontor eller vad det nu heter. Kommer nog bli rätt roligt :)

Godmorgon!
DATUM: 2008-10-20 | TID: 07:25:41 | KATEGORI: Vardag 2009

Varför måste jag ha en vecka kvar utav skolan ? När alarmet började tjuta så ville jag bara ligga kvar i min varma säng. När jag drog upp rullgardinen så var det kolsvart ute.Paniken började komma. Hade jag verkligen vaknat halv 7 eller var det fortfarande natt ? Så jag gick och kollade i min almenacka om vi hade bytt till vintertid igår men nej så mycket tur hade jag inte.

Nu därimot har det ljusat upp lite mer och jag är lite piggare. Men inte tillräckligt mycket för att klara mig igenom en hel skoldag. Har dessutom spanska idag. Bara att bita ihop. Vi skulle försöka komma med en glad inställning. Kommer säkert vara helt utmattad när jag kommer hem. Jag som måste plugga Geografi. Men nu ska jag gå och fixa lite frukost så jag kanske jag blir piggare.


19 oktober
DATUM: 2008-10-19 | TID: 22:24:11 | KATEGORI: Vardag 2009

Sitter och kollar på i hennes skor som är på tv3 just nu. Rätt så seg film och jag fattar typ nada? Kan kanske bero på att jag är super trött och kan knappt hålla ögna öppna ? Men jag vill se hela filmen. Har jag påbörjat en film måste jag kolla klart på den. That's it.

Innan jag går och lägger mig måste jag kolla igenom min almenacka och se vad som ska göras denna vecka. Vad jag vet har jag ett läxförhör i Geografi och en inlämningsuppgift i Svenska. Sen tror jag inte vi har så mycket mer. Så imorgon ska jag plugga. Inte något jag ser fram emot. Men måste tänka positivt på bara en vecka kvar tills det är höstlov!




Uppdatera aldrig itunes!
DATUM: 2008-10-19 | TID: 19:55:37 | KATEGORI: Vardag 2008

Borde egentligen kolla på Andra Avenyn men har inte hunnit kolla på förra veckans avsnitt och det måste jag göra så fort som möjligt. Orkar/Vill inte hamna efter i serien. Den senaste timmen har jag varit väldigt irriterand. Idag så uppdaterade jag min itunes till den senste versionen. Hette något med 8.
 
Så när jag skulle föra över lite ny musik åker alla låtar bort. Poff helt borta! Sen så nu har jag försökt få tillbaka alla låtar men det står att jag inte har tillräckligt med minne. Men jag har inte änns en enda låt,bild eller film på iPoden. Knas! Men tror jag har listat ut hur jag ska få det att fixa sig igen...

Idag vände allt från vackert till skit
DATUM: 2008-10-19 | TID: 18:28:26 | KATEGORI: Vardag 2009

folk tror sig ha koll, tro sig fatta själv
hur jag mår och vad jag gillar att dom vet allt om mig
men dom vet ingenting alls för jag har aldrig berättat
hur du kom, stanna kvar och hur du fyllde mitt hjärta
och sen gick , jag har tatt ett steg och nu är allt jag
 hör är fuck ......

Nu är det ..
DATUM: 2008-10-19 | TID: 15:50:57 | KATEGORI: Vardag 2009

... 99.999999999999% säkert att jag och Mikkis åker till Zakyntos i sommar. Vi kommer trodligtvis beställa resan i Januari. Så har tänkt lägga undan 1000 kroner redan nu så jag får en liten kick i baken hehe. För resan kommer bli najs! Jag och Mikkis har redan börjat planera den lite smått. Ska köpa minst två engångskameror som ska med ner.

På detta hotell kommer vi trodligtvis bo i en vecka!







Söndag morgon
DATUM: 2008-10-19 | TID: 11:45:18 | KATEGORI: Vardag 2009

Skön söndags start! Igår gick jag och la mig kvart i 12 och vaknade kvart i 11. Så 11 timmars sömn fick jag. Så är riktigt utvilad nu. Dagens planer är att träffa the girls och kanske träffa min "ny födda" kusin. Har inte haft tid att träffa honom än och han föddes i Juli. Men nu ska jag till köket och fixa iordning en god frukost.


Hey Hey!
DATUM: 2008-10-18 | TID: 23:12:10 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter och kollar på Seinfeld med pappa. Hemma på en lördag kväll. What a life. Men det är faktiskt skönt att inte alltid vara ute hela helgen lång. Blev en lång promenad med Mikkis. Vi gick runt i fullersta området och snackade om allt möjligt men mest om kärlek. Ett stort samtals ämne.. Köpte även en snickers glass. Kan erkänna att jag är lite beroende utav dom. Men jag har alltid mina perioder då jag är beroende utav något.

Fler bilder från idag








Movie
DATUM: 2008-10-18 | TID: 18:50:35 | KATEGORI: Vardag 2009

nanana.. you are the music in me! Kan ni gissa vilken film det kommer ifrån ? Kan ju ge er en ledtråd. Snygg basketspelare. Nu kanske ni har gissat på High School musical 2. Självklart är det rätt svar. Är hemma med Mikkis och kollar på den just nu. Kanal 5 har som ett "maraton" då dom visar ettan och tvåan idag.

Kvällens planer är lite osäkra men tror det blir en lång promenad med Mikkis. Skönt att ha en lugn helg för nästa kommer att bli spårad hehe. Köpte ingenting i stan :) men hittade några grejer men ingenting jag verkligen fastnade för. Börjar bli bättre på att spara pengar nu!

Jag provade en jätte "snygg" mössa inne på HM idag



Jag och Mikkis provar alltid konstiga mössor när vi är inne i affärer haha



Flera bilder kommer senare ikväll då jag har laddat upp bilder från min digitalkamera!

Snart ger jag mig av
DATUM: 2008-10-18 | TID: 12:28:45 | KATEGORI: Vardag 2009

om ca en halvtimme ska jag börja be ge mig in till staden med Mikkis. Blir en fika på ett cafe jag inte minns namnet av. Men roligt ska det bli! Ska även in till PK huset. Ska kolla om jag hittar en annan väska som lockar lika mycket som DKNY väskan. För jag är så väsk sugen. Jag vill vill vill ha en ny!

Jag och Mikkis igår!


Samma lördags rutin
DATUM: 2008-10-18 | TID: 10:45:24 | KATEGORI: Vardag 2008

Sådär nu är jag vaken och som vanligt så kollar på jag eastenders. Gör ju det varje lördag från klockan 10 till 12. Ska snart ta och börja fixa mig. Dagens planer är att åka in till staden med Mikkis och ta en fika. Har nu fått pengarna för väskan men börjar tvivla. Det handlar om väldigt mycket pengar..Var nyss inne på forever 21 hemsida och hittade massvis med fina kläder. Kanske kan andvända pengarna till att beställa kläder därifrån ?

4 favoriter




Ojojoj så trött man kan vara
DATUM: 2008-10-18 | TID: 00:50:09 | KATEGORI: Vardag 2008

Hej!

Ligger och halvt sover så ska strax sova. En snabb sumering utav kvällen. Jätte lyckad fredags kväll! Vi lagade mat tillsammans så nu är jag hur mätt som helst efter all mat och godis. Dock blev det ingen bio utan vi såg Idol och Freaky Friday istället. Men vi såg aldrig vem som åkte ut ur idol men om det är någon som vet. Skriv gärna i kommentarsfältet.


Inte en bra start på dagen
DATUM: 2008-10-17 | TID: 08:01:01 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon!

Idag blev jag väckt och det är något jag verkligen inte tycker om. Men får skylla mig själv för hade mobilen på ljud och fick ett sms. Men när  jag vaknade upp hade jag jätte ont i halsen. Det svider som bara en. Men återigen får jag skylla mig själv. Råkade lämna balkong dörren öppen under natten. Lite smått klantigt. Dagen börjar inte så bra ? Men min otur kommer att vända! Jag känner det på mig för nu är det fredag och snart helg och ingenting ska kunna förstöra den. That's it!  Men nu ska jag fortsätta fixa mig.

Då var fredagen planerad!
DATUM: 2008-10-16 | TID: 22:42:11 | KATEGORI: Vardag 2009

Så var morgondagen spikad. Först är det skola som gäller.Jobbiga fredag.  En bra sak med morgondagens skola är att på engelskan ska vi fortsätta kolla på en film som heter the truman show. Vad vi har sätt hittills så är den jätte bra! Efter skolan ska jag hem till Mikkis med Sandor. Vi ska laga mat och ha det mysigt innan vi ska iväg till Heron City och gå på bio. Vi ska se step brothers. Den verkar så himla rolig. Så lär nog inte bli besviken :)



DKNY väskan blir min?
DATUM: 2008-10-16 | TID: 20:43:15 | KATEGORI: Cravings

95% utav min hjärna/hjärta säger köp väskan. Så på lördag kanske jag köper den. Tänk den kanske är min om två dagar. Lite sådär smått pirrigt. Har aldrig i mitt liv köpt något för så mycket pengar. Men den är ju speciell i mina ögon. Förövrigt. Så fick jag alla rätt på spanska glosorna!

Väskan!!!


Torsdag!
DATUM: 2008-10-16 | TID: 20:32:48 | KATEGORI: Vardag 2008

Det blev inget inlägg imorse bara för att jag börjar så himlans tidigt på torsdagar. Redan klockan 8. Vilket är riktigt plågsamt! Hade "lite" svårt att kliva upp imorse utan låg och snozza ett tag. Fick sluta tidigare idag. Så hade endast 3 stycken lektioner. Så hoppade över lunchen och åkte in till stan och träffade Katta. Kollade runt i affärer men hittade ingenting som lockande förutom ett par strumpbyxor. Eller jag är lite tveksam över en klänning som jag hittade på Gina Tricot. Får se hur det blir med den. Vi avslutade dagen med en lång fika på Espresso House.

Just nu sitter jag i min säng och kollar på en utav mina favorit filmer. The bodyguard. Den är så så bra! Till filmen har jag mina mandariner. Har kommit in i en period då jag äter ett flertal mandariner per dag. Mandariner och bananer är nog mina favorit frukter. Idag när jag kom hem såg jag att jag har fått skolfotot + det enskilda! Dock inte skolkatalogen. Det jag längtar mest efter.







Plugga = Inte min grej
DATUM: 2008-10-15 | TID: 19:42:46 | KATEGORI: Vardag 2008

Jävlans skit! Jag har spanska glosor tills imorgon men jag orkar verkligen inte plugga. Ska nog bara ta och kolla igenom dom lite snabbt. Kunde dom flesta redan sen innan märkte jag i tisdags (Då jag fick dom) Varför måste jag vara så lat när det gäller att plugga. Har nästan aldrig orkat göra det. Men vem gör det lixom ?

Jag har bättre saker för mig. Som att fixa med min musik på itunes/ipoden. I två dagar har jag hållt på att rensa bort en massa musik och kategorisera min musik. Igår när jag började med mitt "projekt" hade jag 1140 låtar och nu har jag 889 stycken. 251 låtar har hitills raderas. Mycket bra!  Sen så har jag sorterat in musiken in i kategorier som. Feeling good songs. Svensk hiphop, amatör house / house, fjortisdunk och Remix. okej okej. jag erkänner ! Jag är en kontroll freak. Men det känns så mycket bättre nu när jag vet exakt vart min musik ligger.

Today I'm wearing this
DATUM: 2008-10-15 | TID: 08:28:00 | KATEGORI: Vardag 2008

Idag är jag nästan svart som natten.

Dagens outfit.

"AA fodral" - Gina Tricot
Kofta - Gant ( lånad av K )
Strumpbyxor - Lindex
Sjal - HM
Klocka - ur&penn



It's wednesday and I'm happy!
DATUM: 2008-10-15 | TID: 08:26:11 | KATEGORI: Vardag 2008

Jag blir så glad så fort jag kollar min statistik. Igår ökade antalet besökare med mer än 20. Det ger mig en liten spark på rumpan så jag får tillbaka motivationen till att blogga. Fortsätt med det! Idag är det onsdag som ni kanske redan visste om. Halva veckan har redan gått och halva är kvar. Skönt! Efter skolan ska jag hem på direkten och plugga spanska. Har 13 stycken glosor till imorgon. Måste dessutom läsa lite geografi. Väldigt trist men det är ett måste! Nu ska jag ladda in bilder på datan så jag kan sen lägga upp dagens outfit.

Seinfeld + Ben&Jerry är den bästa kombinationen!
DATUM: 2008-10-14 | TID: 20:47:36 | KATEGORI: Vardag 2008

Wiho! Pappa har fixat så vi nu har alla seinfeld säsonger. Jag och pappa har bestämt att vi ska kolla på precis alla avsnitt. Det här kommer ta en väldigt lång tid med tanke på att det är 9 säsonger. Så nu sitter jag och pappa i hans rum och kollar på ett avsnitt. Om ett litet tag så ska jag nog gå och hämta lite glass. Pappa var lite gullig och köpte hem två stycken Ben&Jerry plus en massa mandariner. Smarrigt värre.



Beslutångest!
DATUM: 2008-10-14 | TID: 19:44:41 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har ett dilemma. Vad ska jag göra med mina pengar ? Kan inte riktigt bestämma mig. Har över 2 lax så jag har funderat över vad jag göra med pengarna. Har 4 alternativ. 1. DKNY väskan. 2. Svart Canada Goose väst. 3. Spara pengarna till senare. 4. Lägga undan pengarna till sommaren. Jag kan verkligen inte bestämma mig. Alla alternativ lockar lika mycket. Nu har jag ångest. Kommer trodligtvis bli så att jag ångrar mig. Det här är ett svårt beslut.

Väskan.



Västen




Tisdag
DATUM: 2008-10-14 | TID: 17:59:02 | KATEGORI: Vardag 2008

Tjena Tjena!

Sitter i mitt rum och tar det lugnt. Funderar på att kanske ta en liten powernap på någon timme. Skulle verkligen behövas känner jag. Har varit trött hela dagen. Samma som igår. Tror jag har kommit in i en trötthets period. Hoppas på att det går över snart. Om jag inte lyckas somna ska jag nog läsa min bok som måste bli utläst så fort som möjligt. Har kanske 20-30 sidor kvar.

Idag var hela klassen på studie besök på naturhistoriska museet. Var helt okej. Bättre än att gå i skolan så ska inte klaga. Vi såg en 3D föreställning som var rätt så häftig. Efter besöket åkte jag hem till Huddinge. Fikade med Mikkis och Sandra på Castello. Det är nyrenoverat och jätte fräscht. Inte så farligt dyrt heller. Ett bra fik när man inte orkar åka in till stan.

Bjuder på lite bilder från idag.








Födelsedags planer
DATUM: 2008-10-13 | TID: 22:26:25 | KATEGORI: Vardag 2009

Dom pratade nyss om Las Vegas på prison break. Det är ett ställe jag alltid velat åka till! Men det är ju inte så roligt att åka dit om man inte är 21 år. Då man får spela på alla kasinon o.sv Så jag sa till pappa att när jag fyller 21 år så önskar jag mig en resa till Las Vegas med min fader såklart! Han sa att det inte var omöjligt. Så vem vet när jag fyller 21 så kanske jag åker till Las Vegas. Även om det är om 5 år men lixom Las Vegas. Cooooooolt!

Har även redan planerat min 18årsdag/helg. Jag fyller 18 år på en onsdag. A.k.a Lill lördag. Perfekt där, ut på krogen med mina vänner. Sen på torsdagen kommer jag och pappa trodligtvis åka till England över helgen. Pappa har tjatat sen flera år tillbaka att han vill gå ut på krogen med mig när jag fyller år. Men inte en krog i Sverige utan en i England. Det kommer bli skojj!

Bild över Las Vegas



Hey there!
DATUM: 2008-10-13 | TID: 22:09:30 | KATEGORI: Vardag 2009

Sitter i pappas rum och kollar på Prison break. Det är riktigt spännande! Skulle vara gott med lite choklad eller något sött till programet men har inget här hemma och orkar inte fixa i ordning frukten. Det får bli imorgon istället. Har varit jätte seg ända sen jag klev in i lägenheten. Ont i huvudet har jag också. Även ont i örat, tror att jag håller på att få en rejäl öroninflamation. Sen har jag sendrag i mitt lång finger på högerhanden. Inte min lycko dag precis.

Måndagen blev lyckad!
DATUM: 2008-10-13 | TID: 17:58:44 | KATEGORI: Vardag 2008

Dagen visade sig inte vara så hemsk som jag hade tänkt mig. Utan tvärtom. En riktig lyckad dag. Dagen började lite trögt. Hade företags ekonomi fast det var en tjej från unga aktie sparare där och föreläste. Sen Geografi där Simon och Douglas underhållde oss genom att måla ansiktsmålningar. Lunch på Lejonet & Björnen. Jätte goda pannkakor,sylt och glass. Smarrigt värre.

Efter lunchen var det dags för spanska. Inte något jag såg fram imot. Men det visade sig vara en riktigt rolig lektion med lekar och tävlingar. Inget "tjaffs" med läraren utan jobbade flitigt under hela lektionen. Lite små stolt. Dagen avslutades med matte. Det var plågsamt men jag kämpade och hann med dagens sidor. På vägen hem blev det ett besök på COOP. Köpte hem frukt och lite annat. Så ikväll blir det frukt sallad!

Simon ritar på Douglas.



Simons mästerverk ? haha


Usel morgon start
DATUM: 2008-10-13 | TID: 07:19:46 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon!

Så var det måndag. Jobbiga måndag. Idag kommer inte Elinore till skolan och då vet jag redan automatiskt att den kommer suga. Vem ska underhålla mig på spanskan om inte Elinore är där ? I will miss her today! Nu är det 45 minuter kvar tills min buss ska åka och jag är färdig fixad. Varje morgon händer samma grej.

Jag går upp för tidigt för jag är rädd att försova mig eller att jag ska sega mig. Men att fixa sig tar bara någon halvtimme. Lixom idag gick jag upp redan halv 7 men när jag tänker efter skulle jag ha kunnat gå upp redan klockan 7! Nu ska jag inte slösa någon mer tid vid datan utan ska gå och fixa lite fruksot. Ciao for now.

Hallå mina kära läsare!
DATUM: 2008-10-12 | TID: 22:39:38 | KATEGORI: Vardag 2008

Kollade nyss min statistik och ser att den har höjts idag. Alltid roligt med nya läsare. Är det  någon utav mina läsare som har läst min blogg i mer en ett halv år ? Skulle vara roligt ifall ni svarade i kommentars fältet. Just nu sitter jag i sängen och lyssnar på musik. Dagens låt är Whatever you like - T.I. Måste snart stänga av datan så jag kan få lite sömn. Måste först torka håret. Men det tar inte så lång tid. Imorgon är det då måndag som innebär att det är skola. Något jag verkligen inte ser framimot. Vill ha lov nu, nu på direkten. Ge mig höstlov för jag orkar inte med skolan.



Sommar 09 !
DATUM: 2008-10-12 | TID: 18:37:13 | KATEGORI: Vardag 2008

:DJust nu vid det här tillfället är jag super glad! Nu är det så att jag kanske ska åka utomlands med Mikkis och hennes familj nu i sommar. Någonstanns i Grekland, kanske Zakynthos. Vart vi än kommer åka kommer det att bli galet najs! Vi har suttit och letat hotell och hittade några favoriter.

Idag så har jag varit inne i stan med pappa. Vi åt lunch och fördrev tiden med att gå inne på NK. Hittade min älskade väska där men bara i svart. Tror det kommer bli så att jag kommer den i veckan. För jag vill verkligen ha den! Den ska bli min. Efter stan så åkte jag hem till Mikkis och chillade galet. Efter ett tag drog vi till Huddinge city och fikade. Pratade om utomlandrsresor och senare kom vi på att vi skulle åka tillsammans nu i sommar!

Jag och Mikkis i sommras!


Hello!
DATUM: 2008-10-12 | TID: 01:43:21 | KATEGORI: Vardag 2008

Att klockan redan är 20 i 2 hade jag ingen aning om. Kändes som att klockan var max 1. Nu är jag iallafall hemma och ska snart ta och sova. Kan berätta lite snabbt om min roliga lördag. Sårligt nog blev det ingen shopping för mig. Hittade ingenting eller jo en handväska från DKNY för 2000 kroner. Hur jag ska få dom pengarna har jag ingen aning om. Men den ska bli min. En dag vacker dag blir den min.

Efter Kista C så åkte jag hem och tog det lugnt. Våra nya fötljer kom idag. Så snygga förutom att en av katterna har redan varit och tuggat lite på en av dom. Inte bra för 5 öre. Mamma kommer bli vansinig. Kvällen spenderades hemma hos Frida med Carro. Kollade på SATC filmen och pratade en massa. Pappa var så snäll och hämtade mig i gullmars så vi köpte varsin Cafe Couler från seveneleven. Smarrigt värre.

Min älskling!



Mikkis provade en hemsk "päls" jacka inne på Cubus



Mikkis lekte lite inne på Accent



Vi provade mössor inne på Jackie


Goddag!
DATUM: 2008-10-11 | TID: 12:26:30 | KATEGORI: Vardag 2008

Så sitter jag och försöker fördriva tiden. Men lyckas inte så bra med det. Tiden går så sakta när man har tråkigt. Om en halvtimme så ska jag till busshålsplatsen. Dagens planer är att åka till Kista C med Mikkis och så tror jag Kim ska med. Idag ska det shoppas! Måste bara se till att hitta något. Skulle vilja ha en ny kofta,mössa och en tunika. Nu gäller det bara att hitta något som faller mig på smaken.

Fryyyyyyyser
DATUM: 2008-10-11 | TID: 00:03:27 | KATEGORI: Vardag 2008

Det här är plågsamt. Jag fryser så himla mycket om mina fötter så jag har satt på mina uggs men mina fötter är fortfarande som två stora isbitar. Kanske dags att lägga ballerina skorna i hyllan ? Nä tror inte det men mina uggs kommer jag använda flitit i vinter. Orkar inte gå runt och frysa!

Kom hem för ca 50 minuter sen nu. Idag så orkade jag inte stanna hemma så åkte till Mikkis skola och hälsade på. Dagen har jag spenderat med Mikkis och Kim och så har vi träffat lite folk. Busat runt i stan och Huddinge. En väldigt trevlig dag! Ska nog snart ta och lägga mig ner i sängen och sova. Känner hur jag blir tröttare för varje sekund som går. Hemskt! Det är ju helg haha. Börjar bli gammal .. Ca 6 månader kvar tills jag fyller 17 år!


Hallå!
DATUM: 2008-10-10 | TID: 08:52:44 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen så är det fredag men gick inte till skolan idag för det kändes lite onödigt och jag mår inte helt 100. Ska snart ner till moppeverkstan och hämta min moped. Den har varit inne på lagning ett tag nu. Så får hoppas på att den går bättre nu. Har inte kört den på flera månader. Lite läskigt att göra det idag då, hoppas det går bra. Tur att det inte regnar!
För det skulle ha varit lite obehagligt. Om jag mår bättre senare på dagen ska jag trodligtvis åka till Mikkis skola och sen vara med henne. Behöver någon som kan pigga upp mig. Och Mikaela är bäst på det.


bild från i våras.


End of this thursday
DATUM: 2008-10-09 | TID: 18:31:40 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejsan alla läsare!

Hoppas allt är bra med er. Själv så tror jag att jag börjar bli förkyld igen. Jag som precis hade blivit frisk, trodde jag. Skolan idag gick bra var dock lite smått irriterad i början av dagen av olika skäl. Efter skolan så åkte jag in till stan med Ella och Carro. Gick in i lite affärer men hittade inte så speciellt mycket. Blev lite besviken där, jag som känner ett sug till att shoppa!

Efter stan åkte jag till pappas jobb. Skulle få skjuts hem och hämta upp min middag. Nu när mamma är bortrest blir det mycket take away från olika restauranger. Idag blev det från ett thai ställe  i Älvsjö. Smarrigt värre. Ska snart ta och sätta mig vid matbordet och äta. Känner hur magen kurrar lite extra nu så ska faktiskt ta och äta! Ciao for now.

Torsdag.
DATUM: 2008-10-09 | TID: 08:33:29 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon!

Hade sovmorgon idag så har verkligen fått sova ut så jag är pigg till läxförhöret och spanskan idag. Ska snart ta och gå till badrummet och borsta tänderna. Men först ska jag bara skriva ett snabbt inlägg. När jag ser ut genom fönstret kan jag inte riktigt avgöra om det regnar eller inte. Men jag tror faktiskt det gör det. Inte bra där! Idag efter skolan ska jag kanske träffa en kompis, inte helt säkert för pappa vill att jag ska följa med på middag. Men vet inte om jag kommer ha energin till att vara så social.

T.I Ft Rihanna-Live Your Life
DATUM: 2008-10-08 | TID: 20:53:07 | KATEGORI: Media

Inläggen blir bara fler och fler! Men nu har jag kommit tillbaka från min blogg torka. Den här låten har jag lyssnat på hela veckan. Så himla bra! Älskar början när Rihanna börjar sjunga. Men låten är så mycket bättre än videon.




Changes
DATUM: 2008-10-08 | TID: 20:50:26 | KATEGORI: Vardag 2009

Har ni märkt att jag har ändrat min blogg design ?  Den gamla designen kändes lite för dyster. Nu är det mer färgglatt! Men iallafall. Ska snart ta och läsa igenom mina samhälls anteckningar. Har nämligen läxförhör imorgon. Men så som min lärare beskrev hur det skulle vara uppbyggt så lät det inte svårt. Men han kan vara lite lurig ibland så vill vara på säkra sidan och läsa igenom allt en gång till. Höll på att glömma idag klockan 9 ska jag kolla på film. För några dagar sen visade tv6 någon trailer på en film som skulle spelas idag och den verkade bra! Bruce Willis är med i den och han är alltid bra!

Duktiga Amanda!
DATUM: 2008-10-08 | TID: 19:21:36 | KATEGORI: Vardag 2009

Idag har jag varit duktig. Jag har städat mitt rum så nu är det jätte rent och fräscht! Sen har jag även diskat och tvättat kläder. Inte något jag brukar göra utan att mamma ska behöva tjata på mig i några dagar. Men idag kände jag att det verkligen behövdes städas och så. Sen vill jag även få plus poäng så det blir lättare att övertala pappa att betala halva priset utav koftan.

Dom här tony&guy produkterna fick jag igår!



Ondagen den 8 oktober
DATUM: 2008-10-08 | TID: 19:00:55 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är jag på bättre humör. Imorse var allting helt svart. Men att veta att halva skolveckan är avklarad fick mig på bättre humör! Skolan gick bra idag. Hade mitt älsklings ämne idag, företags ekonomi. Lektions tiden bara rinner iväg. Har dessutom världens bästa lärare, Luigi! Han lär ut så himla bra. Defentift min favorit lärare på Värmdö.

 Slutade halv 4 idag och var i centrum ett litet tag med Ella. Hittade en jätte fin kofta ifrån Bondelid från MQ. Blev kär i den men jag måste fundera om den är verkligen värd pengarna. Ska prata lite med pappsen och fråga om han skulle kunna betala halva priset. Tog kort på koftan så jag kan visa honom och er läsare.




Aggritioner och ilska!
DATUM: 2008-10-08 | TID: 08:10:28 | KATEGORI: Vardag 2009

Min pappa vet exakt hur man förstör min dag! Jag som var på strålande humör för 10 minuter sen men nu är det förstört. Det är försvann med vinden. Pappa berättade nyss att mamma ska åka till New York i maj 09. Snacka om att jag är avensjuk!!! Jag trodde hela tiden att hon skulle åka dit med jobbet ( dom brukar åka utomlands på kurser )

men så berättade pappa att det är min mormor och morfar som bjuder henne !!!!!!!!!!! och varför får inte jag följa med då ????? Jag som fyller år sådär perfekt innan. Men så kom jag med det bästa förslaget att jag och pappa skulle åka med.  Men nä det skulle inte funka för vi ska spara pengar till en utomlandsresa som vi ska göra på sommaren. Men fuck that jag vill till New York nu på en gång. Jag vill hem.... Hur kan man trivas så mycket i en stad ? Tänk att få sitta i central park med en frappo från starbucks igen, gå på fifth avenue, äta frukost på hotellet, gå runt och bara vara glad. Bara att kunna känna den glädjen

I want to have a shower
DATUM: 2008-10-07 | TID: 22:08:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Okej nu är jag liiiite irriterad! Vill duscha men kan inte. Nu är pappa hemma från kurs/mötet på jobbet och har då bjudit hem en kompis. Dom sitter och pratar datorer. Snark! Men tillbaka till dilemat. Varför jag inte kan duscha är för att jag tycker det är obehagligt att duscha när det är "främmande" i lägenheten. Visst låter lite konstigt och jag har känt snubben i flera år och han är alltid snäll och ger mig hårprodukter. Men nä jag kan helt enkelt inte. Jag som ville gå och lägga mig tidigt idag..

När jag ändå nämde hårprodukter så fick jag några utav snubben idag. Nytt schampo och balsam från något märke. Först i Sverige med att ha dom privat sa han. Lite ballt där höhö. Sen fick jag olika Tony&Guy produkter. En som jag verkligen fastnade för, var en som man andvänder precis innan man ska platta håret. Perfekt för mig som plattar håret minst en gång per dag!

Dagens outfit
DATUM: 2008-10-07 | TID: 18:26:02 | KATEGORI: Outfit



hello!
DATUM: 2008-10-07 | TID: 18:22:31 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen har jag fått några minuter till att blogga!  Har precis skrivit klart min engelska uppgift. Skulle skriva en A4 om hate crimes i America. Ett väldigt intressant ämne tycker jag. Det berör så många människor och är en väldigt viktig ämne. Men ska snart ta och äta lite mat och sen börja plugga inför läxförhöret jag har på torsdag. Nu har min skola kört i gång på fullt allvar och jag gillar det inte! Kan ju inte direkt påstå att jag är van vid att ha så himla mycket att göra.

Idag så gick jag längre än vanligt pga vi hade en jätte "rolig" språkdag. Jag som kan spanska så bra och gillar det så mycket såg iframimot denna dag så mycket. (nu pratar jag tvärt om språket, just so you know) Det enda roliga med spanska är att min lärare får stå ut med mig,Ella och Lovie. Vi pratar 24/7 och han får nästan aldrig tyst på oss. Det är så roligt! Men jag har lärt mig en hel del spanska nu faktiskt. Bra där. T.ex Hola! Me llamo Amanda. Tengo diecesies anos. Soy de Huddinge. Ja ni som kan spanska förstår nog hehe.

Min nya halsduk
DATUM: 2008-10-06 | TID: 20:14:10 | KATEGORI: Vardag 2008

Lovade en bild på min nya halsduk. Här har ni den!


Tierd!
DATUM: 2008-10-06 | TID: 18:31:24 | KATEGORI: Vardag 2008

gääääsp.. Ush så  trött jag är. Har precis vaknat från min powernap. Men det hjälpte inte så mycket. Har bara blivit tröttare. Inte så bra med tanke på att jag har en del  skol uppgifter som måste bli klara. Ska börja lite smått med dom om någon halv timme eller så.

Hade håltimme idag så blev en extra lång lunch rast. Så åkte in till stan för att köpa koftan. Men det var ett svårt val om jag skulle köpa den eller inte så avstog från det. Blev istället ett par beiga "uggs" från Din Sko. Jätte sköna och varma. Så slipper frysa om fötterna. Blir perfekt till våra kalla höst kvällar.


Måndag!
DATUM: 2008-10-06 | TID: 07:56:49 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon alla läsare!

Så var det måndag. En ny vecka med nya möjligheter. Ska strax gå till bussen som går några minuter över 8. Efter skolan ska jag in till stan och köpa min älskade kofta. Så värd pengarna jag ska lägga ut. Kanske ska ta en sväng i SUCK gallerian för att kolla på en handväska. Men det skulle inte vara så smart att köpa en till väska. Min pappa blir galen så fort jag säger att jag vill ha en till handväska. Enligt min mamma kommer jag att vara den galna tanten med alla handväskor när jag blir stor. Men nu måste jag borsta tänderna så jag inte missar min buss! Have a nice day!


Nya favoriter!
DATUM: 2008-10-05 | TID: 15:21:27 | KATEGORI:

oavsätt hur mycket jag deppar så mår jag alltid bättre utav att kolla på kläder. Så jag var nyss inne på HM's hemsida och hittade några nya favoriter! Vilket fått mig på lite bättre humör. Men det är fortfarande inte på topp. Men jag är påväg upp igen. Framsteg.


Seg söndag
DATUM: 2008-10-05 | TID: 12:56:37 | KATEGORI: Vardag 2008

Vad är det här för väder ? Det bara öser ner regn. Inte kan jag gå ut. Så är fast här hemma på en söndag. Söndagen som jag hade tänkt åka in till stan och köpa en kofta. Om det är bättre väder imorgon gör jag det efter skolan. För koftan vill jag verkligen ha! Den kommer ifrån någon butik inne i PK huset. Minns inte exakt vad affären heter. 

Igår var verkligen inte min dag. Trodde inte jag skulle ha energin att gå ut, men Lovisa lyckades få ut mig. Kunde inte sitta inne hela kvällen och må allmänt dåligt. Så vi åkte till Ullriksdal och träffade två killkompisar. Så det fick mig på lite bättre humör. Nästan hela veckan har allt varit som en lång bergodalbana. Som aldrig tar slut, undrar när det är min tur att kliva av?

Idag.
DATUM: 2008-10-04 | TID: 18:09:57 | KATEGORI: Vardag 2008

Idag är inte min dag.
Idag är det endast Lovisa jag orkar vara med.
Återkommer någon annan dag men inte idag.

Home lovely home
DATUM: 2008-10-04 | TID: 01:15:16 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu ska jag beskriva dagens känsla. TRÖTT! Jag tror seriöst att jag snart inte kommer att klara av att hålla mina ögon öppna i mer än 5 sekunder. Bara att skriva detta inlägg tar längre tid än vad det brukar för mig. Men iallafall. Har haft en jätte rolig fredags kväll hemma hos Lovie! Bilderna är för hemska för att läggas upp haha. Maybe some other time.  Snart är det läggdags för min del. Hoppas på att kunna sova ut imorgon. Nästan så att jag skulle kunna offra Eastenders för att sova. Kanske ber pappa spela in det.. Det var så spännande förra veckan.


Hello!
DATUM: 2008-10-03 | TID: 18:41:48 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu sitter jag hemma hos Mikkis och väntar på att maten ska serveras. Blir kött med potatisgratäng. Smarrigt värre. Idag efter skolan träffade jag Mikkis i Huddinge city och vi köpte present till Lusselovie. Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Lovie! Singstar och guitarr hero ska sjungas och spelas. Ser framimot det! Nä nu ska jag vara social mot Mikkis. Ciao for now!


Måste bara berätta att idag har jag haft världens onödigaste dag i skolan. Men ända positiva med denna dag är att jag fick VG på min hjälte uppstats. That made my day.


Skriver av mig
DATUM: 2008-10-02 | TID: 22:08:32 | KATEGORI: Vardag 2008

Idag är inte min dag. Idag är mitt humör på minus.
Idag så vände sig allt från vackert till skit på mindre än 2 sekunder. 
Jag har så mycket jag vill berätta. Men kan inte.   
Snart ska jag bädda ner mig i mina täcken och flitar.
Lägga mig ner och drömma mig bort.
Bort från omgivningen till min egna fantasi värld.
Till platsen där jag är som lyckligast.

Tjena Tjena!
DATUM: 2008-10-02 | TID: 19:29:58 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter i sängen och väntar  på att idol ska börja. Idag är det killarnas tur att uppträda.  Blir roligt att se vad dom har valt för låtar. För en dålig låt kan innebära att man blir utröstad.  Innan det ska jag nog ta en dusch så jag slipper göra det sen när det är slut. Låter som en smart ide. Efter idol ska jag kolla på kanal 5 nya tv-serie Fringe. Verkar vara rätt bra så ska ge det en chans. Har blivit värsta tv nörden nu efter jag fick en större tv in på mitt rum.

Idag så gick skolan bra. Fick veta vad jag fick på mitt spanska prov. Ett starkt G. Är så stolt över mig själv. Spanska har aldrig varit en utav mina starka ämnen om man ska säga så. Efter skolan åkte jag och Ella in till stan en snabbis. Köpte min rosa halsduk från NK. Den är så skön och go. Bild på halsduken kommer upp lite senare när jag orkar ta kort. Men nu ska jag knalla mig iväg till badrummet.

"Överlever man torsdag överlever man livet" ...
DATUM: 2008-10-02 | TID: 07:02:16 | KATEGORI: Vardag 2008

... Citat från tiderna i Balle skolan. Då hade vi också jobbiga torsdagar.

Nu vill jag bara krypa ner i sängen med ett varmt täcke över mig. Men det går ju inte. Idag är det ju torsdag. Hemska torsdag. Dagen då jag börjar 8 och har tre lektioner innan lunchen. Vilket tar död på mig. Jag orkar inte gå till skolan. Jag är fortfarande förkyld. Varför vill inte min förkyldning gå över.

Jag försökte vara duktig igår med att gå och lägga mig innan 11. Visst lyckades jag med det men somnade inte förens vid 12. Så missade IDOL för ingenting. Typiskt. Men att Linda åkte ut tyckte jag var dåligt. Tyckte en av blondinerna skulle ha åkt ut inte Anna utan hon med långa blonda håret.


I like it
DATUM: 2008-10-01 | TID: 20:31:25 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag måste erkänna att jag har blivit en IDOL freak. Har inte missat ett enda avsnitt sen det började. Vanligtvis brukar jag bara kolla på dom första avsnitten då det är uttagningen. Det jag tycker är roligast. Men denna säsong är så mycket bättre än alla andra. Bättre jury och bättre sångare. Oftas får jag en favorit på en gång men nu iår är det mycket svårare, alla är så himla duktiga. Så fina röster. Så nu varje dag sitter jag och kollar på IDOL. Men nu måste jag återgå till pogramet.


Nya favoriter från Ellos
DATUM: 2008-10-01 | TID: 19:03:21 | KATEGORI:

Nästa gång pappa erbjuder sig att betala för nya kläder vill jag ha dom här från Ellos!

 


Onsdag den 1 Oktober
DATUM: 2008-10-01 | TID: 11:47:17 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen så funkar publishme! Har försökt logga in sen klockan var 8. Så nu nästan 4 timmar senare kan jag blogga. Varför är det så att varje gång jag verkligen vill blogga så kan jag inte logga in. Det är lika konstigt som när jag har möjligheten att kunna sova hur länge jag vill så vaknar jag ändå jätte tidigt.Sånt är irriterande.

Som idag då jag har studiedag. Vaknade klockan 8 pga jag drömde en hemsk hemsk dröm. Det var skönt att vakna upp då. Men sen när jag såg hur mycket klockan var ville jag bara somna om men lyckades inte.  Egentligen så var det tänkt att jag skulle åka in till stan idag men vädret har fått mig att vilja stanna hemma. Det bara öser ner regn. Vill inte bli mer förkyld nu när jag är på bättringsvägen. Men nu ska jag kolla på ett avsnitt utav The Hills! Har blivit lite smått beroende utav det.