Tisdag sen kväll
DATUM: 2008-09-30 | TID: 23:48:48 | KATEGORI: Vardag 2008

Seg uppdatering. I know. Men känner inget behov över att blogga längre.. Men iallafall. Idag var jag på ett museum med klassen. Det gick rätt trögt och så var det varmt där inne. Min förskyldning är verkligen inte borta. Nästan värre(?) Vi var på museumet i endast en timme. Lite onödigt men skönare än att ha riktiga lektioner! Orkade inte stanna kvar i stan så åkte hem och tog det lugnt innan jag skulle åka hem till Viktor. Somnade nästan i soffan men blev väckt flera gånger utav sms så kändes lite hopplöst att sova.

Godmorgon
DATUM: 2008-09-30 | TID: 09:44:21 | KATEGORI: Vardag 2009

Härliga tisdag har kommit med härligt väder! Perfekt. Idag blir det skola för min del. Fast är inte helt frisk men vill inte missa något. Iförsig vi har inga lektioner idag utan ska på studiebesök på något ställe vid gamla stan. Ska gå ner till centrum om ca 20 minuter och sen möta Ella. Har en hel del att prata om. Som vanligt dåra. Alltid när vi åker till och från skolan finns det en massa intressanta saker som vi pratar om.  Idag eller imorgon ska jag till NK och köpa min halsduk, måste bara få pengarna utav pappa först.

Ny soffa
DATUM: 2008-09-29 | TID: 19:39:19 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är febern borta tror jag (?) Idag har jag inte gjort så speciellt mycket. Bara tagit det lugnt kollat på film och så. Kollade nyss på never back down. En kille från the oc är med där men minns aldrig hans namn. Aja. Mamma är ute i vardagsrummet och fixar med våran nya soffa. Nu väntar vi bara på att våra fötöljer ska levereras. Dom ska komma om 1-2 veckor. Längtar! Känns lite ovant att sitta i en ny soffa men snygg var den. En härlig grön färg.


Frisk till onsdag? I hope so
DATUM: 2008-09-29 | TID: 13:05:13 | KATEGORI: Vardag 2009

På onsdag har jag studiedag och jag hoppas verkligen att jag är frisk till det. Vill nämligen in till stan och shoppa lite. Har hittat en jätte fin handväska inne i SOUK gallerian och en jätte härlig halsduk inne på NK. Är även sugen på en härlig stor stickad kofta från bikbok och kanske en friis and company  plånbok. Tur att jag har kvar lite pengar från tiden då jag sommar jobbade. Men kommer säkert bli att jag får beslutångest och kommer hem tomhänt. Like always.

Lite sugen på den här plånboken!


 

Sjuk!
DATUM: 2008-09-29 | TID: 11:39:10 | KATEGORI: Vardag 2008

idag så gick jag endast på en lektion. Företags ekonomin. Dagens viktigaste lektion. Jag gick hem direkt efter det. Redan igår så kände jag mig sjuk men trodde bara att det var något slags 24 timmars virus. Men så mitt i lektionen börjar jag känna mig jätte varm och näsan var täppt och halsen sved. Feber och förskyld. Why now ? Why me ? Så nu är jag hemma och ska snart krypa ner i sängen och kolla på film. Kanske blir en tupplur. För allt jag vill nu är att bli frisk.


morsning korsning!
DATUM: 2008-09-28 | TID: 13:24:56 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter i sängen och kollar på idol repisen. Missade alla avsnitt denna vecka så såg jag att det var repris idag. Perfekt! Fick verkligen sova ut idag. Vaknade halv 12 vilket är ovanligt för mig. Brukar vakna runt 9-10 på helger. Dagens planer är bara att ta det lugnt. Kanske kolla på någon film eller så. Ska städa rummet också.

Imorgon är det skola. Men denna vecka känns rätt chill. Vad jag vet har jag inga läxor eller prov denna vecka. På tisdag är det studiebesök med min företags ekonomi lärare. Sen på onsdag är det studiedag (shopping dag ?) . Så 3 dagar i skolan denna vecka. Det är ju ingenting! Riktigt najs.

My night
DATUM: 2008-09-28 | TID: 01:07:36 | KATEGORI: Vardag 2008

ett snabbt och kortfattande inlägg om min kväll. Träffade Katta vid 8 tiden då vi satte oss på Mc Donalds och pratade. Vid halv 10-10 blev vi jätte godis sugna så vi gick till hötorget men inget var öppet. Åkte till skanstull men hemköp var stängt gick till medborgarplatsen. Hittade en videobutik och köpte pytte lite godis.Från medis till södra station. Äntligen så var en butik öppen med gott godis! Efter det back to centralen. Pundardonken next.

Satte oss ner och så helt plötsligt så står det två svenska killar som var runt 20 år. Som börjar ta kort på oss! Inte odiskret heller. Dom står mot fönstret och tar kort! Sen så kommer dom in och sätter sig skit nära oss och börjar ta kort igen. Vafan lixom! Fick panik. Sånt där är riktigt obehagligt..

Town soon
DATUM: 2008-09-27 | TID: 19:31:36 | KATEGORI: Vardag 2008

Shululu!

Är fortfarande hemma hos Mikkis. Sitter och dunkar musik medans hon fixar sig. Om ca 10 minuter ska vi börja dra oss mot stan. Ska träffa Katta :) får se vad vi hittar på. Vi har en hel del att prata om så blir någon gamla vanliga hedliga ställe Mc D. Men nä nu har jag inte så mycket mer att säga. Skriver senare ikväll!

Hallå Hallå!
DATUM: 2008-09-27 | TID: 15:01:44 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter just nu hemma hos Mikkis och kollar på lite olika videoklipp. Massvis med bilder/videosar från ballecrew tiden. I miss it so much. Iallafall köpte en b&j cookie dough. Satt riktigt fint i magen. Inte för att jag har ätit upp den redan. Den ligger och väntar på mig i Mikkis kylskåp. Kvällens planer är att jag ska jag träffa min älskade Katt! Kollade igenom alla Mikkis bilder och hittade bilder från balen / skolavslutningen.





Lördag
DATUM: 2008-09-27 | TID: 10:46:59 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon alla läsare :)

Så var det lördag igen! Självklart vaknade jag i tid till Eastenders så sitter och kollar på det nu. Så himlans bra. Efter Eastenders måste jag fixa mig snabbt som satan och sen dra ner till Huddinge city som jag och Mikkis säger. Ska möta upp Mikkis och trodligtvis köpa en b&j cookie dough. Har smuktat efter b&j i ca 3 veckor nu men aldrig orkat köpa en. Funderar på att köpa en ny väska någon gång nästa vecka :) Hittade en jätte fin från DKNY men att lägga ut 2000 kr känns lite onödigt men den var så fin!

Fredag
DATUM: 2008-09-27 | TID: 01:00:07 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera. Aja får väll tänka positivt nu är jag ju tillbaka. Mina känslor just nu är fuck fredagar. Jag orkar verkligen inte göra ett skit bara för att jag slutar skolan halv 5. När jag slutar är jag hur trött som helst och måste stressa. Idag var det iallafall skolfotografering. Fick stå i mitten raden i mitten. Precis där jag ville stå! Perfekt. Men kommer säkert se hemsk ut på bilden höhö.

Efter den långa sega skoldagen var över så träffade jag Kattisen en snabbis. Åkte hem och fixade mig sen efter det åkte jag till Mikkis. Då mitt humör från arg/trött gick till lyckligast i världen. Sen åkte vi in till rådsmansgatan och var med Mikkis pojkvän och hans kompisar. Trevligt! Men sen blev jag allt för trött och frös hen del så åkte hem till kära huddinge. Juste! Idag så fick jag pappas gamla tv! Han köpte en större till sitt rum en platt 32 tum så nu har jag en platt  27 tum's tv :)


Dagens outfit
DATUM: 2008-09-25 | TID: 06:51:04 | KATEGORI: Outfit




"Överlever man torsdag överlever man livet"
DATUM: 2008-09-25 | TID: 06:49:54 | KATEGORI: Vardag 2008

En dag kvar till fredag.
En dag kvar till skolfotografering
En dag kvar till långdistans orgentering
En dag kvar till jag får träffa Lovisa
En dag kvar av skolan

Ja sådär tänker jag idag. Only one day left to the lovley weekend. Men först måste jag klara av torsdagen! Dagen med världens längsta håltimma.Dagen då jag börjar tidigt. Så tidigt som 08:15. Men gissa när min håltimme börjar. 10:50! Min nästa lektion börjar 14:20. Sen så slutar jag kvart över 3. Hur onödigt är inte det mellan en skala 1-10 ? Jag och Elinore ska iallafall in till stan och kolla på affärer och så blir det lunch inne i stan. Tror vi bestämde för John Chris. Me like!

Ondag
DATUM: 2008-09-24 | TID: 18:56:38 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var skoldagen klart eller okej slutade för ca 4 timmar sen men ändå! Samhälls provet idag gick sådär. Vet att jag skulle ha kunnat bättre om jag bara hade pluggat. Men jag har verkligen ingen energi kvar i min kropp efter skolan. Iallafall efter skolan så åkte jag till Älvsjö. Skulle till pappas jobb och färga håret. Jag ville få en ljusare brun nyans men självklart så tar inte mitt hår det. Förbaskade pigment skit blablabla.. Men nu är iallafall håret färgat och min utväxt är borta. Thank god for that. Men nu ska jag ta och fixa mig lite snabbt för ska hem till Mix och kolla på fotbolls matchen. Ni har väll inte missat att Djurgården ska spela mot råttorna idag ? Självklart så vinner djurgården.




Höstmys
DATUM: 2008-09-23 | TID: 17:51:50 | KATEGORI: Vardag 2008

Jag vet att jag älskar tisdagar även denna men ändå inte. Perfekt början utav dagen men nu mot slutet känns det som att jorden ska snart gå under. Plugg upp till örorna. Har samhälls prov imorgon. Jag vet inte om jag kan allt eller om jag är ute och cyklar. Jag är förvirrad. Ibland förstår jag och ibland inte. Nobody said it would be easy but nobody said it would be this hard. Har nu tagit en pause från det plugg jag har, okej jag borde inte klaga det finns folk som har grymt mycket mer än vad jag har.

Men så när jag sitter vid matbordet så när jag kollar åt vänster så ser jag min nya fina vinterjacka hänga ute i hallen som ropar på mig. Andvänd mig nu Amanda! Sätt på dig skorna och gå ut och du behöver inte känna någon kyla för jag värmer dig. Nu vill jag att det ska bli höst/vinter. Ja, något mittimellan där. Visst vädret idag är otroligt härligt. Klarblå himmel och solen skiner för fullt. Jag klagar inte men ge mig lite kyla så jag kan andvända min jacka!

My love! Btw köpte nya strumpbyxor idag från HM.


Älskade tisdag
DATUM: 2008-09-23 | TID: 09:10:20 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejdär!

Är det bara jag som älskar tisdagar ? Som idag jag ska snart till bussen för att vara i skolan i en timme. Endast en timme och sen slutar jag. Från 10:15-11:15. Hur skönt är inte det lixom. Visst det kan vara lite onödigt men ska ändå till globen city så varför inte bara gå på den där lektionen ?  Sitter just nu i min säng och lyssnar på Panic! at the disco. Vanligtvis så är inte det min typ av smak när det gäller musik men deras låtar är bra! Ojdå. Kollade nyss ut genom fönstret och det är jätte mulet ute. Påminner mig bara om skräckfilmen the fog som jag och syster såg för ett bra tag sen. Haha filmen sög.


Säljs
DATUM: 2008-09-22 | TID: 18:09:18 | KATEGORI: Vardag 2008

Jag ska sälja min vinterjacka.

svart canada goose chilliwack KORT modell!
Storlek S köptes förra året från NK.
Inga slitna muddar. Kemtvätten står jag för
Säljs för 2500 kr. Intresserad ?
Kontakta mig på [email protected]
Självklart(!) orginal.

bild på hur jackan ser ut. Det är inte min utan lånad från google.




I'm happy today
DATUM: 2008-09-22 | TID: 15:07:12 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu är jag hemma från skolan. Tidigare än vad jag egentligen brukar på måndagar men jag och Ella orkade inte gå på mattelektionen för vi ligger redan före. Våran lärare gillar inte att vi ligger före så lika bra att åka hem. Hade 3 lektioner idag. Företags ekonomi,geografi och spanska. Hade ju provet som faktiskt gick bra! Tack och lov.

Idag under lunch rasten gick jag och Caroline i globen centrum. Vet ni vad jag hittade där eller rättaresagt så var det Caroline som hittade. Men iallafall. En boomerang butik! Så provade jackan jag vill ha. Provade den i marinblå, brun och svart. Jag gillade den marinblåa så la undan den. Sjukt fin. Så  imorgon blir den miiiiiiiiiin! ( ska lämna tillbaka peak jackan ) Nu är det bara ett par snygga bruna eller svarta stövlar som jag vill köpa.

Jackan som jag ska köpa imorgon!



Måndag morgon.
DATUM: 2008-09-22 | TID: 07:53:42 | KATEGORI: Vardag 2008

bussen kommer om ca 10 minuter så passar på att skriva ett kort inlägg. Idag är det en ny vecka med nya möjligheter och nya prov. På schemat idag är det spanska prov. Scary eftersom jag inte har pluggat så värst mycket. Men när jag kollade igenom mina papper verkade det som att jag förstog det mesta. Det är ju som sagt bara steg 1 och jag har gått på spanska i min gamla skola dock bara 1.5 år. Där det jag lärde mig kom in i högra örat och gick ut i det vänstra. Men nu i VGY har jag en väldigt bra spanska lärare. Så nu får jag hålla tummarna för ett bra resultat och när jag kommer hem ska  jag börja plugga till samhälls provet som jag har på onsdag.

Chilla galet söndag
DATUM: 2008-09-21 | TID: 14:27:04 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu har jag försökt somna om i någon timme eller två men har inte lyckats somna utan bara legat och dagdrömt. Dagens planer är plugga spanska och läsa dom sidorna som jag måste från samhälls boken. Men jag orkar inte! Känner mig helt otaggad och vill egentligen bara ligga i min säng och dega. Men men ... Måste ju plugga spanska så ska nog gå upp och göra det snart. Men först ska jag berätta om filmen jag såg igår. Patrik 1.5. Den får 4.5/5 poäng. Lite halvt dåligt slut men annars var den suverän. Har du inte sätt den gå och se den. Filmen är verkligen en må bra film.

Take me back to the place I feel like I'm home
DATUM: 2008-09-21 | TID: 10:11:17 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag vill tillbaka till USA nu på en gång...


Hey there it's saturday!
DATUM: 2008-09-20 | TID: 18:13:57 | KATEGORI: Vardag 2008

Ikväll blir det bio igen. Idag blir det Patrik 1.5. Har velat se den ända sen jag såg trailern och har väldigt höga förväntningar nu så hoppas jag inte blir besviken. Ska gå med Mix och Emelie, två tjejer från det älskade Ballecrew! Idag har jag bara degat här hemma och kollat på hela säsong 1 utav the hills, tvättat massvis med kläder och pluggat lite spanska. Väldigt lite om jag ska vara ärlig. Men jag gör det imorgon lixom va fan det är lördag! Lördag = inget plugg för 5 öre. Ska snart ge katterna lite mat och även mig själv för känner hur min mage ber efter mat hehe inte ätit husmanskost idag så kan bero på det. Men så blir det när båda föräldarna inte är hemma.

I'm back people
DATUM: 2008-09-20 | TID: 01:21:40 | KATEGORI: Vardag 2008

Okejdå. Jag ska inte sluta blogga men kommer trodligtvis inte att uppdatera så värst mycket dom dagarna framöver. Men iallafall. I min värld har det inte hänt så mycket. Lite (!) shopping såklart! Blev en lång kofta från Zara. Sen så var jag och klassen på statsteatern och såg musikalen Hedwig. Haft matteprov, del 1  på måndag och del 2 på torsdag. Nu håller jag tummarna för ett G för del 2 gick rent ut sagt åt helvete. fuck fuck ..Två prov nästa vecka också + skolfotografering som är = PANIK big style. Vad ska jag ha på mig ????? Köpa något nytt eller rota fram något ur garderoben är frågan. Nu när jag tänker på min garderob så måste jag tvätta kläder imorgon eller söndag. Har världens hörn med smutstvätt.

Men aja! Idag, fredag. Längsta dagen i skolan. Jobbigt men ändå inte. Fint väder men ändå inte. Var på bra humör men ändå inte. Mitt skåplås levde i sin egna lilla värld idag så vaktmästarn fick knipsa upp det. Dagen blev bättre när jag fick 700 kroner av pappa. Han kände sig extra generös idag. Sen ikväll så var jag på bio med folk från skolan, mest tjejer från min klass. Såg tropic thunder. Super rolig! Ingen besvikelse alls. Innan bion så var jag hemma hos Frida med Carro och Jasmina. Alla dom går i min klass som jag dessutom trivs jätte bra i. Värmdö gymnasium rekomenderar jag verkligen till alla er 93or som ska välja gymnasium till våren 09. Vi har bra lärare, fina lokaler och massvis med snygga killar i skolan!


not my thing any more?
DATUM: 2008-09-17 | TID: 22:00:05 | KATEGORI: Vardag 2008

jag har tröttnat på att blogga kanske tar en pause eller slutar helt ...

Youtube
DATUM: 2008-09-16 | TID: 20:49:24 | KATEGORI: Media

sådär! Nu har jag laddat upp en video från matchen.

O AH VGY SÄG O AH VGY!


Tisdag!
DATUM: 2008-09-16 | TID: 20:04:38 | KATEGORI: Vardag 2008

Hej =)

Hoppas allt är bra mer er! Själv så mår jag bara bra förutom att min hals svider som bara den. Men jag får skylla mig själv. Efter ha stått på läktaren i Zinkensdam i ca två timmar och skrika/sjunga nästan hela tiden är inte så bra. Men jag hade det jätte roligt. Värmdö hade den bästa klacken,bästa flaggorna, cheerleaders, dom bästa ramsorna och dom bästa spelarna! För Värmdö vann mot Kärrtorp! In your face Kärrtorp haha.O AH VGY SÄG O AH VGY O AH VGY! Var nog den ramsan som vi sjöng mest. Kan försöka ladda upp ett klipp på youtube och sen lägga upp här :)

Bilder från idag












lite sådär smått seg
DATUM: 2008-09-16 | TID: 00:17:19 | KATEGORI: Vardag 2008

seg uppdatering idag. Iknow! Men seg måndag = seg amanda = seg uppdatering. Där har vi orsaken, det var måndag. Men imorgon kommer det komma fler inlägg men nu ska jag sova!

Ny vecka, ny måndag
DATUM: 2008-09-15 | TID: 18:14:41 | KATEGORI: Vardag 2008

Så nu är vi inne på vecka 38. Veckan då jag har två matte prov, en ny smak på ben&jerry kommer ut och helgen då mamma är bortrest. Ett matteprov är redan avklarat och det gick åt helvetet. Jag får hålla tummarna för ett G. Min värld skulle gå under om jag fick IG. Som jag tror att jag kommer få. Det går inte att ha matte prov på måndagar speciellt inte sista lektionen.

Börjar kvart över 10 imorgon och slutar runt 5. JOBBIGT! Men på morgonen har jag en drama lektion. Fråga mig inte varför jag har det. Min samhälls lärare tycker det är en bra övning inför vårat prov vi ska ha nästa vecka på torsdag sen nästa vecka på måndag har jag spanska prov. Nu märker jag hur skolan verkligen har kört i gång på allvar.


Wall-e är söt men filmen sög
DATUM: 2008-09-14 | TID: 17:38:42 | KATEGORI: Shopping

Sitter i vardagsrummet med mamma och kollar på Wall-e. Den suger! Inte alls så bra som jag trodde den skulle vara så lite besviken är jag. Ska snart  förflytta mig till mitt rum och kolla på Gossip Girl. Skulle egentligen gjort det för flera dagar sen men har aldrig blivit av. Men så nu tänkte jag visa gårdagens inköp så här kommer bilder.

Örhängen från Gina Tricot



Chinos ifrån Cubus



"party" linne från Gina Tricot



Skor från skopunkten



kofta ifrån Gina Tricot



Boxarlinne - Gina Tricot



Kjol - HM



Bas t-shirt HM


Hellu
DATUM: 2008-09-14 | TID: 15:21:45 | KATEGORI: Vardag 2008

Om ca 4-5 timmar kommer pappa hem.  Skönt att han är tillbaka snart och förhoppningsvis med presenter från taxfreen. Det har kommit ut en ny Dior mascara som jag verkligen skulle vilja ha så får hoppas på att pappa hittar den för annars så köper jag den på Kicks. Men bra verkar den!

Nu har jag iallafall pluggat lite matte. Gick snabbt igenom allt och det verkar sitta i huvudet. Nu håller jag tummarna på att matteprovet som jag har imorgon går bra. Terminens första prov. På torsdag har jag prov igen i matte dessutom! Även nästa vecka har jag två prov. Hur ska jag klara av det här ? Ja, det föreblir ett mysterium.


jacka
DATUM: 2008-09-14 | TID: 10:49:30 | KATEGORI:

Igår så köpte jag en vinterjacka. Hela året har jag tänkt att köpa en lång brun canada goose jacka. Jag har varit helt inställd på det. Mina jobb pengar skulle gå åt det. Men så igår ville mamma gå in på Stadium och kolla på en vinterjacka åt henne så medans hon provade jackor så såg jag peak jackorna och så provade jag en.

I början var jag lite osäker men efter att ha på mig den en stund så kändes den som den rätta jackan för mig. Det var en jätte hjälpsam tjej som jobbade på stadium som berättade att canada goose jackorna är för överskattade och började bli lite ute. Vilket jag håller med om! Varenda kotte springer runt med fjällräven och canada goose jackor. Förra året hade jag en kort goose och jag ångrade att jag köpte den. Det var ett slöseri med pengar. Big style. Så nu har jag två stycken vinterjackor. En peak och en canada goose. Min goose har jag tänkt att sälja så ska nog lägga ut en annons på blocket till månads skiftet.


Den här jackan har jag köpt fast i svart





Den här jackan hade jag tänkt att köpa.


Nya favoriter från HM
DATUM: 2008-09-14 | TID: 10:23:38 | KATEGORI:


Hallå där!
DATUM: 2008-09-14 | TID: 01:21:07 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag kommit hem och inte med någon huvudvärk! Perfekt. En perfekt lördag har det även varit. Shopping med mamma på dagen. Dagens inköp blev en vinterjacka, chinos,kofta,kjol,basplagg, "party linne" och skor :) Bilder kommer att komma upp imorgon. Vid halv 5 åkte jag hem till Femilito the man och fixade mig o.sv Vid halv 8-8 kom resten av tjejerna. Vi var totalt 6 tjejer. Det bjöds på god mat och efterrätt och en massa prat. Glömsk som jag kan vara ibland så tog jag inte med mig min kamera men Ann och Märta hade med sig sina så när dom har lagt upp fotona på Facebook lägger jag upp dom här!


Blå maffian
DATUM: 2008-09-13 | TID: 11:56:55 | KATEGORI: Shopping

Jo, jag kom på jag har köpt en sak! På tisdag är det ju fotbollsmatch på Zinken. Värmdö Vs. Kärrtorp och såklart ska VGY vinna alla matcher. För att vi är blå maffian. Stolta värmdö supporters. Så nu är det några elever på skolan som har tryckt t-shirts och säljer dom. På måndag är det blåa dagen och på tisdag också. Självklart så köpte jag en t-shirt :)





Lördag
DATUM: 2008-09-13 | TID: 11:40:23 | KATEGORI: Vardag 2008

Härliga underbara älskade lördag. This is my day.Känner mig utvilad nu. Det var skönt att inte göra så speciellt mycket igår. Att somna halv 11 var riktigt skönt. Vaknade i tid till eastenders. Nu har jag bara ett avsnitt kvar tills jag ska börja fixa mig. Idag blir det stan med mamma. Får hoppas på att hon känner sig lite generös idag. Har inte shoppat på ca en månad nu. Blö inte roligt! I Ikväll så är jag bjuden på middag hemma hos Femilito the man! Hon fyllde år den 2 september så ska köpa en present till henne. Det här verkar bli en riktigt toppen lördag!

Och så ett sista
DATUM: 2008-09-12 | TID: 22:34:56 | KATEGORI: Vardag 2008

blev ingen filmkväll med Linnea idag. Hade för ont i huvudet och var allt för trött. Så nu säger jag godnatt gott folk! Klockan är inte änns 11 och jag ska sova. Wiiie vilken rolig fredags kväll jag har haft. I hate fridays at school.

Hey!
DATUM: 2008-09-12 | TID: 20:21:59 | KATEGORI: Vardag 2008

Herregud. Vilken seg fredag. Att gå i skolan från halv 10 till halv 5 är riktigt plågsamt. Dom två sista lektionerna är bortkastad tid. Ingen är koncetrerad utan bara sitter och pratar. Men så iallafall efter skolan träffade jag Laura inne i stan. Vi gick in i Gina Tricot och Cubus. Hittade en del fina saker så imorgon ska jag och mamma in till stan. Blev ett  fika besök på John Chris självklart köpte jag en varm hallonpaj! Smarrigt värre.

Egentligen var det menat att jag skulle ha varit med Lovisa och company Men jag har verkligen ingen ork till att åka någonstanns. Är så himla trött och huvudvärken är tillbaka, värre än tidigare. Så istället ska jag och Linnea kolla på film hemma hos mig. Blir nog the strangers. Hoppas bara att jag orkar hålla mig vaken under hela filmen för just nu känns det som att jag kommer somna när som helst.  Inte bra alls.


Jag älskar den här låten och reklamen!
DATUM: 2008-09-11 | TID: 22:53:20 | KATEGORI: Vardag 2009


My night
DATUM: 2008-09-11 | TID: 22:43:44 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu ska jag berätta om min underbara kväll. Började med att vi tjejer möttes upp vid snäckan och sen började gå till Grekiska kolgrillen. Det var roligt att hela ballecrew var samlade. Det var helt enkelt underbart. Mycket god mat! Bra val utav restaurang Larry. Efter middagen lufftade vi inne på foodmarket innan dom sa åt oss att gå därifrån. Ja sen var vi vid busshållsplatsen och väntade på bussen. Det var en väldigt kortfattad kväll men orkar inte rabbla upp allt som vi gjorde men bilder kommer så fort nån lägger upp några på bilddagboken :)

Just so you know.
DATUM: 2008-09-11 | TID: 21:22:16 | KATEGORI: Vardag 2009

Innan jag berättar om min underbara kväll. Ska jag berätta om en jätte bra hemsida. Ni som bloggar har säkert fått kommentarer.  Vissa snälla och vissa elaka. Man vet ju oftas inte vem det är som kommenterar för vissa är för fega för att skriva sitt egna namn och då blir anonyma.  Så då brukar jag kolla upp  deras IP-adress. Så kan man kolla på ett ungefär vart dom bor. Nu tänker jag inte hänga ut någon person direkt. Men tänk efter vad ni skriver i kommentars fältet för man kan alltid kolla up ip-adresser. Sen så avslutar jag med att berätta att alla elaka kommentarer kommer ej att visas på min blogg :)


Skoldagen är över
DATUM: 2008-09-11 | TID: 16:55:20 | KATEGORI: Vardag 2008

Tjena Tjena!

En väldigt trött Amanda som skriver. Efter 4 lektioner så är jag helt slut. Vill bara sova!  Tiden gick faktiskt snabbt fram idag. Tur det! Men min dag har inte varit den bästa.  Jag var väldigt irriterad pga av vissa saker under förmiddagen. Trodde helt seriöst att jag skulle få ett utbrott eller något likande. Men jag har ett väldigt kort stubin. Blev så pass irriterad så jag gick ut mitt under matte lektionen för att ringa min pappa. Han lyckades lugna ner mig. Tur det! Till lunch blev det pannkakor. Som fick mig på bättre humör. Ända bra med torsdagar i skolan haha. Har ätit pannkakor varje torsdag i en månad nu.

Om en halv timme ska jag sitta på bussen ner till centrum. Middag på grekiska kolgrillen. Smarrigt! Har längtat hela dagen. Ska äntligen få träffa det älskade ballecrewet. Det var ett tag sen vi alla sågs tillsammans. Tycker fortfarande det är jobbigt att inte gå i samma klass/skola som tjejerna. 4 underbara år tillsammans gick vi i Balingsnäs.

Godmorgon Godmorgon!
DATUM: 2008-09-11 | TID: 06:59:57 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var det torsdag. Hat torsdag. Ush inte en dag jag gillar. Börjar så himla tidigt så det är plågsamt att kliva upp på morgonen. Tre bra saker med idag börjar kvart över 8, slutar kvart över 3 och idag ska vi fira Larry på Kolgrillen. Just nu sitter jag och kollar på Vakna med the voice. Har inget bättre för mig så blev det. Ska alldeles strax packa väskan och sen springa ner till bussen. Dagens outfit kommer upp i eftermiddag har inte någon tid med att ladda upp bilderna. Sorry sorry!


Inte gör det saken bättre
DATUM: 2008-09-10 | TID: 21:52:12 | KATEGORI: Vardag 2009

Så nu funkar inte min msn. Blir inte på bättre humör pga av det. En bra sak är att jag börjar 08:15 imorgon istället för 08:00. Så kan ta kvart över 7 bussen istället för 7 bussen. Det är bra! Imorgon slutar jag kvart över 3 och då ska jag bara hem och ta det lugnt. Skulle ha kollat på Gossip girl idag men orkade aldrig med det så får bli imorgon. Egentligen så borde jag försöka lära mig mina glosor just nu men ska torka håret istället. Sen ska jag nog sova. Orkar inte vara uppe utan vill bara sova så jag kan vakna upp och det är torsdag. Hat torsdag. Just nu suger allt i mitt liv haha. Life sucks sometimes.

Depp..
DATUM: 2008-09-10 | TID: 20:50:17 | KATEGORI: Vardag 2009

Blir färre inlägg ju närmare vi närmar oss helgen. Men jag orkar helt enkelt. Blir helt slut efter skolan plus att jag saknar min pappa som fan! Han kommer hem på söndag och det känns som en evighet just nu. Måste egentligen lära mig mina spanska glosor just nu men tror ni att jag har någon lust med det ? Nepp, inte för 5 öre. JAG ORKAR INGENTING! Längtar tills imorgon .. Då jag ska äta på grekiska kolgrillen för att fira Laura med the girls :) Älskade ballecrew precis det jag behöver just nu. För jag saknar er som fan.

My dear father


Home sweet lovley home!
DATUM: 2008-09-10 | TID: 18:03:26 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejdär!

Så är skoldagen över. Hade endast 4 lektioner som gick bra.Hade företags ekonomi idag som jag tycker är riktigt roligt.Iallafall vissa delar. Ska satsa på ett VG i det ämnet tror jag kommer kunna få det om det går så bra som det gör nu. Efter skolan åkte jag och träffade Lovisa en snabbis. Sen när jag skulle ge henne hennes plånbok hittar jag inte mitt spanska pappret där glosorna jag har till imorgon står. PANIK!

Så fick åka tillbaka till skolan och hämta pappret. Sen när jag satt och väntade på tvärbanan så trodde jag att jag hade blivit paranoid. För jag hade fått för mig att två stycken tåg hade redan åkt förbi och jag inte hade märkt något men det visade sig vara att det endast var försenat. Ja men det var egentligen menat att jag skulle ut och jogga idag men ser ni vädret ? REGN! Dessutom har jag skoskav så hoppas på att kunna göra det imorgon :)

Godmorgon här kommer en dagens outfit
DATUM: 2008-09-10 | TID: 08:10:32 | KATEGORI: Outfit

Så var det onsdag. Jobbiga onsdag. Idag då halva veckan har gått och halva veckan är kvar. För om två dagar (räknar inte med idag) är det helg. Längtar redan efter denna helg inte för att jag har planerat något utan då jag kan få sova ut. Men nu börjar jag känna att jag börjar få lite bloggtorka så ska inte skriva något mer utan här kommer en dagens outfit.

kofta - Esprit
tubklänning - Gina Tricot
leggins - HM
armband - Cypern


Snart exploderar nog huvudet ...
DATUM: 2008-09-09 | TID: 23:35:55 | KATEGORI: Vardag 2009

Huvudvärken har blivit värre nu men får skylla mig själv. Har inte tagit någon alvedon. Har inte orkat gå till köket. Är helt slut. Orkar bara röra armarna när jag ska skriva något. Har nyss kollat klart på en film. How to deal med Mandy Moore. Den var riktigt bra! Nä men nu måste jag sova. Godnatt!


Hår funderingar
DATUM: 2008-09-09 | TID: 21:26:43 | KATEGORI: Vardag 2009

Idag har jag funderat på om jag ska klippa lugg. Mitt hår nu känns så tråkigt. Vill ha något nytt och fräscht. Men vet inte riktigt om jag vågar ta den där chansningen. Vet att jag trodligtvis kommer att ångra mig. Chansen att jag kommer ångra mig är över 75 %. Har frågat mina vänner och det är verkligen hälften säger ja och andra hälften säger nej. Men så ska jag fråga er mina kära läsare. Vad tycker ni ? Ska jag klippa lugg eller behålla håret som det är nu ? :)


Tisdag
DATUM: 2008-09-09 | TID: 20:52:51 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen hemma och huvudvärken följde med. Jag orkar verkligen inte det här. Huvudvärk nästan varenda dag . Ska nog ta en alvedon snart och något att äta. Får se vad som är finns i kylen. Mamma kom precis hem så får hoppas på att hon fixar något gott. Härlig skoldag. En lektion då vi satt framför varsin dator och fick lära oss att andvända Excel. Efter skolan så träffade åkte jag till odenplan och träffade Lovisa. Efter ett tag åkte vi till Eddie och var hos honom i några timmar. Satt mest bara och kollade på tv och chillade galet. Men nu ska jag ta och försöka övertala mamma till att laga lite mat och sen kolla på någon film :)

två bilder från när jag och Lovisa väntade på att Eddie skulle komma.




Klädsel
DATUM: 2008-09-09 | TID: 11:45:08 | KATEGORI: Outfit

Måste ju erkänna att jag har varit riktigt dålig på att lägga upp dagens outfit. Kommer nån gång ibland. Är det något ni skulle vilja se varje dag? Alltså dagens outfit. Vet att jag har varit dålig med att lägga upp dagens outfit är för det känns inte som att jag har något speciellt på mig. Utan bara något vanligt hehe. Ja men nu kommer iallafall tisdagens outfit upp. Om ni har tur kanske tillochmed morgondagens outfit upp!

Kofta - Lånad av Katta
Tubklänning - Gina Tricot
Leggins -  HM



Hey!
DATUM: 2008-09-09 | TID: 11:37:07 | KATEGORI: Vardag 2009

Så nu har jag ätit upp min lunch och kollar på How to deal. Hittills verkar den jätte bra men har tagit en pause för att fixa lite bilder jag tog imorse. Samt dagens outfit så den kommer upp innan jag ska åka iväg som är 12:15 så har ca 35 minuter kvar att sitta framför datan. Idag efter skolan hoppas jag på att kunna träffa Lovisa en snabbis. Måste ge tillbaka hennes plånbok som hon glömde hos mig i söndags.

Tisdag älskade tisdag
DATUM: 2008-09-09 | TID: 10:27:12 | KATEGORI: Vardag 2009

Härliga tisdag. Min älskade tisdag. Tisdagar har alltid haft en stor betydelse för mig. Förut när jag var liten var det min och pappas dag då han bara arbetade halv dag och sen kom han hämtade mig från skolan.Kunde vi hitta på en massa roliga saker som att gå på bio, stan, minigolf o.sv Sen nu så har vi inget fast schema på tisdagar utan det varierar. Idag börjar jag 13:15 och slutar runt 15:00. En mycket härlig dag!  Nu på morgonen tog jag en lång dusch och har kollat på film. Snart blir det nog en till film men innan ska jag läsa dom bloggar jag följer dagligen. Så det ska jag ta och göra nu!

Ny header!
DATUM: 2008-09-08 | TID: 21:02:26 | KATEGORI: Vardag 2009

Så har jag fått en uber snygg header. Jessica fixade ihop den här snygga header till mig. Den här kommer stanna nu! För första gången på länge är jag nöjd med min design. Nu känns det så mycket roligare att blogga men en sak. Vad har hänt med kommentarerna ? Ni har blivit lite sämre på den fronten. Så nu tycker jag att ni kan svara på detta :) Vad tycker ni om min nya design ?

Forever 21
DATUM: 2008-09-08 | TID: 20:35:31 | KATEGORI:

Innan jag åkte till USA så var jag inne på forever 21 hemsida flera gånger varje dag. Hittade en massa saker och var inställd på att mer än hälften utav mina pengar skulle gå till att köpa kläder därifrån. Men så blev det verkligen inte. Deras sortiment i alla dom affärerna jag var inne i sög. Hittade nästan ingenting. Var så himla besviken så när jag kom hem var jag aldrig inne på deras hemsida tills nu. Flera månader efter resan lixom. Men nu när jag var inne på hemsidan hittade jag en hel del fina saker! Det är så synd att  det som kostar skjortan är tullen och frakten. det kostar flera hundra lappar bara att skicka det genom tullen och sen frakten. För själva kläderna är löjligt billiga.

Här är 4 favoriter




Aldrig nöjd
DATUM: 2008-09-08 | TID: 17:53:50 | KATEGORI: Vardag 2009

Nä nu orkar jag inte fixa designen något mer. Nu ser den helt okej men kan alltid bli bättre. Varför blir jag aldrig nöjd med min design. Åh det är så jobbigt. Vill ha photoshop så jag kan fixa ihop en cool header. Men nej det har jag inte så får nöja mig med paint haha. Men snart ska jag kolla på film har en hel del att välja mellan så lär bli ett tufft beslut.

Started
DATUM: 2008-09-08 | TID: 16:26:36 | KATEGORI: Vardag 2009

Har börjat ändra blogg designen. Men är inte klar. Har jätte mycket problem med header. I need help ..

Hemma!
DATUM: 2008-09-08 | TID: 15:45:17 | KATEGORI: Vardag 2008

Tidigare än vad jag brukar komma hem på måndagar. Gick hem pga personliga skäl. Behöver inte gå in på några detaljer. Gick på två lektioner idag. Företags ekonomi där jag skulle ha kunnat somna vilken sekund som helst och sen geografin där vi inte gjorde något pga vi hade vikarie. Fick extra lång lunch rast så blev lunch på kungshallarna. Blev indiskt för min del. Kvällens planer är att räkna några mattetal, fixa ny design och kolla på film.


Söndag den 7 september
DATUM: 2008-09-07 | TID: 22:18:41 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejsan hejsan!

Så var helgen snart över. Va snabbt det gick. Var det inte fredag igår eller just det, det var ju lördag igår. Men som vanligt går tiden alltid snabbt. Det har blivit som en vana nu att jag och lovisa spenderar våra helger tillsammans. Vilket jag tycker är jätte roligt! Hon är som sagt min bästavän. Känns även som att vi bor tillsammans på helgerna. Ja hon har blivit som en i familjen kan man säga. Alltid välkommen hem till familjen Jackson. Min mamma blir alltid chokad när hon får höra att Lovisa inte ska sova här.

Nog med det :) Just nu sitter jag och pappa och kollar på filmen Doomsday. Förstår mig inte riktigt på filmen men har alltid velat se den så tänker kolla klart. Innan vi började kolla på Doomsday såg vi på ett avsnitt utav Prison Break. Alla er som följer prison break så har det kommit ut nya avsnitt. Samt nya avsnitt utav Gossip Girl!


Ice cream
DATUM: 2008-09-07 | TID: 17:21:27 | KATEGORI: Vardag 2009

Min mamma känner mig allt för bra. För cirka 10 minuter sen gick jag och frågade min mamma om jag kunde få ta lite av hennes nyinköpta glass. Det fick jag så jag tänkte precis ta bort locket och ta en sked. Skulle äta direkt från paket så jag kan fiska upp dom delar jag gillar mest. Så precis när jag ska gå in till mitt rum skriker mamma och säger att jag inte får äta direkt från paket utan måste skopa glassen till en skål. Dessutom fick jag inte gräva fram till den goda delen. Ibland är det jobbigt att min mamma känner mig så värst bra.

Update
DATUM: 2008-09-07 | TID: 15:15:57 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har halva dagen passerat förbi. Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Dagens låt är min och Lovisas låt. Why  can't I med Liz Phair. En sån himla fin låt. Efter Lovisa hade åkt så satte jag mig ner och räknade några mattetal med mamma. Så nu flyter allt på.Så idag innan klockan blir 18:00 så ska jag ha packat pappas resväska. Gör det för att få pengar. Han åker nämligen bort till Skottland imorgon och ska delta i en golf tävling. Han kommer tillbaka på söndag så han är bara borta i 6 dagar men ändå. Känns som en evighet. Min pappa är ju min bästavän! 


Jag har tänkt lite på höstlovet. Vilket är om ett flertal veckor men ändå. 7 veckor går ju snabbt ! Nu på måndag har jag lixom gått på Värmdö Gymnasiumet i en hel månad! Men åter till höstlovet. Det finns två saker jag kan göra på lovet. Antingen kanske få jobba på Vinnova ( där jag sommar jobbade) eller åka till England och hälsa på släkten som jag nu inte sätt på mer än ett halvår. Sist var i julas. Det är ett svårt beslut. Få mer pengar eller träffa släkten plus resa bort från Sverige en stund? Det finns både fördelaroch nackdelar med dom två alternativen.




Godmorgon bloggen
DATUM: 2008-09-07 | TID: 09:27:40 | KATEGORI: Vardag 2008

En trött Amanda som skriver. Har nu varit uppe i ca 40 minuter och försökte somna om men det gick inte bra. Utan det fick bli datorn istället. Tycker det är lite konstigt att när jag gick och la mig klockan 11 i fredags och vaknade klockan 10 igår. Men så idag när jag gick och la mig halv 2 och vaknar strax innan 9. Jag finner ingen logisk förklaring hur det går till. Får forska vidare på det! Lovisa ligger fortfarande och sover och hon kommer göra det i någon timme till som vanligt. Jag vaknar alltid före henne. Dagens planer är väll att plugga lite matte och bara ta det lugnt. Kanske ska kolla på någon film lite senare idag. Mamma har fixat en hel del filmer så det finns flera att välja på.


It dident go like I planed
DATUM: 2008-09-07 | TID: 00:58:57 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå!

Dagen blev inte riktigt som tänkt. Mina frugor kom över på besök. Vi åt tacos och pratade om gårdagens händelser. Efter en stund blev vi blev bjudna på filmkväll hos en kille som heter Eddie. Så då var det dags att små fixa sig. Inte för att man var direkt på humör på att träffa två okända killar när man var helt trött!  (alltså Lovisa kände dom sen tidigare) Fick skjuts in till östermalm där han alltså bodde utav pappa. Men sorligt nog kunde inte Katta följa med.

Herregud ni skulle ha sätt lägenheten där han bodde. En 7a på östermalm. Hur fint som helst. Blev riktigt fascinerad haha. Men dom här två killarna vi var med, Eddie och Max. Var verkligen jätte trevliga. Vi hyrde en film. En komedi med Mr Bean. I slutet av filmen blev jag dock smått irriterad på filmen för då han var allt för överdriven. Men så efter den filmen fick jag välja en annan film och det blev Hostage med Bruce Willis. Kunde inte se klart filmen eftersom pappa skulle komma och hämta oss så får se klart den en annan dag :)



idag
DATUM: 2008-09-06 | TID: 13:17:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag försökt somna dem senaste 40 minuterna men har inte lyckas somna. Utan låg mest och bara dagdrömde om vissa saker. Men så idag ..

känner jag mig sliten.
Idag vill jag bara vara hemma och ta det lilla lugna.
Idag vill jag köpa massvis med godis och mysa till en bra film.
Idag vill jag sova.
Idag orkar jag inte med något.
Idag känner inte inte änns en mening till att fixa mig.

Nya höstfavoriter ifrån HM
DATUM: 2008-09-06 | TID: 12:24:48 | KATEGORI:



Goodmornin'
DATUM: 2008-09-06 | TID: 11:48:44 | KATEGORI: Vardag 2008

Så var det lördag morgon. Härliga lördag! Idag ska jag träffa mina efterlängtade frugor. Har ingen blekaste aning om vad vi ska hitta på men något roligt blir det iallafall. Går inte att ha tråkigt med dom två. Just nu kollar jag på eastenders. Det jag gör varje lördag morgon. Vaknade exakt till 10 idag. Helt otroligt att jag sov till 10 med tanke på att jag gick och la mig klockan 11 igår. Brukar aldrig gå och lägga mig 11 på en vardag men igår var jag så himla trött att jag knappt kunde hålla ögna öppna.


Todays
DATUM: 2008-09-05 | TID: 22:30:25 | KATEGORI: Outfit

Kvällens mysoutfit

Oversized Hoodtröja - NY
Leggins - HM
Klocka - Ur&Penn



Ändringar
DATUM: 2008-09-05 | TID: 22:15:39 | KATEGORI: Vardag 2008

Glömde berätta i inlägget innan att jag har möblerat om mitt rum eller rättaresagt så var det mamma som fixade iordning det idag. Så nu ser jag min tv så mycket bättre. Förut kunde jag nästan aldrig se på tv för den var för högt upp. Men nu är den i en perfekt höjd. Men nu verkar den så liten. Så sa till pappa att det aldrig skulle vara fel med en större. Så vem vet kanske en dag blir det en uppdatering! Får hoppas på det iallafall :)

Bilder på rummet







Fredag.
DATUM: 2008-09-05 | TID: 21:37:28 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejsan Svejsan.

Hoppas allt är bara bra med er och att ni har haft en bra dag! Med mig är allt bara bra lite trött efter skolan och bion. Men så nu är jag hemma och har äntligen fått sätta mig ner och bara ta det lungt. Slutade halv 5 idag. En riktigt seg skoldag. Men tack och lov har jag mina vänner så jag klarar av alla dom sega timmarna. Dagens värsta lektion var nog Matte A. Dubbel lektion. Snacka om jobbigt lixom..

Efter skolan åkte jag till Älvsjö där jag blev upphämtad utav mamma. Vi åkte till Heron City och köpte biljetterna till Mamma Mia. Filme var verkligen bra! Vanligtvis gillar jag inte filmer där dom sjunger mycket förutom HSM. Men den här filmen var verkligen jätte bra.Mamma har redan nu besämt att hon ska köpa Mamma mia i blue ray när den kommer ut. Men nu sitter jag med pappa och kollar på en film med  Will Smith. Minns inte det engelska namnet men den heter iallafall på svenska Jakten på lycka.

Fredag
DATUM: 2008-09-05 | TID: 08:13:26 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon allihopa!

Har precis ätit klart min frukost och har endast en kvart på mig att packa ner gympa kläderna och allt det där. Stressigt värre. Blir ett kort inlägg nu! Efter skolan ska jag och mamma gå på bio. Vi ska se mamma mia. Verkar vara en riktigt bra film så kommer nog inte alls bli besviken. Men nu måste jag rusa skriver lite senare. Ciao for now!

Everything is going wrong
DATUM: 2008-09-04 | TID: 23:44:15 | KATEGORI: Vardag 2009

Måste bara tilllägga att jag hatar mitt hår just nu. Har kommit in i en period då jag hatar mina kläder och mitt hår. Håret är livlöst och alla kläder är fula. Life sucks!

Ett sista bara!
DATUM: 2008-09-04 | TID: 23:40:41 | KATEGORI: Vardag 2008

Har tänkt att lägga upp lite nya favorit kläder på bloggen men har inte funnit något som jag gillar på t.ex Gina Tricot eller HM's hemsida. Är riktigt besviken faktiskt. Dom som vanligtvis alltid bjuder på massa fina kläder men inte nu minsann. Ja så är klockan snart 12 och ska ta mig till badrummet och borsta tänderna om några minuter. Orkar inte sitta vid datan längre. Imorgon är det fredag. En jobbig skoldag med idrott på schemat. Orkar inte idrott just nu, mitt vänstra knä har pajat ihop totalt men försöker bita ihop och försöka att inte tänka på smärtan. Sen slutar jag halv 5 och dessutom har jag inga planer inför morgondagen. Så typiskt ...

I skolan idag :)


21:08
DATUM: 2008-09-04 | TID: 21:08:50 | KATEGORI: Vardag 2008

Så har jag kollat klart på idol. Sista tjejen, hon indien var ju lätt bäst! En riktig cooling. Ska snart  ladda upp bilder från mobilen och sen duscha. Det var ju egentligen menat att jag och pappa skulle kolla på den där filmen ikväll men verkar inte bli av. Vi har fått besök utav pappas kompisar. Så pappa och Paul är ute och meckar med min moped medans mamma pratar med Eva ute i köket. Så är lilla jag helt själv och har ingenting att göra. Går ju inte heller något bra på tv. Som inte gör saken så mycket bättre.

Överlever man torsdag överlever man livet
DATUM: 2008-09-04 | TID: 18:17:03 | KATEGORI: Vardag 2008

Hallå Hallå!

Så var det torsdag en dag jag faktiskt aldrig gillat så speciellt mycket om jag ska vara helt ärlig. Har alltid haft sämst schema och så är det städtorsdag. En mycket jobbig dag. Började 8 idag och slutade kvart över 3 men var ändå inte hemma förens typ halv 5. Bara  för att Ella's busskort hade Alexandra och vi fick åka tillbaka till skolan när vi satt på tvärbanan en station från årstaberg. Snäll som jag är följer jag med henne tillbaka till skolan :) Överlever man torsdag överlever man livet var ett uttryck vi andvände inom ballecrew. Så sant också!

När jag väl kom hem så åt jag tacos. Orkade verkligen inte vänta tills det är riktig middagstid och jag var hungrig så åt då. Lite tidigt men bara att ta en frukt eller så senare ikväll. Har nyss städat mitt rum eller har mest bara plockat undan en massa saker. Orkar inte damsuga idag har en sånn himlans huvudvärk. Det är hemskt! Ikväll ska jag och pappa kolla på film, Pursuit of Happyness. Har alltid velat se den så pappa fixade hem den åt mig igår men hann bara se 20 minuter.



Sweet lovley candy
DATUM: 2008-09-03 | TID: 22:17:18 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag känner mig för att verkligen frossa i mig massvis med godis, ben&jerry, nougat sås och en jävla massa ljusa chokladbollar! Hela veckan har jag faktiskt haft ett extremt sötsug. Men har faktiskt kunnat hålla mig och väntar nu till att det ska bli fredag för då ska jag minsan köpa hem godis i stora mängder men innan det inge godis!


Nörd som man kan vara ibland så har jag suttit och fixat ihop ett kollage på bilder på mina favorit godisar!




IDOL
DATUM: 2008-09-03 | TID: 20:55:26 | KATEGORI: Vardag 2009

Klockan halv 9 kom jag på att IDOL började ju idag så jag och pappa satte oss ner i sofforna och började kolla. Visst ger man idol en chans. Det här med en ny jury är jag lite tveksam över. Man är ju så van vid dom andra. Om jag ska vara ärlig kollar jag endast på idol tills alla audtion är klara. Alla andra avsnitt är super tråkiga förutom dom kanske 3 sista avsnitten. Att vissa personer inte förstår att dom inte kan sjunga men ändå ställer upp och skämmer ut sig själva ? Men det finns ju vissa som gör det enbart för att skojja lite.




Some pics
DATUM: 2008-09-03 | TID: 20:02:21 | KATEGORI: Vardag 2009

Så nu har jag laddat upp bilderna ifrån igår på datan.Dom bilderna jag är med på ser jag inte riktigt klock på men skit samma. Dom lägger jag upp ändå. Sitter och kollar på friends just nu och ska strax duscha. Har egentligen ingen energi för det just nu men börjar 8 imorgon så det är inte änns tal på saken om att göra det imorgon på morgonen. Så måste göra det ikväll. Attans!

Gårdagens klädsel



Ella på tvärbanan påväg till skolan



Jag och Lusselovie på tvärbanan till skolan



08SPB-EK tjejerna :)



Sandra och Sandra


Onsdag
DATUM: 2008-09-03 | TID: 18:34:32 | KATEGORI: Vardag 2008

Hej!

Om ni bara kunde förstå hur trött jag var imorse. Det var riktigt plågsamt att behöva stiga upp. Men började 09:35 så det var helt okej men ändå. Mina fötter bara värkte så fort jag tog ett steg. Så ett par bekväma skor var ett måste idag. Hade endast 4 lektioner idag som var helt okej. Börjar gilla företags ekonomi extremt mycket nu! Har en jätte bra lärare. Det är så himla viktigt med bra lärare ju. Har varit trött hela dagen,  under en viss tidpunkt så var jag jätte nära på att somna till under Samhälle lektionen. Men när jag kom hem blev jag jätte pigg, jag som hade planerat att sova i några timmar. Men så blev det iallafall inte! Synd nog. Men nu ska jag kolla lite på tv och ladda upp lite bilder ifårn igår. Skriver senare!


Värmdö by night!
DATUM: 2008-09-03 | TID: 00:21:08 | KATEGORI: Vardag 2009

Hemma från skolans insparkningsfest. Det var hur roligt som helst och har jätte ont i fötterna. Men det är fan värt det. Big style! Har dansat i timmar med högklackade skor. Men har haft en jätte lyckad kväll som jag kommer att minnas denna kväll hela mitt liv. Skolan bjöd på dj, stand up komedi, danstävlingar och live band.  Vi fick gästbesök utav Kodjo Akolor. Han som har varit med i talang 2008. Grymt rolig snubbe, skrattade hela tiden kan man ju säga! När jag kom hem sprang jag direkt in i duschen. Inte lukta ush stå högt i kurs! Men nu måste jag faktiskt sova. Ville bara slänga in ett snabbt inlägg.

Kodjo Akolor


Hej och Hejdå
DATUM: 2008-09-02 | TID: 11:37:54 | KATEGORI: Vardag 2009

Vad är det jag ser. Gråa stora moln utanför mitt fönster. Tecken på att hösten är bara runt hörnet ? Jag tror faktiskt det. Jag har många blandade känslor när det gäller höst. Men hösten är nog den mysigaste årstiden det kan jag erkänna. Hej kappor,halsdukar, varma handskar o.sv Hejdå till alla sommarkläder. Hejdå till underbara sommaren. Vi ses om ett år. Ett helt år. Varför måste sommaren vara så kort ? Något jag aldrig har förstått.

Om 25 minuter ska jag börja tralla mig ner till centrum. Ska köpa ett par svarta leggins innan jag möter Elinore vid pendeltågen. Nu känns det riktigt extremt onödigt att åka till skolan. Jag vill helt enkelt inte. Har inte en blekaste aning om vilken film vi ska se. Hoppas den inte är allt för tråkig utan den ska vara rolig! Får hoppas att min lärare har valt en toppen film nu. Hoppas han inte gör mig besviken nu haha. Nä nu ska jag packa väskan och borsta tänderna. Ni får ha det så bra idag. Skriver i eftermiddag.


2 september
DATUM: 2008-09-02 | TID: 09:05:30 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon alla!

Vaknade tidigare än vad jag hade önskat. Börjar kvart över 1 med en lektion och då ska vi kolla på film. Lite smått irriterande att vakna kvart över 8 när jag skulle ha kunnat vakna kvart över 10. Aja. Nog med saken ska strax gå och fixa iordning lite frukost och sen duscha. Sen är väll klockan dags att åka till skolan. Lite onödigt med en lektion då vi endast ska kolla på film speciellt nu när vi har insparkningsfesten ikväll. Hur ska man hinna hem och fixa sig ? För måste hinna köpa leggins på vägen hem. Stressigt ! Ska nog gå vid 12 för att kunna gå in i HM och kolla om dom har leggins så slipper jag göra det på vägen hem.

Jag och Ella i skolan :)


Måndag kväll
DATUM: 2008-09-01 | TID: 20:14:54 | KATEGORI: Vardag 2008

Halloj !

Huvudvärken är tillbaka. Förstår verkligen inte varför, pappa vill att jag ska åka till doktorn för att se om det är något som är fel. Men jag vill verkligen inte dit. Känner alltid ett obehag när jag är där. Vet att jag inte är ensam med det. Men men. Hoppas verkligen att det går över så snart som möjligt. Så var det måndag. Sega måndag. Glömde bort att jag hade data intro idag efter skolan så slutade inte halv 4 utan halv 5. Efter skolan åkte jag till rådmansgatan för att vara med L,K,C och G. Satt på Mc D och prata som vanligt dåra. Vi hamnar alltid på Mc D. Vi trivs nog bäst där haha. Nu sitter jag iallafall hemma och kommar på Outsiders. Ska nog fortsätta kolla för känner att jag har missat lite väl mycket nu. Ciao for now!


Måndag morgon är inte en morgon jag gillar...
DATUM: 2008-09-01 | TID: 07:49:03 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon alla söta läsare!

Hoppas ni fick eran skönhetssömn inatt. Själv skulle jag behövt sova i någon timme eller två mer för att vara pigg för nu känner jag mig helt nerdrogad. Tröttare än tröttast. Ja det går att vara tröttare än tröttast för det är jag nu. Ska strax gå till busshålsplatsen kanske om en 10 minuter eller så.Måste hinna med att borsta tänderna och välja skor/jacka innan de. Slutar halv 4 idag men har endast 4 lektioner. 4 långa lektioner. Plågsamt. Men med bra sällskap så går tiden fort. Efter skolan ska jag träffa Lovisa. Saknar henne även fast vi sågs igår. Men blir oftas så att när man umgås mycket så är man van att ha personen vid sin sida och när den då är borta saknar man den lite sådär extra mycket. Men nu måste jag borsta tänderna men slänger in ett inlägg runt eftermiddagen/kvällen. Ni får ha det så bra, pusshej!


Juste bytta skärp till ett rött så den nya t-shirten med leggins och ett rött skärp är dagens outfit! :)