Från hotellrummet
DATUM: 2008-06-30 | TID: 21:19:08 | KATEGORI: USA

Blev inge badande för mig, fick jätte ont i magen så bestämde mig för att stanna på hotellet. Kanske lite senare går jag ner till mamma och pappa. Får se för just nu har jag jätte ont. Inte roligt! Förstör ju hela dagen. Just nu kollar jag på Fullt Hus. Ni vet serien med Mary-Kate och Ashley Olsen ? När jag var drygt 10 år så älskade jag dom två! Visste allt och hade alla deras filmer,böcker, affiser. Ja inpincip allt. Tycker fortfarande deras filmer och serier är bra. Barnet inom mig finns fortfarande kvar. Nu har jag tänkt ladda upp alla bilder. Så i nästa inlägg kommer dom :)


Framme
DATUM: 2008-06-30 | TID: 18:07:37 | KATEGORI: USA

Oh lord! Har precis checkat in till hotellet. Gissa vilket det blev ...... Hard Rock Café hotell.  Snacka om lyx! Allting är så fräscht och fint.Har fotat rummet så bilder kommer upp lite senare. Snart ska vi ner till en av hotellets restauranger och äta lunch och sedan till poolen. Idag blir en lugn dag.Efter all shopping måste vi återupphämta oss lite. Ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Det får bestämmas under lunchen.

Sista dagen i Orlando 30 Juni 2008
DATUM: 2008-06-30 | TID: 15:39:12 | KATEGORI: USA

Har precis packat klart. Snart ska vi åka ner till Kennedy Space Center. Ligger ungefär en timme härifrån. Ser inte direkt framimot det. Det var mamma som ville åka ner dit. Har ingen aning vart vi ska bo ikväll så kan inte lova att jag uppdaterar ikväll eller imorgon men självklart ska jag försöka! Hoppas på att vi hinner åka till Tampa så vi kan bo på Hard Rock Café hotellet. Ska fortsätta tjata på pappa. Han är lite osäker men jag märker att han vill hehe. Nä nu ska vi ner till bilen ha det så bra ciao!

Bättre än förväntat, 29 Juni 2008
DATUM: 2008-06-30 | TID: 05:12:26 | KATEGORI: USA

Så var det dags för min kvälls bloggning. Har haft fullt upp hela dagen men ändå så växer besökar siffrorna. Är så glad för det. Idag så var vi på Disney World. Hade inte hoppats på så mycket men det var riktigt roligt och inga löjligt långa köer. Max 20 minuters väntan. Roligaste attraktionen var Space Mountain. Men varmt var det också så har bränt mig på axlarna.

Vi kom dit till kvart över 9 och var där till halv 4. Efter det så åkte vi tillbaka till hotellet och duschade och senare till en shopping mall. Hittade verkligen ingenting där men mamma köpte en klänning för 90 dollar eller rättaresagt pappa köpte den. Så han sa att han ska köpa något åt mig också :) Hoppas på en longchamp väska. Denna gång vill jag ha en stor svart med långa band.

Till middag åt vi på en sport restaurang som ligger två kvarter härifrån. Åt en jätte god ceasar sallad med kyckling. Det blir så himla mycket onyttigt så har försökt växla om mina matvanor till sallader och vatten. Idag var dag 1 och jag har lyckats. Orkar inte ladda upp bilderna från idag. Så det får bli imorgon kväll. Men nu ska jag uppdatera lite på bilddagboken. Så vi hörs!


Jätte god mat!
DATUM: 2008-06-29 | TID: 05:14:51 | KATEGORI: USA

Så var man tillbaka återigen. Middagen på Hard Rock café var jätte mysig och väldigt god mat.Visst hade jag rätt också, det var den största hard rock café restaurangen.Åt en jätte god förrätt. Nachos med kyckling,böner och olika såser. Det finns även Hard Rock Café hotel/casino i Tampa som jag väldigt gärna skulle vilja bo i för en natt. Så ska kolla upp hur mycket det skulle kosta.

Jag glömde bort att jag köpte en virkad kofta från Esprit idag också. Jätte billig runt 15 dollar tror jag det var. Så hade på mig den med en svart klänning. Men det regnade när vi gick Hard Rock Café som låg inne i Universal Studios. Så mitt hår blev jätte lockigt.









28/6-08
DATUM: 2008-06-29 | TID: 01:11:59 | KATEGORI: USA

Hi!

Är nu tillbaka till hotellet kom precis in innan det började små regna. Innan så har det bara blixtrat rätt många gånger men som tur var är det långt härifrån. Men jag blir ändå väldigt rädd. Tycker sånt är väldigt obehagligt speciellt här i Orlando där det just nu är orkan säsong. Scary. Fick en kommentar där en undrade vad Orlando är för något och det är en stad i Florida där alla nöjesparker som Disney World ligger.

Har spenderat min dag på en shopping mall. Men tro det eller ej det blev inte mycket shopping. Endast en marinblå tröja från Tommy Hillfigure och underkläder från Clavin Klien. Ska försöka att inte handla så mycket innan vi har åkt ner till Miami. Där i närheten ligger Sawgrass och det ska tydligen vara riktigt stort. Ikväll ska vi äta på Hard Rock Café. Ser fram imot det har för mig att det är den största.

28 Juni dag 2 i Orlando
DATUM: 2008-06-28 | TID: 15:03:47 | KATEGORI: USA

Godmorgon Sverige här är jag!

Idag var det tänkt att vi skulle till Disney World- Magic Kingdom. Men vi vaknade lite för sent för att hinna komma dit innan allt folk. Så imorgon blir det kanske Disney World. Men idag ska vi göra min favorit sak, kan ni gissa vad för något? ... Trumslag. Shopping! Vi ska till Prime Outlets här i Orlando. Ska bli kul att få shoppa gjorde ju inte det igår..

Vädret här är lite växlande ena sekunden stek varmt med sol och nästa sekund kommer moln och blixtrar. Men inge regn. Vilket är bra. Har blivit lite röd på armarna så måste smöra in dom med solfaktor så dom inte blir ännu rödare för då svider det. Nu har jag min smink fria vecka så min hy får andas.

Dag 1 i Orlando
DATUM: 2008-06-28 | TID: 03:11:00 | KATEGORI: USA

Så var man i Orlando nu. Äntligen i hotell rummet. Ja vart ska man börja. Det jag hatar med att flyga är inte själva flygresan utan det är när man ska checka in och gå igenom secutity. Även fast man inte har gjort något blir man alltid drabbad. Som idag, behövde vi göra en extra check. Vi fick gå till sidan och dom kollade igenom ALLT. Självklart fanns det ingen vettig förklaring till varför. Själva flygresan gick jätte bra vi landade tidigare tillochmed.

Alla väskor kom fram och sen skulle vi hämta bilen. Vi uppdaterade oss till en SUV bil. En riktig big mama bil. Men självklart hade dom inga SVU's kvar så vi fick vänta och tiden gick och tiden gick. Nu började alla bli väldigt otåliga. Men så kom våran bil. En stor vit. Nu var det dags att hitta hotellet. Vi har köpt en GPS som skulle funka helt perfekt. Men självklart strular det till sig och det tar en evighet att hitta hotellet. Vi bor på Quality inn & suties och det är jätte fräscht. och det är gratis internet! Extra plus där självklart. Ville inte gå ut eftersom det åskade lite innan men var ända hungrig men så gick pappa och jag och mamma är kvar på rummet. Känner hur min mage ber efter mat bara något som skulle mätta.


Överlycklig
DATUM: 2008-06-27 | TID: 14:56:01 | KATEGORI: USA

JAAAAAAAAAAAAAA! kom in på värmdö gymnasium och alla andra skolorna jag har sökt till =)


27 Juni sista dagen i New York
DATUM: 2008-06-27 | TID: 14:23:28 | KATEGORI: USA

GODMORGON!

Ja snart går mitt internet ut och kommer trodligen inte köpa nytt. Men idag gick jag upp extra tidigt bara för att kolla gymnasie insökningen. Kommer inte in på sidan men Lovina som har sökt nästan samma som mig sa att den lägsta intagningen till Samhälle-Ekonomi på Värmdögymnasiumet var 240 så då borde jag komma in eftersom jag har 260 poäng. Så nu får jag bara hålla tummarna. Om några timmar ska jag till flygplatsen och sen Orlando och då vet jag inte när jag kommer få möjligheten att blogga eftersom vi kommer byta hotell rätt ofta.


Hunnit med ett par saker
DATUM: 2008-06-27 | TID: 03:40:43 | KATEGORI: USA

Så var The Ruins klar. Rent sagt så sög den. Väldigt äckliga scener och det var ingen vidare handling. Men jag har hunnit packa och så fotade jag mina nya grejer från idag. Snart ska jag hoppa in i duschen, tvättar håret varje dag nu. Det känns så mycket fräschare på något lustigt sätt. Men detta blev ett väldigt kort inlägg men ska avsluta med att visa mina nya saker.

    

Vilken otur ..
DATUM: 2008-06-27 | TID: 01:51:42 | KATEGORI: USA

Fan vad jag är klantig! Bestämde mig för att beställa en film och självklart råkar jag beställa fel och då stängde jag av tvn. Så den filmen får jag betala för men va fan 60 kr det är ju ingenting! Nu blev det iallafall the ruins, ska tydligen vara lite läskig men det skiter jag i. Klarar nog av att se den själv annars får jag trycka på pause och vänta tills pappa kommer tillbaka.

Hello again!
DATUM: 2008-06-27 | TID: 01:29:39 | KATEGORI: USA

Snart så ska mamma och pappa iväg till en brodway pjäs. Så blir ensam på hotellrummen. Ska nog beställa en film fast har ingen aning om vilket jag ska välja. Finns så många att välja på eller så håller jag mig till tv kanalerna. Måste även packa resväskan just nu ligger allt huller om buller.

Idag var sista dagen och det regna för det mesta =( Synd det men det stoppade oss inte för att shoppa. Idag blev det en grå I <3 NY tjocktröja, svart volang tunika, kortarmad kofta och en vit BH. Självklart kommer ju bilder lite senare. Känns pirrigt att jag åker vidare imorgon. Hoppas flygresan kommer går bra.Tar 3 timmar att åka ner till Orlando inte sådär överdrivet långt som det var förra året till San Francisco, tog hela 6 timmar.

Jag och drömprinsen <3


26 Juni, dag 6 i New York City.
DATUM: 2008-06-26 | TID: 15:19:25 | KATEGORI: USA

godmorgon =)

Idag får man ju veta gymnaiseintagningen så när jag skulle kolla om det hade kommit upp på hemsidan än men just då när jag skulle klicka mig in så dog internet. Vi hade köpt 5 dagars internet och så gick det ut. Snacka om att jag blev arg så väckte pappa så fick han fixa det. Så nu har jag internet i en dag och imorgon åker vi vidare.

Idag har vi inga planer alls. Funderar på att kanske köpa ett dior läppglans som förstorar läpparna. Me like! Sen ska vi bara gå runt på Manhattan och njuta. Vet ju inte när jag kommer tillbaka. Mina framtids planer är iallafall att bo här något år när jag år runt 20 års åldern.

NYC always in my heart
DATUM: 2008-06-26 | TID: 05:12:27 | KATEGORI: USA

Nu har jag äntligen fått datan. Mamma skulle skicka ett mail till mormor. Så trodde att det skulle ta endast några minuter men det tog 15 minuter! Hela tiden upprepande hon snart klart snart klar. Ja men nu har jag fått min kära dator och självklart är tv-n på. Blev inget pjäs för mamma och pappa det gör dom imorgon trodligen. Så vi gick på bio, såg Indiana Jones 4. Riktigt rolig film men iförsig så är alla Indiana Jones filmer det. Imorgon är sista dagen i New York. So sad! På fredag sitter jag på flyget ner till Orlando. Ska bli spännande att vara där. Har inte direkt någon koll på vad man kan göra där nere.


25/6-08
DATUM: 2008-06-25 | TID: 23:51:52 | KATEGORI: USA

Hej på er !

Ni anar inte hur ont i knäna jag har idag. Det värker som fan. Ska snart hoppa in i duschen känner för en kall snabb dusch. Ikväll ska jag vara själv på hotellrummet vill inte följa med mamma och pappa som ska se på någon pjäs. Ska kolla på film och äta massa gott.

Idag var vi i Brooklyn och kollade runt. Blev lite besviken trodde det skulle vara lite mer WOW! Men det fanns en jätte god thai restaurang som vi åt lunch på. Idag blev det inte alls så mycket shopping endast ett par röda fred perry skor. Super fina! Brukar inte köpa röda skor men dom här föll jag för på direkten. Lite utstikande.




My day in NYC
DATUM: 2008-06-25 | TID: 05:56:54 | KATEGORI: USA

Hej på er.

Gissar på att alla ligger nerkrypa i sina sänger. Hemma i Sverige är klockan 5 i 6 och är är den endast 5 minuter till midnatt. Har precis kommit in från Gordon Ramsey's restaurang. Det är en två  Michelin Star restaurang. Vet inte riktigt innebörden med det, men tydligen är det jätte bra och då väldigt lyxigt så som man märkte där på restaurangen. Väldigt små portioner. Fick en potatis till mitt minimala kött och den potatis klyftan var mindre än min tumme. Men det är en sån där sak man bara gör en gång i livet oftas.

Innan restaurangen hade vi tillbringat våran dag lite över allt på Manhattan. Först var det ju tänkt att det inte skulle bli någon shopping men självklart blev det lite saker.  En ljusrosa skjorta med vita smala ränder ifrån Ralph Loren och en brun klänning från Century 21 och så lite underkläder bla från Frank Dandy. Började spöregna idag också. Men varade bara i ca 15 minuter. Sen var det lika varmt och soligt som innan. Tur det. Ingen lust att vara ute i regnet.

Femte dagen i New York
DATUM: 2008-06-24 | TID: 15:52:40 | KATEGORI: USA

Hej och godmorgon :)

idag fick jag vakna utav mig själv så det blev kvart i 9. Skönt med sovmorgon! Så nu är jag utvilad och fit for fight. Just nu kollar hela familjen på Harry Potter vet inte vilken men tror det är den nyaste. Snart ska vi ut och äta frukost, blir en sen frukost. och min mage kurrar i 180. mhm .. vet inte riktigt vad mer jag har och säga. Sen ikväll har jag nog mer att berätta än nu så nu avslutar jag mitt inlägg. Ha det så bra!


jag vid gårdagens frukost. Sliten och nyvaken.. haha


The new stuff
DATUM: 2008-06-24 | TID: 05:13:42 | KATEGORI: USA

Passade på att fotta mina ny inköpta saker medans mamma och pappa sover. Bättre sent än aldrig. Är riktigt nöjd med mina inköp. Men känner att det börjar bli lite tomt i plånboken. Dock så har jag ändats betalat halva priset på båda skorna resten betalar pappan, sen två par smycken och plånboken. Inte så jätte illa. Resten bjöd pappa och mamma på.

            

Tillbaka till hotellrummet.
DATUM: 2008-06-24 | TID: 04:18:53 | KATEGORI: USA

Thank god it's friday var en riktig stor besvikelse. Äcklig mat, dålig stämning i lokalen och dålig personal. Åt inte änns upp min mat så är fortfarande hungrig. Aja får väll vänta tills frukosten.Får stå ut med det. Just nu så kollar jag på collage road trip. En rolig film som vi har hyrt genom tv-n. Den har precis börjat men verkar vara riktigt rolig. Klockan är bara 10 här i New York och mamma och pappa ligger redan och sover. Båda har varit riktigt trötta hela dagen. Trodligen för mycket shopping. Imorgon blir det en mer sightseeing dag än shopping dag. Inget jag är så jätte förtjust i.



Hello Sweden! ...
DATUM: 2008-06-24 | TID: 02:01:13 | KATEGORI: USA

allt bra med er? med mig är det bra har bara lite trött i fötterna. Men det är jag hela tiden nu. Går så himla mycket. Idag har familjen varit i China Town, SOHO och fifth avenue. Har handlat rätt mycket idag. Mamma är fortfarande på fifth avenue och hon har kameran så inga bilder. Så kan berätta vad jag har handlat.

Ljusrosa tygskor från Longchamp
Ljusrosa necessär från Longchamp
Vita lackskor från Nine west
Brun plånbok från en marknad i China Town.
Blå/vit randig trekvart tröja från Esprit
Marinblå skömans inspererat linne från Esprit
Pärlörhängen, "chanel"örhängen,tre armband ifrån marknad China Town
5 stycken läppglans ifrån Victoria's Secret
Coconut body butter,body scrub,shower cream och tvål ifrån The bodyshop.

sen tror jag inte att det var något mer faktis. Ikväll ska vi äta på Thank god it's friday. Mitt val såklart. Ska väll äta om någon timme. Både mamma och pappa är ute så är själv uppe på rummet. Skönt med lite lugn och ro. Kan bli lite för mycket ibland. Åt ju på Gorden Ramsy's restaurang imorse. Jätte god frukost. Massvis med färska frukter och små muffins. Så vi har bokat bord där till middag imorgon. Dom har en dresscode där så vet inte riktigt vad jag ska ha på mig..


Fjärde dagen i New York
DATUM: 2008-06-23 | TID: 14:04:52 | KATEGORI: USA

Godmorgon!


Har precis klätt på mig. Idag blev det min ljusrosa blommiga klänning ifrån Gina Tricot.När jag kollar ut genom fönstret  så ser det ut som att det ska komma lite regn idag. SUCK! Får väll ta med mig en kofta ifall att det blir kyligt. Men det lustiga är att när det regnade igår så var det fortfarande sol och jätte kvaft i luften. Nu måste jag bara sminka mig så är jag klar för att gå ut och äta frukost.

Idag har vi planerat att äta på Gordon Ramsey's restaurang som serverar frukost. Får hoppas att den är god för den är inte direkt billig. Tror det var 25 eller 35 dollar per person. För den summan ska det vara världens godaste frukost. Efter det så ska vi till China Town. Gillar deras marknader, hittade jätte fina smycken där förra året. Nu måste jag börja sminka mig. Ska försöka blogga lite senare. Men ni alla får ha en toppen dag!


sex timmar bakåt
DATUM: 2008-06-23 | TID: 04:02:39 | KATEGORI: USA

Som ni kanske har märkt skriver jag alltid mina inlägg på natten. Eller rättaresagt för er är det natt och för mig som ligger 6 timmar efter blir det bara senkväll. Verkar ju inte vara så många som är inne vid den här tiden. Men då får ju ni något att läsa när ni vaknar. Lite morgonläsning =)

Ser fortfarnade på Camp rock. En typiskt tonårsfilm. Alla sånna filmer handlar om nästan samma sak. Redan innan visste man vad som skulle hända. Men självklart ska jag ändå kolla på hela filmen. Tänkte ta mitt andra tips. Min favorit smink affär. Sephora. Löjligt billigt märkes smink som inte kostar skjortan. Finns lite överallt och vissa butiker är öppna ända till midnatt.


Inköpen!
DATUM: 2008-06-23 | TID: 03:45:27 | KATEGORI: USA

Hej igen!

Sitter och kollar på Camp rock. Någon film på abc family. Önskar att jag hade dom amerikanska kanalerna hemma i Sverige. Dubbelt så bättre än dom vi har hemma. Alltid något bra på tv och man behöver inte vänta tusen år innan någon serie ska börja. Nog med det. I detta inlägg har jag tänkt att visa mina inköp under denna tre dagarna.

Bild 1. Peace örhängen från Bakers för 5.20 dollar. Bild 2. Lösnaglar från Revlon för 8 dollar. Bild 3. Väska från en marknad för 25 dollar. Bild 4. 2 Dior läppglans ( bara en på bilden) för 25 dollar styck och Cliniq läppglans för 14 dollar från Sephora. Bild 5. Mini format smink, mascara och bronzeer från Estee Lauder.Fick det gratis..Bild 6. Klänning från Abercrombie and Fitch för 60 dollar. Bild 7. Tavla på starbucks för 20 dollar. Bild 8. Tavla över Times Sqaure för 20 dollar. Bild 9. Paris Hilton Heiress parfym, pappade betalade så vet tyvärr inte.

        

Söndag, tredje dagen i New York
DATUM: 2008-06-23 | TID: 01:11:02 | KATEGORI: USA

Kul att jag har fått några positiva kommentarer från er läsare. It's makes my day, keep up with that! Är tillbaka på rummet nu. Gick hem före mamma och pappa. Var bara ett kvarter från hotellet så fick gå själv. Hittar min väg nu. Men jag orkade inte vara kvar. Har varit uppe sen klockan 7. Fick en väldigt smart kommentar om att jag borde skapa en kategori där alla inlägg om min resa kommer hamna i. Den heter USA 08. Så det blir lätt att hitta inläggen.

Nu om min dag. Idag var det söndag så vi gick till en kyrka. Trodde den låg i Brooklyn fast det var tydligen i Harlem. Massvis med turister där. Alla medlemmar i krykan var svarta så det var massa sång och så berättade dom om massa saker. En kvinna blev helt galen och började skaka och så. Efter det drog vi tillbaka till Manhattan. Gick in i massvis med affärer bla Forever 21. Vilken besvikelse! Allt var helt rörigt. Sen började det regna men det var jätte varmt i luften. Så vi bestämde att gå på bio.

För mig och mamma blev det ju självklart Sex and the city.  Jätte bra film är super nöjd med den. Fick ett gott skratt.Men kallt var det i biografen och kissnödig var jag. Hade druckigt mer än 1.5 liter cola. Man ber för en medium dricka men får extra large. Men ikväll vet jag inte vad vi ska äta till middag vill ha något lätt. Får snacka med mamma och pappa om det. Och vet ni vad. Idag har jag varit duktig, har inte shoppat någonting. Måste ju ha pengar kvar till Florida.


En trött Amanda som skriver
DATUM: 2008-06-22 | TID: 05:00:13 | KATEGORI: USA

Så var jag tillbaka. Klockan är 10 i 11 här i New York City. Tänkte skriva ett sista inlägg innan jag ska sova. Kommer inte ha tid att uppdatera förens imorgon kväll. Ska på gosspel kör i någon kyrka i Broklyn imorgon. Ska nog bli roligt, efter ska vi på brunch. Men nog om imorgon.

Träffade Femi och hennes kompis Jasmine + hennes familj innan vi skulle till restaurangen. Roligt att få ha varit med Femilito i New York även fast det var i några minuter. Maten på Pam's var utsökt. Precis som förra året. Blev Ben&Jerry till efterrätt. Men lite slöseri med pengar åt knappt något eftersom jag var riktigt mätt. Sen gick vi på Times Sqaure. In på olika butiker bla Billabong. Ska tillbaka in dit och köpa lite smycken. Nu är det dags att börja avrunda men imorgon ska jag försöka hinna med att visa upp mina köp. Men ni alla får ha det så bra! Ta hand om er.



Uppdatering
DATUM: 2008-06-22 | TID: 01:36:41 | KATEGORI: USA

Tänkte bara säga att min blogg framöver kommer bara handla om min resa. Som ni kanske har märkt. Kommer berätta om vad jag gör på dagarn, inköpen och så kommer jag tipsa om affärer/restauranger o.sv Ja, det första tipset blir ju självklart Starbucks.Redan har jag fikat där 3 gånger på två dagar. Inte illa och alltid blir det en frappuccino java chip tall. Rekomenderas! Kostar under 5 dollar vilket är väldigt billigt. Ca 30 svenska kroner.


Bilder från dag 1 och 2
DATUM: 2008-06-22 | TID: 01:19:07 | KATEGORI: USA

Dag 1. Bilen på bild 3 åkte vi i från hotellet. En utav mina dröm bilar efter Range Roven och Hummern såklart. Men känner mig lite stolt att jag har åkt en sånn nu och trodligtvis så ska vi ringa chaffören när vi ska till flygplatsen på Fredag.









dag två






Day two in New York
DATUM: 2008-06-22 | TID: 00:46:29 | KATEGORI: USA

Hej igen!

Tillbaka till hotellet rummet. Är helt slut i bena och det värker i mina knän och fötter. Men så blir det när man har varit ute och gått sedan klockan 9 på morgonen och nu är klockan halv 7. Idag har vi varit på en stor marknad nära Times Square. Köpte en jätte fin brun väska och 3 tavlor som ska sättas upp på mitt rum. Sen var det dags för lunch. Köpte med oss mat och satte oss i Central Park. Efter lunchen gick vi till en mall. Därifrån köpte jag ett svart linne ifrån Esprit och två läppglans ifrån Dior och Cliniq.

Sen gick vi tillbaka till hotellet lämnade alla påsar och gick ut igen. Nu begav vi oss till the apple store. Trodde inte den skulle vara stor men den var riktigt stor och cool. Kollade på iphonen kostar 399 dollar men går inte att köpa innan den 11 Juli. Synd det. Nu var det min tur att välja affär så det fick bli Abercrombie and Fitch. Förutom alla snygga kläder så var det väldigt snygga killar som jobbade där och bra musik dock lite för högt. Man hörde inte varandra så fick andvända händerna och signalera. Klockan 8  har vi bokat bort på Pam's ( en thai restaurang) Längtar redan! Dom har jätte god kycklig med jordnötsås och ris. Till efterrätt blir det Ben&Jerry's glassbar.

Andra dagen i New York
DATUM: 2008-06-21 | TID: 14:37:56 | KATEGORI: USA

hejsan!

sitter på hotellet i New York nu och klockan är halv 9 på morgonen.Har knappt något batteri kvar på datan och sladdan är konstig. Måste spara batteri men ville skriva här först.Lovade det ju. Ja igår, flygresan gick toppen! Åkte värsta lyxbilen till hotellet. Bild kommer! Självklart blev det shopping, parfym från Paris Hilton, dior läppglans, peace örhängen, lösnaglar och mascara,solpuder och solpuderborste från något märke. Självklart blev det en fika på Starbucks. Åh så gott det var.

Idag ska vi på en marknad någonstanns i Manhattan men först ska vi äta pannkakor med chocklad. Dom bästa pannkakorna finns på hotellet. Märkte det förra  året för alla pannkakor jag åt var jätte äckliga förutom dom på hotellet. Så hoppas jag inte blir besviken. Men nu ska vi ner till lobbyn. Kanske skriver ikväll! Ciao for now.


Next up, New York!
DATUM: 2008-06-20 | TID: 01:28:09 | KATEGORI: Vardag 2008

Min statestik har höjts med ca 20 läsare nu på senaste dagarna. Så jag välkommnar er alla nya läsare till min blogg. För er som inte har hängt med sen förr så kan jag uppdatera lite. Om ca 4 timmar ska jag upp och sen sätta mig på ett plan till New York City ! Där är jag i en vecka och sen 2 veckor i Florida. Byebye sweden and hello the US! Kanske blir mitt sista inlägg på några dagar. Men ska försöka så gott jag kan med att uppdatera.

Men nu alla läsare. Ni får ha en sån toppen midsommar och sommarlov! 11 Juli är jag tillbaka i Sverige igen. Då kommer bloggen vara tillbaka som den har varit innan. Självklart kommer en massa bilder och så kommer jag berätta om min resa. Puss! Nu ska jag sova eller ska försöka sova.. Wish me luck!


Rubrik
DATUM: 2008-06-19 | TID: 23:40:25 | KATEGORI: Vardag 2008

Har precis kollat på någon B skräck film. Så himla dålig med ingen handling alls. Så har växlat från film till data. Är inne på Facebook och kollar runt. Håller ni inte med att det är dom vuxnas playahead, känns iallafall som det. Lite sådär mognare community sajt.  Dags att bli lite mer mognare och byta helt och hållet till Facebook? Nej, det skulle nog aldrig hända. Kör med båda istället. Ett mycket bra beslut. Jag vet ett mycket onödigt inlägg men jag har tråkigt och kan inte sova!

Just a little ..
DATUM: 2008-06-19 | TID: 21:48:03 | KATEGORI: Vardag 2008

Så, nu kan jag ta en liten pause. Har packat och städat. Trodde att jag hade valt ut rätt så lite kläder men när jag packat allt så blev resväskan nästan full. Men som tur är har vi tagit med oss 3 stycken extra bags. Vad mer har jag att säga.. Har lite bloggtorka förtillfället. Inget som riktigt kommer upp i huvudet. FAN! nu kom jag på, det var ett pogram på tv3 idag som började klockan 20:00 men så just nu kom jag på att jag hade visst missat det. Så typiskt mig. Om ca 12 så sitter jag på flygplanet till New York. Läskigt,pirrigt,spännande,långtråkigt, roligt, rädd och glad. Ja, en massa känslor snurrar runt i mitt huvud just nu.


My day so far
DATUM: 2008-06-19 | TID: 17:45:47 | KATEGORI: Vardag 2008

Så det blev att David kom hit.Men för det mesta har vi bara tillbringat dagen med att sitta framför datan. Typiskt oss. Vi har precis ätit middag och nu kollar vi på High School Musical 2. En underhållande film men har kollat på den ett flertal gånger så funderar på att se på det sista avsnittet utav Kid Nation. Det är slår HSM 2!  Om en stund blir det efterrätt, glass och maränger. Kan det bli bättre ? Ja faktis tror jag ska ha lite bananer i och kanske tillochmed choklad sås. Nu låter det riktigt smarrigt!

The last day in 3 weeks
DATUM: 2008-06-19 | TID: 12:51:51 | KATEGORI: Vardag 2008

Hi!

Sitter i vardagsrummet med Lovisa och självklart sitter vi vid varsin data och båda är inne och bloggar. Idag är min sista dag i Sverige på 3 veckor. Måste packa och städa mitt rum sen självklart vara med Lovisa. Vi är inne på våran tredje dag tillsammans. Idag har vi inga speciella planer utan ska bara ta det lugnt här hemma. Tror att David ska komma hit lite senare. Måste höra med Lovisa.

Börjar få resfeber nu. Vanligtvis brukar jag inte bli flygrädd men nu när det gäller en sån lång resa känns det lite obehagligare. Men jag har ju mina föräldrar och Femilito där! Men 9 timmar på ett flygplan. Ska ladda upp med godis och tidningar. Dryck köper jag där. Dom nya konstiga reglerna har jag inte riktigt förstått.


Forever21 !!
DATUM: 2008-06-19 | TID: 02:06:03 | KATEGORI: Cravings

En ny favorit är dom här solglasögorna och dom kommer ifrån forever21. Liknar lite dom jag har från Gina Tricot. Dom älskar jag och är väldigt rädd om dom. Knappt att jag andvänder dom längre. Är lite för rädd att jag ska råka ta sönder dom. Lite typiskt mig att bara råka ta sönder dom.


tröttare än någonsin
DATUM: 2008-06-19 | TID: 00:35:37 | KATEGORI: Vardag 2008

Får man vara såhär trött? är det änns lagligt. Kan knappt hålla ögona öppna. Men vill inte sova inte nu. Vill kolla på några avsnitt utav Kid Nation. Har blivit lite beroende utav det pogrammet. Är inne på mitt 7de avsnitt och jag började igår. Så sammanlagt har jag spenderat ca 6 timmar på bara det pogrammet och yttligare 6 timmar till.

Ja vilken match. 2-0 till Ryssland. Inte bra där. Såg inte så mycket av matchen hörde mest skrik. Dom hade spärrat av Kungsträdgården så man såg knappt tv-skärmarna. Efter ha bara hängt runt vid Kungsan drog jag,Lovisa,Katta och David drog till Mc Donalds vid Östermalmstorg och åt. Andra gången idag. Inte bra alls. Men så smarrigt!


Onsdag
DATUM: 2008-06-18 | TID: 13:03:38 | KATEGORI: Vardag 2008

Hellu there! En trött Amanda som skriver här. Har knappt fått någon sömn inatt. Somnade runt halv 4 och sen så vaknade jag runt halv 10 först och sen lite hela tiden ända till kvart i 12 då jag väckte Lovisa. Vi satt och pratade om vad vi har drömt under natten. Massvis med konstiga drömmar. Sen så fick det bli en snabb dusch. Just nu sitter vi vid varsin dator. Senare idag så ska vi till Skärholmen Centrum och kolla runt i affärer. Så kanske vi får sällskap utav Katta. It's going to be great!

Hey !
DATUM: 2008-06-18 | TID: 00:24:43 | KATEGORI: Vardag 2008

Gud va irriterande!  Hade precis skrivit en lång
t inlägg och så helt plötsligt så försvann det. Hände samma sak med Lovisa för en liten stund sen.Ja men det jag skrev var att Lovisa ville också ha glass med jordgubbar så vi fixade ihop det och nu är det uppätet. RIktigt smarrigt asså! Kanske blir en skål imorgon natt. Ni ska få höra en rolig grej. Jag och Lovisa sitter ca en meter ifrån varandra men pratar inte med varandra utan vi skriver till varandra på playahead eftersom vi är playahead nördar så är vi så insatta i det så vi glömmer bort att vara sociala mot varandra. Äsch vi har ju morgondagen!








Hallådär!
DATUM: 2008-06-17 | TID: 23:26:35 | KATEGORI: Vardag 2008

Har varit lite off med bloggningen idag. Kan berätta lite sammanfattat om vad jag har gjort idag. Jag har kollat på tv ända tills Lovisa kom runt halv 8. Då vi satte oss ner på direkten och åt. Sen så har vi pratat i telefon med Katta och sen suttit och busat runt på playahead. Och nu sitter vi vid varsinn data och busar runt. Funderar på att kanske ta en skål glass med färska jordgubbar. Undrar om Lovisa skulle också vilja ha det .. Mina 3 sista dagar här i Sverige ska jag spendera med Lovisa. Kan det bli bättre (?)


Tisdag, godmorgon!
DATUM: 2008-06-17 | TID: 13:39:19 | KATEGORI: Vardag 2008

Sådär,  så var man vaken. Har sovit i ca 10 långa sköna timmar. Vilkat har resulterat till att jag är väldigt utvilad men hungrig! En nackdel med att vakna såhär sent är att man har missat frukosten så det blir mer som en brunch varje dag. Ska snart ta och äta lite rostbiff med potatissallad. En utav mina favorit maträtter faktis! Dagens planer är lite osäkra, kanske kommer Lovisa hit och sover över eller så blir det bara en lugn dag.

Natt inlägg
DATUM: 2008-06-17 | TID: 01:50:07 | KATEGORI: Vardag 2008

Den senaste halvtimmen har jag ägnat åt att städa mitt rum. Så nu ska det bara dammsugas och dammas av så är det färdigtstädat. Skönt! Slipper göra det senare idag då tycker jag förtjännar en riktigt lång sovmorgon. Ska inte sätta klockan eller något utan bara vakna upp utav mig själv. Ska snart in till badrummet och tvätta bort all smink. Ska bli skönt att kunna skippa sminka sig när jag är i Miami och steker. Måste låta hyn få lite luft och bli lite fräsch. Har en ny favorit låt Two Princes-Spin Docters, lyssnar faktis på den just nu. Men nu ska jag kila in till badrummet. Ciáo !


I'm tierd really tierd
DATUM: 2008-06-17 | TID: 00:08:05 | KATEGORI: Vardag 2008

Har ca 6 avsnitt kvar utav Sex and the city. Efter jag har kollat klart på denna disk jag är på just nu så är det 4 avsnitt kvar som jag ska fortsätta kolla på imorgon.Vad ska jag göra  Funderar på att och sova om någon timme eller så. Är rätt trött redan. Vill vara utvilad imorgon då jag ska träffa Isabelle förhoppningsvis. Måste bara få tag på henne. Annars vet jag inte vad jag ska göra måste storstäda mitt rum och packa allt i resväskan.... Only 3 days left!



Nya favoriter
DATUM: 2008-06-16 | TID: 23:26:08 | KATEGORI: Cravings





ring ring
DATUM: 2008-06-16 | TID: 22:08:20 | KATEGORI: Vardag 2008

Det här med iphone börjar gå upp lite. Den nya iphone 3G kommer ut den 11 Juli och kommer kosta 199 dollar. Det är ju ingenting! Herregud tänkt om jag skulle kunna få tag på en sånn. Skulle ju vara helt fantastiskt. Men chansen till det är ju nästan noll. Dom tar slut väldigt snabbt speciellt i USA. Med tanke på det otroligt billiga priset så kommer det gå slut ännu snabbare.

Kvälls update
DATUM: 2008-06-16 | TID: 21:11:10 | KATEGORI: Vardag 2008

Hi, how are everybody today ? I'm just fine just a little bit tired. Haha måste öva på min engelska stavning. Sitter just nu och kollar på EM matchen. Österrike-Tyskland. Pappa ville ha vardagsrums tv-n så blir det blir inge sex and the city för mig på 90 minuter. Har hunnit kolla klart på halva säsong 6. Så vem vet, kanske hinner jag se klart. För filmen ska jag se på söndag.

Åkte in till stan idag med Mandy. Blev en frappo från Espresso House. 37 kr för en liten mugg, lite väl dyrt men värt varenda krona. Köpte hem nylonstrumpbyxor från HM fick bli två pack. Dom går sönder efter man har andvänt dom ca 2 gånger. Ett sånt känsligt material, lite smått irriterande.

Ja för övrigt så pirrar det i min mage hela tiden nu. Bara 4 dagar kvar. Halleluja moment och nu är det bestämt datan ska med. Trådlöst internet i hotellet i New York. Perfekt. Men har ingen aning om när jag ska hinna vara inne på datan. Får väll gå upp någon timme tidigare bara för att blogga. En sak,  jag är lite orolig över det är när man ska gå igenom alla säkerhets saker på flygplatsen. Vad är tilllåtet att ha på datan och vad är inte. Ja vissa saker är ju självklara men sen är det dom sakerna man inte tänker på som då var visst olagligt.


Ge mig sol!
DATUM: 2008-06-16 | TID: 12:36:48 | KATEGORI: Vardag 2008

Vilket hemskt väder, vart tog den där riktiga hettan vägen ? varför behövde den bytas ut mot det här.  Trodde det skulle bli kanon fint väder under sommaren. Men nu är det  på med jeans och ut med jackan. Där kommer mitt problem, jag vet inte vilken jacka. Får lite beslut ångest. Typiskt mig, det är ju bara att ta en jacka och gå ut. Fast nej så går det inte till. Mitt problem får lösas på något sånt. Tänkte ta och äta lite frukost snart så jag får lite näring i mig. Idag blir det nog en skål med fil och jordgubbssås. Smarrigt värre!




Måndag
DATUM: 2008-06-16 | TID: 11:51:11 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon.

Idag vaknade jag utav ett jätte högt ljud utanför mitt fönster och det ville inte sluta. Gick och kollade vad det var och det var en gräsklippare. En gräsklippare klockan 11 på morgonen. Lite smått irriterande. Hoppades på att vakna runt omkring 12 tiden men ja, det fick bli en lång dusch istället. Så nu sitter jag i vardagsrummet och kollar på sex and the city, lite beroendeframkallande ? Tror det.

4 dagar kvar och pappas rygg pajjar. Inte bra alls. Han har tidigare haft problem med ryggen och tillochmed opererat.  Tycker så synd om honom eftersom han aldrig säger till innan när det gör ont. Men nu så har han bokat en tid hos någon läkare. Så får hoppas att det blir någolunda bättre efter det besöket. Får ta det lugnt med att gå för mycket. Från en dålig grej till en bra grej nu. Mamma hade en tävling på sitt jobb om vem som gick mest under en viss tid och vinnaren fick 5000 kr i resecheckar. Min kära mamma vann! Så en weekend trip blir det i slutet av sommaren eller runt höstlovet.

already there
DATUM: 2008-06-16 | TID: 01:52:35 | KATEGORI: Vardag 2008

oh lord, ligger redan på säsong 6 avsnitt 9. Good work there! Tänker inte sitta och kolla på det hela natten lång utan när det här avsnittet är över så ska jag sova direkt. Senare idag runt 2 tiden ska jag träffa mandy och det var ju inte direkt igår hon och jag sågs utan kanske senast i maj om inte längre än det. Imorgon ska jag inhandla dom sista småsakerna som tex. nylonstrumpbyxor och kanske en kjol (?) Beror helt och hållet på hur mycket pengar pappa lämnar på bordet. Som idag vaknade jag av att en hel hög utav små pengar låg på mitt skrivbord. Dont ask me. Men pappa ville överraska mig med lite pengar.




Årets första lista
DATUM: 2008-06-15 | TID: 23:18:48 | KATEGORI: Vardag 2008

Dagens låt: Come on girl - Taio Cruz
Dagens frisyr:  boll på huvudet
Dagens smink: sminkfri söndag
Dagens klädsel: mjukisar och t-shirt
Dagens händelse: sex and the city avsnitt
Dagens planer: packa
Dagens vill ha: FREDAG!
Dagens saknad: att shoppa
Dagens drog: mina katter  
Dagens finaste: Lovisa!
Dagens måste: packa
Dagens dricka: pepsie
Dagens köp: faktis ingenting
Dagens skönaste: typ ingen(?)
Dagens mat: pizza
Dagens sjuka: lågt blodtryck
Dagens kärlek: no one
Dagens sämsta: inget att göra
Dagens mående: trött

hur ska jag hinna (?)
DATUM: 2008-06-15 | TID: 22:38:04 | KATEGORI: Vardag 2008

Godkväll :)


Min kväll har gått ut på att bara planera saker inför resan och kolla på Sex and the city. Vill helst se klart på säsong 5 och 6 innan jag ser filmen. Så har endats ca 3 dagar på mig. Kommer nog aldrig klara av det. I säsong 5 är det bara 8 avsnitt och i säsong 6 är det 20 avsnitt. Om jag hinner se klart säsong 5 idag är det perfekt. Förut så tyckte jag att sex and the city sög men nu är det riktigt bra. Vet inte riktigt vad som mig att ändra min åsikt kanske var dom kvällarna hos Frykis då vi kollade på sex and the city eftersom filmen number 23 aldrig funkade.



Wie
DATUM: 2008-06-15 | TID: 17:22:39 | KATEGORI: Vardag 2008

nu har jag 26.1 GB ledigt utrymme. Har tagit bort bilder och filmer. Har alltid haft svårt att radera sånna saker fast än jag inte kollar på det.

rensning ..
DATUM: 2008-06-15 | TID: 17:08:45 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter och rensar datan, har en massa skit som bara tar upp onödigt mycket utrymme. Min hårddisk har knappt något minne kvar. Får be pappa om hjälp vågar inte ta bort vissa pogram eftersom jag har ingen aning om vad dom har för betydelse på datan så sånt får han fixa. Jag har 9,47 GB kvar utav 105 GB. Måste minska det riktigt mycket. Har en massa filmer som måste bort men kommer inte in i min mapp där dom ligger. Attans!

Sunday
DATUM: 2008-06-15 | TID: 13:31:37 | KATEGORI: Vardag 2008

wow har precis vaknat. Blev sent idag, halva dagen har redan passerat. Håller på att kolla på sport kids mom and dads. Det känns ju lite överdrivet. Det är inte bara att ha kul utan allt är helt seriöst. Men idag har faktis en hel del saker att göra, som att packa vilket är viktigast och står först på listan sen ska jag fixa saker på datan och senare kolla på massvis tv. Även fast det är lov så är söndagar slapp dagen då jag gör absolut ingenting. Så ska strax börja packa och sen ska jag kolla på Aliens in America. Har bara sätt första avsnittet och det var hur roligt som helst. Fick ett gott skratt.



Hey there everybody
DATUM: 2008-06-15 | TID: 02:54:22 | KATEGORI: Cravings

whaaaats up? För min del sitter jag mest och lyssnar på lite musik. Har äntligen hunnit uppdatera iPoden. Har 900 låtar på den och lyssnar ju inte änns på hälften så himla onödigt. Men jag har ju rätt mycket minne så det finns plats. Sen har jag även tillbringat tid för att kolla det senaste från Forever21. Hittade en tröja som jag föll för på direkten. Ja ni kanske har förstått vad jag kommer göra så fort jag landat i New York?


Här är den!


Hallå Hallå!
DATUM: 2008-06-15 | TID: 00:20:29 | KATEGORI: Vardag 2008

I know I know världens sämsta uppdatering men internet har varit helt dött och så har jag inte haft tid. Min helg har gått relativft fort faktis. I fredags var jag och shoppade med Lovisa och senare på kvällen drog vi på fest. Ja, helt okej fest och det slutade med att Lovisa och David sov hos mig.

Sen idag så har jag,Lovisa och David mest bara chillat hemma hos mig fram till eftermiddagen.Sen gick vi olika vägar och jag hamnade hemma hos Laura. Där bjöds det på väldigt god middag och så självklart kollade vi på Sverige matchen. Synd att vi förlorade. Sen blev det guitarr hero och singstar och nu är jag hemma. Väldigt trött men orkar inte gå och lägga mig nu. Natten är ung.


I want more
DATUM: 2008-06-13 | TID: 00:46:50 | KATEGORI: Vardag 2008

Asså jag vet inte vad som är felet med mig. Men jag kan inte kontrollera mig. Nu har jag fått för mig att jag vill ha en iphone. Vet inte riktigt varför eftersom förut så gillade jag dom inte alls. Men nu, jag vet inte vad men jag diggar dom riktigt mycket. Inte för att jag kommer få någon för det kan jag ju bara drömma om så nu får jag väll bara fortsätta drömma vidare.

ännu mer kläder!
DATUM: 2008-06-12 | TID: 22:21:06 | KATEGORI: Cravings

Har hittat några super fina kläder från forever21 och Abercrombie and Fitch. Blir så sugen på att shoppa, funderar på att göra det imorgon. Har spanat in klänningar ifrån Gina Tricot ett tag nu så kanske får hem dom imorgon. Ska höra med pappa om jag kan få en femhundring till det.

Här kommer iallafall några favoriter ifrån Forever21 och Abercrombie and Fitch.









En glad överraskning.
DATUM: 2008-06-12 | TID: 16:54:40 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejsan Svejsan.

Fick lite oväntat hembesök utav Mariana som kom med sina barn William och Linnea nyss. Dom två är som mina syskon jag aldrig fick.  Dom har precis kommit hem från Thailand. Jag är absolut inte avensjuk på dom heller. Vi satt och planerade om vi kanske ska ta en grill kväll någon dag.Mamma ska ringa och planera lite med Mariana. Skulle bli så himla mysigt. Dom är som min andra familj. Känt dom sen jag var 5 år då vi bodde grannar. Känner mig lite ofräsch just nu så ska hoppa in i duschen för en dusch. Undrar vad som händer ikväll ..


My dream
DATUM: 2008-06-12 | TID: 14:39:25 | KATEGORI: Vardag 2008

Jag kan inte förstå att det är bara 8 dagar kvar tills jag sitter på flygplanet mot New York. Då var det exakt ett år sen sist. Tiden har gått så himla snabbt fram. Så fort jag tänker på förra årets resa och årets resa blir jag helt tårögd. Ingen kan någonsinn förstå hur länge jag har velat åka till USA. Det har varit en dröm sen jag var liten plutt. Förra året blev min dröm sann. En rolig grej var att i 7an fick vi skriva brev till oss själva och våra kompisar och en sak som jag skrev var " har jag åkt till usa än?" och det har jag nu! Ojdå här blev det en massa ointressant snack med jag lovar ni kommer få följa min resa i USA om jag då kommer ha tillgång till internet.

Godmorgon :)
DATUM: 2008-06-12 | TID: 13:53:34 | KATEGORI: Vardag 2008

Herregud halva dagen har redan passerat förbi. Iförsig vaknade jag rätt sent. Klockan halv 1 och då insåg jag att  jag kommer inte hinna städa/tvätta och träffa Amanda idag. Får bli nästa vecka jag och Amanda ses. Jag känner mig så trött,  kanske lika bra att jag är hemma så jag får lite energi. Ska snart slänga in kläder i tvättmaskinen och sen påbörja städningen.




två bal bilder :)
DATUM: 2008-06-12 | TID: 02:17:47 | KATEGORI:




So I'm back
DATUM: 2008-06-12 | TID: 02:12:56 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen tillbaka till min sköna säng. Det är ju här jag bloggar som mest. Kom hem för en halv timme sen. Idag har jag hunnit med både lite och mycket kan inte riktigt avgöra saken. Men idag har jag hunnit shoppa. En självklarhet, blev  en bikini och underkläder och dan med mamma avslutades med bio. Vi såg What happens in Vegas. Sjukt rolig film en riktigt må bra film. Sen på kvällen har jag varit först hemma hos Laura med Sandra sen bytte vi ställe och åkte till Sandra. Vi skulle ha sätt Number 23. Men vet ni vad dvd-skivan funkade inte. Det här är tredje gången vi hyr den filmen och den stannar på samma sekund. Konstigt. Nä nu ska jag faktis sova. Brukar annars bli att jag somnar runt 3-4. Inte bra för idag så måste jag städa och tvätta.

Hot hot hot
DATUM: 2008-06-11 | TID: 15:24:06 | KATEGORI: Vardag 2008

Det är riktigt äckligt varmt inne i mitt rum. Tur att jag ska snart ut i den friska luften. Har inte orkat städat klart eller tvättat mina kläder. Har varit för lat/trött för det. Men snart kommer jag få en energikick. Den får jag bara utav att åka in till stan och kolla på kläder. Mitt shopping beroende växer varje dag. Pappa tycker det har blivit för stort nu men det bryr jag mig inte om eftersom jag verkligen älskar att ha nya kläder. Måste börja småpacka snart, bara det inte blir för mycket som förra året. Vi fick tillslut köpa 3 nya resväskor för att få plats med allt nytt. Kanske en smart packlista börja inskaffas.

Förbaskade väder
DATUM: 2008-06-11 | TID: 14:07:36 | KATEGORI: Vardag 2008

Vilket växlande väder. För någon timme sen så regnade det. Inte var det lite heller utan en kraftig regnskur. Men nu börjar solen titta fram från alla moln. Kanske finns det hopp om en gnutta sol idag? Får hoppas det. Vill absolut inte att det ska regna när jag ska in till stan. Hade tänkt se på Sex and the city nu men hittar inte boxen så får bli How I met your mother, har hela den boxen. Åh va jag älskar den serien. Undrar vem som är mamman ..

Onsdag
DATUM: 2008-06-11 | TID: 11:34:07 | KATEGORI: Vardag 2008

Hi!

Vilket skit väder. Ser ingen sol och det ser verkligen inte varmt ut. Till halv 4 ska jag bara sitta hemma. Har mycket att göra som att städa rummet och tvätta kläder.Japp, jag gör allt det där själv. Självklart har jag musik på hög volym medans. Har redan kommit en bit. Men nu har jag pausat från allt och uppdaterar här + på bilddagboken. Måste även duscha innan.  Panik! har mycket att göra ju ..


Typ sämsta
DATUM: 2008-06-11 | TID: 01:40:17 | KATEGORI: Vardag 2008

Men tjena.

Förlåt för världens dåligaste uppdatering idag. Men eftersom det är sommarlov kan man ju inte bara sitta hemma hela dagarna. Ut och ha kul! Har spenderat hela min dag med Sandra, Laura och Isabelle. Var först inne i stan och kikade runt på kläder. Hittade jätte fina klänningar/kjol på gina tricot. Ända inköpet blev ett par vita bas shorts från HM.

Självklart missade vi inte matchen. Den såg vi hemma hos familjen Frykis. Riktigt snygga mål speciellt Zlatan's. När matchen var över så firade vi segern med att åka ut med mopparna med sverige flaggor och skrek KAAAAAATALINA. Ja en sak från gårdagens film. Trevlig väldigt trevlig dag. Förövrigt så åker jag om 9 dagar och jag försöker verkligen ta vara på den här tiden. Är nästan uppbokat alla dom dagarna så ut med min kalender så jag inte glömmer något viktigt.

Home now
DATUM: 2008-06-10 | TID: 02:00:27 | KATEGORI: Vardag 2008

Tjabba tjena hallå.

Kom hem för ca en halv timme sen. Har spenderat min kväll hemma hos familjen Frykis. Blev andra dagen i rad. Vi kollade på KM 31 och några avsnitt utav sex and the city. Har hela boxen här hemma men orkar aldrig börja se. Vill helst se alla avsnitt innan jag åker. Jag och mamma försöker övertala pappa att följa med på sex and the city the movie. Vill helst ha koll på allt då. Två saker jag tänkte på när jag fick skjuts hem utav Laura. Mamma och pappa har blivit mycket bättre med när jag ska vara hemma. Som idag hade jag ingen tid direkt och andra saken att nu på sommaren blir det inte längre sådär läskigt mörkt ute.

Måndag, första riktiga sommarlovs dagen
DATUM: 2008-06-09 | TID: 20:11:06 | KATEGORI: Vardag 2008

Tjenare alla!

Sitter vid köksbordet och har precis ätit upp min middag. Första gången på flera dagar. Brukar ofta bli att jag äter ute på lov.Förra sommarlovet åt jag knappt hemma någonting. Men nu har jag pratat med mamma om att hon ska bli bättre på att servera mat. Alla mina pengar går ju åt mat. Om ca en halvtimme ska jag vidare hem till Sandra och kolla på film. Idag har jag varit i stan med Lovisa,Katta och så var David och hans vänner med en stund. Lite senare drog vi till Katta och hjälpte henne med sitt hår. Hon har nämligen bal ikväll. Hoppas du fick en toppen bal! :)

Movie and a bit more
DATUM: 2008-06-09 | TID: 13:09:57 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter och kollar på The rescuers down under, ännu en till disney film. I love it! Om någon halvtimme eller så ska jag in till stan och träffa Lovisa. Jag känner ett sug och ett måste med att köpa massvis med linnen. Men jag borde inte shoppa. Det är bara 11 dagar kvar till jag reser bort. Då jag ska shoppa som en galning men då behöver man pengar rättaresagt massvis med pengar. Jag lärde mig förra året att 300 dollar var för lite. Så detta år har jag dubblat beloppet. Första gången i mitt liv då jag har sparat pengar.


Godmorgon!
DATUM: 2008-06-09 | TID: 11:24:48 | KATEGORI: Vardag 2008

Vet ni vad som har hänt uppe i norra sverige ? Det har snöat! 8 cm snö. Helt otroligt vi är inne i Juni månaden så kommer det snö. Såhår kan det inte fortsätta utan  vi måste sätta stopp på det. På något sätt.. Skulle ni kunna tänka er en sommar med snö och inte sol. Medans jag läste denna fruktansvärda nyhet så kollade jag väder diagnosen och det ska vara runt 25 grader idag. NAJS! Här kommer det ingen snö.

marrig i min säng
DATUM: 2008-06-09 | TID: 01:41:58 | KATEGORI: Vardag 2008

Sitter i min säng helt marrig. Måste nog ta och sova snart. Gör ändå inget speciellt, varför är jag änns uppe nu ? aja ska bara hämta någon utav katterna och sen sova. Låter riktigt bra, ska träffa Lovisa senare idag kanske runt halv 2. Ja men det är senare och ikväll har jag varit med vänner och vi hämnade tillslut hemma hos familjen Frykis och kollade på film. En väldigt tragisk film vid namnet, human trafficking. För er som inte vet vad det är så kan jag säga väldigt kortfattat att det är mänsklig slavhandel oftas unga tjejer. Sånt är riktigt läskigt eftersom det pågår påriktigt. Det kan hända vem som helst.  Det blev lite läskigt/obehadligt att gå hem genom fullerstaparken och centrum. Speciellt efter att varje dag denna helg har jag sätt polisbilar, securitas och män med hundar varit mycket i centrum. Även mitt på ljusa dagen. Får en konstig magkänsla att det är något som pågår i mina hemmatrakter. Det är som att dom letar efter någon speciell.


Slow very slow
DATUM: 2008-06-08 | TID: 18:47:11 | KATEGORI: Vardag 2008

Herregud vad min data börjar gå långsammare, även mammas börjar göra det. Långsammast är internet vilket har gjort att jag inte kunnat uppdatera. Imorse bestämde jag och Mix att vi skulle åka till Kista Centrum. Så där har jag spenderat min dag och var jätte duktig. Köpte inget förutom mat. Ovanligt för att vara jag. Har precis kollat klart på Skönheten och odjuret.Älskar disney filmer känner mig som ett litet barn när jag tittar på disney filmer. Min morbror har lånat ut alla sina disney filmer så här ska det kollas på film. Men innan den andra filmen ska jag ut och vara med Mix och vi ska få sällskap utav några killar från Tyresö. Får se hur det blir med det.



Lördag!
DATUM: 2008-06-07 | TID: 18:14:06 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejdär.

Nu är jag hemma från min lilla shopping runda med Tess. Kom hem med en marinblå Lyle&Scott cardigan, en röd klänning från Gina Tricot och ett par knallrosa hotpants också från Gina Tricot. Ja, sen efter det orkade vi inte kolla i fler affärer. Värmen suger ut all energi på noll tid. Hur många grader kan det ha varit idag ? Över 26 grader skulle jag gissa på. Ikväll ska jag och några ballecreware till sjödalsparken och vara där. Kanske tar med mig mina högtalare. Kameran ska iallafall med ut ikväll !

Min mat, ta ej!
DATUM: 2008-06-07 | TID: 12:01:17 | KATEGORI: Vardag 2008

Jag blir så irriterad! Någon har ätit upp min favorit bröd . Det är inte ofta jag får det brödet och det är ett 5-pack. Men nu fick jag det till vandringen och visste att jag hade ett bröd kvar så tänkte "gud så smarrigt att äta det till frukost" Men självklart är det någon som har ätit upp det. Jag har mina misstankar om vem det skulle kunna vara. Nämner inga namn.

Men samma grej hände när jag sist var i Jönköping. Jag hade köpt godis för helgen från en liten dyrare godisbutik. Hade kanske köpt 5 hg som skulle hålla den helgen. Så jag häller upp det i en skål och lämnar den i köket och går och kollar på tv. Eftersom ingen gillar mitt godis fanns det ingen risk att det skulle bli uppätet. Men nejnej när jag kom tillbaka var hälften uppätet! Där rann mina pengar i sanden. Så frånochmed nu måste jag sätta namnlappar på all min mat.


Pinsamt ögonblick!
DATUM: 2008-06-07 | TID: 11:26:58 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon. Sitter här och torkar håret och försöker så smidigt som möjligt skriva ett inlägg.Får se hur det går. Hoppas allting är bra med er. Med mig är det toppen förutom att jag är lite hungrig men frukost blir det när håret är tortt. En pinsam sak hände nyss. I ena fönster i mitt rum så kan man se in i dom andra lägenheternas fönster så sitter jag och kollar ut så på andra sidan så ställer sig en tjej i ett fönster och vi får ögonkontakt. Pinsamt ögonblick, kollade ner på direkten. Hon kanske trodde jag satt och kolla in i hennes lägenhet. Men vad ska man göra under ett sånt ögonblick ska man kolla snabbt ner eller kanske vinka lite lätt. Vad skulle ni ha gjort ? :)


Time to go to ..
DATUM: 2008-06-07 | TID: 00:21:14 | KATEGORI: Vardag 2008

Ska snart ta mig till badrummet för att tvätta bort sminket och borsta tänderna. Känner mig helt slut. Så kanske bäst att gå och lägga mig nu. Ser redan fram imot att vakna upp och ta en dusch. Senare bär det sig av till stan och möta Tews för en dag med shopping. Finns en del saker jag har lust att köpa men blir snål när jag har lite extra cash i fickan. Tack och hej ! Det var allt för mig.

Fredag
DATUM: 2008-06-06 | TID: 23:15:56 | KATEGORI: Vardag 2008

Hi!

Riktigt mätt i magen även fast det var några timmar sen jag åt middag. Blev grekiska kolgrillen med Lovina,Laura och Mikkis. Riktigt god mat och ska definitivt tillbaka dit. Efter middagen satte vi oss förutom Mikkis då i parken och bara snackade efter ett tag fick vi sällskap utav Alice och Linnea. Lite senare började vi snacka med ett gäng killar och satt med dom och pratade. Trevligt Trevligt. Nu sitter jag hemma i min sköna säng och kollar på Criminal Minds. Så nu ska jag återgå till det.

Tråkigt
DATUM: 2008-06-06 | TID: 13:59:04 | KATEGORI: Vardag 2008

 Är fortfarande helt ensam hemma och det är jätte tråkigt. Ska väll snart hoppa in i duschen. Senare ikväll ska jag och the girls äta på Kolgrillen men då måste mamma fixa min fot. Ska nog ha bandage och så får jag skjuts till kolgrillen. Har hört att dom är riktigt gott käk där så ska bli roligt att få testa stället.


Lite om igår
DATUM: 2008-06-06 | TID: 11:28:49 | KATEGORI: Vardag 2008

Igår efter avslutningen så kom min mormor och morfar hit och åt en smarrig jordgubbstårta. Vi kollade mina betyg och det blev 5 MVG, 10 VG och 1 G = 260 poäng. Jag är nöjd med mig själv.  Sen blev det present utdelning. Av mormor och morfar fick jag en klocka ifrån Ur och Penn och ett halsband ifrån Guldfynd. Jätte fina saker. Fick pengar av min gammelmormor. 1500 kr så nu ska jag köpa min efterlängtade Lyle&scott cardigan. Tänkte göra det idag men nej det går ju inte!

Såhär såg jag ut igår
DATUM: 2008-06-06 | TID: 11:04:48 | KATEGORI: Outfit

Min skolavslutnings klänning :)


sommarlov!
DATUM: 2008-06-06 | TID: 11:03:14 | KATEGORI: Vardag 2008

Första dagen på sommarlovet och jag får inte gå ut. Min högerfot är illa skadad så kan knappt gå osv. Ska inte gå in på detaljer. Skulle egentligen ha varit med Isabelle inne istan idag men får hoppas att hon orkar palla sig hit och hålla mig sällskap. Annars kommer jag bara sitta hemma och ruttna.

Igår så  var jag på middag hemma hos Larry. Där tömdes vattenkanalerna yttligare än gång men jag var inte ensam om det. Det var under bildspelet och flygplans filmen då alla bara kom ut. Så himla många minnen med mina girls. På kvällen drog vi till Mörtsjön fast längre in i skogen  än vanligt. På vägen hem skulle fyllis maggan leda oss rätt. Trodde aldrig vi skulle komma ut. Men tillslut så kom vi ut. Sista biten så fick vi springa till bussen. Det var då min fot skadade sig.


Då var det över ?
DATUM: 2008-06-05 | TID: 14:35:10 | KATEGORI: Vardag 2008

Idag var det skolavslutning. Ja nu är min tid på Balingsnäs skolan över. Det fälldes tårar och mycket skratt. Mest rörande var talet Saga höll innan dom skulle börja sjunga. Lät så fint så under låten började jag gråta. Då tömdes vattenkanalerna och sminket försvann. Jag är rätt mållös den här dagen har vi länge fruktat men varför känns det inte som att vi ska nu gå skiljda vägar. Om ca 2 timmar befinner jag mig hos Laura och äter middag med the girls aka Ballecrew. Nä nu ska jag ladda upp dagens bilder.

Onsdag
DATUM: 2008-06-04 | TID: 23:48:41 | KATEGORI: Vardag 2008

Hey !

I know .. dålig uppdatering idag. Men jag har inte velat sitta hemma och dega. Idag var det sista dagen med hela nian och imorgon är det skolavslutningen som gäller. Blev lite blandade känslor när man skulle säga hejdå till Peter min gympa lärare. Han kommer inte imorgon vilket är jätte tråkigt!

Efter våran dag ute med niorna så var jag med Lovisa och lite senare kom David och Katta. Mycket roligt ! :) Sen när jag kom hem så var det bara driekt in till duschen. Fixa inför imorgon och försöka skrubba bort min soldusch. Eftersom jag var så klantig att inte smörja in mig varje gång jag hade duschat blev det fläckigt! Aja man lär sig utav sina misstag. Right ?

040608
DATUM: 2008-06-04 | TID: 08:29:13 | KATEGORI: Vardag 2008

Godmorgon :)

Ska snart bege mig till Sörskogen IP. Hela nian ska samlas där klockan 9. Undrar hur många som kommer idag, fick höra att igår så kom lite mer än halva klassen. Lixom det här är våra sista dagar som en klass. Vi ska ta vara på den här tiden. Vi kommer aldrig gå i samma klass. Jag önskar iallafall att jag kunde ha gått igår men mitt informations möte stog i vägen. Men idag ska jag komma! Sista dagen .. Läskigt. Idag efter skolan ska jag träffa min bästavän Lovisa. Trevligt. En dagens outfit kommer upp ikväll. Har redan fotat men hinner inte ladda upp.
 
Jag och Lovisa.

















Late night
DATUM: 2008-06-03 | TID: 22:55:32 | KATEGORI: Vardag 2008

Halloj!

Så sitter jag i vardagsrummet och kollar på film. Nu blev det the contract och snart får jag sällskap utav pappa. Mycket trevligt. Eftersom mamma har konsert med sin kör ikväll så kan jag och pappa ha på högsta ljudet utan att få några klagomål. Imorgon är det sista dagen med 9an. Sorgligt sorgligt. Jag vill inte behöva lämna min klass. Ända som är positivt är att det är sommarlov inom två dagar.

Den här gulliga t-shirten vill jag ha! Kommer ifrån forever21 såklart



Känns lite onödigt
DATUM: 2008-06-03 | TID: 19:11:52 | KATEGORI: Vardag 2008

Informationsmötet var helt onödigt, dom hade beskrivit det innan som ett väldigt viktigt möte men allt det dom sa visste jag redan. Det är jag och ca 13 andra som ska jobba under lovet. Givetvis alla i olika veckor själv har jag vecka 29-31 har jag för mig. 3 dagar efter jag kommer hem ifrån USA. Efter mötet var jag med Laura och Patricia i huddinge centrum. Dom drog för någon timme sen och nu sitter jag och kollar på cops.



Är min mamma synsk ?
DATUM: 2008-06-03 | TID: 13:46:16 | KATEGORI: Vardag 2008

Jag undrar ifall min mamma läser min blogg eller bara kan läsa mina tankar ? Hon ringde upp lite tidigare idag och sa att vi måste börja planera vår resa lite mer nogrannare. Vi har bokat hotell i Orlando och Miami och sen kommer vi göra som vi gjorde förra året att man bor på ett nytt hotell varje natt. Vi har bestämt att vi ska åka på vänster sida utav Florida och sen ner till Key West. Det här året åker datan med på resan. Så nu kan jag blogga och lägga upp bilder på varje hotell som har trådlöst internet ! :)


Har ritat ut på paint hur vi kommer ungefär köra :)

en dagens
DATUM: 2008-06-03 | TID: 12:33:42 | KATEGORI: Outfit

Det var ju ett tag sen jag slängde in en dagens outfit så passar på att göra det nu.

T-shirt - lånad utav Laura
Shorts - Gina Tricot
Armband -  HM



Lunchtid
DATUM: 2008-06-03 | TID: 12:11:34 | KATEGORI: Vardag 2008

Har precis ätit lunch blev rostbiff och potatissallad. Skulle ha haft det till vandringen, min vanliga matsäck. Lika gott som vanligt.Just nu ser jag på en riktigt rolig film, Joe Dirt. Kan typ aldrig bara sitta och kolla på film. Utan måste alltid göra något under tiden. Som nu så bloggar jag och snart ska jag leta reda på lite fakta om florida. Känns som jag inte har den blekaste aning om vad man kan göra där nere. Allting känns så oplanerat.Får sätta mig ner och ta ett allvarigt snack med mamma och pappa om att vi måste börja planera lite mer.

Tisdag!
DATUM: 2008-06-03 | TID: 10:52:11 | KATEGORI: Vardag 2008

aa men tjena alla!

Idag skulle jag egentligen ha följt med klassen på en 1.3 mils vandring. Fast så kom det en sak imellan. Idag ska jag på informations möte på mitt blivande sommarjobb så skulle inte ha hunnit dit ifall jag hade följt med på vandringen, så jag stannade hemma. Typiskt jag som hade köpt mat och allt. Får väll ätas upp idag istället. Tråkigt att bara sitta hemma, har ju iförsig katternas sällskap men vid den här tiden vill dom bara sova. Får nog fortsätta kolla på Eva&Adam.



ingen protest
DATUM: 2008-06-02 | TID: 22:05:42 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejsan!


Usel uppdatering jag vet. fyfyfy, inte bra alls. Självklart ska det bli ändring på det. Idag har jag haft flera möjligheter att uppdatera fast har inte haft någon ork. Efter skolan har jag kollat på Eva&Adam. Ni vet serien som visades 1999. Jag satt bänkad varje vecka och kollade på Eva&Adam.Älskade den serien när jag var barn. Gör det fortfarande! Sen igår så fick jag ett ryck om att se om hela serien. Så nu har jag säsong 1 och 2. När jag var en liten plupp tyckte jag att Adam var en riktig snygging! haha.


natti!
DATUM: 2008-06-02 | TID: 00:17:51 | KATEGORI: Vardag 2008

Nu ska jag gå och lägga mig. Bjuder på en bild ifrån balen


Home at last
DATUM: 2008-06-01 | TID: 18:22:00 | KATEGORI: Vardag 2008

Äntligen hemma från Kungens Kurva. Orkade inte bara sitta hemma hela dagen så följde med mamma och pappa dit för att kolla på en ny diskmaskin och torktumlare. Fann ingen speciel så får bli någon annan dag. Hann aldrig kolla i några av mina affärer så blev ingen shopping idag. Kanske bra det. Skulle helst vilja spara pengarna jag fick för betygen. Men jag blir så sugen på att shoppa så fort jag ser affärer. Jag har ett shopping beroende ..


big different
DATUM: 2008-06-01 | TID: 12:49:06 | KATEGORI: Vardag 2008

Ser ni någon skillnad från förut ?


Söndag
DATUM: 2008-06-01 | TID: 12:35:09 | KATEGORI: Vardag 2008

Hejdär !

Idag är det den 1 Juni, det innebär att det är endast 5 dagar kvar tills jag har gått ut grundskolan. Läskigt ! Lärarna har planerat aktiviteter till dom sista dagarna. Ett bra avslut i Balle skolan. På skolavslutningen ska det grillas hemma hos Laura och ut på kvällen med klassen. Det är nog den dagen jag ser framimot mest.

Det har ju inte blivit så mycket bloggande dom här sista dagarna. Men har verkligen inte haft tid eller ork. Men igår så hade jag inte tänkt gå ut på kvällen men så blev det inte. Drog till Balingsnäs och var med the girls. Runt 11 drog jag och Laura hem till henne och åt glass. Smarrigt värre.