Jag har varit duktig!
DATUM: 2009-02-28 | TID: 17:43:24 | KATEGORI: Vardag 2009

Idag har jag varit duktig! Jag har rensat min garderob. 2 pappers kassar fulla med kläder. Lauren du kan komma och se vad du vill ha! Och så en plastpåse full med underkläder som ska slängas. Nu när jag har organiserat alla kläder  så känns det som jag inte har några kläder fast jag har en full garderob. En konstig känsla jag har. Jag insåg att jag behöver en walk in closet. Pronto.


Peace armband
DATUM: 2009-02-28 | TID: 12:44:47 | KATEGORI: Cravings



Detta armband ifrån Ettika vill jag jätte gärna ha! Men för 695 kr så känns det onödigt att lägga ut dom pengarna på ett armband. Men snyggt var det! Riktigt snyggt. Döläcker.

Lördag
DATUM: 2009-02-28 | TID: 12:24:49 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon alla läsare!

Så har jag precis vaknat och ska snart ta och ringa Lovisa. Prata lite om dagens planer och se vilken tid vi ska mötas i eftermiddag. Ikväll blir det utgång med frugorna! Trodligtvis runt om Bromma området. Sweet. Innan det ska jag försöka finna tid till att plugga matte. Iallafall försöka. Kameran hänger med ikväll så bilder kommer upp imorgon!

Såhär känner jag inför att plugga matte


Picture of me
DATUM: 2009-02-27 | TID: 23:45:20 | KATEGORI: Vardag 2009

Laddade nyss upp kvällens bilder på datorn och insåg på en gång att om jag lägger upp några på bloggen kommer Lovisa att döda mig. Och då menar jag allvar höhö. Jag vill ju hellre leva än att dö så lägger upp en kvällens outfit istället!


Lugn kväll med Lovisa
DATUM: 2009-02-27 | TID: 22:35:37 | KATEGORI: Vardag 2009

Ush va jag är frusen. Har precis kommit hem från stan. Jag och Lovisa bestämde oss för att skippa kvällens fest och ta och äta på hederliga Mc Donalds. Så efter maten tog vi oss en lång promenad genom stan. Alltid lika mysigt! Men nackdelarna är ju självklart kylan. Tappar ju känseln i bena men nu är jag iallafall hemma. Skönt! Ska snart krypa ner i sängen och kolla på film. Bilder från i kväll kommer upp lite senare.

Something extra!
DATUM: 2009-02-27 | TID: 00:31:32 | KATEGORI: Vardag 2009

Här kommer några bilder från idag!










Sammanfattning utav min dag
DATUM: 2009-02-26 | TID: 23:12:30 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag och knäppisen ( lovisa alltså ) kommit hem till mig efter en lång dag på stan. Kan sammanfatta min dag lite dåra! Började med ett tandläkar besök då min tandställning spändes så nu är jag in pain! Mötte sedan upp Lovisa och Jesper på Pizza hut. Så där satt vi och pratade en lång stund innan vi beslöt oss för att ta en runda på stan. Sedan sa vi farväl och satte oss på Expresso House och pratade.

Därefter åkte vi snabbt till Flemingsberg och sen tillbaka till stan. Då var det dags för bio tillsammans med Lukas. Vi såg i taket lyser stjärnorna. Den S Ö G. Ingenting stämde med boken så under hela filmen satt jag och tjurade. Ja sen var det bara att åka hem. Som tur var så befann sig Daddycool i stan så vi fick skjuts hem. Perfekt. Och vad väntade inte på mig hemma jo väskan från HM!

My new handbag!

Maybe or maybe not
DATUM: 2009-02-26 | TID: 11:12:51 | KATEGORI: Cravings

Kanske det blir yttligare en tillökning i garderoben. Vill ha den här t-shirten från Gina Tricot. Kanske ska in till stan imorgon med mamma så who knows den kanske blir min.




I want to fly away
DATUM: 2009-02-26 | TID: 10:48:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Laura! Jag vill åka till Grekland nu. Jag vill bort från kalla Sverige och åka till varma Grekland. Men nu är det inte så himla lätt att bara släppa allt och åka iväg. Så jag måste vänta till den andra Juli. För då åker jag och Lauren till Grekland och stannar där i 2 veckor. Trodligtvis årets bästa veckor!

haha jag och Lauren i typ 7an eller 8an!


nattinatt sverige!
DATUM: 2009-02-26 | TID: 00:10:30 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu ska jag sova. Eller ska lägga mig i sängen och kolla på ett avsnitt utav The Simpsons. Me like! Imorgon har jag tandläkartid klocka kvart i 2 i Sundbyberg och sen ska resten utav min dag spenderas med Lovisa. You know min knäppa bästis sen över 2 år tillbaka :)


Idag är jag trött
DATUM: 2009-02-25 | TID: 22:55:58 | KATEGORI: Vardag 2009

Oj klockan är inte änns 11 och jag är riktigt trött. Ska snart gå och tvätta ansiktet och sen kanske jag ska våga öppna garderob dörren. Men kanske gör det till helgen istället. Flygningen gjorde mig riktigt trött. Har precis kollat på ett jätte roligt brittiskt program som heter Boys and girls alone. Det handlar om 8-11 åringar som i 2 veckor ska bo helt själva. Med andra ord kaos. Men det är roligt! Älskar mina udda program som typ inga kollar på.

Bort med det gamla och in med det nya
DATUM: 2009-02-25 | TID: 20:22:17 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har inte vågat öppna garderoben än. Vill inte se att det behövs en ordentlig rensning. Så istället kollar jag på semester svenskar. ha ha ha. Lustigt program. Att man kommer på  ett sådant program. Ska kanske rensa underkläds lådan och strumplådan idag. Om jag vågar öppna dörren in till garderoben.

saknar min Mr Bojangels :( farmor ringde lite tidigare och sa att han fortfarande ligger på min säng. Det är som att han väntar på mig.


Home cold home
DATUM: 2009-02-25 | TID: 17:31:41 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är jag äntligen hemma! Så nu väntar jag på att mamma ska komma hem.Hon kommer inte hem tomhänt. Hon har köpt hem semlor! Så idag ska jag njuta utav årets sista semlor. När jag kom hem insåg jag att jag måste rensa min garderob. Det är propp fullt och jag har en hel resväska med kläder som ska in. Hur ska jag klara av att slänga kläder?  

Amanda hjärta semlor
DATUM: 2009-02-24 | TID: 10:33:11 | KATEGORI: Vardag 2009

Fan! Jag missar fettis dagen :( Får be mamma att köpa hem några så jag har dom imorgon!

Shopping makes me happy
DATUM: 2009-02-24 | TID: 09:39:49 | KATEGORI: London

Nu har jag vaknat och vaknade inte ensam. Katten hade lyckas knuffa upp dörren och lagt sig brevid mig. Without me knowing about it! Ska strax göra mig i ordning för att åka till Blue Water och fortsätta shoppingen. Hoppas på att hitta klockan från River Island. Men min magkänsla känner att affären finns inte där. Ska söka på google!

Update! YEEEEEEEES Dom har butiken där! * Håller tummarna på att klockan finns där *

Min nya skinnjacka. Bilden är riktigt orättvist den är så mycket finare face to jacket 



Kom inte hem tomhänt!
DATUM: 2009-02-23 | TID: 23:42:31 | KATEGORI: London

Ajajaj. Mina fötter värker riktigt mycket och min rygg. Inte bra! En helg dag på stan kräver bra skor och inte för tunga shopping påsar. Jag hittade relativt mycker saker idag faktiskt! Allt som jag ville köpa, köpte jag. Förutom en sak och det var en klocka som jag trodligtvis köper imorgon. Jo shoppingen fortsätter imorgon men vet inte hur mycket jag kommer att köpa. Vill spara lite på mina pengar. Måste ju överleva denna månad hemma också!

Bästa köpet på Primark måste nog ha varit en hatt för 4 pund. Så himla snygg! Men dagens bästa köp måste ha varit en mc skinn jacka. Dock lite för stor i armarna men hey that's all right! Jag och pappa är inte världens bästa på att komma ihåg att fotografera men det blev några kort idag!

Jag och min väldigt tunga påse. 16 varor från Primark blev det för min del.



Daddycool var fortfarande på bra humör efter en lång runda inne på Primark. Han var nog glad att slippa alla hysteriska människor!



Kjol och kofta från Primark. Visar resten utav mina nyinhandlade kläder i något inlägg framöver!


Shopping måndag!
DATUM: 2009-02-23 | TID: 10:28:52 | KATEGORI: London

Nu ska jag fixa mig och sen ska jag och pappa åka in till London och shoppa. Min magkänsla säger mig att jag inte kommer att hitta någonting. Hur hemskt skulle inte det vara ?! Men skorna från New Look som jag dumt nog inte köpte i lördags hoppas jag på att hitta idag för dom var riktigt snygga! Dom ska bli mina. That's it!


Söndag i London
DATUM: 2009-02-22 | TID: 15:04:09 | KATEGORI: London

Nu är vi hemma från puben. Vi hade det jätte roligt där men jag glömde självklart kameran! Fast farfar tog några bilder på sin mobil så kanske skickar över dom till min mobil med blåtand. Just nu sitter alla killar och kollar på fotboll och jag är inte direkt sugen på det. Så kollar på vänner istället och ska snart spela the sims men innan det ska jag mysa med Boo. Han ligger i mellan mina ben och man ser hur han längtar efter att bli klappad.


Utkast: Jag och ...
DATUM: 2009-02-21 | TID: 21:38:35 | KATEGORI: London

 farfar åkte till KFC och köpte hem mat. Så nu är vi mätta och belåtna och även super trötta! Ska strax krypa ner i sängen, kolla lite på tv och spela the sims. Skönt att jag tog med mig datorn hit. Dom ska ändå sova om en stund och gillar inte att vara själv på nedervåningen. Det är lite små läskigt där. Är faktiskt inte så förtjust i hus, blir lätt lättskrämd.

Imorgon ska hela släkten till den lokala puben och ta en öl, inte jag dåra! Gillar inte öl vem vet kanske en cider höhö. Sen efter det ska vi kolla på fotboll och äta middag tillsammans.Farmor ska laga min favorit mat shepherds pie. Hennes är den godaste! M U M S.



Men nu ska jag ner till vardagsrummet och vara social. Det har kommit besök. En vän till familjen som aldrig vet när hon ska sluta prata men det är bara att le och nicka haha


Bilder!
DATUM: 2009-02-21 | TID: 17:41:12 | KATEGORI: London

Okej nu är vi hemma från shopping centret. Ingen hade orken att gå i affäerna så vi köpte massvis med godsaker och mat. Så nu har jag min alla mina favorit choklader vid min sida. Laura, letade efter jellybeans men fanns inga kvar men ska fortsätta leta! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och mysa med katten. Farmor och farfar har världens mysigaste katt. Han spinner hela tiden och ligger på ens knä tills man flyttar på honom. Åh vill ta hem honom!

Påväg från flygplatsen. Kolla himlen den är klarblå. Det är varmt ute. Har sätt folk med shorts och barbent idag och det kändes faktiskt lite väl överdrivet men varmt var det jämfört med Sverige! Hoppas på det här vädret hela veckan.



Mitt rum :)



och här har vi Mr Boo!



Min älskade choklad hahah



Update from London!
DATUM: 2009-02-21 | TID: 11:03:25 | KATEGORI: London

Nu är vi äntligen framme hos farmor och farfar! Och det finns internet. Helt underbart. Flygningen gick bra, trötta som vi var somnade vi på en gång. Men passkontrollen på flygplatsen i London tog 40 minuter. Så himla långa köer. Ska snart ner till vardagsrummet och äta en engelsk frukost. Min mage ber efter mat. Sen ska vi till ett shopping center  i bexleyheath. Då ska jag in på Starbucks och köpa mig en god dryck. MUMS! Uppdaterar senare ikväll.

Destination LONDON!
DATUM: 2009-02-20 | TID: 22:37:36 | KATEGORI: London

Nu ska jag äntligen sova! Så skönt ska det bli. Upp klockan 3 är det som gäller inatt. Buhu inte roligt. Datorn ska med men vet inte om det kommer finnas något internet som jag kan komma in på. Men hoppas på det. Då kommer ni få en daglig uppdatering och trodligtvis med bilder! Det skulle väll vara roligt ?

Men  om jag nu inte skulle kunna uppdatera är i bloggen så är det så att jag är tillbaka redan på onsdag! Sköt om er och ha ett jätte underbart lov! Puss!

Ena dagens köp
DATUM: 2009-02-20 | TID: 20:53:14 | KATEGORI: Shopping

Den här bodyn köpte jag idag! Och idag bestämde jag mig om jag inte hittar en snygg jeans jacka i London ska jag köpa den som GT säljer. Skulle egentligen vilja köpa en ifrån MQ men 1000 kr på en jeans jacka.Nä det har jag inte lust att betala.


Fredag
DATUM: 2009-02-20 | TID: 20:29:26 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är det endast 7 timmar kvar tills jag måste kliva upp. Skulle helst vilja vara uppe hela natten men får inte utav pappa :( Min magkänsla säger nästan att vi kommer att försova oss. Inte bra!! Men nu har jag packat och ska strax duscha. Sen så borde jag sova.

Idrotts provet gick bra tror jag! Vi hade en lunchrast på över 2 timmar så hann med lite shopping. Blev en svart siden kjol och en blommig body från GT. Så himla fina. Efter skolan träffade jag Lovisa i centralen. Vi tog en fika på något café vid norrmalmstorg. Min bästis bevisade idag att hon är knäpp men jag älskar henne ändå! haha. Sen mötte vi upp Andre och kikade runt i affärerna i Gallerian.

Där jag hittade the one and only skinnjackan jag måste ha. Jackan skrek AMANDA. Men den kostar 2 lax. Det svider lite i plånboken men kanske kan få den i födelsedags present så ska fundera på det. För den måste jag ha. Den kommer ifrån Rock´n blue och går att köpas på JC. Ah juste på tal om shopping och så. Mamma beställde hem yttligare en sak från HM till mig imorse.

haha jag vet tönt som håller för ansiktet men jag var riktigt (o)fräsch idag!



Lovisa testade äta locket först och jag tror hon gillade det!



Tröjan mamma beställde!




Godnatt!
DATUM: 2009-02-19 | TID: 22:22:45 | KATEGORI: Vardag 2009

Fick veta att idrotts provet är på 3 sidor och så berädd är inte jag. Så ska lägga mig i sängen med boken och läsaläsaläsa. Försöka få in mer kunskap i hjärnan och sen sova. Det hemskaste är att jag behöver gå upp klockan 6!


En dag kvar !
DATUM: 2009-02-19 | TID: 17:35:44 | KATEGORI: Cravings

Nu har är jag 90 % klar med min engelska inlämning och har läst igenom idrotts boken en gång. Och det känns som att allt har fastnat i hjärnan. Men ska självklart läsa flera gånger. That's it!

Imorgon är min sista dag i Sverige innan jag åker till London mer daddycool. Can hardly wait. Vill åka dit nu istället. Ska bli riktigt skönt att komma ifrån Sverige en stund. Ska iallafall in på topshop när vi är ute och shoppar och hoppas på att hitta något utav det här!


Shoes !
DATUM: 2009-02-19 | TID: 13:13:29 | KATEGORI: Shopping

Gick nyss ner till brevlådan och såg att ett paket ifrån HM låg där. Mot min förvåning så hade dom blommiga skorna som mamma beställde igår redan kommit! Dessutom så hade mamma varit så snäll och beställt yttligare ett par skor åt mig som jag länge har velat ha. En sak man måste tänka på när man beställer skor från HM är att ta en storlek större. Det har jag behövt göra varje gång!




Utkast: Damn va ...
DATUM: 2009-02-19 | TID: 12:12:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Damn va det är kallt i hela lägenheten! Ska nog gå och vrida upp värmen  snart. Så stannade hemma idag och det var ett jätte bra beslut! Älskar att ha lägenheten för mig själv. Kan göra inprincip allt jag vill. Ingen som stör mig eller så. Men dagens planer är PLUGGA(!), städa och tvätta kläder. Men nu ska jag dricka min smootie och kolla på dagens första film. The Cave!


Good work Amanda!
DATUM: 2009-02-18 | TID: 22:39:39 | KATEGORI: Vardag 2009

Gud va jag är duktig. Har skrivit klart min svenska recension nu och blev riktigt nöjd med den. Så imorgon ska jag skicka in den. Tror inte det blir någon skola imorgon heller. Jag mår inte helt 100 % dessutom har jag en del saker att plugga och skulle komma hem klockan 6 imorgon och jag känner mig själv. Jag skulle ha struntat i att pluggat faktiskt och skickat in en halv färdig uppsats.  Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på Rita Rocks och sen sooooooooooooooova!

Jag känner mig väldigt (o)fräsch just nu..


Hur gulligt är inte det här?
DATUM: 2009-02-18 | TID: 20:06:20 | KATEGORI: Media


Creed to me!
DATUM: 2009-02-18 | TID: 17:39:07 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag är nästan färdig med min engelska uppgift och jag är ute i bra tid. Den ska vara inne på fredag. Men nu måste jag plugga idrott och hälsa. Orkar inte med det! Men ska gå och kolla om tvätten är färdig tvättad. Måste börja packa till London snart. Så det är gjort. Vill inte sista minuten packa!

Utkast: Jag hatar ...
DATUM: 2009-02-18 | TID: 15:21:17 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag hatar dom tillfällerna då jag blir o organiserad då jag tappar fokus på allt som händer runt omkring mig. Det ända jag har koll på nu är London. Count down, knappt 4 dagar kvar! Det är det ända min hjärna lyckas fokusera sig på. Det jag egentligen behöver fokusera mig på är mitt skolarbete och det borde komma i första hand. 

Denna vecka har jag två inlämningar och ett prov. Har jag gjort klart allt? Nej typ inte. Blir besviken på mig själv. Jag är lat. Det vet jag. Men jag måste ändra på det. Vill inte behöva göra mitt arbete i sista minuten utan vara klar i god tid. Behövde skriva ut mina tankar.

Pause från pluggandet
DATUM: 2009-02-18 | TID: 13:43:37 | KATEGORI: Shopping

Åh vad glad jag är! Mamma ringde precis och hon berättade att hon hade beställt hem lite saker från HM till mig. Men det är lång väntetid på väskan och solglasögona. Då dom inte fanns på lagret. Lite synd men dom är iallfall mina nu!





Mumsigt !
DATUM: 2009-02-18 | TID: 13:13:11 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag ångrar inte en sekund på att jag gick till ICA. Nu ska jag försöka sätta igång med min engelska uppgift och äta marabou.


Candy time
DATUM: 2009-02-18 | TID: 12:19:56 | KATEGORI: Vardag 2009

Nä nu måste jag gå och köpa godis. Känner hur mitt sockersug är på högsta nivån. Åh så gott det ska bli. Tillbaka om 10 minuter!

Mina katter fick bli dagens modeller
DATUM: 2009-02-18 | TID: 11:50:03 | KATEGORI: Vardag 2009








M VS. F
DATUM: 2009-02-18 | TID: 11:17:44 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag är jätte sugen på godis. Men vet inte om jag orkar gå till ica. Skulle behöva lite frisk luft för känner mig riktigt yr. Borde köra med den nyttiga grejen istället och göra en smootie eller fruktsallad. Det låter nästan godare än choklad just nu.


Sjuk på onsdag
DATUM: 2009-02-18 | TID: 08:22:21 | KATEGORI: Vardag 2009

Vaknade för en stund sen men mådde inte riktigt hundra. Så ringde mamma och hon gick med på att jag ska vara hemma idag och ta det lugnt. Men kommer säkert inte få en lugn minut. Jag måste skriva klart min musik uppgift samt plugga till idrotts provet. Sen tvätta kläder och välja vilka jag vill ha med mig till London. Men nu ska jag iallafall försöka somna om.


Bio på sportlovet ? Ja tack!
DATUM: 2009-02-17 | TID: 20:51:50 | KATEGORI: Vardag 2009

Idag bestämde jag och Ella oss för att gå på bio någon dag efter jag har kommit hem. Vi ska se Män som hatar kvinnor. Efter ha läst på blondinbellas blogg att hon tyckte den var jätte bra blev vi allt mer sugna på att se den. Men först måste jag läsa ut boken. Har inte kommit så långt än men den ska vara utläs om en vecka ( ska iallafall försöka hihi )

Almost finished
DATUM: 2009-02-17 | TID: 18:39:28 | KATEGORI: Media

Jag är hungrig. Tur att pappa ska laga mat. Jag är snart med min bok recension. Tur för det. Dessutom så saknar jag min bästa vän. The song is for you Lovisa.



Town today
DATUM: 2009-02-17 | TID: 14:07:44 | KATEGORI: Vardag 2009

 Hemma från stan nu och jag var jätte duktig. Jag tog ändå med mig pengar men köpte ingenting. Äsch nu drog jag en liten vit lögn. Hittade ingenting faktiskt. Konstigt nog! Hoppas på att jag hittar saker i London då. Antingen hittarman jätte mycket eller ingenting. Så brukar det alltid vara för mig..

Lediga tisdagen
DATUM: 2009-02-17 | TID: 09:15:54 | KATEGORI: Vardag 2009

Tjenare!

Så var man vaken och fortfarande trött. Men inte sova bort dagen. Ska snart börja fixa mig så jag har det gjort. Kvart i 11 ska jag börja gå till centrum. Har bestämt mig för att inte handla någonting. Måste spara pengar till London. Jag som har varit så duktig dom senaste 2 månaderna. Måste hålla mig. Lämnar nog pengarna här hemma.

Någon som vet om den här bikinin finns bara att beställa på HMs hemsida eller har den kommit ut i butik ?


Bok läsning
DATUM: 2009-02-16 | TID: 23:38:01 | KATEGORI: Vardag 2009

Ska nog läsa Män som hatar kvinnor innan jag somnar!

Time to fall a sleep
DATUM: 2009-02-16 | TID: 23:35:01 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag spelat klart och känner att jag borde sova. Vill inte tappa min sov rutin. Har börjat kunna somna vid 11 tiden. En enorm förbättring! Även fast jag vet att på sportlovet kommer jag vara tillbaka till steg 1. Att somna vid 1 och behöva vakna halv 7 är inte bra. Men kommer ändå inte kunna sova så mycket i London. Farmor och farfars katt Mr Boo älskar att dela säng med mig och speciellt hålla mig vaken. Jag som är en katt älskare kan ju inte stänga dörren utan hålls vaken utav en spinnande katt som inte kan sluta gå på mig haha. 

Hi!
DATUM: 2009-02-16 | TID: 21:47:30 | KATEGORI: Vardag 2009

Ett inlägg hinner jag skriva innan jag ska börja spela The Sims. Har velat göra det hela dagen. Beroende? Ja det är det minsann. Imorgon är hela skolan ledig så jag och Elinore ska in till stan och shoppa. Hoppas att jag hittar något! För jag är riktigt shopping sugen. Give me more clothes!

Den här klänningen från Nelly.se vill jag ha. Men kan inte bestämma vilken färg..


Jag är glad!!!!!
DATUM: 2009-02-16 | TID: 20:04:22 | KATEGORI: Vardag 2009

Har spenderat min eftermiddag på akuten med mamma. Men denna gång var det hon som höll mig sällskap. Känslen i vänstra armen försvann imellanåt. Ja inte bra! Men nog om det.

Kommer ni ihåg tävlingen Engla hade ? Ja men jag vann inte the big thing utan jag vann ett present kort på 500 kr. Hur bra är inte det ?! Ska försöka få iväg mig mamma till Paris i sommar. Pengarna måste ju komma i användning. Ingen tvekan på saken.


@ B47
DATUM: 2009-02-16 | TID: 11:42:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan Svejsan!

Sitter i en utav skolans datasalar och har spanska. Vi är inne på en hemsida och skriver in lite. Har vikarie så det är rätt så lugnt. Är jätte hungig och längtar tills lunchen. Idag blir det brasco. Cesar sallad eller lasange, det är frågan. Ett svårt beslut haha. Sen är det en lektion kvar och det är matte. Ser verkligen inte framimot det! Orkar inte..

Utkast: Hej på ...
DATUM: 2009-02-16 | TID: 07:41:47 | KATEGORI: Vardag 2009

er!

Så var det måndag igen. Men det är inget problem denna gång. Jag har sätt fram till denna vecka hur länge som helst. Snart är det London. WIHO! Idag är det skola till halv 4 och sen ska jag hem på direkten och plugga. För fick ingenting gjort igår.. Fastnade istället framför datorn och spelade The Sims. Ha ha. Har fallit tillbaka till mitt "beroende" nä men det är rätt roligt att spela faktiskt!

Dagens vil ha
DATUM: 2009-02-15 | TID: 20:05:38 | KATEGORI: Cravings

Friis & Company har verkligen snygga skor! Är så himla sugen på att beställa hem två par skor. nu nu nu! Men beställning på skorna blir  isånnafall efter London. Om jag tänker smart kanske jag väntar tills min födelsedag och önskar mig dom i födelsedags present. (ja jag vet, det är dålig kvalite på bilderna)





Ett steg fram två steg bak
DATUM: 2009-02-15 | TID: 19:41:20 | KATEGORI: Vardag 2009

Har varit lite dålig på sista tiden på att uppdatera här på bloggen. Men jag ska försöka förbättra mig. Den senaste veckan har varit en tuff vecka. Det kändes som jag bara var ett steg från att gå in i väggen. Men jag måste försöka se allt med en positiv inblick.

Dagens positiva inblick är att om bara 5 dagar så åker jag och pappa till London.Då ska jag tillbringa tid med släkten, shoppa, äta god mat och få komma bort från denna tråkiga miljö. För just nu jag behöver en ny miljö. Få uppleva den engelska kulturen.

Dagens låt
DATUM: 2009-02-15 | TID: 17:56:07 | KATEGORI: Vardag 2009

A wake up call for the girl who has everything..



Söndags planer
DATUM: 2009-02-15 | TID: 11:15:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon bloggen!

Så var det söndag och det börjar närma sig den tjugoförsta februari. Då åker jag och daddycool till London!!! Jag längtar så himla mycket. På torsdag ska jag packa så jag har det gjort. Så innan måste jag tvätta kläder sen även ringa farmor och fråga hur vädret är. Idag ska jag skriva klart en engelska uppsats. Det ska bli skönt att få det gjort.

Om jag har tid och ork ska jag även skriva en svenska recension över I taket lyser stjärnorna. Sen har jag även bestämt mig för att läsa Stieg Larssons bok Män som hatar kvinnor. Har varit lite tveksam över om jag ska läsa den före jag ser den på bio eller efter men nu blir det före!


Grym film!
DATUM: 2009-02-15 | TID: 01:21:52 | KATEGORI: Media

Nu är jag hemma från bion. Den var riktigt bra och Brad var hur snygg som helst. Jag och Elinore blev helt ifrån oss. Så nu ligger jag i min säng med godiset som blev kvar på ena sidan och andra sidan så ligger datorn och självklart är tv-n på. Kollar på favorit programet, The amazing race. Sista avsnittet för säsong 10. Buhu :(

Kameran fick följa med ikväll. Ja jag vet jag är riktigt dålig på att ladda upp foton så här kommer några stycken!

Elinore påväg in mot stan :)



haha och så jag när vi var påväg in



Innan bio så satte vi oss på ett café och fika lite. Gott med kaffelatte!

Carro :)



Bjuder på denna (o)fräscha bilden på mig och Elinore.


My valentine
DATUM: 2009-02-14 | TID: 18:44:34 | KATEGORI: Vardag 2009

Ska börja gå till centrum om ca en kvart. Som jag skrev tidigare blir det bio med Carro och Elinore! Vi ska se The Curious Case of Benjamin Button. Har hört att den ska vara riktigt bra. Så lär nog inte bli besviken. Min rumpa kommer nog somna under filmens gång då den är nästan 3 timmar lång. Undrar om dom har en inlagd pause där man kan få en bensträckare ? Det skulle vara grejer det haha.

Håret känns så himla kort nu:( Inte för att det syns så mycket på bilden.


Home now
DATUM: 2009-02-14 | TID: 15:49:29 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är jag hemma från frisör salongen. Jag har avfärgat,blekt,slingat och tillslut tonat håret och självklart klippt det. Nu är det galet kort och fortfarande mörkt. Jag tyckte det var hemskt det ljusa så tonade det mörkt. Nu är det mer brun än brunrött. Kan inte säga att jag blev så speciellt nöjd med resultatet.. Ikväll blir det bio med Carro och Elinore!

Alla hjärtans dag
DATUM: 2009-02-14 | TID: 10:24:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu ska jag iväg och fixa håret. Först avfärga och sen slinga och sen klippa. Det blir en lång tid på frisörsalongen. Snark! Men ska ta med mig min iPod så jag kan koppla in den i högtalarsystemet och min bok jag håller på att läsa. Ah juste. Grattis på alla hjärtans dag! Kan man säga så? Haha ingen aning hur man ska säga så.

Något i den här stilen skulle jag vilja ha inte för att jag någonsin kommer lyckas med det då det typ alltid blir misslyckat. Jag är berädd på det värsta idag. Mössan och toffsen ska med!


fredag den 13de
DATUM: 2009-02-13 | TID: 18:52:16 | KATEGORI: Vardag 2009

Ja det märks att det är fredag den 13de idag. Lite otur har jag haft idag eller rättaresagt min mor har haft otur. Hon åkte till sjukhuset. Hon hade förlorat känseln i halva ansiktet. Hon misstänkte att det var en propp i hjärnan. Hon fick något liknande för mer eller mindre ett år sen då hon fick vara där i några dagar. Det var inte en rolig vecka för ingen av oss i familjen..

Fredag
DATUM: 2009-02-13 | TID: 07:00:05 | KATEGORI: Vardag 2009

Trodde aldrig att jag skulle kunna vakna klockan 6 idag. Men som tur var så ringde en killkompis mig och väckte mig. Pratade lite så jag piggnade till. Så nu är jag färdig fixad. Ska bara packa ner gympa kläder och om jag hinner äta lite frukost. Annars får jag väll köpa i cafeterian. Är grymt otaggad på skolan nu!! Men. Vi ska bara kolla på film första lektionen så det är ju bra. I guess?

Jag är ...
DATUM: 2009-02-12 | TID: 19:08:49 | KATEGORI: Cravings

otroligt sötsugen. Vill ha choklad,chips,dipp.sura godisar,glass och nougat. Har varit sötsugen hela dagen men lyckats hålla mig från mataffärerna och cafeterian. Även fast det har lockat. Det är lika lockande att beställa hem den här klockan. Så galet snygg!


Torsdag
DATUM: 2009-02-12 | TID: 18:03:56 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan Svejsan!

Nu är jag hemma från veckans längsta dag. 08:40 - 17:00. Det är plågsamt! Sista lektionen så har man knappt någon energi kvar. Men sånt där livet. Tur att jag inte har så långa dagar varje dag. Då hade jag inte haft den bästa närvaron. Spanska provet gick sådär. Tyvärr. Får väll helt enkelt plugga ännu mer till nästa prov. Men nu kurrar min mage för fullt ska gå och rota lite i kylen.

Hejdär!
DATUM: 2009-02-12 | TID: 07:33:16 | KATEGORI: Vardag 2009

Idag håller alla tummarna åt mig vid halv 12 tiden. Då har jag prov och inte vilket prov som helst, det är spanska. Får helt enkelt se hur det går. Åker själv till skolan idag så lär nog kolla igenom spanska boken lite. Aja. Lycka till Miss Jackson.

Bort med snö och slask
DATUM: 2009-02-11 | TID: 20:31:47 | KATEGORI: Vardag 2009

HejHej.

Humöret är fortfarande inte på topp men jag tar tag i bloggandet ändå. Pluggade lite spanska. Kanske i en kvart eller så sen gav jag upp. Jag orkar inte. Min kropp sa ifrån. Ska strax duscha och sen typ sova(?) Hela jag har sagt stopp. Men nog om mitt dåliga humör. Jag har ett otroligt shopping sug. Vill så gärna ha vår nu. Så jag kan ha på mig något sånt här!




Not my day ...
DATUM: 2009-02-11 | TID: 16:50:57 | KATEGORI: Vardag 2009

Bloggen strulade hela morgonen så därför blev det ingen hej bloggen inlägg. För nu är jag inte på humör för ett glatt inlägg. Jag ska strax ta och skriva i min privata bok där alla mina känslor kan skrivas ner på papper. För idag är en "Hej jag orkar ingenting mer" Jag har spanska prov imorgon MEN orkar inte plugga. Måste endast lära mig kläderna. Resten kan jag. Men nu ska jag gå och dö ( inte bokstavligt talat)


There is nothing better
DATUM: 2009-02-10 | TID: 21:37:50 | KATEGORI: Vardag 2009

Första avsnittet när Ryan och Marissa pratar för första gången.
Jag får gåshy.
Who are you?
Whoever you want me to be.
Jag älskar The OC.


Klänningar i överflöd
DATUM: 2009-02-10 | TID: 18:57:01 | KATEGORI: Cravings

Klickade nyss in på stylebystars som jag gör flera gånger om dagen. Kollade deras utbud och blir allt mer sugen på att beställa hem något. Det är ett tufft beslut. Hålla pengarna tätt om hjärtat eller bara sätta sprätt på dom ? Sen finns även en klänning från nelly.se som jag verkligen vill ha. Jag har beslutångest.

   

Hallå där!
DATUM: 2009-02-10 | TID: 18:15:44 | KATEGORI: Vardag 2009

Oj, jag har precis vaknat upp från vad jag tänkte skulle bli en kort tupplur som istället blev en tupplur på 3 timmar. Inte bra. Jag behövde ju plugga spanska och det orkar jag nunca (aldrig på spanska haha) med. Menmen. Bestämde mig för att fortsätta ta det lugnt och kolla på Lejon Kungen. Det var ett svårt beslut om jag skulle se den på engelska eller svenska. Jag och Elinore disskuterade den frågan idag på bussen. Hon tyckte att se den på svenska var ett måste.

Vad föredrar ni ? Lejon kungen på svenska eller engelska?

Tisdag
DATUM: 2009-02-10 | TID: 09:04:47 | KATEGORI: Vardag 2009

Hej bloggen!

Så har jag vaknat,fixat mig och ätit min frukost. Nu väntar jag bara på att bussen ska komma. När jag vaknade fick jag ett sms utav Mix där hon berättade att det var förseningar på pendeltågen. Så idag får jag och Ella ta en annan väg till skolan. Vi vill inte komma försent idag för vi ska endast kolla på film. Håller tummarna på att min lärare har valt en bra film!

Barnen på luna
DATUM: 2009-02-09 | TID: 21:53:15 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag kollat klart på säsong 1 utav Greek och har bara halva säsong 2 kvar så har jag tagit en pause. Vill vänta lite med att se klart på det. Så nu har jag fått för mig att kolla på Barnen i Luna. Ni kanske minns det programet. Tror det var år 2000 som det gick på SVT. Då tyckte jag att det var jätte ballt att åka på själv i en sån där båt och ja det gör jag fortfarande hahah.


Svårt beslut
DATUM: 2009-02-09 | TID: 17:53:22 | KATEGORI: Cravings

Stylebystars har en mega rea på g. Med riktigt fina klänningar. Är så himla sugen på att beställa hem en eller två klänningar. Men det känns lite onödigt med pengar. Nästa vecka åker jag till england. Borde spara mina pengar till det. Dessutom är en utav klänningarna jag vill ha lite för festlig. Vet inte riktigt när den skulle komma till användning.

Vilken tycker ni om mest?

 

Home from school!
DATUM: 2009-02-09 | TID: 16:53:16 | KATEGORI: Vardag 2009

Hej bloggen :)

Så var jag hemma efter en relativt rolig dag i skolan. Jag och Elinore har typ blivit stammisar på Brasco nu. Lasangen har blivit min drog! Under lunchen kom Lovisa över på besök. Vilket var jätte roligt! Första gången hon kom till min skola. Stor tyckte om den var. hehe ja det kanske den är. Men jag gillare. Ska snart ta mig lite glass och sen försöka plugga spanska. Har prov på torsdag men orkar fan inte plugga. Jag är lat. En riktig lat fia.

Måndagen den 9 Februari
DATUM: 2009-02-09 | TID: 07:35:08 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon bloggen!

Ska strax gå ner till centrum och börja min färd till skolan. Är inte alls taggad inför dagens lektioner. Fick tvinga mig upp från sängen. Annars hade jag legat där nu och bara sovit bort hela dagen. Men men. Det är inte alls länge kvar tills sportlovet. Vilket innebär inte alls länge kvar till London. 12 dagar kvar för att vara exakt. Den tiden kommer gå jätte snabbt!

haha även fast jag är trött så kan jag vara glad! bild från några minuter sen.


Wish me luck!
DATUM: 2009-02-08 | TID: 21:53:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Läste nyss på Engla's blogg att hon har en tävling och sammarbetar med  airtours. Vinnaren får en resa för 2  värd 10 000:- till en valfri mode huvudstad. Om jag nu skulle bli den lyckliga vinnaren så skulle jag välja att åka till New York. Min motivering lyder :

Jag skulle bjuda med mig min pappa på denna resa. Då han förtjänar en pause från jobbet, då han inte får den möjligheten så ofta som jag önskar att han kunde få. Jag och min pappa skulle få möjligheten till att spendera mer tid tillsammans. Ha en far och dotter resa som vi sent kommer att glömma. Varför jag väljer The big apple utav alla städer. Är pga det är en stad man aldrig kommer tröttna på. Den har allt man vill behöver. Den bästa shoppingen, starbucks, god mat, bra sevärdheter och den bästa atmosfären!


Yttligare 4 bilder från igår
DATUM: 2009-02-08 | TID: 19:42:01 | KATEGORI: Vardag 2009

Har precis kommit hem från en tripp till ICA. Blev dit tvingad utav pappa som ville ha risen och mjölk till sitt te. Snäll som jag är går jag upp dit mot betalning självklart ha ha. Nä men köpte hem bananer, har typ blivit beroende (?) Ska strax duscha men innan har jag tänkt att ladda upp flera bilder från gårdagen!










4 stycken bilder från igår!
DATUM: 2009-02-08 | TID: 18:25:45 | KATEGORI: Vardag 2009









Inte bra, detta är en katastrof
DATUM: 2009-02-08 | TID: 17:46:59 | KATEGORI: Vardag 2009

Så nu har Mikkis åkt hem och jag har precis ätit min andra semla för idag. HA HA. Asså det är inte bra. Jag har typ blivit beroende utav semlor. Får aldrig nog utav det. Helt crazy. Något annat som är crazy det är min utväxt. Den är katastrof. Jag måste färga i veckan. Det är ett måste. Pappa måste ha tid. Annars färgar jag hemma. Så desperat är jag.

Time to leave for tha centrum
DATUM: 2009-02-08 | TID: 13:10:13 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu ska jag ner till centrum. Blir fika på castello med Mix! Vi kanske avslutar dagen med film hemma hos mig. Men nu ska jag ner till centrum och äta smela och dricka latte! Me like.

hahaha jag och Mix i 7an.


Bild från igår
DATUM: 2009-02-08 | TID: 12:22:30 | KATEGORI: Vardag 2009

Har fått tag på en bild från igår. Då vi var på hemfärd från Kristineberg


Söndag
DATUM: 2009-02-08 | TID: 11:15:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon bloggen!

Hoppas ni har haft en bra helg för snart är den ju över. Jag har haft en riktigt grym helg. Fullt ös medvetlös båda dagarna. Igår var det lokal fest i Kristineberg. Kanske inte den bästa festen jag varit på men ändå inte den sämsta. Flera från gamla klassen i Balingsnäs var där. Lite utav en reunion. Sen kom frugorna en stund och även Carro från min klass var där. Jätte trevligt. Bilder från fredags och lördags kommer när Lovisa och Mikkis skickar dom till mig. Förhoppningsvis är det snart! Inga direkt fräscha bilder man vill se dagen efter menmen.

Hemma från dopet
DATUM: 2009-02-07 | TID: 17:19:10 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är jag mätt och belåten! Jag och pappa sket i att gå till fikat efter dopet utan tog en mc drive istället. Han mådde inte så bra och jag måste fixa mig så vi drog tidigare. Så nu är min kusin döpt till Rasmus. Ja men ska strax locka håret lite och sminka om mig sen när jag är klar är det nog dags att åka. Ikväll ska bli en riktigt rolig kväll! Min magkänsla säger det.


Hellu !
DATUM: 2009-02-07 | TID: 13:09:58 | KATEGORI: Vardag 2009

Vaken och hungrig det är jag. Ska snart ta och äta lite mat och sen fixa mig. För idag blir det dop och sen utgång. Är inte så taggad på något utav det men jag måste. Kan inte sitta hemma och ruttna ju. Ut och leva livet är bara ung en gång i livet! haha

Var på inflyttningsfest igår i Bagarmossen där det var ca 60 personer eller mer. Lite för överfullt men ändå trevligt. Åkte hem rätt så tidigt för orkade verkligen inte vara kvar. Var så trött och illamående. När jag kom hem så somnade jag på en gång.


FAN
DATUM: 2009-02-06 | TID: 07:40:37 | KATEGORI: Vardag 2009

fan råkade försova mig men inte med flit! Tur så är mami hemma så får skjuts!

Morgondagens dröm outift
DATUM: 2009-02-05 | TID: 20:46:30 | KATEGORI: Cravings

Egentligen var det planerat att jag och Lovisa skulle ha en bästis kväll där vi bara tar det lugnt hemma och äter bara en massa gott. Men så blir det inte. Utan istället blir det utgång. Så har precis valt morgondagens kläder. Skönt! Blir jeans leggins + nya GT t-shirten och ett par klackar. Men skulle egentligen vilja ha på mig det här.


O M G ! !
DATUM: 2009-02-05 | TID: 19:31:50 | KATEGORI: Vardag 2009

OMG! Tror ALLA kommer bli glada över min nyhet. Läste nyss på aftonbladet.se att Forever21 och Abercombie & Fitch letar efter lokaler här i Sverige. Hur underbart skulle inte det vara om dom öppnade sina butiker här? A dream coming true. Kommer typ vara kaos dom första dagarna dom butikerna skulle ha invigning. För att läsa artikeln klicka här.

Torsdag
DATUM: 2009-02-05 | TID: 07:55:08 | KATEGORI: Vardag 2009

Gjorde framsteg igår. Gick och la mig 23:20. 40 minuter tidigare än i tisdags. Förhoppningsvis blir det tidigare idag! Tänk att kunna somna vid kvart i 11. Det skulle vara en dröm för mig. Men när jag vaknade upp ville jag inte kliva upp. Halsen var (är) svullen och det svider. Sen har det kommit en ny last med snö. Trevligt. NOT. Ta bort det här skit vädret jag finner inget bra med att ha det här.


Gucci & Stumpan
DATUM: 2009-02-04 | TID: 18:14:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Mina kattar är söta rättare sagt sötast. Men ibland kan dom bli lite hänsynslösa mot varandra och bara lägga sig på den andra. Ena katten som är en lite tjöckis kväver nästan lilla stumpan. Men det bryr ju självklart inte sig Gucci om. 








Dagens vill ha
DATUM: 2009-02-04 | TID: 15:41:27 | KATEGORI: Cravings

Nu har jag blivit riktigt sugen på att skaffa nagelförlängning med akryl eller gel. Är trött på att ha trista och fula naglar. Kanske ska önska mig det i födelsedags present. Det ända jobbiga är att varje månad måste man fylla på eller vad det heter.. Och det orkar jag inte slösa mina pengar på direkt. Men det jag undrar vad är bäst akryl eller gel? Någon som vet? 




Home warm home
DATUM: 2009-02-04 | TID: 13:28:49 | KATEGORI: Vardag 2009

Ni skulle ha sätt mig idag på ridningen. Det gick hur bra som helst. Fann rythmen i traven på en gång. Det var hur roligt som helst. Skulle inte tveka på att ta ridlektioner för nybörjare för ungdomar hehe. Men dagen började jätte dåligt. Började med att jag och Lovina fick springa till tåget. Sen så var tåget försenat i södra station där vi får för oss att springa till medborgarplatsen. Sen så hoppar vi på fel t-bana och sen kommer vi på rätt och sen så kommer vi fram till slussen där vi springer överallt för att hitta våran buss och tillslut gjorde vi det. Jippie! Men sen skulle vi gå till stallet och det var 1.7 km. Gud så kallt det var. Höll på att dö!

Friluftsdagen
DATUM: 2009-02-04 | TID: 07:28:28 | KATEGORI: Vardag 2009

Min kropp har sagt ifrån. Jag måste gå och lägga mig tidigt. Punkt slut. Jag tyckte själv att jag gick och la mig rätt tidigt för att vara mig själv. Klockan 00 igår. Men kroppen sa ifrån när jag vaknade. Ikväll ska jag försöka somna runt 11. Det skulle vara fantastiskt. Just nu har jag precis ätit min frukost och kollar just nu på Vakna med the voice och bloggaren Kenza har är med. Om en kvart ska jag börja åka mot stallet i Nacka. Efter ridningen kanske det blir lunch på Brasco. MUMS!


HM skor
DATUM: 2009-02-03 | TID: 20:14:51 | KATEGORI: Cravings

Ååååh såg att mina favorit skor från HM har kommit tillbaka i lagret. Vill så gärna beställa hem dom nu men får inte för min mor måste vänta tills efter London. 18 dagar kvar tills shopping all the time!


Tröttis men ändå glad
DATUM: 2009-02-03 | TID: 18:02:52 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är jag äntligen hemma. Det var dö tråkigt på Naturhistoriska museumet. Kom dit 14:15 och 15:45 skulle våran cosmonova bio. Så då försökte vi fördriva tiden så gott som möjligt. Så det blev en trip till pressbyrån. Ingen hade lust att betala 74 kr för en macka. Det är rena rama rånet. Men nu ska jag fixa i ordning lite middag och sen kolla på Greek. Älskar det programet!!



Rest in peace beloved computer
DATUM: 2009-02-03 | TID: 11:37:43 | KATEGORI: Shopping

Har nyss ätit frukost och gud så gott det var! Älskar att äta frukost / lunch. Bland det bästa som finns. Mackor och oboy. inte för att det händer så ofta att jag har tid att fixa i ordning en god frukost oftas blir det bara yougurt i ett glas. Men det funkar. Måste snart fortsätta sminka mig men först så måste jag lägga över min musik till pappas data för min den är 99% död.

Tänkte visa mina nya jeans leggins och t-shirt och det var även gårdagens outfit!



Tisdag
DATUM: 2009-02-03 | TID: 10:37:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon bloggen!

Nu har jag vaknat,duschat och hunnit gå till ICA på en halv timme. Inte illa där asså! Nu ska jag fördriva tiden tills klockan 1. Idag ska klassen till Naturhistoriska museumet + cosmonova. Kul. Även fast vi var där förra terminen menmen. Bättre ä skola right ? Nä nu ska jag gå och fixa min efterlängtade frukost!

Bilder!
DATUM: 2009-02-02 | TID: 23:04:13 | KATEGORI: Vardag 2009

Äsch tog bilderna på mitt "nya" rum nu istället för att göra det imorgon. Vet att jag ändå skulle ha glömt det. Orkar typ aldrig ladda upp bilder från kameran till bloggen. Men nu när jag har tagit över pappas laptop så kommer det nog fler bilder. Vet att det är så mycket roligare att läsa en blogg där det även finns bilder att se!




Utmattad
DATUM: 2009-02-02 | TID: 22:31:52 | KATEGORI: Vardag 2009

Äntligen så är rummet färdigt. Lovar att lägga upp bilder på rummet imorgon. För nu är jag för trött. Håller på att somna så innan jag råkar göra det ska jag tvätta bort sminket. Sen sätta på en film. Mhm undrar vilken det blir, har en hel del att välja mellan! Börjar 14:15 imorgon så har en rejäl sovmorgon. Me like!

Börjar bli riktigt sugen på en röd väska till i vår/sommar.

Gillar den här från modekungen

Hemma från IKEA och inte tomhänt!
DATUM: 2009-02-02 | TID: 20:54:42 | KATEGORI: Vardag 2009

ha ha ha. Jag och mamma fick för oss att möblera om mitt rum så med en ny tv bänk och lakan och omflyttning utav sängen.  Detta kommer bli najs. Nu saknas bara en sko hylla. Det behövs riktigt mycket. Nä nu måste jag gå och byta lakan. Sen hjälpa mamma skruva ihop tv bänken. Wiho sen kanske mina NY tavlor kommer upp. Har aldrig orkat göra det och köpte dom ju i sommras i NY.

Måndagen den 2 Febuari
DATUM: 2009-02-02 | TID: 16:38:53 | KATEGORI: Vardag 2009

Oh herregud. Mitt huvud kommer snart att sprängas. Det gör så ont. Samtidigt som jag har ont i huvudet är jag mega trött. Men nej självklart kan jag inte gå och lägga mig nu. Jag som har längtat efter det hela dagen. Självklart måste jag med till IKEA. Ofcouse. Så nu måste jag lida ännu mer. Buuuuhu poor sad me. Men en positiv sak dåra. Jag åt världens godaste lasange till lunch. Inne på brasco. Mumsigt. Ska tillbaka dit på torsdag då jag inte har skola på tisdag och onsdag :) Lucky me!

Sko mania
DATUM: 2009-02-02 | TID: 07:22:40 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon bloggen!

Vet ni vad?! Igår så ökade min statistik något rejält. Gud va kul! Hoppas ni nya läsare gillar min blogg. Och så var det måndag och 20 dagar kvar till London. Wiho. Can hardly wait. För då blir det shopping. Ska försöka mitt bästa med att ha shopping förbud. Men det är svårt. Skit svårt rättare sagt. För har redan hittat skor som jag verkligen vill och behöver ha. Fan va det ska vara svårt.

Blandannat dom här från Friis and Company

 

Eller dom här ifrån Fred Perry



Sist men inte minst dom här skorna från Fred Perry fast i vitt.



Movie time
DATUM: 2009-02-01 | TID: 21:03:17 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu ska jag kolla på The holiday och sen sova. Sov så gott!


14 April = my B day
DATUM: 2009-02-01 | TID: 20:32:06 | KATEGORI: Vardag 2009

Var nyss inne på klädhemsidan Nelly. Fann 3 saker som jag trodligtvis kommer önska mig i födelsedags present. Har redan börjat fundera vad jag ska önska mig. Även fast det är 3 månader kvar tills my b day så har jag redan börjat finslipa på min önskelista. Bland annat så står dom här 3 sakerna med på listan. Allt från Nelly.





Vill sova nu nu nu !
DATUM: 2009-02-01 | TID: 19:31:05 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag vaknat upp från min tupplur. Ville så gärna fortsätta sova men skulle aldrig ha kunnat somna inatt. Ser framimot till den punkten då jag ska sova ikväll. Något jag inte ser framimot det är när jag ska duscha. Har så himla ont i hela kroppen. Det var så halt igår så ramlade i en backe vilket har resulterat i smärta. Ajajaj..

En till bild från igår på mig och Katta :)


Shopping förbud tills den 21 Febuari
DATUM: 2009-02-01 | TID: 14:41:07 | KATEGORI: Vardag 2009

I sommar vill jag glassa runt i dom här solglasögona och den väskan. Båda är ifrån HM och jag är riktigt sugen på att beställa hem dom. Men jag har bestämt mig för att inte shoppa något på 21 dagar. Måste spara pengar till London. Har inte varit så duktig på det. Shopping nästan varje dag denna vecka hehe. När jag kommer hem från London ska jag beställa hem dom här två sakerna!






SS = Sega söndag
DATUM: 2009-02-01 | TID: 12:47:36 | KATEGORI: Vardag 2009

Oh lord. Mitt huvud dunkar i hundraåtti. Kom hem klockan 3 inatt. Trodde jag skulle somna så fort ja la ner mitt huvud på kudden men icke sa nicke. Jag låg uppe större delen utav natten. Så är relativt trött. Igår blev en lyckad kväll efter lite strul i början men när vi väl kom till festen på liljeholmen så kunde vi ta det lugnt. Det var maxat med folk där. Så dom började tillslut slänga ut folk och då blev det tjohej. Tillslut blev det så att alla skulle dra. Jahapp tänkte vi men då blev vi bjudna på fest i Älta så vi blev ett par stycken som drog dit. Inget speciellt wiiho drag där men men.

Blev inte så många bilder igår men här är iallafall några när vi väntade på tvärbanan.