bye for now
DATUM: 2008-02-29 | TID: 13:30:50 | KATEGORI: Vardag 2009

snart ska jag iväg till centrum och möta folket och vidare ska vi till odenplan för att spela laserdome. Ska bli jätte roligt ! see you lather

outfit
DATUM: 2008-02-28 | TID: 21:36:51 | KATEGORI: Vardag 2009

gårdagens och dagens outfit.


image1712 image1713

torsdag
DATUM: 2008-02-28 | TID: 21:26:21 | KATEGORI: Vardag 2009

hej på er !

Hur mår ni ? hoppas allt är bra mer er själv är jag grymt trött efter en höjdar dag. Hann färga håret idag, pappa hade bara tid för Linnea. Jag var nog mer "nervös" än henne. Men det blev jätte fint. Riktigt fin brun färg. Sen efter det drog vi till centrum och åt på N.E.W.S. Efter ett tag kom Mix och vi tre drog till Farsta. 

före och efter bild

 

Idag kom jag hem med ett par svarta leggins,en grå kofta och en svart lång t-shirt. Allt från Gina tricot. Sen så hittade jag vårjackan jag letat efter. En svart från Vero Moda. Den ser exakt ut som jag hade tänkt ut. Så imorgon ska kanske mamma kila in till sta för att köpa den åt mig. Hoppas nu bara att den finns inne i stan !

     

färgning
DATUM: 2008-02-28 | TID: 11:28:45 | KATEGORI: Vardag 2009

hej !

snart går bussen till centrum och där ska jag möta syrran. Vi ska åka till pappa och färga håret idag, eller hon ska bli brunett och jag hoppas på att få färga utväxten och kanske färga ljusbrunt (?) Vet inte om jag vågar göra det eller om det kommer se snyggt ut. Håret kommer iallafall slitas jätte mycket.

Men nu ska jag fortsätta vara social mot isabelle.

image1702

byebye bloggen
DATUM: 2008-02-27 | TID: 12:07:21 | KATEGORI: Vardag 2009

 nu ska jag dra in till stan och träffa Isabelle

image1701

när kommer våren?
DATUM: 2008-02-27 | TID: 12:00:43 | KATEGORI: Vardag 2009

nej åh nej. Det regnar jätte mycket nu. Var inte våren påväg iförgår då det var klarblå himmel och solen var framme? Var det inte nu man skulle kunna skippa vinterjackan och ta fram vårjackan ? Nu vändes mitt humör när jag såg det här vädret.


onsdag
DATUM: 2008-02-27 | TID: 11:43:58 | KATEGORI: Vardag 2009

hejsan svejsan

har precis ätit klart min frukost och ska snart borsta tänderna. Sen ska jag ta bussen in till centrum och sen tåget in mot stan. Ska träffa Isabelle vid åhlens. Vi ska kolla runt i affärer och jag tror hon ska köpa en skinnjacka. Jag har lovat mig själv att inte handla något idag. Ingenting ! Mina pengar försvinner så jäkla snabbt. Jag har fått väsk - och skoförbud utav mina föräldrar. Enligt dom har det gått överstyr. Dom anser att det inte är normalt att ha kring 10 väskor och över 15 par skor ? Men men jag får leva med det här förbudet. Ska försöka spara pengar till USA nu. Så jag har mycket cash där!

funderingar kring
DATUM: 2008-02-26 | TID: 23:57:51 | KATEGORI: Vardag 2009

sitter och smaskar i mig gårdagens ben&jerry. Mums. I huvudet så vimsar det runt tankar om att kanske köpa en svart sommar jacka eller en beige. Men helst svart. Får se hur det går med det.

I'm so tierd
DATUM: 2008-02-26 | TID: 23:10:21 | KATEGORI: Vardag 2009

gäääsp* Blir tröttare för varje minut som går. Det är grymt sjukt. Men imorgon kommer jag kunna sova ut om det nu går. Jag väcks av allting, ljus från solen, telefoner som ringer eller katterna som går runt och jamar. När kan jag få lite lugnt och ro ?? Börjar bli galen. Men nu sitter jag och väntar på att seinfield ska börja så jag blir lite piggare.

jag vid datan imorse haha


image1700

veckans inköp
DATUM: 2008-02-26 | TID: 21:11:27 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag tänkte lägga upp bilder på det jag köpte idag i förra inlägget men tänkte istället lägga upp det jag har köpt/fått den här veckan istället. Lite smart, allt i samma inlägg.


     

S U C K !
DATUM: 2008-02-26 | TID: 21:07:13 | KATEGORI: Vardag 2009

fan ..  jag hade skrivit ett långt inlägg så råkade jag klicka bort det. Så typiskt. Men är för trött för att skriva ett lika långt. Det var jätte roligt i stan. Vi drog först till Pizza hut på medborgar platsen. Blev mätt efter 3 bitar hehe. Sen så gick vi på götgatan och kollade i alla möjliga affärer. Efter en stund drog jag Mikkis och Linnea till gallerian och Sandra och Emelie hem.

Där så hittade jag en jätte fin väska, för endast 200 kr. Vilket kap ! Så den fick följa med mig hem idag och så fick jag på köpet välja smycken för 100 kroner. Så ett halsband där det står " Love,Faith, Hope, Believe" i guld och ett par guld örhängen.


tisdag
DATUM: 2008-02-26 | TID: 11:16:01 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon !

Hoppas ni fick eran skönhetssömn inatt. Själv så blev jag väckt av hemtelefonen som låg nästan vid mitt öra runt 9. Var inte på mitt bästa humör just då. Men nu är jag pigg och glad. Idag ska nämligen jag och ett par tjejkompisar luncha i stan.  Det blir lunchbuffe på pizzahut. Det ska bli riktigt smarrigt. Älskar deras pizza !

Jag har funderat lite och jag tror jag ska göra om mina kategorier här på bloggen så en massa gamla inlägg kommer försvinna. Men det är väll ändå ingen som läser dom. Nu ifall jag ska verkligen hålla mig till bloggen vill jag göra det på ett nytt sätt. A new start. Sen vet jag inte om jag ska behålla dagens outfit. Men det bestämms lite senare.

måndag
DATUM: 2008-02-25 | TID: 23:42:54 | KATEGORI: Vardag 2009

Hej på er =)

Gud vad jag är trött och klockan har inte blivit 00:00 än. Problemet är att jag somnar tidigt och går upp tidigt, det är inte en bra kompination. Jag blir tröttare för varje dag som går, vill bara kunna sova ut. Förut kunde jag vara vaken till 3-4 och vaknade efter 1. Det var riktigt skönt fast en nackdel är att man slänger bort halva dagen.

Men nu till min dag. Idag åkte jag och Amanda in till stan runt 12. Kollade efter ett par solglasögon från Gina tricot (som jag fick med mig hem) och en väska från bianco som dock inte fanns i svart så den fick inte komma hem med mig. Idag har jag tagit kort på det mesta så dom kommer komma upp idag eller imorgon. Får se vad jag orkar.

Efter stan så drog jag hem och lite senare kom Linnea. Vi hade bestämt att ikväll skulle vi kolla på skräckisar och äta glass. Blev en ben&jerry var, men har knappt ätit något. Hade ingen apitit efter alla blodscener i filmerna vi såg. Vi såg wrong turn 2 och dark water 2 och båda sög. Har jätte svårt att hitta någon riktigt riktigt läskig film nu föritiden. Inget verkar skrämma mig.

    

Hello again
DATUM: 2008-02-24 | TID: 21:07:09 | KATEGORI: Vardag 2009


Vet att det var ett tag sen nu, men nu är jag back on track. Jag har behövt ha lite alone time ett tag men nu kommer det bloggas förfullt iallafall när jag har tid. Det lovar jag. Hoppas ni har saknat mig och min blogg =)

Just nu sitter jag och väntar på att Mandie ska komma hit. Hon ska sova över här lika bra eftersom vi ändå ska göra något imorgon. Tror vi ska åka in till stan. Måste in till en gina tricot och köpa ett par solglasögon och in till bianco för att köpa en väska.

Gud va skönt med lov, det är grymt efter längtat började känna mig allt mer skoltrött för varje dag som gick. Känner även att det kommer bli toppen vecka. Kontroll freak som jag är så har jag redan planerat dom flesta dagarna redan. Jag har dock nästa helg oplanerad vet iallafall att jag behöver plugga en hel del eftersom jag inte orkade göra det under tiden mamma låg på sjukhuset. Nu är hon är hon hemma fast idag åkte hon tillbaka tog lite prover och så ska hon dit igen för fler prover imorgon. Dom har ingen aning om vad som är fel så det känns extra jobbigt.

one question
DATUM: 2008-02-23 | TID: 22:04:59 | KATEGORI: Vardag 2009

börjar sakna bloggen lite nu men vad tycker ni ska jag börja blogga igen som jag gjorde förut ?

everything is fucked up
DATUM: 2008-02-20 | TID: 22:55:36 | KATEGORI: Vardag 2009

jag mår skit just nu, jag har jätte ont i tån från gympan den är dubbelt så stor och blå not fun at all. Sen så ligger min mamma på sjukhuset och kommer göra det tills på fredag och kanske måste tillbaka på måndag. Hon har haft 3 utav 5 symtomer för hjärnblödning. Så hon ligger på en avdelning där dom bevakar dygnet runt. Det känns tomt här hemma utan henne men imorgon efter skolan ska jag till sjukhuset och vara med henne. Sen imorgon innan skolan ska jag till doktorn och ta mer blodprover pga jag har för högt blodvärde. Det ända positva med allt är att jag får sovmorgon imorgon till halv 10. Always look on the bright side of life ..

ångestframkallande
DATUM: 2008-02-17 | TID: 22:48:13 | KATEGORI: Vardag 2009

hata hata hata hata hata mitt hår =( det är så jäkla slitet,färgen börjar bli ljusare och utväxten blir bara mer för varje dag jag vågar inte färga det igen för det känns som det ska trilla av. Det ser inte bra, jag får ångest vill ha en snygg frisyr och fint lent hår som glänser och inte är slitet och risigt. Hataaaaaaaaaa !

update
DATUM: 2008-02-16 | TID: 16:51:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan !

Ett tag sen nu, men  jag har verkligen tröttnat och börjar faktis fundera på att avsluta det här med bloggen helt och hållet. Sen kan det hända att jag börjar igen till i sommar eller så. Men nu är jag trött på bloggen.

Ikväll ska jag på SBN med vänner och det kommer bli grymt kul  jag känner det på mig asså. Vi ska åka runt 7 härifrån och stå och köa i typ en timme. Yeah so much fun! or not. Det kommer vara kallt och mitt hår kommer bli super duper lockigt.

Igår så var jag hemma hos Isabel med massvis med folk från klassen. Det var jätte roligt där och sov hos Linnea, trodde att jag skulle somna på direkten men icke jag somna vid halv 5 och vaknade runt 8 pga solen lös på mina ögon. Jäkligt obehagligt asså. Sen så har vi bara varit hemma hos mig och valt ut kläder till ikväll. Men hoppas ni har en bra dag !  

alla (h) dag
DATUM: 2008-02-14 | TID: 22:09:27 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan!

Slutet av alla hjärtans dag. Det är en överskattat dag. Big time. Folk lägger ut pengar, folk blir deprimerade och vissa överdriver. Vanligtvis så brukar jag inte göra något speciellt för enligt mig är det en helt vanlig dag fast par kanske vill fira något ? Och det har jag lite förståelse för.

Men idag var det skola och det rullade på som förut. Sen efter skolan drog jag,emelie,Mikis med Laura hem till henne. Vi åt lite och sen bakade vi kladdkaka i hjärtformande bitar men hann inte äta nån pga pappa kom och hämtade mig. Vi åkte hem och dom gav mig lite presenter.

Fick 500 kr, en mascara, rengöringsmedel och vatten, choklad,nalle,ros och ett kort. Min mamma tycker det här med alla hjärtans dag är en stor grej. Tycker det är lite överdrivet med den här grejen. Vi gick ut och åt på restuarang men åt inte så värst mycket eftersom jag hade redan ätit hos Laura. Men nu ska jag kolla på TV med pappa. Ciao for now!

bad news
DATUM: 2008-02-14 | TID: 07:16:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Det här med bloggen börjar tappa mitt intresse lite. Bloggar knappt nu, har inte tid eller orken för det. Så jag har beslutat att ta lite som en halv bloggpause. Att jag kanske bloggar nån gång då och då. Men oroa er inte jag kommer komma tillbaka till slutet av veckan gissar jag på. Men nu ska jag avrunda så Ciao for now!

..
DATUM: 2008-02-13 | TID: 21:13:56 | KATEGORI: Vardag 2009

mamma, läser du min blogg ?!?!

dagens låt
DATUM: 2008-02-13 | TID: 20:13:31 | KATEGORI: Vardag 2009

klicka här


hey there
DATUM: 2008-02-13 | TID: 19:01:41 | KATEGORI: Vardag 2009

Har precis ätit en jätte god thaimat från N.E.W.S och nu kollar jag och pappa på prison break. Så jäkla spännande. Jag älskar verkligen prison break. Synd att det är en manusförfattare strejk i hollywood. Känns som jag bara bloggar mindre och mindre för varje dag som går.

Vanligtvis så brukar jag bara sitta hemma på dagarna och ta det lugnt och hitta på allt det roliga på helgerna men nu har jag en rätt så "bokad" vecka. Imorgon ska jag hem till Laura. Vi ska nog baka eller något sånt. Hoppas på att spela Guitar Hero och så på kvällen kanske jag ska följa med mamma och pappa på restuarang. Det lär bli rätt så mysigt. =) Men nu måste jag fortsätta kolla börjar bli grymt spännande.


hm.com
DATUM: 2008-02-12 | TID: 23:24:39 | KATEGORI: Vardag 2009

den här ska beställas den 20 februari

image1684

stress stress och mera stress
DATUM: 2008-02-12 | TID: 23:22:51 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan svejan !

håller på och tänker över allt som måste göras innan lovet och det är en hel del. Den här veckan är jag helt upptagen och endast på söndag ska jag plugga och på måndag har jag prov i hemkunskap så måste verkligen plugga till det.  Sen har jag 3 uppgifter tills vecka 8 och två stycken tills vecka 10. Har varit slarvig och inte gjort lite i taget utan gör det i sista sekunden. Jag känner mig stressad och kommer knappt hinna blogga innan sportlovet då jag ska chilla galet.

kändisbild
DATUM: 2008-02-12 | TID: 21:32:42 | KATEGORI: Vardag 2009

paris kanske borde lära sig vad som är bak och fram

image1683

sorry again
DATUM: 2008-02-12 | TID: 20:49:22 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan !

Förlåt för världens sämsta uppdatering dom här två dagarna. Den här dagen följde inte min planering. Var istället med Alice och Linnea efter skolan. Vi gjorde lite allt möjligt. Åkte till högdalen,köpte godis och sen drog hem till mig. Skolan rullade på som vanligt, mitt vg i idrott kommer väll inte hända hehe nä men idag gjorde vi ingenting utan låg bara på tjockmattorna. Men min lärare var inte där så ja ni förstår säkert.

Imorgon kanske det kommer bli lika seg uppdatering pga jag ska in till stan med några vänner och fixa fler SBN biljetter. Längtar sjukt mycket nu, känner mig riktigt taggad att dansa loss med mina vänner. Känns som det var länge sen jag och mina vänner gjorde något såhär. Men nu ska jag ta och kolla på LOST. Ciao for now

tisdag morgon
DATUM: 2008-02-12 | TID: 08:03:57 | KATEGORI: Vardag 2009

Morrn Morrn!

Sitter och kollar på sista avsnitten av Andra avenyn. Det som har kommit ut denna vecka på svt.se. Det kommer bli en lång dag i skolan. Slutar klockan 4, fast det är inte riktigt säkert om vi kommer ha idrott sista lektionen pga alla lärare ska ha möte. Men tar med mig kläderna ifall att. Börjar bli kul med gympan nu. Satsar på ett VG.

Efter skolan ska jag inte göra så speciellt mycket. Plugga lite, lite efter mammas kofta som jag har råkat tappa bort inte så jätte bra. Sen självlart blogga. Mycket bloggning idag =)

dagens outfit


image1682

just before bedtime
DATUM: 2008-02-11 | TID: 22:54:30 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan svejsan!

Tänket blogga nu innan jag ska torka håret och sen krypa ner i sängen. Jag mår forfarande dåligt även efter jag fått i mig lite mat som blev försent idag.Reden efter 10 vanligtvis äter man ju runt 6-7. Men imorgon ska jag återgå till mina gamla vanor dessutom blogga mycket så jag håller fast mig vid er läsare. I hope you are here to stay =)

Idag blev inte antalet unika besökare så många över 200 iallafall vilket glädjer mig ändå. Vanligtvis låg det runt 150 förut. Men nu kanske det har kommit nya läsare ? Då undrar jag det här. Är det något mer ni vill se i min blogg ? Något ni absolut vill att jag ska skriva om ? Det här är eran chans att påverka så kom igen !

I'm so sorry
DATUM: 2008-02-11 | TID: 22:03:07 | KATEGORI: Vardag 2009

Hi everybody !

Förlåt för den otroligt sega uppdateringen. Men efter jag kom hem från Mikkis hade jag världens huvudvärk så gick och la mig och det var runt klockan 7. Kanske inte så jätte smart så sent, kommer få svårt att somna. Men men bästa är iallafall att min huvudvärk är lite bättre.

Det var jätte kul hemma hos Mikkis och vi filmande in några filmer, ska strax kolla om hon har lagt ut dom på sin blogg men tror det kommer upp imorgon.

Ja som ni kanske kommer ihåg från tidigare dagar så gick jag till doktorn för att kolla upp min magkatarr. Det har blivit bättre men min doktor ringde upp idag och ville ta fler blodprover pga jag har högt blodvärde. Ingen aning vad det betyder och det vet inte någon av mina föräldrar hehe. Kanske ni vet vad högt blodvärde betyder ?


lite snabbt innan
DATUM: 2008-02-11 | TID: 16:50:41 | KATEGORI: Vardag 2009

Uppdaterar igen men dock snabbt. Dom andra ska klä ut sig lite och jag ska vara kamera mannen. Vi ska spela in lite videosar. haha vilket liv jag vet men det är kul. Men det kommer bli roligt och ett minne för livet säkert.
 
Idag rullade skolan på som vanligt. Kollade på film på förmiddagen, the bourne ultimation. Den var riktigt spännande, synd bara att vi inte började kolla på första filmen så man fattade lite bättre. Sen var det hemkunskap där vi fick laga fläskfile,klyftpotatis och bea sås. Blev riktigt gott, bra team work också. Första gången min grupp lyckades göra något riktigt bra.

Men nu ska vi börja filma. Kommer säkert komma upp här på bloggen lite senare. Men ni får ha det så bra så hörs vi senare.

uppdatering
DATUM: 2008-02-11 | TID: 16:41:13 | KATEGORI: Vardag 2009

Är hos Mikkis nu men uppdaterar senare ikväll. Kul och se att folk har kommenterat för fullt =) ciao for now

måndag morgon
DATUM: 2008-02-11 | TID: 06:50:17 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon =)

Kul att min blogg låg på mest aktiva under hela dagen igår och även nu. Igår blev det besökar rekord. Trodde aldrig att jag någonsin skulle få så "många" unika besökare. Låg och tänkte på det igår när jag skulle sova, om det var en one time thing eller om det kommer vara så här många besökare varje dag. Får hoppas på det bästa =) Tack för alla fina kommentarer, riktigt kul att läsa. Fortsätt med det.

Idag är det skola igen, snark * Börjar klockan 10 över 8 är 80% klar redan. Skulle kunnat sova ut lite mer, men nu kan jag kolla på ett till avsnitt av andra avenyn. Det är riktigt spännande nu ! Är det någon mer än jag som kollar på Andra Avenyn ?

412 unika besökare igår. Jippie !

image1681

börjar bli lite krasslig
DATUM: 2008-02-10 | TID: 22:14:54 | KATEGORI: Vardag 2009

så var andra avenyn slut för idag. Ska se klart på dom två senaste avsnitten imogon pga jag mår dåligt. Det kom på en gång och jag känner mig lite krasslig. Så har tänkt att torka håret och sen sova. Men sjäklart kommer prankcall del 2 innan det. Efter 2 minuter så kommer det roliga så ni vet =) Ha det så bra och sov gott !



kommer upp strax
DATUM: 2008-02-10 | TID: 21:36:18 | KATEGORI: Vardag 2009

många verkade tycka att hans prankcall var riktigt kul men då ska ni hålla utkick efter del 2 som kommer inom nån halvtimme för då har jag kollat klart på ett avsnitt av andra avenyn =) ciao for now

det här skett en ändring
DATUM: 2008-02-10 | TID: 21:28:18 | KATEGORI: Vardag 2009

Som ni kanske har märkt så har det skett en ändring här på bloggen. Min design är fixat nu, tack vare Kimmy. Jätte snäll  tjej med världens bästa tålamod, jag kan aldrig riktigt bestämma mig och hon hjälpte mig med varje sak jag bad om. Nå vad tycks? =) Jag är iallafall riktigt nöjd

prankcall
DATUM: 2008-02-10 | TID: 20:16:44 | KATEGORI: Vardag 2009

jag skrattar lika mycket varje gång, Han är riktigt rolig !                                                                                                             

                                                                 

snygging
DATUM: 2008-02-10 | TID: 19:09:16 | KATEGORI: Vardag 2009

kollar på life of ryan nu på MTV. Håller ni med om att han är jävligt snygg ?


image1678

BLI MEDLEM
DATUM: 2008-02-10 | TID: 18:36:09 | KATEGORI: Vardag 2009

tryck på den här länken http://www.gratisgodis.se/?r=224686 och bli medlem ! Gratis godis är ju alltid bra och det är helt gratis

mitt rum är ett bombnedslag
DATUM: 2008-02-10 | TID: 17:44:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Eftersom jag inte städade mitt rum i torsdags så ser det rätt stökigt ut nu. Men jag orkar verkligen inte städa idag. Men mamma tjatar var femte minut om att jag måste städa. Så innan jag måste ta och städa så tänkte jag passa på och lägga om dagens outfit.

 

update
DATUM: 2008-02-10 | TID: 17:12:05 | KATEGORI: Vardag 2009

hallå där !

nu har jag och pappa kommit hem, lite tidigare än vad jag trodde. Filmen var jätte bra ! Gillade den grymt mycket men lite störande var att det skulle verka som en person har spelat in det med vanlig videokamera så det skakade rätt mycket. Det var typ det ända jag inte gillade med filmen och sen var det slutet. Kommer trodligen komma en Cloverfield 2 säger pappa.

Men jag tycker helt och hållet att ni borde ta och se den här. Kanske lite för seg för vissa men värd att se.

Vet ni !? jag ligger fortfarande på "mest aktiva" wiiiie ! Jag är riktigt glad. Hoppas ni gillar min blogg =) Men nu ska jag ta och svara på dom kommentarer jag fått idag.

snälla pappa
DATUM: 2008-02-10 | TID: 13:35:42 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan svejsan !

Pappa tyckte lite synd om mig. Så han tyckte vi kunde gå på bio iallafall. Jag berättade att folk hade kommenterat att Cloverfield skulle vara bra så han gick med på det. Det var nämligen han som hade sagt att den var dålig. Så vi ska strax åka till Heron City där vi ska ta något att äta och sen se Cloverfield. Ska bli kul med lite far och dotter tid.

Kommer hem runt 6 så håll ut. Kommer även berätta då vad jag tyckte om filmen. Jag hoppas att den är bra nu. Men ni alla får ha det så bra så länge. See you lather !


all alone
DATUM: 2008-02-10 | TID: 12:47:47 | KATEGORI: Vardag 2009

mitt eviga försök att få med någon att äta thaimat med mig går ju verkligen inte. Alla är riktigt torra idag även min pappa. Han vägrar göra något med mig idag. Känns som jag kommer ha det riktigt tråkigt idag.

Skulle också vilja gå på bio idag och se Cloverfield. Men har hört att den ska vara dålig. Någon som har sätt den ? Är den bra eller dålig ?

ellos
DATUM: 2008-02-10 | TID: 11:52:43 | KATEGORI: Vardag 2009

om ni skrollar ner några inlägg som har jag skrivit om att jag har hittat lite fler kläder. Tänkte ta och visa dom nu. Alla kläder kommer från ellos.com Ska önska mig några av dom här kläderna till min födelsedag. Men ingen aning vilka, gillar alla så himla mycket.

      

muums sugen
DATUM: 2008-02-10 | TID: 11:23:58 | KATEGORI: Vardag 2009

vet ni vad jag är riktigt sugen på ? Thaimat.  Det skulle vara så gott till lunch/middag. Så ska försöka få med mig någon som vill äta på N.E.W.S. Men jag har en hel del plugg den här veckan så vill verkligen vila ut idag. Känns som att jag kommer inte ha en ledig dag denna vecka som kommer förutom på Lördag då jag och ett gäng tjejer ska gå på SBN.

söndag
DATUM: 2008-02-10 | TID: 10:38:10 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon gott folk !

så var det söndag igen och imorgon en ny skolvecka. Hur som helst. Idag blev jag väckt av min mamma innan 10. Min mormor och morfar skulle precis åka hem till Jönköping så behövde säga farväl. Jag blir lite sur när jag blir väckt men nu är jag inte de.

Nu ska jag berätta vad som har fått mig på bra humör. Jag kollade på blogg.se mest aktiva och där låg jag i mitten av listan. Wiiiie ! inte för att det kommer hålla under dagen men men. Det är kul så länge det varar.

image1668

sista inlägget
DATUM: 2008-02-10 | TID: 00:54:03 | KATEGORI: Vardag 2009

Såhär "sent" har inte jag varit uppe till på länge länge. Har börjat bli riktigt trött nu föritiden. Fast jag ska ta och borsta tänderna nu och sen sova. Hoppas att jag vaknar efter 10 imorgon då =) Sov så sött !


movietime
DATUM: 2008-02-09 | TID: 23:34:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan !

Förmodar att dom flesta är fortfarande vakna ? Jag är det som ni kanske märker hihi. Just nu kollar jag och min käre far på guldkompassen. Tänkte vara lite snäll och hålla honom sällskap. Har nämligen hittat lite kläder från ellos som jag verkligen vill beställa. Så måste vara extra snäll och smöra lite för honom.

Har snart ätit upp min glass, jag är en riktig gottegris. Pappa köpte även hem än annan glass hem från någon björn sak eller jag har ingen aning. Men han trodde iallafall att det skulle vara vanlig choklad glass men visade sig vara mörkchoklad med smak av apelsin. Vågade inte smaka men Stumpan tyckte väldigt mycket om glassen.


image1667

BLI MEDLEM
DATUM: 2008-02-09 | TID: 21:34:05 | KATEGORI: Vardag 2009

http://www.gratisgodis.se/?r=224686

var lite snälla nu och bli medlem ! Hjälp mig få gratis godis dessutom får ni också gratis godis när ni blir medlem helt kostnads fritt.

en sista gång
DATUM: 2008-02-09 | TID: 20:50:19 | KATEGORI: Vardag 2009

jag skämms nästan lite över Sverige. Ingen har låtit OK ikväll. Men nu ska jag skippa melodifestival snacket börjar bli uttjatat. Nu har jag mumsat i mig lite glass, det smakade ljuvligt. Men nu har jag lagt in den i frysen så jag har kvar lite för senare ikväll.

Pratade nyss i telefon med Femilito the man. Hon sitter förtillfället på en i en vit limo påväg till fablesse. Hon ville bara ringa och skryta lite medans jag sitter här hemma med släkten. Vilken toppen lördag ..


image1666

trots att
DATUM: 2008-02-09 | TID: 20:20:27 | KATEGORI: Vardag 2009

kollar på melodifestivalen trots att jag tycker det är uselt. Mamma ville att jag ska vara lite social mot mormor och morfar. Men nu spelas andra låten, 4 tjejer som sjunger om kärlek. Min morfar tycker dom suger och är fjortisar som sjunger som att dom var 5 år. Melodifestivalen har sjunkigt till sin lägsta nivå.

I'm so happy
DATUM: 2008-02-09 | TID: 19:48:40 | KATEGORI: Vardag 2009

super duper glad ! wiiie ! smsade pappa innan middagen och frågade om han kunde köpa hem sig en ben&jerry. Men fick aldrig något svar tillbaka. Så ringde upp han precis och han sa att om han skulle hinna innan affärerna stänger så köper han hem än cookie dough ! Mums jag ber att han hinner nu då.

image1665


tillbaka
DATUM: 2008-02-09 | TID: 19:35:35 | KATEGORI: Vardag 2009

mätt och belåten efter en god måltid. Idag blev det lax och potatis som stog på menyn. Väntar nu på att pappa ska komma hem och hoppas på att han köper hem min ben&jerry. Men chansen är liten =( Har kvar liten godis från igår men idag är jag inte sugen på godis.  Utan glass i stora lass.

Blir ni inte lite sugna?

image1663


only me in?
DATUM: 2008-02-09 | TID: 18:34:57 | KATEGORI: Vardag 2009

Känns som att det är bara jag som sitter hemma ikväll. Åh det känns så tråkigt. Ska kolla klart på eastenders som precis börjar och sen byta om till en mysig outfit. Om 10 minuter ska vi äta middag ropade mamma nyss. Hoppas det blir något gott ikväll. Men det luktar iallafall gott.

stumpan och gucci ligger helldre i badrummet än på mina ben idag =(

image1662

melodi
DATUM: 2008-02-09 | TID: 17:56:38 | KATEGORI: Vardag 2009

Ikväll är det melodifestivalen och mer än hälften av sveriges befolkning kommer kolla skulle jag gissa på men jag är inte en av dom. Ska kolla på Titanic ifall att pappa inte hyr någon film åt mig. Har dessutom frågat ifall ha kan köpa hem en Ben&Jerry.
 
Ska ni kolla på Melodifestivalen?

gamla pics
DATUM: 2008-02-09 | TID: 16:56:03 | KATEGORI: Vardag 2009

HejHej !

Allt bra med er ? Med mig är allt fint lite trött bara. Har bara legat hemma och degat idag. Nyss kollat klart på Sister Act. Rätt bra film för en sånn här dag. Börjar bli lite smått uttråkad av att bara sitta här hemma. Men ändå har jag ingen ork med att gå ut.

Idag skickade Sandra en massa gamla bilder från alla år i balingsnäs skolan. Oj oj vad man såg ut. Det är nästan så att jag inte känner igen mig i vissa kort. Men här kommer ett kort från andra dagen i 7an.


image1661

lockigt
DATUM: 2008-02-09 | TID: 14:58:51 | KATEGORI: Vardag 2009

igår när jag kom hem var mitt hår lite fuktigt av vädret så jag satte upp håret i en liten bulle uppe på huvudet och såhär blev resultatet. Väldigt väldigt lockigt. Det här är en av skälen till att jag plattar håret hela tiden. Mitt hår blir lätt lockigt.

image1660

header
DATUM: 2008-02-09 | TID: 10:41:49 | KATEGORI: Vardag 2009

ny header förtillfället. Är inte nöjd den ser verkligen inte bra ut. Suck

godmorgon
DATUM: 2008-02-09 | TID: 10:13:32 | KATEGORI: Vardag 2009

nu har jag försökt fixa designen ett långt tag. Har bara fixat bakrunden och ramen runt om. Men det går ju inte så bra .Lyckas inte göra en fin header. Funderar på att gå tillbaka till det vita. Det här ser inte så fint ut. Jag är inte bra på sånt här och skulle behöva lite hjälp. Någon som är bra på designa bloggar ?

this is what I've been doing today
DATUM: 2008-02-09 | TID: 01:07:19 | KATEGORI: Vardag 2009

Som ni såg så blev det ingen ändring på designen. Har spenderat min dag hos Sandra. Hos henne så kollade vi på sex and the city, åt thaimat, hyrde filmen"flickan i källaren" den var inte bra alls vi kollade inte änns klart och så kom lite folk från folk hem till Sandra lite senare mot kvällen. Ví kollade på Norbit, försökte kolla på filmen men hörde knappt något eftersom dom flesta bara satt och pratade.

Men iallafall efter filmen så gick vi ner till centrum för att lämna tillbaka filmerna. Dom var även snälla och följde mig ända vägen hem eftersom det kändes lite obehagligt att gå själv genom centrum och så. Men vad har man vänner till lixom. Dom ställer alltid upp för än.


:(
DATUM: 2008-02-09 | TID: 00:55:05 | KATEGORI: Vardag 2009

Hejsan !

kommit hem för ett tag sen. Tänkte skriva för ca en halvtimme sen men blogg.se var segt nu under tolvslaget. Tänkte iallafall börja inlägget med att skriva FAN FAN FAN FAN ! Nu kanske ni undrar varför. Såklart ska jag berätta hur allt började.

Idag när jag,Laura och Sandra skulle åka till Sandra så hittade jag inte min ipod men tänkte att det ligger nog kvar i väskan. Sen efter jag kom hem från Sandra så letar jag lite efter ipoden på dom vanliga ställerna jag brukar lägga den. Men hittar den inte  !! Så letar och letar och fruktar det värsta att jag har tappat den ! Pappa var vaken och när jag gick ut till hallen och skulle leta så började jag gråta. Pappa frågade självklart vad som hade hänt och jag berättade. Mamma som låg och sov hörde mig och kom ut med min ipod. Vilken lättnad asså. Min bebis är tillbaka !


äntligen fredag
DATUM: 2008-02-08 | TID: 13:26:33 | KATEGORI: Vardag 2009

tjena !

världens roligaste fredag. Skolan var inte alls seg som jag hade förväntat mig. Vi körde lekar på SET och på Svenska lektionen. Sen blev det jätte god mat och vi gjorde ingenting på matte lektionen. Jag är lika glad som på ett litet barn på julaftons morgon. Äntligen har fredagar börjat bli roligare. Wiiiie !

Men nu är Sandra och Laura hemma hos mig. Dom står och testar mitt smink lite hehe. Ska även visa upp dagens outfit strax. Som tidigare sagt så var uppladdningen på bilderna här på blogg.se urfunktion så får testa idagSenare Idag ska jag hem till Sandra och kolla på sex and the city. Men nu måste jag vara lite social mot mina vänner. Ciao for now !

image1654

..
DATUM: 2008-02-08 | TID: 07:27:04 | KATEGORI: Vardag 2009

ska strax rusa ner till bussen. Hoppas att mormor och morfar hinner komma hit innan, vill träffa dom innan skolan :)  Jag tänkte lägga upp dagens outfit nu men så funkar inte det att ladda upp bilder ååååååh så jobbigt får hoppas att det funkar när jag kommer hem.

fredag morgon
DATUM: 2008-02-08 | TID: 07:05:49 | KATEGORI: Vardag 2009

yesyesyes !  jag försov mig inte idag.

föresten godmorgon ! förtillfället sitter jag och sminkar mig lite framför datan. Det går verkligen bra (not) Idag slutar jag relativt tidigt 10 i 1. Men jag hatar fredagar i skolan det känns så onödigt att komma. För vi har kanske 1-2 stycken riktiga lektioner utav ungefär 5 lektioner ? Annars sitter vi bara i sofforna. Det är inte kul i längden.

Om någon halvtimme eller så kommer pappa hem med mormor och morfar. Han hämtade dom på Arlanda tidigt imorse. Dom har varit i Vietnamn och Thailand i tre veckor. Är lite avis på dom eftersom tre veckor innan dom åkte hade dom precis kommit hem från Thailand .. Men vad ska man göra, kanske åker så mycket utomlands när jag blir äldre.

by the way
DATUM: 2008-02-07 | TID: 22:30:24 | KATEGORI: Vardag 2009

en sak till innan jag ska torka håret. Imorgon ska jag fixa om designen tror jag  ! så håll utkick mot kvällen


inge vidare ..
DATUM: 2008-02-07 | TID: 22:23:45 | KATEGORI: Vardag 2009

städningen gick ju inte så jätte bra. Fick knappt något gjort har bara legat i sängen. Jag är helt enkelt för lat för att göra det idag. Har även en känsla av att jag kommer försova mig imorgon. Underligt nog så vill jag vara med på klassrådet, vill veta om det bestämms något med balen och klassresan. Så jag får inte försova mig !

Men nu ska jag ta och torka håret och sen sova. Sov så gott !

suck
DATUM: 2008-02-07 | TID: 21:04:24 | KATEGORI: Vardag 2009

så var det städtorsdag idag igen.. Har inte gjort ett skit. Det ser för jävligt ut i mitt rum, ligger saker överallt. Mamma tjatar hela tiden att jag ska ta och städa. Jag säger bara senare senare. Men ska snart ta och plocka upp det mesta. Jag har ingen energi kvar i kroppen vill bara sova men det är allt för tidigt.

Jag ville lägga upp bilder på mina nya linnen. Men jag har ingen energi kvar för det. Så det kommer komma upp imorgon det lovar jag så håll ut ! :) Idag när jag och Lovisa var inne på Åhlens så fick vi massa gratis ansiktsmaskar och sånt från Nivea så det ska jag ta och andvända i helgen. Nu ska jag vara en duktig flicka och städa. Ciao for now


torsdag
DATUM: 2008-02-07 | TID: 20:10:58 | KATEGORI: Vardag 2009

tjena alla !

Nu är jag hemma. Ska snart ta en dusch efter jag är klar med det här inlägget.

Nationella gick riktigt bra tror jag faktis. Jag valde alternativ 1 och skrev 4 stycken sidor. Blev nöjd med det jag skrev. Men efter började det jobbiga, vi hade håltimme i 3 timmar. Jag och Lovina blev färdiga med provet nästan samtidigt så vi drog till centrum och kollade runt i affärerna. Vi tänkte äta på donken men drog hem till mig istället  och mamma lagade pannkakor.

Sen gick vi tillbaka till skolan och hade två lektioner. Två väldigt onödiga lektioner. Bild och idrott. Efter skolan drog jag till centrum, var med Iss och Mix ett tag innan mitt tåg skulle komma. Träffade Lovisa och vi var lika flummiga som vanligt. Hittade jätte fina kläder i olika affärer och massa väskor. Åh jag vill vara miljoner så jag kan köpa allt jag vill ha.

Åkte hem och pappa hämtade mig i centrum och så hamnade jag här. Idag fick jag mina två tröjor från La redoute. Jippie !!! jag är så glad. Men nu ska jag ta och sminka av mig och sen duscha. Ni får ha det så bra !

hej bloggen
DATUM: 2008-02-07 | TID: 08:17:20 | KATEGORI: Vardag 2009

ojoj vilken stressig morgon jag har haft. Snart går bussen och jag äter frukost. Snart är det dags för nationella prov. JAG ÄR JÄTTE NERVÖS ! men nu måste jag gå. Lycka till alla 92or !

kläder är min drog
DATUM: 2008-02-06 | TID: 21:34:20 | KATEGORI: Vardag 2009

mhm .. när ska mina kläder från La redoute komma. Känns som det har gått lite för lång tid. Tänk om dom har försvunnit från posten eller dom har tappat bort min beställning. Men dom sa att det skulle ta 2-3 veckor och jag beställde kläderna den 21 Januari men ändå. Jag vill ha dom nu ! Vill inte vänta längre har gått och väntat allt för länge nu.

Den 20 Februari ska jag beställa två nya saker och köpa en väska det bli mina månadens köp men om jag känner mig så väl som jag gör så kommer jag köpa fler saker men ska försöka stå imot.

Det här ska jag beställa från hm's hemsida iallafall den 20 februari

image1651   image1652

onsdag kväll
DATUM: 2008-02-06 | TID: 21:21:34 | KATEGORI: Vardag 2009

tjena !

Precis kommit ut ur duschen. Ska låta håret självtorka en stund. Så passar på och bloggar. Mitt hår har börjat bli riktigt slitet och håller på att tappa sin glans. Men färga/klippa topparna nån gång i mars så det blir lite fräschare. Vet att färgningen kommer slita ännu mer på håret men min utväxt börjar bli för mycket nu.

Så var det nationella proven imorgon, jag orar mig riktigt mycket nu. Svenska har varit mitt svagaste ämne ett bra tag nu och det här är min chans att höja mitt betyg till ett vg. Ett prov som är 3 timmar lång och innan lunch är inte en bra kompination. Ska ta med mig lite godis, någon macka och vatten så min energi hålls uppe.

uppskattar enormt ..
DATUM: 2008-02-06 | TID: 18:44:40 | KATEGORI: Vardag 2009

jag har en fråga som jag glatt skulle uppskatta om någon kunde svara på det.

Vet ni någonting om Värmdö gymmnasiumet som ligger vid gullmarsplan ? Någon som går/gick där ?

dagens outfit
DATUM: 2008-02-06 | TID: 18:33:55 | KATEGORI: Vardag 2009

jag vet att det är lite sent men här kommer dagens outfit

image1648

äntligen hemma ..
DATUM: 2008-02-06 | TID: 18:25:09 | KATEGORI: Vardag 2009

hejsan !

nu är jag äntligen hemma från stan. Skolan rullade på som vanligt. Idag på sven så kollade vi klart på filmen Kim Novak badade aldrig Genesarets i sjön. Riktigt bra film, har ni inte sätt den så rekomenderar jag den ! Dagen rullade på som vanligt. Idag på slöjden gjorde jag nästan klart min munktröja, nu har jag bara dragkedjan kvar och kanske ett tryck på ryggen.

Åkte till stan med Mikis och Linda efter skolan. Vi kollade lite i åhlens där jag hittade väskan jag kommer önska mig i julklapp och en parfym. Den där blåa som Britney Spears har "tillverkat" . Ja juste den heter Midnight Fantasy. När pappa åker till Tunisien i en vecka och spela golf ska jag be han köpa mig den på taxfree. Vi fixade nya sbn biljetter från Mani idag. Så den 16de Februari ska jag och ett gäng tjejer gå på sbn.


favorit dag
DATUM: 2008-02-06 | TID: 08:17:31 | KATEGORI: Vardag 2009

godmorgon !

så har halva skolveckan passerat och nu kommer min favorit dag nämligen onsdag för er som inte visste vilken dag det är. Idag har jag syslöjd sista lektionen, hoppas med att bli klar med min munktröja snart. Sen ska blixtlås köpas.

Idag efter skolan ska jag och Mikis till stan för att byta våra club zebra biljetter till sbn biljetter. Helst vill jag sälja min så ska få se om någon nappar, kanske sänker priset också. Tror även mina vänner vill sälja sina biljetter.  Någon intresserad att köpa ? Hör av er då. 

Nu ska jag ta och äta klart min frukost och slänga in en dagens outfit

 

lite tv tittande
DATUM: 2008-02-05 | TID: 23:04:35 | KATEGORI: Vardag 2009

har kollat lite på the beach med Leonardo Dicaprio efter huvudet på gynning. Jag har sätt filmen x antal gånger men aldrig gillat den. Varför kollar jag då ? det beror väll mest på att det inte finns så mycket mer på tv. Men nu ska jag ta och sova. Skönt med skönhetsömn. Godnatt ha det så bra.


youtube
DATUM: 2008-02-05 | TID: 20:42:49 | KATEGORI: Vardag 2009

Finner inga ord, kolla bara haha. Emelie och Laura leker parlamentet




kändisbild
DATUM: 2008-02-05 | TID: 20:34:12 | KATEGORI: Vardag 2009

ge mig hennes outfit !

image1647


aj!
DATUM: 2008-02-05 | TID: 20:28:35 | KATEGORI: Vardag 2009

aaaaaaj ! jag har ätit för mycket god mat idag. Min mage har sagt ifrån big style. Det gör ont hela tiden och jag vill att det ska sluta. Men det kommer ta en tid. Får väll stå ut. Måste verkligen lära mig av mina misstag, det här händer allt för ofta.

busenkelt
DATUM: 2008-02-05 | TID: 16:05:21 | KATEGORI: Vardag 2009

Hej !

Så var man hemma från skolan. Jag förstår inte varför jag skrämde upp mig så himla mycket inför nationella proven. Det var enkelt, läskigt enkelt. Kommer resten av proven bli svårare ? Matten oroar mig mest, speciellt den skriftliga delen. Min lärare har iallafall lovat klassen att vi ska få öva när det börjar närma sig.

Idag när jag kom hem var både mamma och pappa hemma. Börjar bli lite trött på det nu, vill ha lugn och ro här hemma fast undantag till idag. Pappa har köpt hem min favorit thaimat,lite godis och semlor !  Så nu har jag lite gott att mumsa i mig ikväll och resten av veckan. Men nu ska jag kolla på gilmore girls. Ciao for now !


uppdaterar från skolan
DATUM: 2008-02-05 | TID: 10:23:30 | KATEGORI: Vardag 2009

tjena ! sitter i skolan nu. Har engelska och ska skriva om en engelsk författare. Jag har valt Jane Austen men har inte hittat så mycket information och det ska vara en hel A4. Not so good.

Mitt nationella prov börjar 10 i2 och sen när man är klar så får man gå. Hoppas det inte är allt för svårt. Så kommer jag nog hem lite tidigare. Skulle ha haft läxförhör NO imorse men min lärare hade visst glömt bort det så slapp göra det. Tack och lov eftersom jag inte har pluggat. Men nu måste jag återgå till engelskan. Ha en bra dag och lycka till med era nationella prov!

semmeldagen
DATUM: 2008-02-05 | TID: 08:18:05 | KATEGORI: Vardag 2009

mums .. idag är det semel dagen. Jag älskar semlor. Hoppas mamma köper hem några stycken semlor. Vet att vi kommer få semlor idag i skolan men dom brukar inte vars så goda. Semlor ska ha mycket mandelmassa och lite grädde och inge mjölk till. muuuums. Hur vill ni ha era semlor ?

image1645

dagens outfit
DATUM: 2008-02-05 | TID: 08:11:09 | KATEGORI: Vardag 2009

här kommer dagens ouffit 

   
 
timbaland t-shirt - fashion against adis / HM
Vitt linne under - old navy
Svarta jeans - gul&blå
skor - din sko
väska - lånad av Isabelle
Grå Kappa - lånad av Isabelle

pirrigt inför nationella ..
DATUM: 2008-02-05 | TID: 07:50:46 | KATEGORI: Vardag 2009

jobbigt. En timme kvar tills bussen åker till skolan. Råkade gå upp alldeles för tidigt. Glömde bort min sovmorgon.. Aja då kan jag skriva fler inlägg.

Någon mer än jag som är lite nervös inför nationella proven ? Man har ju ingen aning vad för typ av frågor som kommer. Sen är passet under en lång period. Kommer få myror i brallan tillslut. Fast jag ska ta med mig neverstop och en flaska vatten så jag får lite energi kickar.

natti
DATUM: 2008-02-04 | TID: 22:58:45 | KATEGORI: Vardag 2009

nu ska jag sova. Börjar klockan 9 imorgon wiiie ! Min skola har nationella proven efter lunch och inte vid 8 som tydligen alla skolor har. Jag har vänner som börjar sitt prov heter 8 också.  Så alla skolor har inte provet samtidigt.

Men ni får ha det så bra, lycka till på provet !

happy !
DATUM: 2008-02-04 | TID: 20:39:36 | KATEGORI: Vardag 2009

vet ni vad jag nyss kom på? JAG HAR SOVMORGON IMORGON ! jag behöver det här så himla mycket. Nu kan jag sova ut. yes yes yes yes


wiiiiiiiiiiiiie
DATUM: 2008-02-04 | TID: 16:37:44 | KATEGORI: Vardag 2009

Fick nyss mitt resultat på historia provet, skrapade ihop ett VG !! wiiiie, jag är super duper glad.


cooking
DATUM: 2008-02-04 | TID: 13:16:38 | KATEGORI: Vardag 2009

jag och mamma har e-mailat idag. Skickade mina outfits till henne, fast hon kunde inte förstora dom så vi skulle kolla på dom lite mer sen när hon kommer hem vilket blir om någon timme eller så . Hon har också blivit sjuk så hela familjen är hemma idag.

Idag ska jag laga lunch/middag till familjen, ingen skulle ha orkat laga något gott utan bara slängt ihop något så jag ställer upp för en gångs skull. Det blir tacos idag eftersom jag har varit väldigt sugen på det en lång period. Ända sen Patricias tjejmiddag som var kanske för förra veckan haha.

Jag har kommit på en sak jag ska göra resten av detta år. Jag ska spara alla mina kvitton och se hur mycket jag lägger ner åt saker. Sen kanske innan sommaren ska jag räkna hur mycket jag spenderat och sen efter sommaren och sådär. Det ska bli intressant och se vad alla mina pengar tar vägen.


paint
DATUM: 2008-02-04 | TID: 10:39:40 | KATEGORI: Vardag 2009

senaste timmen har jag lekt runt lite på paint och klistrat in lite outfits jag vill ha nu till i sommar. Vissa saker har jag redan och vissa saker vill jag beställa.


   

kan ni gissa vem det är ?
DATUM: 2008-02-03 | TID: 21:20:44 | KATEGORI: Vardag 2009

alla mina nära&kära kan ni gissa vem det här är ?

image1633


f*n
DATUM: 2008-02-03 | TID: 19:51:57 | KATEGORI: Vardag 2009

men va f*n. Jag kommenterar/svarar på kommentarer och min url address kommer inte med och jag fattar inte varför ?! Blir så himla irriterad. Men har ni fått kommentar från "mandy" är det trodligen jag :) ska försöka lista ut vad som är fel nu ..

dålig uppdatering + kläder
DATUM: 2008-02-03 | TID: 18:51:40 | KATEGORI: Vardag 2009

förlåt för en dålig uppdatering idag. Har inte haft någon ork fören nu. Idag har jag kollat lite på kläder på hm's hemsida och fann lite saker jag trodligen kommer beställa efter den 20 febuari.

    


vaken
DATUM: 2008-02-03 | TID: 10:12:22 | KATEGORI: Vardag 2009

idag vaknade jag riktigt tidigt som igår. Är fortfarande sjuk men känner att febern har gått ner lite. Imorgon ska jag trodligen inte till skolan, men på tisdag oavsätt om jag är frisk eller inte så måste jag dit. Just nu kollar jag på mix's youtube klipp. Bilderna är på folk från min klass.



not a sleep jet
DATUM: 2008-02-02 | TID: 23:56:50 | KATEGORI: Vardag 2009

nu har det gått några timmar sen jag bloggade och då skrev jag att jag snart skulle sova men det blev inte så, har kollat lite på simple life säsong 1 och bara chillat framför datan. Men nu har jag huvudvärk och jag känner att jag börjar få feber .. not fun at all ! Så nu ska jag ta och sova innan mitt huvud sprängs.


sova?
DATUM: 2008-02-02 | TID: 21:12:21 | KATEGORI: Vardag 2009

klockan är snart kvart över 9 och jag funderar på om jag borde ta och sova nu ..

powernapp
DATUM: 2008-02-02 | TID: 17:37:28 | KATEGORI: Vardag 2009

ush, vad jag är trött. Precis vaknat från en liten powernapp som blev lite mer än 3 timmar lång. Sen innan så sov jag också lite. Idag hade jag tänkt städa mitt rum och rensa min garderob. Men det har jag ingen ork till nu. Lite synd eftersom det behövs. Om jag inte får världens kick och blir super pigg så får jag ta det imorgon istället.



image1626

hatar att vara sjuk
DATUM: 2008-02-02 | TID: 12:53:02 | KATEGORI: Vardag 2009

sitter och kollar på the simple life på tv6 för tillfället. Har inget annat för mig. Ingen aning vad jag ska hitta på idag, kan bara sitta hemma och ha jätte tråkigt. Gillar verkligen inte bara och sitta hemma hela dagen lång. Hatar att vara sjuk, speciellt på en helg. Men en bra sak är att pappa har varit i konsum idag så han kom hem med en liten godispåse till mig som jag kan ha till ikväll. Hoppas bara det är något bra på tv idag då.

kändisnytt
DATUM: 2008-02-02 | TID: 10:16:24 | KATEGORI: Vardag 2009

enligt en nättidning så har Britney Spears försökt ta självmord. En källa nära familjen säger till tidningen att Britneys mamma, Lynne, rusade till stjärnans hem i Beverly Hills tilsammans med vännen, Sam Lufti, där de nu befinner sig nu. Ambulanser och polis är nu på väg. Undrar hur det här kommer sluta. Vem ska hjälpa Britney upp på bena igen ?


image1624

so sick
DATUM: 2008-02-02 | TID: 09:55:08 | KATEGORI: Vardag 2009

godmorgon !

lyckades vakna riktigt tidigt idag redan klockan halv 9. Men med tanke på att jag gick och la mig lite efter midnatt så går det ihop. Idag ska jag inte göra så speciellt mycket eftersom jag har blivit riktigt förskyld. Så det är inte säkert att jag kan gå till skolan på måndag. Men måste gå på tisdag då nationella proven i svenska. Det känns lite pirrigt. Kan ju inte förbereda mig på något sätt så jag känner mig "hjälplös"


tröttis ..
DATUM: 2008-02-01 | TID: 23:45:45 | KATEGORI: Vardag 2009

tjo hej !

grymt grymt grymt trött ! Ska snart ta och krypa ner i sängen. Men lite saker ska fixas innan det. Bland annat skriva blogg inlägg. Varit lite seg med det under dagen.

Idag har  jag och Isabelle varit i Skärholmen C. Skulle köpa en timberland tröja från HM. Men alla i tjejmodellen var slutsåld. KRIS ! Men så ringde personalen till hm butiken i kungens kurva och där hade dom minnsan några stycken kvar. Så dom la undan en åt mig. Köpte en pennkjol men insydd t-shirt från Gina Tricot. Så kom hem me det.

Efter våran lilla shopping runda så köpte vi godis från godis båten och så var det dags att åka hem. Väl hemma så gjorde vi ingenting speciellt utan tog det bara lugnt båda var väldigt trötta och kunde knappt hålla våra ögon öppna. Sen runt 11 så drog Isabelle hem och jag har bara kollat på film och nästan sovit.

  

åt skogen
DATUM: 2008-02-01 | TID: 12:14:27 | KATEGORI: Vardag 2009

hello everybody !

Matteprovet gick inte bra. Kunde inte koncentrera mig. Kommer få max G tror jag. Resten gick åt skogen. Gick hem halv 11 för jag orkade inte vara kvar. Mår inte bra men ska ändå vara med Isabelle idag. Orkar inte sitta hemma och göra ingenting. Så ska klä på mig varmt så ska vi till skärholmen. Ifall jag hittar t-shirten jag blogga om igår så köper jag den.

/ Maandys

pirrigt ....
DATUM: 2008-02-01 | TID: 07:13:57 | KATEGORI: Vardag 2009

.. idag har jag matte prov i procent och jag känner mig inte 100 % säker att jag kan allt. Fast jag hoppas att det går bra. Sen att jag är sjuk gör det inte bättre och det vet jag sen förr. En gång var jag sjuk på ett matteprov och fick ig. Min hjärna funkar inte som den ska under prov när jag är sjuk.

Idag så kanske jag får tillbaka mitt historia prov. Det ska bli kul och se vad jag har fått men chansen att jag får tillbaka den är minimal.