31 December 2009
DATUM: 2009-12-31 | TID: 16:56:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Hallå där! Nu är jag hemma efter en hel dag med daddycool. Vi har varit i Sickla köpcentrum,nacka forum och stan. Jag fick väskan och vi köpte en ny tv till vardagsrummet. Blev en 50 tummare och det är den bästa man kan äga. Snacka om att Daddycool är glad att han har köpt en ny tv. Det är iförsig jag med. Mamma har precis målat mina naglar lila och jag håller på att vänta på att dem ska torka, för då ska jag börja locka mitt hår!

Nyårsafton
DATUM: 2009-12-31 | TID: 09:36:29 | KATEGORI: Cravings

Godmorgon! Så var det sista dagen för detta år här. Ska bli rätt skönt att få påbörja ett nytt år. Men kan man avsluta ett år utan att shoppa sista dagen? Nä det kan man inte!  Så jag och daddycool ska ut om några timmar och köpa mig en väska som jag ska ha ikväll. En väska från Jofama by Kenza. Har länge tyckt att den är super läcker och äntligen blir den min!

Städ tant hehehe
DATUM: 2009-12-30 | TID: 23:52:40 | KATEGORI: Vardag 2009

Sådärja. Nu har jag äntligen städat klart mitt rum. Skulle egentligen göra det tidigare idag men hade inte lust nu. Utan för cirka en halv timme sen så fick jag för mig att stor städa mitt rum. Resultatet blev bra. Bytte tillochmed mina säng lakan och ordnade min bokhylla. Imorgon ska jag dammsuga!

Mina böcker jag fick i julklapp får stå i min mini bokhylla nu!

Äntligen!!!
DATUM: 2009-12-30 | TID: 22:02:44 | KATEGORI: Vardag 2009

Yeeey! Daddycool har lyckats jailbreaka min iPhone så nu kan jag använda den med tele2! Perfekt. En nackdel med iPhonen upptäckte jag nyss. Man måste tydligen köpa sina ringsignaler från iTunes store. Nu undrar jag om någon vet om det finns något annat sätt ha sina egna ringsignaler? Tacksam för svar!

Mitt år! Del 2
DATUM: 2009-12-30 | TID: 20:38:59 | KATEGORI: Om mig

Tänkte göra andra delen av min resume av mitt 2009. Vart var jag sist? Jo juni månad. Alltså börjar jag med Juli månad.

Juli, Började Juli månaden med att åka till Grekland i 2 veckor med min familj och Lauren.En oförglömlig resa! När jag kom hem blev det många dagar med BC. Vi lanade hos Emelie. Vågade inte somna vilket resulterde i att jag var så trött dagen efter. Jag fortsatte med shoppandet och träffade äntligen Lovisa. Första gången sen vi var i Gotland. Mikkan fyllde 17 år och hon hade party! Blev även ett besök på Gröna Lund med mina vänner och åkte nya insane som var jävligt insane!



Augusti. Månaden började med att jag blev ljushårig,middag på kolgrillen med Mikkan och fest hos familjen Frykberg! Blev även båt weekend med Mikkan och familjen Frykberg. Vi fick perfekt väder och underhöll oss med att spela sjuan. Hängde som vanligt mycket med BC. Avslutade mitt sommarlov med att åka till Jönköping och Göteborg. Givitvis blev det massivs med shopping! Skolan började och det var relativt lugnt i början. Insåg att jag inte skulle klara av mtte C så hoppade av det och valde turism istället.



September. Kollade mycket på True blood. Blev helt fast för serien! Bakade massvis med havrebollar, mums. Måste göra det på lovet nu! Blev också sushi beroende och massvis med shopping och biobesök. Vad mer? Fest med frugorna, klä ut sig kväll med Mikkan och Sandra. Fotbollsmatch mellan min skola och Kärrtorp på Zinken. Lauren fyllde 17 år och hade party! En mycket lyckad fest blev det. Daddycool köpte en lattemaskin så blev mycket latte drickande.



Oktober. Början av Oktober kommer jag faktiskt inte så mycket ihåg av. Tror inte det var så händelserikt. Jag fortsatte att dricka mycket latte. Åkte tåg till skolan med Mikkan och (fashion)Johan. Sålde en massa saker på blocket. Tjänade en hel del på det. Shoppade som vanligt. Festade med frugorna. Färgade håret ljusare. Skadade mitt knä i Gullmarsplan. Fikade på Cafe 60 med Tess. Hade höstlov och åt på sushi buffe med Mikkan och Ella. Jag och Lovisa fikade på Cafe 60 och började planera sommaren 2010. Sista dagen i Oktober blev en lokal fest i Segeltorp. Otroligt roligt med hela BC samlade!

November. Trots att det inte var så länge sen så kommer jag knappt ihåg något. Kan bero på att det måste nog ha varit årets tråkigaste månad, faktiskt. Jag pluggade, shoppade och gick på bio. Höjdpunkten i november var nog New Moon premiären med systrarna Jonsson. Jag gjorde som massa andra, kollade på Paradise hotel. Jag tog även en blogg pause.


December Jag började blogga igen efter mycket tjat från Lovisa. Hade mycket i skolan men det hindrade mig inte från att ha kul. Åkte till Eskilstuna med tjejerna och såg Hoffmaestro live.Blev sjuk sista veckan jag hade i skolan. Körde mycket med dagens önskeoutfit. Böt bästis halsband med Lovisa. Fick nya stövlar av mamma! Åkte till London över jul och firade jul med släkten. Shoppade även en massa och fick en iPhone i julklapp.


Det går bra nu!
DATUM: 2009-12-30 | TID: 18:30:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu så står mamma och stryker mina nyårs kläder. Allt löste sig tillslut. Tack gode gud! Jag är så tacksam att jag har en sån fin vän som Lauren. Vi kommer ha det jätte roligt imorgon! Men vågar nästan inte våga för mycket än. Man vet aldrig vad som kan hända. Pepper peppar ta i trä! Men förhoppningsvis blir allt som tänkt nu. Allt är iallafall fixat förutom smycken. Ska se vad jag har i mitt smyckesträd!

Thomas Sabo berlock
DATUM: 2009-12-30 | TID: 16:13:28 | KATEGORI: Shopping

Kolla vad jag nyss fick av min moder. En ny Thomas Sabo berlock! Denna gång blev det frihetsgudinnan. En berlock som symboliserar min kärlek till New York och dom gångerna jag har varit där!


Inte sovit på hela natten
DATUM: 2009-12-30 | TID: 12:02:15 | KATEGORI: Vardag 2009

Vilken hemsk natt. Jag har inte sovit någonting. Utan bara legat i sängen och tänkt på massa saker. Känns som allt som har gått fel nu håller på att försvaga mig. Jag orkar ingenting längre. Hatar mitt depp humör. Aja blir väl uppdatering lite senare, tror jag(?)

Kanske blir dagens sista inlägg
DATUM: 2009-12-29 | TID: 19:26:04 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har så olidligt ont i huvudet. Funderar seriöst om jag ska tvätta bort sminket och lägga mig i sängen redan nu. Skulle vara skönt att få verkligen sova ut inatt. Har varit rätt stressigt dom senaste två dygnen.

Nästa inköpet blir..
DATUM: 2009-12-29 | TID: 17:55:18 | KATEGORI: Cravings

... en tröja från VILA. Tröjan vill jag köpa nästa gång jag är i stan. Frågan är bara om den finns kvar i affären!


En perfekt dag
DATUM: 2009-12-29 | TID: 17:13:15 | KATEGORI: Shopping

Trots vissa nedgångar så har denna dag varit bra.Just pga att jag fått spendera den med en av min närmaste vän, Lauren. Vi gick runt i stan och letade efter en nyårs klänning till henne. Tillslut fann Lauren en jätte fin klänning! Men jag fann  inte en nyårs klänning utan en massa andra saker. Är så otroligt nöjd med mina köp idag. Allt var värt pengarna jag spenderade.

Jag och Lauren åt lunch på ett jätte bra ställe. Tex Mex vid Åhlens. Är som Taco Bar fast tusen gånger bättre och godare!


Köpte en ny t-shirt från HM!


Köpte en ny berlock från Thomas Sabo. Blev ett vanligt peace märke och nästa gång blir det nog en convese sko eller en döskalle berlock.


Köpte en ny ring från Glitter. Super snyggt! Döskallar är min nya thing.


Ett par nya pärlörhängen blev det från Glitter!


Köpte ett par lösögonfransar från Kicks!


Nu ska jag in till stan!
DATUM: 2009-12-29 | TID: 11:08:40 | KATEGORI: Vardag 2009


Ulf videobloggar
DATUM: 2009-12-29 | TID: 09:59:05 | KATEGORI: Media

Måste nog vara den roligaste ICA reklamen på väldigt länge!


Stan idag!
DATUM: 2009-12-29 | TID: 09:49:44 | KATEGORI: Vardag 2009

Idag blir det stan med Lauren. Vi vill vara där rätt tidigt så vi slipper alla hysteriska människor. Så ska åka om cirka en timme. Försöker tänka redan nu vad det är jag vill ha. På dagens shopping lista så vill jag köpa. En Thomas Sabo berlock, nya pärlörhängen och en nyårs klänning!


Någon av dem här berlockerna vill jag köpa idag, vet dock inte vilken!

What a day!
DATUM: 2009-12-28 | TID: 22:15:14 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har spenderat min kväll med Lovisa i Kista C. Vi gick runt och letade nyårs kläder. Hittade en jätte fin kavaj från Bikbok som jag trodligtvis kommer ha på mig på nyår. Vad jag ska göra på nyår är jätte osäkert. Blir iallafall middag med tjejerna hos mig, det vet jag. Men annars. Ingen aning.

Jag och Lovisa åt middag på Max. Vårat nya favorit ställe!




Min nya kavaj från Bikbok


Böckerna och mattan jag fick i julklapp!


Kista C ikväll!
DATUM: 2009-12-28 | TID: 16:31:22 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag precis fixat mig. Ska iväg lite senare ikväll och möta Lovisa. Vi ska till Kista c och kvälls shoppa och äta middag. Ska försöka hitta en nyårs klänning. Måste hitta en idag eller imorgon. Annars får jag ta en av mina gamla klänningar. Inte så roligt alls..

Me today!

Rest in peace
DATUM: 2009-12-28 | TID: 14:38:43 | KATEGORI: Vardag 2009

Klev nyss ut ur duschen och telefonen ringde. Det var daddycool som ringde och berättade att min gammelmormor hade precis dött i sin sömn. Inte ett roligt besked. Men vi har varit beredda på detta ganska länge nu. Men saknaden kommer alltid att finnas där!

Rensning!
DATUM: 2009-12-28 | TID: 12:25:47 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon! Den senaste timmen har jag packat upp min resväska och sorterat min strump/underkläds låda. Har fyllt en hel papperspåse med strumpor och underkläder och fyllt mina låder med nya underkläder och strumpor som jag köpte i London! Har sorterat allt så det ligger i en perfekt ordning.

Allt som jag har slängt!

Tillbaka i Sverige!
DATUM: 2009-12-28 | TID: 00:18:36 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är jag tillbaka i Stockholm! Flygturen hem gick jätte smidigt. Bättre än påtid vägen. Innan flygresan hem köpte mamma en Mulberry resbag. Blev lite avundsjuk eftersom den går att användas till vardags. Men tur att jag har en sån snäll mamma som låter mig låna den när jag vill! Men nu ska jag sova. Vet inte riktigt vad jag gör imorgon. Antagligen blir det städa rummet och tvätta kläder!

Boxing day
DATUM: 2009-12-26 | TID: 22:39:20 | KATEGORI: London

Nu är jag hemma från mina kusiner. Vi hade det otroligt roligt där! Vi spelade Wii golf och jag var bäst. Vann över alla! Det roliga är att alla andra spelar golf dagligen och jag har aldrig gjort det. Kanske borde börja med golf? Det blir nog i sånna fall när jag är 60+. Om en kvart ska vi kolla på Notting Hill. En av familjens favorit filmer. En perfekt film för ikväll. Men nu blir det bilder från idag!

Jag och mina föräldrar fikade på Starbucks idag!


Daddycool på puben!


Min stiliga farbror försöker vara "fashion"


Daddycool och min kusin Rory när dem spelar något Wii spel.



Min favorit kusin Max! Alla säger att vi är jätte lika och idag märktes det faktiskt haha.



Hos kusinerna
DATUM: 2009-12-26 | TID: 18:21:48 | KATEGORI: London

Nu är jag hemma hos mina kusiner. Har precis spelat Wii med båda mina kusiner. Dem blev jätte överasskade att jag var bra. Självklart vann jag också! Ska kolla nu när mamma vinner över min kusin Rory!

På puben
DATUM: 2009-12-26 | TID: 14:56:56 | KATEGORI: London

Hejsan! Sitter nu på puben med hela släkten och har det jätte roligt! Vi ska snart hem till min farbrors hem och äta middag. Vi ska äta en god chili con Carne och spela Wii. Vi hörs sen!

En snabbis!
DATUM: 2009-12-26 | TID: 12:41:35 | KATEGORI: Vardag 2009

Goddag alla läsare! Har precis kommit hem från en shopping runda. Måste snabbt avrunda. Vi ska snart åka till mina kusiner eller var det till puben? Jag har faktiskt ingen aning. Har en katt brevid mig som inte gillar datorn. Boo (katten) vill hellre mysa! Shopping rundan gick väl sådär. Hittade en jätte fin blus från Zara och lite underkläder från Primark. Nä nu ropar dem på mig. Ciao for now!

Nyduschad!
DATUM: 2009-12-25 | TID: 23:10:46 | KATEGORI: London

Sådärja. Precis kommit ut ur duschen. Så ska snart torka håret och sen sova! Behöver mycket sömn inför morgondagen. Jag och daddycool ska hinna med många affärer på väldigt kort tid. Ska dessutom upp klockan halv 8. Kommer vara en riktig plåga alltså haha!

Togs precis innan jag duschade. Visst syns det att jag är trött?

Rosa fodral!
DATUM: 2009-12-25 | TID: 20:35:41 | KATEGORI: London

Har hållit på att fixa med min iPhone den senaste timmen. Den är mycket smidigare än vad jag trodde. Fick nyss en till julklapp av daddycool. Ett rosa fodral till iPhonen. Super snyggt!

Om en halvtimme börjar Eastenders. Dubbelavsnitt idag och ska tydligen vara extra mycket drama. I love it! Innan det ska jag duscha så jag är fräsch imorgon. Eftersom jag missar stockholms reaor så ska jag och daddycool till ett shopping center imorgon! Och efter det möta kusinerna på en pub och sen middag + fotboll!


Så var alla julklappar öppna!
DATUM: 2009-12-25 | TID: 19:04:29 | KATEGORI: London

För er är det denna dag juldagen och för mig är det julafton! För en stund sen så åt vi den traditionella maten och öppnade alla julklappar efter. Dem två bästa presenterna kom från daddycool och mamma. En iPhone 3GS och ett Thomas Sabo armband med 2 berlocker. Sen fick jag givitis en massa andra saker! Som t.ex pengar, Thomas Sabo almanacka, id smink,2 stycken dior mascaror och böcker!



Kanske världens sämsta bild. Men fick två berlocker. Ett A och en engelsk double deck bus.




M U M S
DATUM: 2009-12-24 | TID: 21:30:11 | KATEGORI: London

Kolla vad jag fick nyss av farmor! Min favorit Vit choklad från Milkybar. Mums. Har suktat efter vit choklad hela dagen. Men ska kolla på film nu hörs senare!


091224
DATUM: 2009-12-24 | TID: 21:04:30 | KATEGORI: London

Det känns absolut inte som julafton idag. Istället känns det som vilken dag som helst. Hoppas att alla ni där hemma har haft en toppen dag och fått allt ni önskar er! Idag har jag och mamma varit på Oxford street. Helt sjukt vi hann inte med hela Oxford street. Trots att vi var där 6 timmar. Blev väldigt onöjd med utbutet i alla affärer, men kom hem med lite. Fast väldigt bra kap måste jag säga!

Jag och mamma tog en fika på Starbucks!

 

Köpte en sjal från Miss selfridge

En t-shirt/tröja(?) från HM. Har inte hittat den i min storlek hemma men så hittade jag den här. Gissa om jag blev glad!


Ännu mer undisar från Primark. Det är så löjligt billigt så tänkte varför inte. Ska rensa min underkläds/strump låda när jag kommer hem!


Lakeside
DATUM: 2009-12-23 | TID: 22:25:01 | KATEGORI: London

Jag hör hur regndropparna smattar mot fönsterrutan och min musik spelas från datorn. Jag tänker äntligen lite lugn och ro. Hela dagen har varit fullt ös. Klockan är bara 9 och jag är trött. Mina ögonlock kan snart inte hållas öppna. Så alltså ska jag sova snart. Lika bra det. Ska upp tidigt imorgon, för imorgon blir det Oxford street. Fast har inte lika mycket att shoppa imorgon för fick hem en hel del idag från Lakeside! T.ex 21 par svarta strumpor.

Här kommer en bildbomb.
Jag i bilen påväg till flygplatsen. Nu omedvetande om förseningar och cry me a river personer på flygplanet.



Jag och mamma på flygplatsen igår fortfarnade omedvetna om förseningarna..


Måste säga, världen gosigaste katt! Boo kan inte sluta spinna och gå på mig. Åh älskar denna katt! Tyvärr Gucci och Stumpan denna katt är världen gosigaste.


Vi lunchade på Pizza Hut idag (älskar deras pizzor) och hittade denna roliga lapp!



Jag utanför Starbucks. Min kärlek till Starbucks är obeskrivlig.


Lite av det jag fick idag!


Uppdatering från London!
DATUM: 2009-12-23 | TID: 12:04:26 | KATEGORI: London

Jag är framme nu. Sitter vid farfars dator och vi ska snart åka till Lake side. Ett shopping center nära dem. Blev inte Oxford street idag just pga att vi kom hem klockan 4 igår engelsk tid. Flygplanet var jätte försenat! Så Oxford street blir det imorgon!

fan fan...
DATUM: 2009-12-22 | TID: 21:08:27 | KATEGORI: London

0-2039ef2f439c02a5fe56d64bbeb2e809.png

Kolla varifrån!

fan fan fan planet är försenat! Vi kommer nu lyfta efter klockan 11 :(


Sitter nu...
DATUM: 2009-12-22 | TID: 20:45:11 | KATEGORI: London

0-3045a141032a84b2838bf8f87fb3febe.png

Kolla varifrån!

Sitter nu på flygplatsen och väntar på att planet ska komma. Vi har köpt ett stort paket gott och blandat som är = GOTT! Vill egentligen bara sova nu, är jätte trött hehe. Men nu ska vi spela lite kort innan vi ska kliva på planet!


Röda naglar!
DATUM: 2009-12-22 | TID: 16:46:35 | KATEGORI: Vardag 2009

Försöker få tiden att gå snabbt nu. Vill bara åka iväg till flygplatsen! London here I come! Så har målat och filat mina naglar den senaste kvarten. Resultatet blev riktigt bra. Brukar inte vara så bra på att fixa naglar. Men all övning ger bra resultat! Blev röda naglar nu när det är jul.


Korthårig nu!
DATUM: 2009-12-22 | TID: 15:38:58 | KATEGORI: Vardag 2009

Så ovant det känns med kortare hår. Mamma tyckte dock att det inte alls var kort. Hon måste ha blivit galen! För jag tycker att det är ultra kort. Kanske inte så kort som tänkt men ändå! Har inte haft såhär "kort" hår på år. Blir kanske kortare efter nyår!

Syns det att det är kortare?! :)


Sitter nu...
DATUM: 2009-12-22 | TID: 12:29:22 | KATEGORI: Vardag 2009

0-2b811fca4064db1fd3842e1b854e6e8c.png

Kolla varifrån!

Sitter nu med färg i håret och väntar på att det ska bli klart! Har klippt mig redan och tog bort nästan 10 cm. Det känns jätte kort och jag saknar det långa håret redan! Haha. Nä, jag måste bara bli van. Hoppas att jag är klar snart så jag kan åka hem och göra mig iordnin tills vi ska till flygplatsen. Det är ju bara 5 timmar kvar tills vi ska åka dit. Åh va jag längtar :)


Packat och klart!
DATUM: 2009-12-21 | TID: 22:50:57 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag äntligen packat. Har skjutit upp det hela dagen. Men nu så är det klart. Dock ska jag ta med mer än vad jag hade tänkt mig. Inte bra alltså! Har ju tänkt shoppa där också, lovar att det blir övervikt hehe. Hoppas även att det inte blir förseningar på flyget. Ska upp tidigt dagen efter och behöver mycket sömn för att orka en hel dag shopping på Oxford street!

Juste! Fick en julklapp av mormor och morfar idag. Hela Twilight bok serien. Så tar med mig första boken till London.


Ska till frisören imorgon.
DATUM: 2009-12-21 | TID: 21:15:38 | KATEGORI: Vardag 2009

Äntligen så har daddycool tid att klippa/färga mitt hår. Ska göra det imorgon klockan 11. Längtar redan att få bort min hemska utväxt och klippa håret. Funderar på att klippa lite kortare denna gång. Lite längre än axelhöjd. Tror det skulle vara fint. Men vet inte om jag riktigt vågar. Kanske tar bort cirka 8 cm imorgon och mer efter nyår!

Jag sist på salongen!


En dagens, tack!
DATUM: 2009-12-21 | TID: 19:28:32 | KATEGORI: Outfit

Allt förutom T-shirten (från Granit) och bootsen ( från Din sko) är från Zara! Kände mig som en riktig Zara älskare idag!

Heldag med bästis <3
DATUM: 2009-12-21 | TID: 18:47:43 | KATEGORI: Vardag 2009

Jisses vad trött jag är. Att vakna upp klockan kvart över 8 har satt sina spår. Har påsar under ögona. Inte kul! Så ska försöka sova ut imorgon. Stan idag med Lovisa var jätte trevligt! Vi var i stan totalt 5 timmar. Blandannat så kollade vi efter resor. Vi vet dock inte vart vi ska åka men vi funderar på antingen Magaluf, Ayia Napa, Rhodos eller Zakynthos! Sen shoppade vi och fikade på Espresso house.



Sitter nu...
DATUM: 2009-12-21 | TID: 16:02:37 | KATEGORI: Vardag 2009

0-2dc2c554c55115d381494c9e6ec84b88.png

Kolla varifrån!

Sitter nu med Lovisa på EH och dricker chailatte:) har fått min julklapp av henne också, ett jätte fint armband och ett par mindre seriösa örhängen med dollar tecken!


21/12-09
DATUM: 2009-12-21 | TID: 09:13:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Imorse var det inte kul att gå upp klockan 08:15 för att duscha. Ska till tandläkarn klockan 10 så måste vara färdig fixad till det. För ska till stan efteråt och möta Lovisa. Idag firar vi 3 års vänskap faktiskt! Kan inte förstå att tiden har gått så snabbt! Men 3 bra år har det varit iallafall.

Jag och Lovisa för ungefär 3 år sen


I have a passion for fashion!
DATUM: 2009-12-20 | TID: 21:32:54 | KATEGORI: Inspiration


Packningen till London
DATUM: 2009-12-20 | TID: 17:13:44 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag precis valt kläderna jag ska ha med mig till London. Ska ta med mig så lite som möjligt så jag kan shoppa så mycket som möjligt! Jag och mamma ska ta en hel dag på oxford street så håller tummarna på att jag hittar massvis med kap! Har haft liten klädtorka den senaste tiden..

Lite av dom få kläderna jag ska ha med mig!


Färdig shoppad för denna helg!
DATUM: 2009-12-20 | TID: 14:16:22 | KATEGORI: Shopping

Är hemma nu efter ha varit i nacka forum i cirka två och en halv timme! Jag och daddycool gick mest runt och kikade inne på Mediamarket efter en ny tv till vardagsrummet. Men hann även med lite shopping till mig själv. Fick en adventspresent av daddycool, två par leggins från Zara. Ett par bruna rid inspererade  och ett par tjocka svarta med dragkedjor. Super snygga och sköna!


är nu...
DATUM: 2009-12-20 | TID: 12:37:52 | KATEGORI: Vardag 2009

1b839c01590fd305032d92cdd2576a42.png

Kolla varifrån!

är nu i nacka forum och shoppar med Daddycool! Har precis fått 2 par leggins från Zara och en god stor chailatte :) nu ska vi gå och kolla på iPhones! Hörs senare:)


Godmorgon!
DATUM: 2009-12-20 | TID: 09:57:38 | KATEGORI: Vardag 2009

Härligt med jullov. Känner att min jul känsla har kommit upp på max. Kan inte riktigt förstå att i övermorgon åker vi till London. Det ska bli så kul att fira jul där med släkten! Men innan det finns lite saker att göra, som idag. Jag och daddycool ska återigen ut och shoppa. Förhoppningsvis lite mer åt mig denna gång hehe. Om daddycool får bestämma ska vi till Nacka forum och sickla köpcenter! Men det låter rätt bra dem har ju Zara där!

Jag har blivit biten
DATUM: 2009-12-19 | TID: 22:47:12 | KATEGORI: Vardag 2009

Visste ni att en av mina favorit tv kanaler är Animal Planet. Brukar kolla på massvis med olika program varje dag. Just nu kollar jag på ett jätte bra program som heter Jag har blivit biten. Tycker det är jätte spännade och sitter helt fastklistrad framför tvn! Dock slutar det om endast några minuter.


Peace
DATUM: 2009-12-19 | TID: 19:29:58 | KATEGORI: Shopping

Har precis ätit julbord med mina föräldrar och morföräldrar. Mamma hade lagat riktigt god mat! Så är jätte mätt nu. Har längtat efter julbordet hela dagen då jag och daddycool var i Farsta C och shoppade lite. Jag som är helt kär i armband fick ett jätte fint armband av daddycool!


Godmorgon!
DATUM: 2009-12-19 | TID: 12:52:20 | KATEGORI: Vardag 2009

Min morgon har varit skön. Vaknade vid 8 och gjorde Lovisa sällskap innan hon skulle åka. Efter det somnade jag om och vaknade för inte för så länge sen. Så ska strax börja fixa mig. Jag och Daddycool ska någonstans sen och köpa julklappar åt mamma och förhoppningsvis något åt mig!


Äntligen jullov!
DATUM: 2009-12-18 | TID: 23:53:06 | KATEGORI: Vardag 2009

ChaCha Mandyyygirl här! Haha gud nu var jag absolut inte seriöst men var tvungen!

Nä men hej mina kära läsare! Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag bättre än tidigare. Dock pratar jag som att jag har kommit in i målbrottet. Lite hemskt! Men annars då? Är med Lovisa och vi bara tar det lugnt. Behöver samla krafterna efter en hel dag på stan. Blev dock ingen shopping för mig eller jo! Jag köpte en present till Lovisa.

Presenten jag köpte till Lovisa!



Snygga tjejer



Kvällens snacks, alltid gott!




En dagens, tack!
DATUM: 2009-12-18 | TID: 12:40:59 | KATEGORI: Outfit

Jag har så tråkigt här hemma. Har ingenting att göra! En timme kvar tills jag ska gå. Vad ska man göra under en hel timme? Mhm. Skulle ju kunna visa er dagens outfit?

T-shirt - HM
Kofta - Zara
Jeans - Dr Demin
Skor - Din sko
Sen har jag lagt till ett skärp i midjan. Orkade dock inte fota om.
 

Host host host
DATUM: 2009-12-18 | TID: 11:08:24 | KATEGORI: Vardag 2009

I två timmar har jag hostat konstant. Det känns som att jag har sår i halsen varje gång jag hostar. Väntar bara på att jag ska börja hosta upp blod. Nä så illa är det nog inte. Om två timmar ska jag börja åka in mot gullmarsplan. Ska träffa Lovisa! Vi ska gå på min skolas julshow och sen stan. Äntligen lite socialt sällskap!

Snyggt snyggt snyggt!
DATUM: 2009-12-17 | TID: 20:52:01 | KATEGORI: Inspiration


MUMS!
DATUM: 2009-12-17 | TID: 19:44:03 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har världens bästa daddycool som kommer hem med sushi till mig! Gott var det också iförsig är gratis alltid gott. Daddycool känner ägaren till kvadrat 66 i Stuvsta så vi brukar få gratis sushi när vi kommer dit.


Chocolate mud mask
DATUM: 2009-12-17 | TID: 17:43:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Sitter just nu med en ansiktsmask. Fick den här ansiktsmasken för ett tag sen av mamma. Den doftar choklad och ser ut som lite annat. Haha. Känner hur den börjar stelna i ansiktet nu så börjar bli dags att tvätta av masken. Tror dock att det kommer bli svårt att få bort!

 


Telefonsamtal
DATUM: 2009-12-17 | TID: 16:49:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag precis lagt på luren. Pratade en stund med Lellan. Har inte träffat henne sen i måndags så vi hade mycket att prata om. Fick veta att vi inte har några lektioner imorgon. Så stannar hemma imorgon också.Faktiskt inget jag tyckte var kul! Ville träffa Lella innan lovet!

Tack daddycool och mysmorsan!
DATUM: 2009-12-17 | TID: 09:57:13 | KATEGORI: Cravings

Mina föräldrar är verkligen världsbäst! I förrgår visade jag dem ett par boots som jag trodligtvis skulle köpa imorgon för mina egna pengar. Så idag när jag vaknar så står dem exakta skorna ute i köket och väntar på mig. Blev så glad över deras present! Äntligen så har jag ett par ordentliga/snygga vinter skor.


Vakna med the voice
DATUM: 2009-12-17 | TID: 07:17:07 | KATEGORI: Vardag 2009

Rent sagt förjävligt. Vaknade klockan 6 idag. Blir så irriterad, ville ju sova ännu längre idag nu när jag är hemma från skolan. Så vad gör man om man vakar såhär tidigt? Jo man kolla på vakna med the voice. Alltid lika underhållande faktiskt!


Önskelistan nummer 2
DATUM: 2009-12-16 | TID: 20:57:25 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har ändrat mig lite när det gäller vad jag önskar mig i julklapp. Nu har jag en helt ny önskelista hehe. Eller ska vi kalla det en tillökning på önskelistan nummero uno?


Dagens låt!
DATUM: 2009-12-16 | TID: 20:16:13 | KATEGORI: Media


Ballecrew <3
DATUM: 2009-12-16 | TID: 17:10:20 | KATEGORI: Media

Hittade en riktigt roligt youtube klipp på Sandors blogg. En liten film från back in the days i Balingsnäs. Kunde inte sluta skratta under hela klippet. En av många roliga dagar i Balingsnäs.


En underbar film
DATUM: 2009-12-16 | TID: 16:06:11 | KATEGORI: Vardag 2009

Oh my lord. Har precis kollat klart på my sister's keeper. Filmen var amazing. Otroligt rörande och hade världens finaste budskap. Grät igenom hela filmen. Tårarna tog aldrig slut utan det fortsatte alltid att rinna. Nu när filmen är klar så är jag tom på ord.




En fin nyårs önskeoutfit!
DATUM: 2009-12-16 | TID: 11:32:46 | KATEGORI: Inspiration


Fortfarande sjuk!
DATUM: 2009-12-16 | TID: 10:23:26 | KATEGORI: Vardag 2009

Är hemma idag igen. Tycker det är ur tråkigt att bara vara hemma och inte göra någonting. Idag hoppas jag att jag har tillräckligt mycket med energi för att kolla klart en hel film. Inatt har jag knappt sovit någonting. Bara legat och hostat hela natten lång. Åh hatar verkligen att vara sjuk! Nu måste jag ta mitt penicillin för bihåleinflammation.

Mitt år! Del 1.
DATUM: 2009-12-15 | TID: 21:27:51 | KATEGORI: Om mig

Nu är det inte långt kvar till årsskiften. Kan inte förstå att 2009 är snart över. Året har gått otroligt snabbt och jag har gjort en hel del roliga saker. Såhär har mitt år sätt ut.

Januari. BC stog mig fortfarnade lika nära som nu. Jag var mycket med BC gänet. I början av året hade vi film kväll hemma hos Lauren. Det blev även mycket shopping och började även festa med frugorna galet mycket. Jag och familjen bokade en resa till London och till Grekland. 



Febuari Skolan gled på. Kämpade med matte b och vi hade friluftsdag dag då jag och ett gäng red. Det var galet roligt! Festandet fortsatte med frugorna och även med BC. Blev även några bio besök. Jag blev även beroende av semlor. Jag och daddycool var i London över sportlovet. Vi hälsade på släkten och shoppade massvis! Köpte även min älskade skinnjacka.



Mars. Jag och frugorna fortsatte med festandet. Vi hade en hel del roliga kvällar! Matte B tog kol på mig. Ville bara hoppa av skolan. Längtade otroligt mycket till Grekland med Lauren. Daddycool och jag drack smooties varje kväll. Blev även bio besök under denna månad.


April Eller som jag brukar säga. Min månad! Här fyllde jag 17 år närmare bestämt den 14 April. Det firades med Pizza hut till lunch med bästa Ella. Vädret blev bättre och man kunde använda tunna jackor, vilket jag älskade!Men april var inte bara rolig utan Daddycool var med i en bilolycka. Åkte till Uppsala med Mikkan och Lauren. Började fika på cafe 60 en hel del. Mikkan hade 17 års fest för mig och Mikis också. Shoppade som vanligt en hel del.



Maj Valborg! Minns "tävlandet" med att hitta en fest. Jag och BC hamnade tillslut på en fest vid kvarnbergsplan. Som visade sig vara rolig! Jag och BC började spela yatzy inne på blip och kallade oss för yatzy gänget. Det gick bättre i skolan och jag längtade efter sommarlovet. Mamma åkte till NY utan mig och jag var riktigt avundsjuk på henne. Blev även bio besök, fest med lovisa och company och mysiga dagar med BC. Gick på den bästa utefesten där vi även träffade the j boys. Jag och bästis bestämde oss även för att fira midsommar på Gotland.


Juni Bara några dagar kvar till skolan slutade och jag gick ut ettan. Klarade matte b kursen!! Ett år på Värmdö gymnasium var avklarat. Under dom två terminerna har jag haft det så jävla roligt med Ella. Vi bestämde oss för att läsa New Moon och vi blev beroende. Jag och Mikkan började kolla mycket på Beck! Behöver jag änns nämna att jag shoppade mycket? Blev även några spårade kvällar hos Sandra. Kom hem vid 7 på morgonen. Var otroligt mycket med BC! Jag och Lovisade hade en oförglömlig vecka på Gotland.

Nu är det dags..
DATUM: 2009-12-15 | TID: 17:46:58 | KATEGORI: Vardag 2009

att äta dagens första riktiga måltid. Har under dagen levt på piggelin. Men nu tilllåter min hals riktig mat. Inte för att man kan kalla ost mackor och oboy riktig mat hehe.


Min vänner lista
DATUM: 2009-12-15 | TID: 17:14:51 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag besökte nyss olika bloggar och stötte på en sån här lista. Även kallad min vänner lista. Hade en bok med mina vänner listor när jag var yngre. Så tänkte uppdatera min egna lista.

Så himla uttråkad!
DATUM: 2009-12-15 | TID: 15:00:14 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har så himlans tråkigt så passade på att fördriva tiden med att göra en helt ny design på bloggen. Lite fresh! Cirka 4 timmar kvar till lite männskligt sällskap. Hoppas att daddycool är snäll och köper sushi åt mig. Inte för att jag har några smaklökar kvar! Men är otroligt sugen efter ha sätt denna bild från en lunch i skolan.

Mina favorit bitar!


Mår som skit
DATUM: 2009-12-15 | TID: 13:58:43 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag blir bara sjukare med tiden. Dom senaste 2 timmarna har jag nyst konstant,behövt snyta mig ett x antal gånger och missbrukat nässprej mer än någonsin. Är så otroligt trött men har inte lyckats somna dom 3 gångerna jag har försökt. Jag hatar verkligen att vara sjuk! Det är så tråkigt. Finns inget att göra här hemma förutom att kolla på film och mysa med katterna.


Ännu sjukare idag..
DATUM: 2009-12-15 | TID: 10:49:04 | KATEGORI: Vardag 2009

Ingen skola för mig idag och trodligtvis inte imorgon. Mår ännu sämre än vad jag gjorde igår. Har haft en helvetes natt då jag knappt sov någonting. Mamma påpekade att jag har alla symtomer för bihåleinflammation. Förhoppningsvis har jag inte det! Nä nu har jag ingen energi kvar måste lägga mig i sängen.

Be mine - Erik Hassle & Ellie Goulding
DATUM: 2009-12-14 | TID: 21:19:43 | KATEGORI: Media

Jag har hittat min nya musik drog. Har lyssnat på denna låt konstant i några dagar nu. Är helt fast!


Åt en jätte god middag!
DATUM: 2009-12-14 | TID: 20:09:17 | KATEGORI: Vardag 2009

Åt världens godaste soppa till middag. Broccoli och potatis soppa. Massvis med kärlek till den soppan. Mår iallafall inte bättre. Utan måste stanna hemma imorgon och trodligtvis på onsdag. Får absolut inte vara sjuk i London. Åker ju nästa vecka på tisdag. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter att få åka till London!

Förkyld
DATUM: 2009-12-14 | TID: 15:00:37 | KATEGORI: Vardag 2009

Fan, Fan också! Jag har blivit sjuk. Riktigt sjuk dessutom. Trodde imorse att jag var morgon sjuk och att det skulle gå över. Men istället blev det bara värre och tillslut fick jag feber. Så nu sitter jag och knarkar alvedon och pigilin.  Men nu ska jag krypa ner i sängen.

Snö måndag
DATUM: 2009-12-14 | TID: 08:35:02 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon läsare! Vaknade upp med en svidande hals. Ville för stunden stanna hemma men kämpade mig upp från sängen. Rullade upp gardinen och såg snön. Då ville jag återigen stanna hemma. Ville att snön skulle komma när jag är i London. Då slipper jag snön! Så idag blir det inte alls kläderna jag hade tänkt att ha på mig.  Alltså måste jag hitta en ny outfit nu så ciao ciao!

Hittar inga kap längre
DATUM: 2009-12-13 | TID: 18:05:53 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag har tappat gnistan till att hitta kläder. Allt jag såg idag var ren skit. Ingenting speciellt som fångade mitt öga.Köpte endast en concealer, lite underkläder och nya veckorevyn. Sen när jag kom hem hade daddycool köpt expansionspaketet till The sims 3. Haha jag som inte änns spelat the sims 3 än. Så ska göra det nu hade jag tänkt! 


Tredje advent
DATUM: 2009-12-13 | TID: 11:38:26 | KATEGORI: Vardag 2009

Oj så snabbt tiden går. Redan den tredje advent och lucia! Ska snart iväg till skhlm och kolla på julklappar och saker till mig! Gårdagen då? Blev en fika i kungshallarna med Mikkis och Mikis. Kommer dock aldrig gå tillbaka till det fiket. Chai latten var ljummet och smaklöst. Alltså en stort minus!


 


Going out
DATUM: 2009-12-12 | TID: 19:51:36 | KATEGORI: Vardag 2009

Trodde att jag skulle spendera hela min lördag hemma men så blev det inte. Ska ut senare till stan och fika med några fårn BC. Innan dess ska jag fixa mig lite. Alltså hitta något snyggt/varmt att ha på sig nu när det har börjat snöa. Vilket jag inte tycker om alls!


Hoffmaestro - So do you (Slimi jimi bubby boy)
DATUM: 2009-12-12 | TID: 14:44:33 | KATEGORI: Media


Vad ska man göra idag då?
DATUM: 2009-12-12 | TID: 13:19:32 | KATEGORI: Vardag 2009

Har ju knappt någon röst kvar och har ingen energi i kroppen. Så det blir väl en hemma dag med film och b&j. Skulle egentlingen vara kul med en shopping runda idag men ska spara pengarna till London.


Gårdagens spelning!
DATUM: 2009-12-12 | TID: 12:27:08 | KATEGORI: Vardag 2009

Jävlar vilken rolig kväll vi hade i Eskilstuna igår! Hoffmaestro var grymma live och folket var helt galna. Vi hade iallafall en toppen kväll och drack goda drinkar. Stället kryllade av snygga eskilstunare. Fann min ideal kille och som började prata med mig senare på kvällen. Ångrar mig nu att jag inte frågade efter hans nummer hehe. Kom hem halv 3 och kände mig helt slut i kroppen och när jag vaknade hade jag ingen röst kvar!












nu har...
DATUM: 2009-12-12 | TID: 00:38:54 | KATEGORI: Vardag 2009

0-79308ae4c9e3a3bd78229808fd03e310.png

Kolla varifrån!

nu har hoffmaestro börjat spela! Dom äger och publiken är helt galna! Jag gillar det :D


inne på...
DATUM: 2009-12-11 | TID: 22:24:14 | KATEGORI: Vardag 2009

2cf5cdc0dc0e8046668861a3b3f89292.png

Kolla varifrån!

inne på raw i eskilstuna. Har blivit bjuden på några drinkar nu! Alltid kul med det :)


Tiden flyger iväg!
DATUM: 2009-12-11 | TID: 19:51:28 | KATEGORI: Vardag 2009

Oj vilken kläd ångest jag hade nyss! Kunde inte bestämma mig för jeans eller leggins. Sen kom jag på att det kan nog bli rätt varmt där inne så blev leggins. För jag och värme går inte ihop! Men iallafall snart kommer Lauren och hämtar mig. Har mycket att göra innan det därför ett snabbt inlägg.Kanske skickar några mms ikväll. Får se. Ha en underbar fredag!


Såhär vill jag gå klädd!
DATUM: 2009-12-11 | TID: 18:22:19 | KATEGORI: Inspiration


Fredags mys!
DATUM: 2009-12-11 | TID: 17:38:52 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu är det dags för fredags mys! Ja eller min mys börjar när jag träffar tjejerna och vi ska till Eskilstuna. Vi ska som tidigare nämt se Hoffmaestro ikväll! Hur långt är det till Eskilstuna? Ska man köpa med sig lite rese/fredags godis? Men iallafall. Kollar på The Hangover nu och skrattar så mycket att jag har ont i magen.


Måste få uttrycka mig själv.
DATUM: 2009-12-10 | TID: 21:52:09 | KATEGORI:

Länge sen jag dissade något. Men så kom jag nyss på något jag absolut måste dissa. Helt klart. No doubt about it liksom. Vad är det jag ska dissa då? Jo det är folk som kommenterat elakt på andras bloggar! Hur mogen är man när man gör det? Vilket liv har man om man slösar sin "dyrbara" tid på att vara elak? Om dem nu har ett liv? Vad tjänar man på att vara elak? INGENTING! Blir bara så upprörd på att folk nästan gillar att såra andra. Vad som fick mig att bli på detta humör var att jag läste precis en blogg där en tjej kommenterade elakt mot ägarn till bloggen. Det skriker avundsjuka från personen. Vad för uppfostran har man fått? Helt seriöst. Visst i Sverige har vi yttrandefrihet, men vissa saker kan man hålla för sig själv! Cencur på allt elakt. Viss konstruktiv kritik får man ge men snälla lite självdiciplin har man.





Time for Paradise hotel!
DATUM: 2009-12-10 | TID: 21:08:23 | KATEGORI: Vardag 2009

Yeey! Nu är det Paradise Hotel och jag sitter bänkad framför tvn. Hoppas Franscesca kommer åka ut ikväll. Men har hört annat men hoppas att det bara är rykten. Ja som ni kanske märker är jag helt fast i PH. Lite illa faktiskt!

Blev plugg ändå..
DATUM: 2009-12-10 | TID: 16:44:41 | KATEGORI: Vardag 2009

Jag hade tänkt mig en stillsam torsdags kväll utan plugg och bara paradise klockan 9. Men istället så måste jag skriva en uppsats om turism. Vi fick den idag och den ska vara klar idag. Jobbigt läge! Så nu och några timmar framöver ska jag skriva en till två sidor om bra / dålig turism. Kul? Nej!


ICA reklam
DATUM: 2009-12-09 | TID: 22:07:08 | KATEGORI: Media

Den nya ICA reklamen är så rolig! Älskar att Jamie Oliver är med i den. Hade aldrig kunnat trott att någon "känd" utlänsk person skulle vara med i ica reklamen. Men rolig är den!


The little one....
DATUM: 2009-12-09 | TID: 20:06:18 | KATEGORI: Vardag 2009

Oavsätt hur gammal jag är och kommer att bli så kommer nog alltid min engelska släkt kalla mig "the little one" Kul med smeknamn men inte "the little one". Vet inte riktigt vad jag ville med detta inlägg. Bara skriva tror jag. Lite flumigt blev det. Nä men ska duscha nu. Sen kanske ta och ringa Lovisa?

Jag har iallafall en otroligt gullig katt!


Vilket dilemma!
DATUM: 2009-12-09 | TID: 18:25:17 | KATEGORI: Cravings

Den här tröjan har jag i svart och det har med tiden blivit en favorit av mina tröjor. Perfekt "snygg men slapp" tröja. Jag har länge funderat om jag ska köpa den i grått också. Men har aldrig hittat den ute i butikerna. Nu hittade jag den på hemsidan, men kunde inte bestämma mig. Ska jag beställa eller låta bli?


9 December 2009
DATUM: 2009-12-09 | TID: 18:08:02 | KATEGORI: Vardag 2009

Hur kan jag vara trött när jag inte har ansträngt mig på hela dagen? Timmarna i skolan gled förbi och helst plötsligt slutade jag. Min timmar hemma har jag bara legat i sängen och kollat på tv. Hade egentligen tänkt träna ikväll men min kropp och huvud säger nej. Istället blir det paradise hotel klockan 21:00!

Tog ett typiskt bloggar foto idag. En bild på lunchen som måste ända ha varit höjdpunkten i skolan. God lunch på Il Piatto. Har hittat en sallad jag verkligen gillar. Alltså två tummar upp till det!


Jag saknar våran Gotland resa
DATUM: 2009-12-08 | TID: 21:44:10 | KATEGORI: Vardag 2009


3 datum att längta till
DATUM: 2009-12-08 | TID: 20:30:03 | KATEGORI: Vardag 2009

Kom på att tänka på att det är 3 datum som får mig att orka av dagarna. 3 datum jag längtar efter lite sådär extra mycket. Det är den 11, 18 och 22 December. Den 11de ska jag och BC på konser i Eskilstuna och se Hoffmaestro. Kul eller vaddå? Sen den 18de får jag jullov och det säger väl allt? Och så den 22:ra åker jag till London och firar jul där!


"Rock and chic"
DATUM: 2009-12-08 | TID: 17:00:15 | KATEGORI: Inspiration

Länge sen jag visade er en önskeoutfit. Nog det roligaste collaget man kan göra! Älskar denna outfit för den är rock and chic som jag och Ella brukar säga!


Film inspelning
DATUM: 2009-12-08 | TID: 13:43:06 | KATEGORI: Vardag 2009

Idag klockan 9 så väckte Ella mig. Vi skulle spela in våran spanska film och resultatet blev jätte bra! Så på fredag ska vi visa våran film för våran spanska grupp. Nu så kollar jag på How I meet your mother och väntar på att mormor och morfar ska komma hit!


Nattinatt!
DATUM: 2009-12-08 | TID: 00:02:30 | KATEGORI: Vardag 2009

Oj så sent jag är uppe! Inte bra. Men höll på att installera en massvis med saker på datorn efter ha system återställt den tidigare ikväll. Tog en evighet så sysselsatte mig med att kolla på paradise hotel. Som förövrigt var super bra, längtar redan tills på onsdag! Och så har jag slagit in alla mina nyinköpa julklappar. Resultatet blev jätte fint! Nä nu måste jag sova. Ella kommer hit redan klockan 9 imorgon, så måste vara pigg inför våran spanska filminspelning. Låter kul va?

äter lite...
DATUM: 2009-12-07 | TID: 22:07:31 | KATEGORI: Vardag 2009

4494c3084f09f4bf67084a456fcd2b62.png

Kolla varifrån!

äter lite choklad från min kalender nu till paradise hotel! Har glömt öppna några luckor dom senaste dagarna.


Snälla snälla inget virus på daton tack!
DATUM: 2009-12-07 | TID: 20:10:00 | KATEGORI: Vardag 2009

Verkar som att min data har drabbats av något slags virus. Inte kul eftersom den precis kommit hem från service. Så typiskt. Kanske måste system återställa datorn i veckan då. Idag har iallafall varit en riktig toppen dag. 2 utan 3 lektioner kollade vi på film. Efter skolan var jag och mamma och julshoppa i stan. Köpte jätte fina presenter till släkten Ska bara köpa presenter till mamma så är jag klar!

Behöver sol och värme!
DATUM: 2009-12-06 | TID: 21:41:49 | KATEGORI: Vardag 2009

Hatar Sverige under vinter tiden. Längtan efter sommaren är enorm! Vill börja planera min sommar redan nu så jag har något att längta till. För att längta är en underbar känsla. I sommar vill jag åka utomlands med mina vänner. En riktig party resa är behövlig. Som t.ex Magaluf! Sen vill jag göra massvis med andra saker.

Jag och världens bästa Lauren när vi var i Grekland!


Satir inlämning
DATUM: 2009-12-06 | TID: 19:10:36 | KATEGORI: Vardag 2009

Vilken skön känsla det är när man har skrivit klart en uppsats. För det har jag precis gjort. Min satir inlämning är nu färigskriven. 2 sidor om Afrika. Ironisk och elak är den. Precis som det ska vara. Nu har jag ingenting mer att göra. Inga inlämningar eller prov. Så äntligen är mitt sociala liv tillbaka!

Ett utdrag från min text.
Jag har ett par funderingar angående Afrika. Vad har världen för nytta av Afrika? Vad har de bidragit med, om man nu inte räknar med guld och diamanter. De vill bara att vi ska tycka synd om dem. Olika pro Afrika organisationer visar upp bilder på magra människor och barn med svullna magar. Här i västvärlden har vi fullt av smala människor. Här kallar vi det size zero och det har blivit ett ideal. Vi går på dieter för att se ut som de smala vackra afrikanska kvinnorna. Vad gnäller de om?  

All I wish for christmas is..
DATUM: 2009-12-06 | TID: 13:55:15 | KATEGORI: Vardag 2009


Andra advent!
DATUM: 2009-12-06 | TID: 13:20:35 | KATEGORI: Vardag 2009

10 timmar sömn fick jag inatt. Väldigt behövliga timmar. På morgonen har jag och föräldrarna kollat på Home Alone 2. En årig tradition som vi gör varje andra advent. Det ända som saknades var lussebollar. Som jag förövrigt inte har ätit år. Helt unbelievable. Ett måste i December!


I'm back for now!
DATUM: 2009-12-05 | TID: 22:56:39 | KATEGORI: Vardag 2009

Efter tjat från Lovisa och mycket kliande i fingrarna så tror jag att jag är tillbaka. Iallafall för en stund. Några uppdateringar kan jag nog bjuda på. Så vad har jag gjort ikväll då? Jag har varit på bio med Lauren och sätt Luftslottet som sprängdes. Filmen var grym och bäst av trilogin! Annars under min pause så har jag gjort inprincip ingenting förutom att plugga. Har haft det otroligt jobbigt dem här senaste veckorna men nu börjar det gå uppåt igen!


Hej på er mina trogna läsare
DATUM: 2009-12-03 | TID: 21:57:40 | KATEGORI: Vardag 2009

Är jag tillbaka eller har jag fortfarande en pause från bloggen? Det vet jag inte riktigt själv. Ibland kliar det på fingrarna och jag vill blogga. Men ändå har det varit en befrielse att inte behöva tänka på bloggen. Det kanske kommer ett inlägg då och då och tillslut så kanske jag får lusten tillbaka. Det återstår och ser!