31 Juli 2009
DATUM: 2009-07-31 | TID: 17:41:43 | KATEGORI: Vardag 2009

Hemma nu! Har spenderat dagen i sjödalsparken med några vänner. Vi har spelat kort och ätit onyttigt. Vi hade tur med vädret ända tills det började ös regna. Känns inte riktigt som att det är fredag idag. Ska bara ta det lugnt ikväll och imorgon blir det party istället!







Efter en dag på Grönan
DATUM: 2009-07-31 | TID: 00:12:39 | KATEGORI: Vardag 2009

Fyfan va jag har ont i huvudet. En dag på Grönan tar verkligen på krafterna. Åkte Insane och den var så jävla insane! Skrek hela tiden " Jag blundar inte jag blundar inte!!!! " Halsen är helt slutkörd efter att ha skrivit hela tiden på alla karuseller. ROCKABILLY måste nog ha varit favorit ordet. Men nu ska jag ta två alvedon och lägga mig i sängen och sova!

30 Juli 2009
DATUM: 2009-07-30 | TID: 12:01:39 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon! Vet ni vad jag ska göra idag ? nä såklart att ni inte kan veta det eftersom jag inte talat om för er vad jag ska göra idag! Jag ska till Gröna Lund. Wiho! Har inte varit där på 2 år. Fast för 3-4 år sen var jag stammis där. Fjortis med guldkortet. Fast roliga tider var det!

Jag ska dit med Mikkan, Sandor och Isabelle. Vi ska åka in vid 2 så är vi där hela dagen! Ska försöka tvinga mig själv att åka insane för den är så insane! haha. Men frittfall, uppskjutet och extreme är ett no no no.

2 resor jag aldrig glömmer
DATUM: 2009-07-29 | TID: 23:37:54 | KATEGORI: USA

Nu har jag äntligen uppskattat vad mina föräldrar har låtit mig uppleva. Låtit mig spendera nästan 6 veckor i världens bästa land. USA. Har precis kollat igenom alla bilder från våran resa från förra året. Blir helt tårögd. Saknar båda resorna Första resan 07 och andra 08. Utan någon tvivel så är det dom bästa resorna i mitt liv. Jag har fått göra saker jag aldrig kommer att glömma.

Första året.Då var allt så nytt. New York blev en favorit redan första dagen där. Jag trivs mer där än här hemma. Sjukt ? Ja. Men iallafall. Jag minns vilken surpuppa jag var under hela resan. En jobbig tonåring som bara ville hem till kompisarna. New York en vecka och sen två på  väst kusten. Bila från San Fransico ner till San Diego.

Lustigt nog hittar jag inte bilder från NY eller SF men här är en bild från när vi var på Universal Studios. Vi åkte en jätte rolig rundtur och hade världens roligaste guide som älskade Ricky Martin. Var livrädd för alla karuseller men åkte iallafall några stycken.



Här höll jag på att dö utav värmen kommer jag ihåg. Ville bara hoppa in i poolen på hotellet



Wiho vi hade kommit till Newport. Tyckte att det var såå coolt för vi var också i Laguna Beach den dagen. Den dagen hade vi jätte svårt att hitta hotell för det var något speciellt event men tillslut hitta vi ett hotell. Thank god.



Det här kommer jag verkligen ihåg. Daddycool säger åt mig att ta av mig skorna för det var tydligen ett speciellt typ av gräs man inte använder så ofta och är tydligen ooooootroooooligt skönt att gå på engligt daddycool. Om det var det minns jag dock inte nu  



San Diego! Måste ha varit favorit staden på väst kusten. Godaste indisk mat och jätte bra shopping!



Ett år senare och vi var tillbaka i New York en vecka och sen två veckor i Florida. Detta år hade jag en bättre inställning till resan och det var min favorit resa. New York är fortfarande en favorit.

Landat och såg helt död ut. Fast iförsig åkte vi en tyff bil till hotellet.



Älskar att spendera dagen i central park. Här hade vi precis ätit lunch. Vi hade hittat ett jätte bra ställe där man kunde plocka med sig olika typ av mat. Lite som lösviktsgodis fast som lösviktsmat!



Den här kvällen i New York åt vi på Gorden Ramsys 2 Michelin stjärninga restaurang. Kommer aldrig att glömma när jag fick min huvudrätt så fick jag EN potatis som var lika stor som min tumme. Minns hur fega jag var och vågade inte fråga efter cola på restaurangen för den var så fin. Kändes inte riktigt rätt att fråga efter det hahah.



Vi hade flygit ner till Florida och hade varit i Orlando några dagar. Denna dag var vi på Disney Land och jisses har aldrig varit så varm. Solen bara stekte på, hittade ingen plats då det var skugga kändes det som!



Bästa hotellet vi bodde på under resan. Hard Rock hotel och casino i Tampa. Poolen var cool. Ifall man var under vattnet så hörde man musik. Så hela dagen flöt jag runt i poolen och lyssnade på musik. Dessutom fick jag



Världens största nacho tallrik till lunch! Den här tallriken skulle ha räckt till mig och mina föräldrar. Jisses va vi skrattade när vi såg den och vad gästerna kollade på oss då. För dom var det en normal portion mat. Wierd!



Det här var ballt. Vi åkte och kollade på krokodiller. Innan det hade vi bott på Hilton hotell i Clearwathers. Där hade dom en jätte fin strand och otroligt trevliga människor som trodde att vi var från Austrailen hela tiden.



Kommit ner till Key Largo där vattnet var helt klarblått och jag och pappa åkte Jetski. Vi bilade ner till Key West där det är närmast till Cuba. Lite coolt. Kommer ihåg hur jag skämde bort mig i Key West för när jag klev ur bilen hade jag glömt knäppa mina shorts så jätte många killar kollade lite konstigt till mig fast först sa mysmorsan till !



Alla kan nog lista ut vart vi hade kommit nu. Miami baby. Tro det eller ej men det sämsta stället jag besökt i Florida. Läskigt ställe med läskiga människor. Såg ett rån mitt på kvällen framför folk massan men ingen i närheten stoppade killen. Dåliga shopping center och dålig mat. Bästa måste ha varit hotellet där vi fick en suite.




Harry Potter filmen var lite utav en besvikelse ...
DATUM: 2009-07-29 | TID: 21:43:50 | KATEGORI: Vardag 2009

Hemma från bion nu. Den var bra(?) eller inte riktigt som jag förväntade mig. Är fortfarande chockad över en sak som händer i filmen. Har hört att typ bara en tredje del utav boken är med i filmen så jag funderar om jag kanske ska läsa den här boken och så sista och självklart på engelska.

David Guetta - Sexy Bitch (feat. Akon)
DATUM: 2009-07-29 | TID: 15:02:40 | KATEGORI: Media

När jag inte har kollat på Greek idag så har jag har en låt på repeat. Låten får mig taggad till max även när jag är som tröttast som t.ex nu. Kanske tar en power nap innan bion ikväll. Jag + pärona ska äntligen se Harry Potter!



The Twilight saga
DATUM: 2009-07-29 | TID: 13:02:10 | KATEGORI: Vardag 2009

åååh va jag saknar att läsa Twilight böckerna. Läste ut alla när jag var i Grekland och nu kan jag inte sluta att längta efter bio premiären utav New Moon. Vad kan det vara nu typ 4 månader kvar tills premiären ? Längtar att få se Snygga Robert Pattinson på bio skärmen!

Kellan Lutz och Snygga Robert Pattinson!


Tisdags mys hos Mikis
DATUM: 2009-07-29 | TID: 01:00:54 | KATEGORI: Vardag 2009

Precis kommit hem från Mikis. Har spenderat min kväll där med några vänner. Vi har för det mesta bara kollat på The OC. Vi såg det avsnittet då Marissa dör. Jisses asså! 4 tjejer som sitter och tömmer vatten kanalerna. Killarna kollade lite konstigt på oss då! haha. Men vem kan inte låta bli att gråta till när Marissa dör ?


Sommar fika
DATUM: 2009-07-28 | TID: 13:18:04 | KATEGORI: Vardag 2009

Mysmorsan kom precis in med lite jordgubbar och grädde. Smarrigt värre. En riktigt bra sommar kombination men vädret idag är inte direkt så sommrigt. När kommer egentligen solen tillbaka till Stockholm? Börjar tröttna på det här dåliga vädret.



28 Juli 2009
DATUM: 2009-07-28 | TID: 12:44:48 | KATEGORI: Vardag 2009

Har precis ätit min frukost och ska åka till IKEA om ett tag. Mysmorsan och jag ska kolla på nya garderober åt mig och vi ska även kolla på hyllor och en spegel. Längtar efter att få göra om mitt rum. Behöver en room make over. Typ NU! Vi kanske ska avsluta dagen med ett bio besök. Jag vill verkligen se nya Harry Potter filmen!


Naglar
DATUM: 2009-07-28 | TID: 00:14:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Någonting jag tänker göra detta år är att gå och fixa naglarna. Men vet inte om jag ska göra en förlägning eller förstärkning. Det ända jag vet är att jag vill använda gel material. Har hört att det ska vara bättre och jag vill även ha fransk manikyr. Någon som är grym när det gäller naglar och kan tipsa om ett bra ställe / vad man ska göra ?



Barnförbjudna bilder...
DATUM: 2009-07-27 | TID: 23:38:10 | KATEGORI: Vardag 2009

Har precis kollat igenom alla Mikkans bilder från hennes sweet seventeen. Oj jisses vilka bilder! Alla har blivit fångade i sina uglypose.com. Tror inte jag har hittat en normal bild på någon. Fast jag ska icke vara elak och ladda upp några. Än. hehe. Jag är en liten djävul ibland men idag är jag en ängel...

27 Juli 2009
DATUM: 2009-07-27 | TID: 19:28:31 | KATEGORI: Vardag 2009

Mätt och belåten. Blev bjuden på middag hemma hos Mikkan idag. Varje sommar blir jag stammis hemma hos familjen Nilsson när det gäller middag. Mina föräldrar är inte världs bäst på att komma ihåg att laga mat haha.

Just nu sitter Mikkis och gall skriker och andas som en pedofil. Visst låter hon riktigt normal ? hehe. Min kära vän är icke normal nu ligger hon och fantiserar om hur hon ska ligga på sin dödsbädd. 

Idag har jag hållt Mikkis sällskap när hon käkade lunch.



Efter lunchen gick vi till en park och åt glass. Fast nu lekte jag mest runt hehe.



Mikkan härmade gaybloggen ( amir ) Väldigt lika höhööh!




Påväg hem till mig så såg vi att det har kommit in en underhållande lekgrej vid en skola i närheten av mig. Perfekt! Därimot behövs det hjälp att komma upp på den, det märkte jag idag. Fick tillslut hjälp av en pappa som gick förbi eftersom jag hände uppe i luften med ett ben över. Han var så snäll så att han sprang runt ett varv och gav oss fart!





Mandy got cravings
DATUM: 2009-07-26 | TID: 20:11:10 | KATEGORI: Vardag 2009

Imorgon då vill jag verkligen äta onyttigt hela dagen. Fick ett sug alldeles nyss efter marabou och chips och dip.. Men orkar inte knalla mig upp till ICA. (Latis) För just nu är verkligen mina cravings just marabou och chips och dip. Mumma. Vill ha nu! Men imorgon då. Då ska det ätas onyttigheter.


(några) Bilder från gårdagens fest
DATUM: 2009-07-26 | TID: 16:53:06 | KATEGORI: Vardag 2009

Födelsedagsbarnet Mikaela!














26 Juli 2009
DATUM: 2009-07-26 | TID: 15:27:50 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon! Vilken huvudvärk jag har. Gårdagen då? Hade en riktigt rolig kväll hemma hos Mikkan. Halv 4 begav jag mig hem och jisses vad det var jobbigt att gå hem. Vaknade iallafall halv 2 och jag skulle nog ha kunnat sovit lite längre.. Ska försöka hitta lite lämpliga bilder som jag kan lägga upp hehe.


25 Juli 2009
DATUM: 2009-07-25 | TID: 12:42:17 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon! Allt bra med er? Med mig är det, vet inte riktigt. Har en oroande väckande känsla i magen. Inte bra. Måste bli mer taggad inför ikväll.Ska snart hem till Mikkan. Först ska jag bara torka håret och äta frukost. Mer update blir det säkert från Mikkans place!


Dags att sova, behöver sömn!
DATUM: 2009-07-25 | TID: 00:06:28 | KATEGORI: Vardag 2009

Just nu kan jag knappt hålla ögona öppna. Det gör så ont. Vill sova. Ska sova. Efter detta inlägg och efter jag lyssnat på Love story och Jai Ho. Måste vara pigg inför imorgon. Först hjälpa Mikkan städa och sen party party. Har känt mig taggad hela veckan men nu. Inte ett dugg. Beror nog på att jag är trött ? Hoppas det!

24 Juli 2009
DATUM: 2009-07-24 | TID: 11:49:13 | KATEGORI: Vardag 2009

Godmorgon! Sitter helt nyvaken i min säng tack vare Mikkans sms. Jag skulle ha säkerligen kunnat sova i några timmar till. Men nu är jag iallafall uppe och ska strax ta en risifrutti till frukost. Sedan duscha. Dagen ska spenderas med Mikkan och på kvällen ska vi göra middag och kolla på 8 mile och förbereda inför imorgon hoppas jag! höhö. Kontroll freak? Javisst!


Ta mig tillbaka
DATUM: 2009-07-24 | TID: 00:46:23 | KATEGORI: Vardag 2009

Just nu saknar jag en sak lite sådär extra mycket och det är Gotland. Kollade nyss igenom alla bilder och gud vad jag saknar den veckan. Saknar speciellt att vara med Lovisa och lillebror. Åh, nu vill jag verkligen tillbaka!

Den här låten påminner mig så mycket om just Gotland!



Jag och bästisLovisa under midsommar inne i Visby <3


Regndroppar
DATUM: 2009-07-24 | TID: 00:17:56 | KATEGORI: Vardag 2009

Fan för regn!!! Det spö regnar just nu. Åh blö piss. Inte OK! I hate this. Liksom imorgon ska det vara 23 + med sol vad är chansen för det nu ? typ minus noll.

Update 00:30 Nu har det börjat åska också!! Så har kopplat ut batteriet från datorn. Får se hur länge datorn lever då..


Hänga på donken är fett coolt! höhö
DATUM: 2009-07-23 | TID: 21:00:21 | KATEGORI: Vardag 2009

Kom in för en stund sen. Har varit i centrum med Mikkan och så kom Mikis och Joel. Alltid kul med sällskap! Vi satt hela tiden inne på donken och pratade. Myspys. Imorgon ska jag vara med Mikkan och vi ska se 8 Mile! Människan har aldrig sätt den innan, vilken katastrof!


These shoes are not made for walkning in town
DATUM: 2009-07-23 | TID: 19:16:46 | KATEGORI: Vardag 2009

Ajaj. Mina fötter! Det gör så ont. Valde helt fel skor till en dag i stan. Jag och mamma gick runt i olika butiker. Fick ett par nya leggins med dragkedjor nere vid vristen från HM. Vi avslutade stan med att gå på bio. Såg Ice Age 3. Så himla rolig! Tror jag och mamma skrattade mest utav alla inne på salongen haha!


En dagens, tack!
DATUM: 2009-07-23 | TID: 13:01:10 | KATEGORI: Outfit

Why not tänkte jag. Har ju inget annat att göra så why not liksom? Why not bjuda på en dagens. Länge sen sedan!



23 Juli 2009
DATUM: 2009-07-23 | TID: 12:47:46 | KATEGORI: Vardag 2009

Vilken katastrof! Vattnet fungerar inte. Byggarbetarna håller på att fixa med rören utanför lägenheten... Inte okej. Tur att vi hade flera vatten flaskor så jag kunde tvätta mig. Kändes som att jag lever i stenåldern hehe.

Annars då? Om en halv timme ska jag in till stan och träffa mysmorsan. Ska lämna tillbaka Zara klänningen och kanske gå på bio och se Ice Age 3! Vi älskar Ice Age, blir som små barn när vi ser dom filmerna.



Jai Ho! (You Are My Destiny) - The Pussycat Dolls
DATUM: 2009-07-22 | TID: 23:32:36 | KATEGORI: Media

Jai Ho! Låten har varit det ända jag har lyssnat på hela dagen. Har gått och nunnat på refärngen non stop ända sen jag först hörde denna låt!

(Jai Ho)You are the reason that I breathe, (Jai Ho)
You are the reason that I still believe, (Jai Ho)
You are my destiny,
Jai Ho! Uh-uh-uh-oh!
(Jai Ho) No there is nothing that can stop us (Jai Ho)
Nothing can ever come between us, (Jai Ho)
So come and dance with me,
Jai Ho! (oh)



Min dag i stan!
DATUM: 2009-07-22 | TID: 21:35:28 | KATEGORI: Vardag 2009

Äntligen klar med att fixa i ordning ena garderoben, Nu är det bara en kvar!  Men innan jag drar i gång med det projektet tänkte jag surfa runt lite på internet och blogga såklart. Stan med Lovisa idag var riktigt uppskattat! Har saknat henna så himla mycket. Ungefär 3 veckor sen vi sågs sist tror jag ?

Fyndade en jätte fin klänning från Zara idag och köpte en som jag tyvärr ska lämna tillbaka imorgon förhoppningvis. Ångrade mitt köp när jag kom hem! Inte så bra där... Hatar att lämna tillbaka kläder. Det känns så pinsamt. Haha!

Middag på Latte house blev det! Lovisa har lärt sig att äta sallad wiiho!





Fyndet från Zara. Dock är färgen ljusare än på bilden.


En stor diss
DATUM: 2009-07-22 | TID: 13:50:33 | KATEGORI: Vardag 2009

Klänningen från Nelly har kommit och ska tyvärr skickas tillbaka. Den var för kort. Mer som en top än en klänning. Damn. Inte bra. Idag måste jag hitta en snygg fest klänning då. Annars jag vet inte vad



22 Juli 2009
DATUM: 2009-07-22 | TID: 13:27:05 | KATEGORI: Vardag 2009

12 timmars sömn fick jag inatt. Somnade 11 och vaknade 12. Inte illa det! Nu håller jag på att äta min frukost och kolla på Supernatural. Idag ska jag vara med Lovisa och på kvällen ska jag träffa Mikkan. Lovely plans!

Köpte en Starbucks mugg i Chania. Åh så fin den är! Har ju helt och hållet glömt bort att berätta om Grekland. Kanske ska ta och skriva ett inlägg nu eller senare.



Musik fixande
DATUM: 2009-07-21 | TID: 21:49:16 | KATEGORI: Vardag 2009

Med brist på saker att göra + ingen energi alls så tänke jag fixa i ordning min iTunes spel listor. Allt känns som att det ligger lite här och där. Åååh. Jag känner mig som världens kontroll freak. All musik ska ligga i rätt mapp och det gör dom inte.


Precis kommit hem från Farsta C!
DATUM: 2009-07-21 | TID: 19:06:17 | KATEGORI: Shopping

Vilka fynd jag har hittat idag! Mamma kom och hämtade mig vid 4 och då åkte vi till Farsta Centrum. Trodde först inte att jag skulle hitta något men hitta några plagg som fick följa med mig hem. Är så nöjd med mina köp!

Från MQ.



Från Gina Tricot.



Från HM.



Dagens vill ha!
DATUM: 2009-07-21 | TID: 15:11:00 | KATEGORI: Cravings

Den här väskan från HM ska jag ha. Jag vill ha den nu! Men måste tänka på ekonomin. För visst var den snygg ? Jag bara älskar den! Det bästa skulle vara om jag hitta den i någon HM butik då slipper man betala frakten och vänta dom x antal veckorna.




Love Story - Taylor Swift
DATUM: 2009-07-21 | TID: 13:38:04 | KATEGORI: Media




förut avskydde jag denna låt. Men på sista tiden har den verkligen växt på mig och nu älskar jag den! Dessutom är musik videon så himla gullig! Och sen killen som är med. Woow. Pudding!

21 Juli 2009
DATUM: 2009-07-21 | TID: 12:48:24 | KATEGORI: Vardag 2009

Wiho! Lite sömn fick jag idag. Vaknade nyss efter att ha gått och lagt mig precis efter 7. För min kära mysmorsa kom och hämtade mig. Annars skulle jag väl ha inte sovit mer än 2 timmar idag. Fast jag är fortfarande trött. Otroligt trött. Och hungrig. Jag vill verkligen ha mat men ingen mat finns det hemma. Kanske går till ICA och köper mig lite yourgut.

Fortfarande vaken.....
DATUM: 2009-07-21 | TID: 06:02:40 | KATEGORI: Vardag 2009

Jisses va sorligt. Har inte gått och lagt mig än. Nu är vi bara jag,Mikkis,Mikis,Emelie,Max och Johan kvar och alla är vakna. Är så himla trött men vågar knappt gå och lägga mig. Vem vet vad dom kommer att göra med mig då! Så försöker hålla mig vaken genom att kolla på något tv progrom på 5an. Airline tror jag att det heter!

Bilder på pojkarna
DATUM: 2009-07-21 | TID: 01:24:20 | KATEGORI: Vardag 2009

axel den skyldige vill icke visa sig, undra varför ?



Såhär ser Max ut när han blir lite horny?






Varing! Känsla läs inte höhö
DATUM: 2009-07-21 | TID: 00:50:15 | KATEGORI: Vardag 2009

haha! Krulletjohan ville att jag skulle berätta för er att Axel har precis pruttat. Ushushush. Och nu sitter dom och tar ego bilder. Självklart kommer ni att få se dom! Om ett tag... för nu ska dom filma tydligen (?)

Oj! Är klockan såhär lite ...
DATUM: 2009-07-21 | TID: 00:00:09 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har klockan passerat tolv. Fast det känns som att klockan är minst tre. Kan bero på att det knappt finns någon luft kvar i hela huset. Killarna har kommit hit och rent upp och ner på huset. Just nu sitter alla och kollar på Viva La Bam. Så jävla roligt asså!! Få se hur länge jag stannar här dock... Är relativt trött.

Lan hela kvällen/natten!
DATUM: 2009-07-20 | TID: 19:55:30 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu sitter vi hemma hos Empa och sitter och kollar på Beck samtidigt som alla är inne på sina datorer. G33k4r är vi allihoppa! För en stund sen åt vi en god måltid. Tacos. Så himla smarrigt! Första riktiga måltiden sen Grekland.

Emelie har världens sötaste hund! Är helt kär i Jolene












HM's höst kollektion!
DATUM: 2009-07-20 | TID: 16:25:15 | KATEGORI: Cravings

HM katalogen låg i brevlådan idag. Har precis suttit och bläddrat igenom hela katalogen. Hittade några saker jag gillade. En jätte snygg väska som ska bli min. Men den fanns inte på hemsidan just nu... Lite surt. Men hitta 2 koftor och en kavaj som lockade en hel del!


 

Inte ett ända plagg
DATUM: 2009-07-20 | TID: 16:21:23 | KATEGORI: Vardag 2009

Hemma från en hel dag från stan. Hittade jag något ? NOPE! Ingenting. Nada. Nothing. Jag hatar rean i alla affärer. Inget nytt. Inget att köpa till att ha på sig på lördag. Tur att man har en snäll mamma då som beställde Nelly klänningen åt mig.På onsdag är den min och jag ber till gud att den sitter snyggt. Annars blir det panik.

Jag och Mikkan åt lunch på ett jätte mysigt café!





Vi var inte på buttriks och lekte lite



Efter några timmar behövde vi vila fötterna så blev en fika!



Jag var så sur att jag inte hitta några kläder och sen fanns det inge choklad glass på cafét så det blev bara en mer.


20 Juli 2009
DATUM: 2009-07-20 | TID: 10:38:53 | KATEGORI: Vardag 2009

Måndagen har kommit! Och idag ska det shoppas. Bara om jag hittar något såklart. Jag ska leta efter en snygg kavaj. Drömkavajen skulle vara grå med ljusrosa inne tyg, men jag nöjer mig med en kort svart. Sen behövs också en snygg party klänning och en enkel.

ungefär en sån här kavaj letar jag efter!


Min veckoplanering
DATUM: 2009-07-19 | TID: 23:01:18 | KATEGORI: Vardag 2009

Jisses va jag längtar efter denna vecka. Känner mig som ett litet barn som längtar efter julafton. Hela veckan är redan planerat förutom fredag. Och jag älskar det! Känner mig som världens kontroll freak just nu höhö.

Måndag - Stan med Mikkan. Tjejmiddag + Lan + Beck marathon hemma hos Emelie.
Tisdag - Vara med Maggan.
Onsdag - Träffa bästis Lovisa.
Torsdag - Gröna Lund med Mikkan, Mikis och Emelie.
Fredag - ?
Lördag -  Party hos Mikkan.
Söndag -  SOVA

The nanny
DATUM: 2009-07-19 | TID: 21:13:48 | KATEGORI: Vardag 2009

Det blev ingen bio idag. Alla bra platser var upptagna så vi bestämde oss att se den någon annan dag. Så jag och mamma bestämde oss för att ha The Nanny marathon. Jisses så många avsnitt vi har hunnit se. Har redan sätt alla avsnitt tusen tals gånger men ändå så är dom lika roliga!



alltid velat ha!
DATUM: 2009-07-19 | TID: 15:47:16 | KATEGORI: Cravings

Jag har länge suktat efter denna klänning från Nelly och nu har jag ett tillfälle att använda den. Redan på lördag! Och om jag inte minns fel så är dom väldigt snabba på att leverera deras varor. Så imorgon kanske jag beställer den.


Godmorgon!
DATUM: 2009-07-19 | TID: 14:31:56 | KATEGORI: Vardag 2009

Jisses. Vaknade för drygt en timme sen. Så har sovit totalt 12 timmar inatt. Inte illa! Idag ska jag bara kolla på Supernatural och sen ikväll ska jag gå på bio med mina föräldrar. Vi ska se Harry Potter filmen. Hoppas den är bra! Har jätte höga förväntningar.



19 Juni 2009
DATUM: 2009-07-19 | TID: 00:58:05 | KATEGORI: Media

Jag har blivit sämst på att blogga. Skyller på att det är sommar. Går ni på det? Men iallafall. Ska försöka hinna blogga lite oftare.

Idag fick jag som sagt datorn. Hittills verkar den suverän. Lite ovant tagenbord bara men vänjer mig. Annars då? Har varit på bio och sätt Fighting med Mikkan. Världens snyggaste kille är med i filmen och det gjorde filmen så mycket bättre!

Mikkan innan bion!



Ett tag satt vi helt själva inne på bio salongen. Lite creepy var det!


@ Mikkan
DATUM: 2009-07-18 | TID: 16:43:52 | KATEGORI: Vardag 2009

Drägg. Sliten. Ush. Gårdagen bjöd på fest i Segeltorp, hade det roligare än vad jag hade förväntat mig. Var så trött och hungrig när vi åkte dit. Hemma kom jag hem klockan 4 och vaknade vid 9. Inte okej. Men nu sitter jag hemma hos Mikkan och Lauren är här. Ska hem snart och installera allt nytt på min nya dator jag fick idag.


Rip min käre dator
DATUM: 2009-07-17 | TID: 21:11:57 | KATEGORI: Vardag 2009

Datorn är paj (igen) så använder mammas just nu. Tack och lov så har man en snäll far så imorgon ska vi köpa en sprillans ny åt mig. Wiho! Men nu ska jag till bussen ikväll blir det fest!

Hemma i Sverige......
DATUM: 2009-07-17 | TID: 12:23:56 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu så var man hemma från Grekland och värmen. Jag vill åka dit nu. Ta första bästa flyget och vara kvar där förevigt. Två veckor gick för snabbt. Resan var awsome! Jag och Lauren har haft det jätte roligt. Hummerklo blev resan ord och I fought you were my best friend resans mening. ÅÅåååh ta mig tillbaka!!


@ GREKLAND!
DATUM: 2009-07-10 | TID: 12:13:45 | KATEGORI: Vardag 2009

HEEEEEEEEEEJ bloggen!!

Är just nu i Grekland. Varmt som satan är det här och har blivit rätt rödis. Ska strax gå till poolen och bada med Lauren.Första veckan har gått så himla snabbt och det känns så skönt att vi har yttligare än vecka kvar här på Planatias. Me like very much!

Till Mikkan och Sandor. Ifall ni läser det här innan jag och Lauren kommer hem så vill vi vara med er på fredag den 17 Juli! Vi kommer med gåvor mihihih!


Byebye bloggen, sakna mig inte för mycket!
DATUM: 2009-07-02 | TID: 03:47:43 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu sticker vi till arlanda! Hoppas ni har det så bra dom här kommande två veckorna för det kommer jag att ha! PUSS!

Såhär glad känner jag mig nu =)


2 Juli 2009, Snart åker vi!!
DATUM: 2009-07-02 | TID: 03:20:08 | KATEGORI: Vardag 2009

O M G ! Det är ofattbart. Jag tror knappast på tiden. Snart åker jag till Grekland. Jag och Laura. Laura och jag. Jag och du. Du och jag. Det här har jag längtat efter jätte länge och nu är dagen här. Känns så overkligt. Men nu gäller det. Nu är det Grekland next! Men jag kommer hem den 17 Juli och då kommer ni få höra allt om min resa + se bilder så håll ut!


Hår dilemma
DATUM: 2009-07-01 | TID: 22:41:10 | KATEGORI: Vardag 2009

Undrar om jag ska köra på sne bena igen ? Fast iförsig så trivs jag i mittbena. Fast ändå alltid kul med föränding.


Hard to say goodybye
DATUM: 2009-07-01 | TID: 21:37:05 | KATEGORI: Vardag 2009

What a crybaby! Det är vad jag är nu. Har precis lämnat katterna. Dom ska bo hos en vän till familj när vi är på semester. . Mina bebisar. Jag saknar dom redan =(


Demi Lovato - Don't Forget
DATUM: 2009-07-01 | TID: 16:01:09 | KATEGORI: Media

Behöver en update på iPoden nu inför Grekland så har sökt lite på youtube och fann denna låt. Är helt fast för den ! Texten är så.. så sann.


Gick till centrum lite senare
DATUM: 2009-07-01 | TID: 15:41:16 | KATEGORI: Vardag 2009

Nu har jag kommit hem från centrum. Gick inte när jag egentligen skulle menmen. Köpte lite nödvändiga saker från HM.Blandannat en skönt svart klänning. Ska ha på mig den imorgon när vi flyger. Kan verkligen inte förstå att imorgon åker vi och är borta i två veckor. Känns så overkligt!

Movietime
DATUM: 2009-07-01 | TID: 10:26:14 | KATEGORI: Media

Har precis kollat klart på en jätte rolig film. The Goonies. En gammal barn komedi/"action" film. Ska strax iväg till centrum för att möta upp Ella. Hon har en del saker som är mina som jag behöver innan Grekland. Kan inte fatta att jag sitter på flygplanet om mindre än 24 timmar!!


1 Juli 2009
DATUM: 2009-07-01 | TID: 09:19:26 | KATEGORI: Vardag 2009

Blev inge update igår när Ella gick hem för klockan var rent sent och jag var väldigt trött. Men vi kollade iallafall på Twilight och åt jordgubbar med socker. Smarrigt värre! Klantiga Elinore råkar först välta socker skålen i min säng och sen även saft glasset över hela min fotölj. Men ingen skada skedde.

Nu idag var det egentligen tänkt för ett pool party hemma hos sandra igen. Men jag känner mig inte helt hundra och måste köpa dom sista sakerna inför resan. Kan inte fatta att om exakt 24 timmar sitter jag på planet ner till Kreta! Jisses vad jag längtar.





Min och Ellas favorit scen på Edward under hela filmen. Han är såå snygg i brillorna!