Yeey me!!
DATUM: 2010-05-31 | TID: 20:03:56 | KATEGORI: Vardag 2010

Idag är en historisk dag. Jag stekte pannkakor för första gången. Resultatet? Faktiskt ganska goda och relativt hela. Inte så illa eftersom de var tredje gången jag lagade mat. Nu efter ha ätit en god måltid så ska jag kolla på sista avsnittet av The OC säsong 3. Ni vet avsnittet då Marissa dör? Ett sånt sorligt avsnitt!


Ingen lust
DATUM: 2010-05-30 | TID: 20:52:48 | KATEGORI: Vardag 2010

Fortfarande ganska gles uppdatering. Har tappat lusten till att blogga. Behöver mer respons från er läsare! Vad vill ni läsa? Några tips? Kan iallafall berätta att jag såg en riktig bra film idag med familjen. Hachiko heter den. Grät igenom hela filmen. Sen att det var en sann berättelse gjorde det inte bättre. Det fick mig att snyfta ännu mer. Har du inte sätt den, gör det!


Hela helgen i ett inlägg
DATUM: 2010-05-30 | TID: 16:57:26 | KATEGORI: Utgång

Blev en blogg fri helg. Ganska skönt faktiskt. Har massa att berätta och visa er! Vi börjar med fredag. Då shoppade jag en hel del (visar mina köp i ett annat inlägg), hämtade kusinerna på dagis, såg SATC 2 med mamma och spelade poker med vänner! 







Min kropp är mörbultad efter gårdagens utgång. Inte så konstigt. Vi blev bjudna på shots, helrör, öl och drinkar.   Lovisa fyllde 18 så vi firade stort! Vi åt på restaurang därmedpasta och förade hemma hos bästis och sedan vidare till Moda för att fortsätta föra med ett par vänner. Därefter drog vi till Collage och dansade till klockan halv 3 och på något vänster hamnade jag hemma.

 














Commander - Kelly Rowland
DATUM: 2010-05-26 | TID: 16:17:28 | KATEGORI: Media


Så fort jag hör denna låt så blir jag omedelbart taggad till lördagens utgång! För er som inte vet så fyller Lovisa 18 på lördag så det ska firas med krogen. Kan tänka mig hur mycket det kommer spåra. Äsch vi lever bara en gång! Tillbaka till låten. Tror den kommer bli en sommar hit. Iallafall för mig. Älskar den redan!


Mycket gjort!
DATUM: 2010-05-26 | TID: 14:54:45 | KATEGORI: Vardag 2010

Jag har hunnit med jätte mycket idag och klockan är inte änns 3. Hur har det gått till? Har bland annat varit i skolan och badat i Huddinge hallen med Ella. Åh så kul det var att bada! Längtar tills i sommar då man kan bada i mörtsjön med Ballecrew! För visst ska vi göra det tjejer?




Nästäppa dag 4.
DATUM: 2010-05-26 | TID: 07:46:53 | KATEGORI: Vardag 2010

Det är värst under natten, då täpps näsan igen och jag kan inte sova. Dessutom har jag börjat överdosera i viks. Helst skulle jag vilja ta nässprej och bli av med alla problem. Men jag kämpar imot! Ska bli fri från nässprejen. Anyway. Ska strax äta frukost och sedan iväg till skolan för att endast ha en lektion på en timme. Lite onödigt, håller ni inte med?



Tror jag har fått The OC feber
DATUM: 2010-05-25 | TID: 19:37:04 | KATEGORI: Media


Marc by Marc Jacobs
DATUM: 2010-05-25 | TID: 18:11:38 | KATEGORI: Cravings







Snyggt! Ska definitivt besöka Marc by Marc Jacobs butiken i London. Måste fråga min farbror vart den ligger. Vill dit och shoppa loss om priset är lika rimligt som hemsidan visar i dollar. De här 3 items lockar mest och ska inskaffas om de finns i butiken. *Håller tummarna* Bara 16 dagar kvar tills jag åker!


En aning ljust
DATUM: 2010-05-25 | TID: 15:23:51 | KATEGORI: Vardag 2010

Min dag so far har varit great. Färgade bort utväten. Resultatet blev bra kanske en aning för ljust. Jag vänjer mig nog! Ska strax slipa på min historia uppgift som ska redovisas imorgon. Påtal om imorgon. Så ska jag och Ella bada på erikdalsbadet!





Dagens planer
DATUM: 2010-05-25 | TID: 09:29:22 | KATEGORI: Vardag 2010

Undrar vad jag ska göra idag? Är nämligen ledig med inga planer. Vädret lockar inte mig till att gå ut. Regn,kallt och grått. Ingen bra kombination. Iallafall. Tror jag ska färga bort min gräsliga utväxt hos daddycool. Kanske även färga ögonfransarna om någon av tjejerna har tid. Låter som en bra idé! Vi hörs senare!

Vill ha helg!
DATUM: 2010-05-24 | TID: 21:32:37 | KATEGORI: Vardag 2010

Känner inte riktigt för att blogga ikväll. Är tom på ord. Ingeting inspirerar mig längre. Tråkigt nog. Sitter mest och längtar till helgen. SATC 2 på fredag och fira bästis på lördag. Innan det måste jag ut på jakt efter den perfekta klänningen, lösögonfransar, strumpbyxor och nagellack. Jag ska vara drop dead gorgeous på lördag.


Så onödigt...
DATUM: 2010-05-24 | TID: 15:57:51 | KATEGORI: Vardag 2010

Skolan var helt onödig. Kändes som att vi bara satt och kollade in i väggen. Nu väl hemma vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Är trött efter min sömnlösa natt så antar att jag ska chilla framför tv och kolla på The OC. En isglass skulle inte sitta fel. Orkar jag gå till ICA och köpa en twister?


Nästäppa dag 2.
DATUM: 2010-05-24 | TID: 10:37:49 | KATEGORI: Vardag 2010

Skulle behövas skickas till rehab. Måste bli av med mitt nässprej beroende. Har aldrig nämt det här i bloggen men japp. Jag och nässprej, vi var bästisar. För nu efter ett x antal år med nässprej så tänker jag säga hejdå. Jag har bestämt mig att sluta. Det är plågsamt att gå runt och vara täppt i näsan. Men jag ska klara av detta!

Jag älskar
DATUM: 2010-05-23 | TID: 22:48:21 | KATEGORI: Vardag 2010

Ballecrew. Att sommaren är här. Datumet 16 Juli 2010. Zakynthos. Känslan av att vara nöjd med livet. Lukten av nyklippt gräs. Sex and the city. Mina underbara katter Gucci och Stumpan. Att jag lärde känna Elinore. Erik Hassle. Marabou mjölkchoklad. Värmen som man bara kan uppleva utomlands. Grill kvällar med ballecrew. Halloumi. Sociala korvar. Att shoppa med pengar man egentligen inte kan lägga ut på nya kläder men ändå gör det. Ben&Jerry cookie dough. Thomas Sabo. Att kolla på väder prognosen och se att det kommer bli sol och plusgrader. Jordgubbar med socker. Mina föräldrar. Jay Z. Att kliva ut från ett plan och mötas av den tropiska värmen. Att ligga i sängen en hel dag och kolla på olika tv serier. Min bästa vän Lovisa. Twilight och New Moon. Edward Cullen. Grekisk mat. Att köpa nya underkläder. Svarta naglar. Att jag och Tess har hållit ihop alla dessa år. Bloggar. Ringar i mängder. Starbucks. När någon överraskar mig. Att åka nattbussen hem från en fest och tänka på allt roligt som skett under kvällen. Att mina föräldrar och jag har rest mycket. Be mine - Erik Hassle feat Ellie Goulding. En kall cola. Att ha plugg fria veckor. London. The vampire diaries. Att sakna sommaren 2007. Mister Boojangels. Att fylla år. Filmkvällar. Den 20de varenda månad. Min iPhone. Att läsa en bra bok i solen. Ray ban solglasögon. Stockholm. Pannkaks tävlingarna i Balingsnäs. När Empire state of mind spelas på radion. Att vara omkring människor jag älskar. Att flyga. När min säng är nybäddad med nytvättade lakan. Strawberry daiquiris. Att få skjuts till skolan. Att gå på bio och äta hot snacks. Känslan av att göra någon annan glad. Sommarlov. Att somna tidigt på en vardag. Min släkt. Gröna Lund. Att jag började umgås med Malin igen. Helger. Att jag har fyllt 18 år. Sushi. Sommarkvällar. Att jag och Laura åkte till Grekland sommaren 2009. Att få presenter. När jag vaknar och har ett oläst sms. New York City. Att ha kort kvällar med Ballecrew. ZARA. Att hoffmaestro uppträder på Gröna Lund den 10 September. Gossip girl. Twilight bok serien. Doften av nybakta bullar. Att sitta på uteserveringen på cafe 60 och dricka chai latte. Att skratta med Lovisa. Jönköping. Prinsess tårta. Att prata i telefon med någon i flera timmar. Skräckfilmer. Känslan i kroppen när man är på väg till arlanda för att åka på semester. När Gucci ligger i min säng och vill mysa. High school filmer. Att skratta så jag får ont i magen. Utbytesstudent bloggar. Slitna converse. Mörtsjön. Il piato. Att jag bara har ett år kvar tills studenten. När daddycool torkar mitt hår. Julafton. Att veta att mina föräldrar alltid kommer att älska mig oavsätt vad. Mitt liv.


The last song
DATUM: 2010-05-23 | TID: 21:33:32 | KATEGORI: Media



Hej, Hemma nu! Hade det mysigt med mina vänner och filmen var jätte bra! Se den om ni inte redan har gjort det. Filmen var precis som jag hade tänkt mig. Ska definitivt se den igen. Mycket bättre än Dear John. Såg den idag här hemma. Är glad att jag inte såg den på bio. Skulle ha blivit a waist of money!

Kör samma som igår
DATUM: 2010-05-23 | TID: 13:53:14 | KATEGORI: Media

Trots det dåliga vädret så hindrar det inte mig från att ha kul. Ikväll ska jag gå på bio och se The last song. Denna gång med Cecilia och Lovisa! Mycket bio denna helgen. Men jag älskar bio. I really do. Nästa bio besöket blir nästa vecka på fredag. Då ska jag och mamma se SATC 2!


Nästäppa
DATUM: 2010-05-23 | TID: 12:15:23 | KATEGORI: Vardag 2010

Imorse vaknade jag upp med världens nästäppa. Hatar när det händer. Får panik när jag inte kan andas genom näsan. Så nu har jag smörjt in näsan med Vicks och hoppas på det bästa. Annars så har livet rullat vidare idag. Kollat på de 2 sista avsnitt av Greys Anatomy med mamma. OMG säger jag bara!


Back from the cinema
DATUM: 2010-05-22 | TID: 21:38:14 | KATEGORI: Media

Filmen var bra, men trots det så var det någonting som saknades. Jag vet inte riktigt vad men något var det. Innan bion hann jag även med pyttelite shopping. Blev ett par efterlängtade solglasögon från GT. Mina gick sönder förra veckan och efter det har jag letat som en galning och äntligen hittade jag dom!


Bio ikväll!
DATUM: 2010-05-22 | TID: 17:23:45 | KATEGORI: Media

Om 5 minuter ska jag iväg med daddycool. Vi ska trots det vackra vädret gå på bio och se The ghost writer. Har hört från olika håll att den är bra så håller tummarna för det! Berättar vad jag tyckte om filmen när jag kommer hem.


Abercrombie and fitch
DATUM: 2010-05-22 | TID: 15:11:31 | KATEGORI: Cravings

När jag och daddycool åker till London ska jag minsann shoppa på Abercrombie and fitch. Varenda gång jag är inne på deras hemsida blir jag kär. Dom gör så snygga kläder och förhoppningsvis finns de här kläderna i butiken i London!


Bäst just nu!
DATUM: 2010-05-22 | TID: 12:20:27 | KATEGORI: Media


Lördag morgon
DATUM: 2010-05-22 | TID: 11:25:20 | KATEGORI: Vardag 2010

Mitt rum var som en ångbastu när jag vaknade. Nackdelen med sommaren! Borde skaffa mig luftkonditionering. Visst låter det som en bra ide? Anyway. Idag har jag tänkt ligga på bakongen och sola om vädret tillåter det. Vill att molnen ska bryta upp så solen kan titta fram.


Kvällen var helt enkelt bäst!
DATUM: 2010-05-22 | TID: 00:08:22 | KATEGORI: Vardag 2010

Var på Rix FM och såg alla artister uppträda. Bäst var givitvis, Erik Hassle!! Känslan av att äntligen se honom live är ordlös. Nästa gång jag ser honom live är på Gröna Lund den 5 Juli och jag längtar redan nu. Kanske ska lägga in en nedräknare på bloggen? Jag tror faktiskt det!





Lovisa hittade en ny bästis och lämnade mig..




Coolt foto ellerhur?



Dagens outfit.
DATUM: 2010-05-21 | TID: 15:01:57 | KATEGORI: Outfit



Skjorta & jeans från Zara. Väska från Modekungen. Skor & solglasögon från H&M. Ringar från Pears for Girls, DiDDi & Ur&Penn. Armband från Thomas Sabo.


Perfect day!!
DATUM: 2010-05-21 | TID: 13:26:09 | KATEGORI: Vardag 2010

Ingen kan förstöra min dag. Allt är perfekt! Det är varmt väder, det är helg, Erik Hassle ska uppträda ikväll, jag ska umgås med mina vänner, jag fick G på nationella i Spanska(!!!!!), jag slutade 12 och fick skjuts hem. En perfekt dag helt enkelt! Dessutom blir detta inlägg mitt 3000:de inlägg. Coolt va?

Hade en lång rast idag så jag och Ella köpte glass!



Fina fina fina Ella!



Eftersom jag klarade nationella proven i Spanska köpte mamma mig en god present!



FREDAG!!
DATUM: 2010-05-21 | TID: 07:22:07 | KATEGORI: Vardag 2010

Godmorgon! Är ni glada över att det är äntligen är fredag? Det är jag! Har sätt fram till denna dag i 2 veckor nu. Idag ska Erik Hassle uppträda på Kungsträdgården. Där kommer jag att befinna mig från klockan 19:00!


Glad att jag har dig!
DATUM: 2010-05-20 | TID: 21:11:33 | KATEGORI: Media



Farsta Centrum
DATUM: 2010-05-20 | TID: 19:45:27 | KATEGORI: Zakynthos

Daddycool och jag tog en snabb trip till Farsta C och gick till Ticknet. Ville veta när betalningen för Zakynthos ske. Innan den 18 Juni måste vi ha betalt resan tjejer!! Hann även växla kronor till euro. Nu har jag sammanlagt 300 euro och resten ska växlas någon annan dag. Känns bra!


Snyggt och simpelt!
DATUM: 2010-05-20 | TID: 14:43:27 | KATEGORI: Inspiration

 

Just the way I like it. Har börjat tycka om maxi klänningar. Dock har jag inte hittat någon WOW än. Men när jag gör. Då slår jag till!


London calling!
DATUM: 2010-05-20 | TID: 08:33:19 | KATEGORI: London

Exakt 3 veckor kvar tills jag sätter mina fötter på engelsk mark. Om jag längtar! Jag vill gå på Oxford Street med shopping påsar i händerna. Jag vill dricka en frappuccino från Starbucks. Jag vill se alla  sedvärdheter trots att jag har sätt dom flera gånger. Jag vill äta god mat. Jag vill träffa släkten. Jag vill mysa med katten Mr Bojangles. Jag vill åka nu.

Precis spenderat över 1 timme på Primark och shoppade galet mycket. Bild från sportlovet 08.


Daddycool var glad när vi kom ut ur Primark!


Bästa Starbucks i ett shoppingcenter vi besökte i vintras. Mums! 


Världens keligaste katt!

Love it!
DATUM: 2010-05-19 | TID: 23:07:20 | KATEGORI: Media

Ikväll har jag kollat på The Hills & The City. Bästa reality programen! Utan någon tvekan. Önskar att det sändes varenda dag istället för en gång i veckan. Har inte tålamodet till att vänta en hel vecka till nästa avsnitt!

Sminket ska strax tvättas bort och därefter ska jag sova. Har längtat efter min säng hela dagen. Att kliva upp halv 7 tar på krafterna. Imorgon får jag sova ut big time. Vi hörs då. Godnatt mina fina läsare. Sov så gott!


Design ändring!
DATUM: 2010-05-19 | TID: 22:05:00 | KATEGORI: Vardag 2010

Har bytt teckensnitt på rubriken och texten. Vad tycks? Blev det behagligare att läsa? Det tycker jag! Mucho bättre. Vill ändra lite mer på blogg designen men vet inte vad. Ska försöka komma på något bra i helgen. Veckans projekt!

En kväll med Maggan!
DATUM: 2010-05-19 | TID: 21:27:45 | KATEGORI: Vardag 2010

Idag efter skolan har jag umgåts med Maggan. Vi satt på en bänk och snackade skit i några timmar. Alltid lika roligt! Nästa gång vi ses Maggan måste vi gå på bio och se den där skräckfilmen! Promise? Vill se nightmare on elm street. Den verkar bra! Har ni sätt den? Är den bra? Älskar känslan när man ser en riktig läskig film.

                                                                                            Coolingen själv!


Vad tror ni??
DATUM: 2010-05-19 | TID: 07:32:31 | KATEGORI: Vardag 2010

Vilket uselt väder! Ser ut som att det ska börja regna vilket sekund som helst. Men enligt Aftonbladets väder sida ska det regna idag vid 2. Vågar man chansa genom att sätta på en varmare jacka? Igår skulle det ha blivit dåligt väder men som alla märkte var det varmt! Tänk om det blir så idag igen?




Yes I will do that!
DATUM: 2010-05-18 | TID: 22:56:37 | KATEGORI: Vardag 2010


Dåligt av mig
DATUM: 2010-05-18 | TID: 19:29:14 | KATEGORI: Vardag 2010

Blev ganska gles uppdatering idag. Men jag skyller på att jag har haft ingen tid till att blogga. Efter skolan åkte jag hem till Mikkan och var där i några timmar! Ytterst roligt. Vi satt för det mesta ute på balkongen och snacka.


Maj 18, 2010
DATUM: 2010-05-18 | TID: 09:46:33 | KATEGORI: Vardag 2010

Hinner inte blogga. Ska iväg till skolan nu och daddycool skjutsar mig. Hur skönt?! Jag har iallafall bara 2 pass inbokade idag. Vilket också är skönt!


Sommaren 07 vaknar igen på natten
DATUM: 2010-05-17 | TID: 23:38:59 | KATEGORI: Vardag 2010










Bilder från sommaren 07. En helt oförglömlig sommar med min fina vän Maggan.


hehehehe röd som en kräfta
DATUM: 2010-05-17 | TID: 22:45:33 | KATEGORI: Vardag 2010

Solningen gav resultat dock ett väldigt dåligt resultat. Jag har blivit röd som en kräfta.Magen, delar på armarna och pannan är brända och tro mig det gör ont! Vågar inte visa hur röd jag är, ni skulle tuppa av. Så istället för det bli en bild på min fina inbakta fläta mamma fixade.



Summer outfit!
DATUM: 2010-05-17 | TID: 19:39:42 | KATEGORI: Inspiration


Älska solen
DATUM: 2010-05-17 | TID: 15:38:06 | KATEGORI: Vardag 2010

Dagen har spenderats på balkongen med en bok och musik på högsta volym. Har förvånansvärt fått lite färg. Ska strax smöra in mig i bodyloation så den lilla färgen inte försvinner!

Zakynthos 2010
DATUM: 2010-05-17 | TID: 10:14:27 | KATEGORI: Zakynthos

Ni anar inte hur mycket jag längtar efter Zakynthos. Tur att det enbart är 2 månader kvar tills vi sitter på flygplanet för en 2 veckors semester!! Jag längtar efter varma dagar, bada i havet, promenader på stranden, äta gott, festa till soluppgången och främst umgås med 5 fantastiska tjejer! Vi kommer ha the time of our life!


Kolla vilket fint kollage Simone har gjort!


Ren sanning
DATUM: 2010-05-16 | TID: 22:52:24 | KATEGORI: Vardag 2010


I heart fashion
DATUM: 2010-05-16 | TID: 21:38:51 | KATEGORI: Inspiration


Eminem is finally back
DATUM: 2010-05-16 | TID: 20:04:49 | KATEGORI: Media



Det här kallar jag bra musik. Äntligen en vettig låt från hans sida.

Fredagens bilder
DATUM: 2010-05-16 | TID: 17:30:49 | KATEGORI: Utgång

Sådärja. Nu har jag fått bilderna från i fredags. Så kan äntligen dela dom med er. Enjoy!













AMAZING
DATUM: 2010-05-15 | TID: 20:14:20 | KATEGORI: Media


O M G. Helt fantastiskt. 12 år och så talangfull. Jag ser frammot att få höra mer från Greyson Chance!

Swedish house mafia
DATUM: 2010-05-15 | TID: 19:42:33 | KATEGORI: Media


Dagens sysselsättning
DATUM: 2010-05-15 | TID: 18:10:34 | KATEGORI: Vardag 2010

Idag har jag sysslat med 2 saker. Kollat klart på säsong 1 av The OC och bakat maränger. Min specialitet! De smakar gott trots att jag råkade bränna dom lite.



Godmorgon!
DATUM: 2010-05-15 | TID: 11:10:53 | KATEGORI: Vardag 2010

Gårdagen då? Vi var som sagt ute på värmdö på fest. Helt okej fest, dock föredrar jag krogen! Bilderna från igår får ni se så fort Cissi skickar de till mig. Istället får ni se en bild från mig nu på morgonkvisten. Nu blir det frukost i solen!


Friday evening!
DATUM: 2010-05-14 | TID: 19:19:29 | KATEGORI: Shopping

Stan med mamma var jätte trevligt. Vi lunchade på rice. Åt hur mycket sushi som helst! Blev lite shopping för min del. Ett brunpuder från Isadora och ett super sött linne från Zara. Ska ha på mig det ikväll. Påtal om ikväll, Ska på fest ute på Värmdö. Blir första hemma festen sedan jag fyllde 18!





The Vampire Diaries
DATUM: 2010-05-14 | TID: 11:55:16 | KATEGORI: Vardag 2010

O M G! Jag är ordlös. Såg precis sista avsnitten av Vampire diaries. Bästa avsnittet på hela säsongen. Utan tvekan.  Någon som vet om det ska komma en säsong 2? Hoppas på det! Anyway. Jag och mamma ska om en kvart in till stan och kika på kläder. Det är alltid roligt!



To die for
DATUM: 2010-05-13 | TID: 22:50:11 | KATEGORI: Cravings

Tänk att få leva Olivia Parlemo liv. Det skulle vara fantastisk. Att få jobba på ELLE, gå på mode visningar och främst äga en fantastisk garderob. Det är bara en bråkdel av vad jag vill uppleva under mitt liv.

Alejandro with Lady GaGa
DATUM: 2010-05-13 | TID: 21:43:27 | KATEGORI: Media


Ett historisk ögonblick!
DATUM: 2010-05-13 | TID: 20:37:19 | KATEGORI: Vardag 2010

Jag är riktigt stolt över mig själv. Ikväll stekte jag köttfärs för första gången! Visst det tog 18 år innan jag gjorde det, men bättre sent än aldrig! Om 30 minuter ska jag och mamma kolla på bella&tyra show. Kissie gästar ju och det kan man inte missa. Hoppas på drama!


God dag!
DATUM: 2010-05-13 | TID: 17:16:18 | KATEGORI: Vardag 2010

Min dag har spenderat hemma hos Lellan på Ekerö. Vi arbetade med vårat svenska arbete och haft det skojj. Restrerande tid av denna dag ska jag spendera hemma framför tvn. Ska nog ha ett Vampire diaries maraton!


MUMS hittade en godis påse i skåpen med mitt favorit godis!

Rolig kväll med Maggan!
DATUM: 2010-05-12 | TID: 22:43:58 | KATEGORI: Vardag 2010

Har spenderat kvällen med Maggan. Vi bestämde lite spontant att träffas. Vi tog en promenad runt mitt område och kollat på finalen av Europa leauge cup. Dock när min tv tillät oss. Den ville inte alltid hänga med i svängarna. Konstigt nog! 

                                         Sletna tjejer!




SATC 2!!
DATUM: 2010-05-12 | TID: 17:27:12 | KATEGORI: Media

Nu ska jag berätta om det jag inte hann berätta i inlägget innan. Idag under lunchen köpte jag 2 biljetter till SATC 2. Så den 27 Maj ska jag och mamma gå på bio.  Ska äntligen få se filmen! Har längtat i år och dag känns det som.


Lov is king!
DATUM: 2010-05-12 | TID: 11:56:46 | KATEGORI: Vardag 2010

En lektion kvar och sen ska klassen till Tumba. Därefter börjar mini lovet. Börjar igen på tisdag. Hur skönt är inte det?! Trust me, ska njuta till fullo. Lov is king! När jag kommer hem från föreläsningen ska jag berätta en rolig grej för er, för nu börjar lektionen. Ciao for now!

Onsdag!
DATUM: 2010-05-12 | TID: 07:34:08 | KATEGORI: Vardag 2010

Yey! Huvudvärken är borta och förhoppningsvis håller den sig borta. Jag ska iallafall snart iväg till stationen. Vad som gäller idag är 2 lektioner och sen föreläsning i Tumba. Nära hem för mig! Det är ett plus. Hejdå. Nu ska jag borsta tänderna med min nya tandborste!


=(
DATUM: 2010-05-11 | TID: 22:10:48 | KATEGORI: Vardag 2010

Why me?? Har ont i huvudet idag igen. Så ont att jag inte har någon ork till att torka håret. Tur att jag har en snäll daddycool som torkar det åt mig. Fast nu ska jag sova. Japp allra redan!

Vackert väder!
DATUM: 2010-05-11 | TID: 19:36:36 | KATEGORI: Vardag 2010

Hej mina fina läsare! Vilket fint väder vi har haft idag! Efter redovisningen (som gick awsome) mötte jag Maggan inne stan. Vi kikade i affärer , gick runt i stan och njöt av vädret. Synd att vädret resten av veckan ska vara dåligt.



Helvetes natt
DATUM: 2010-05-11 | TID: 09:06:58 | KATEGORI: Vardag 2010

Huvudvärken blev migrän tillslut. Somnade vid 3 tiden, så inatt fick jag inte mycket sömn. Idag börjar jag 12:30 och det är redovisnngar hela dagen. Jag ska prata om bloggvärldens påverkan på ungdomar. Fast nu ska jag duscha. Talk to you lather!

Goodnight sweetiepies!
DATUM: 2010-05-10 | TID: 21:14:24 | KATEGORI: Vardag 2010

Har fruktansvärt ont i huvudet. Migrän på g? Hoppas inte det. Orkar inte det. Nu ligger jag ner bäddad i sängen och halvt kollar på the OC och surfar runt på internet. Ska snart stänga av tvn och datorn och släcka lampan. Dags att sova!


Rix fm festivalen!
DATUM: 2010-05-10 | TID: 18:18:49 | KATEGORI: Media

Har varit excited och överlycklig hela dagen! Jag behöver inte längre vänta tills den 5 Juli för att se Erik Hassle uppträda. Utan redan den 21 Maj ska jag se honom uppträda på RIX FM festivalen. Om jag är förväntansfull!

Älskar när han gör covers på låtar!


I skolan!
DATUM: 2010-05-10 | TID: 11:45:01 | KATEGORI: Vardag 2010

Är i skolan nu! Har precis svarat på en enkät angående skolan och har 10 minuter kvar av mentors rådet. Tredje mentors rådet jag är på denna termin. Inte så bra gjort. Men trust me, de är meningslösa. Fast nu ska jag plugga lite inför ekonomi provet!


Dröm om Zakynthos!
DATUM: 2010-05-10 | TID: 08:58:09 | KATEGORI: Zakynthos

Inatt så drömde jag om Zakynthos. Dock kan jag inte sätta fingret på om det var en bra eller dålig dröm. Men längtan efter att komma till ett varmt land ökade. Vill åka nu! När jag vaknade från drömmen visste jag omedelbart att en packlista måste skrivas för i drömmen hade jag glömt en massa saker och det får inte hända!


Musik som alltid får mig på bra humör!
DATUM: 2010-05-10 | TID: 08:32:13 | KATEGORI: Media

So do you - Hoffmaestro. Låten får mig att må bra och det är huvudsaken.

Here in your arms - Hellogoodbye. Kan inte låta bli att le så fort jag lyssnar på låten. Minns när jag lyssnade på den när jag gick hem från Mikkis en sommar dag 07 och älskade livet!


Don´t forget - Demi lovato. Grekland 09 med bästa Lauren. Detta är våran låt.


I'm coming home - Niprone. Så fort jag lyssnar på låten får jag flashbacks från sommaren 2007. Älskade den sommaren!

Kanske borde inskaffas?
DATUM: 2010-05-09 | TID: 21:51:11 | KATEGORI: Cravings



De 3 sakerna jag älskar!


St Trinians 2
DATUM: 2010-05-09 | TID: 19:48:38 | KATEGORI: Media

Jag och mamma har precis sätt den super roliga och super töntiga filmen, Saint Trinians 2. Filmen är minst sagt lika underhållande som första filmen! Rekomenderas för alla er som vill få ett gott skratt. Ska strax duscha och därefter läsa 4 kapitel ur min ekonomi bok.


Simpelt men snyggt!
DATUM: 2010-05-09 | TID: 18:14:47 | KATEGORI: Inspiration

Precis som jag gillar det!


När är det min tur att få åka tillbaka?
DATUM: 2010-05-09 | TID: 14:34:35 | KATEGORI: Vardag 2010



There is no place like home, so why aren't I home?


Zara look book 2010
DATUM: 2010-05-09 | TID: 12:51:54 | KATEGORI: Cravings








Sunday morning
DATUM: 2010-05-09 | TID: 11:55:22 | KATEGORI: Vardag 2010

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag! Sov 10 timmar så nu är jag utvilad. Sitter och käkar frukost framför Americas next top model och ska strax börja plugga ekonomi. Lär ha huvudet i böckerna hela dagen eftersom jag har prov imorgon. Suck!

SNYGGT!
DATUM: 2010-05-08 | TID: 20:33:47 | KATEGORI: Inspiration


Några saker rikare!
DATUM: 2010-05-08 | TID: 19:11:10 | KATEGORI: Shopping

Så fort jag kom hem från Kista C började jag städa mitt otroligt stökiga rum. Nu efter 1 timme är någolunda rent. Idag duger någolunda för orkar inte ta fram dammsugaren. Anyway. Kom inte hem tomhänt från Kista C. Fick några saker av världens bästa daddycool!



And off I go!
DATUM: 2010-05-08 | TID: 11:38:48 | KATEGORI: Vardag 2010



Hejdå! Nu ska jag och daddycool åka till Kista C och se om vi hittar något fint. Förhoppningsvis kommer jag inte tomhänt hem idag. Wish me luck!


Alldeles för tidigt!
DATUM: 2010-05-08 | TID: 09:28:38 | KATEGORI: Vardag 2010

Har inte folk hänsyn till att man sover klockan 8 på morgonen? Jag och mina föräldrar vaknade klockan 8 utav att något pucko ringde 3 gånger på hem telefonen. Försöker piggna till genom att kolla på 90210 och blogga. Senare idag ska jag och daddycool iväg till något shopping centrum och kika på kläder!

Årets första grillning!
DATUM: 2010-05-07 | TID: 22:34:45 | KATEGORI: Vardag 2010

Hemma efter en grill kväll med världens bästa BC. Ni skulle ha sätt all mat. Har inte ätit så mycket på år och dar. Men gott var det! Efter en för lång buss resa hem är jag hemma och kollar på Cougar town med mamma. Love it!




Mycket plugg!
DATUM: 2010-05-07 | TID: 15:16:56 | KATEGORI: Vardag 2010

Nationella proven gick suveränt! *peppar peppar ta i trä* Efter nationella stannade jag kvar i skolan och fixade ihop en Powerpoint till marknadsföringen. Kom hem för cirka 2 timmar och fortsatte plugga. Fast nu har jag lagt böckerna åt sidan och ska ta en power nap innan jag ska hem till Mikkan!

Friday!
DATUM: 2010-05-07 | TID: 07:23:59 | KATEGORI: Vardag 2010

Hann inte blogga en ända gång igår. Dåligt Amanda! Men vad ska man göra när hela dagen är uppbokad? Ska strax fylla min tomma mage på frukost. Måste få upp energin inför nationella i engelska b. Dumt gjort av mig så somnade jag efter 00:00. Har inte fått så värst mycket sömn inatt. Typiskt nog!


Välkomen till familjen!
DATUM: 2010-05-05 | TID: 22:13:44 | KATEGORI: Shopping

Glömde nämna att Nelly väskan kom idag. Den var inte alls som bilden. 5 gånger större och absolut ingen party väska utan mer en vardagsväska. Självklart ska den behållas! Tackar aldrig nej till en tillökning i väsksamligen.


Glass!
DATUM: 2010-05-05 | TID: 21:45:03 | KATEGORI: Vardag 2010

l
Bild på min och Ellas glassar. Vi hade håltimme idag så vi tog en trip till staden. Kikade på kläder. Bland annat Odd Molly. Hittade en jätte fin klänning som jag maybe köper om några veckor! När solen tittade fram så satte vi oss på en bänk och åt glass. Mycket mysigt och uppskattat!


Tv tittande
DATUM: 2010-05-05 | TID: 19:21:54 | KATEGORI: Media

Har precis sätt förra veckans avsnitt av Bella & Tyra show. Roligt att Egoina var veckans gäst. Har läst hennes blogg i flera år! Jag ska iallafall snart äta och kolla på de senaste avsnittet av The Hills och The City. Blir mycket tv tittande ikväll.  Precis som jag gillar det!


Snabb som blixten!
DATUM: 2010-05-05 | TID: 07:28:29 | KATEGORI: Vardag 2010

Jäklar vad jag kan vara snabb på morgonen. Jag är färdig fixad, väskan är packad och jag håller på att äta frukost medans jag kollar på OC. Allt under en timme. Way to go Mandy! Om cirka 20 minuter ska jag bege mig till stationen för en lång dag i skolan.


Who are you? Whoever you want me to be.
DATUM: 2010-05-04 | TID: 21:32:48 | KATEGORI: Media

Gissa vad jag kollar på? Kanske har ni listat ut det av min rubrik. Om inte så avslöjar jag det nu. Jag kollar på The OC. En av världens bästa tv serier! Dock blev det dåligt när Marissa dog. Nu är jag en stolt ägare av alla säsonger och jag ska kolla på alla avsnitt, har jag bestämt!


Rysningar
DATUM: 2010-05-04 | TID: 19:41:54 | KATEGORI: Media



Jag är överlycklig! Läste precis på Erik Hassle's offical website att han ska uppträda den 5 Juli på Gröna Lund. Givitvis måste jag dit!

Ledig idag!
DATUM: 2010-05-04 | TID: 14:13:10 | KATEGORI: Vardag 2010

Hade inga lektioner bokade idag. Riktigt skönt! Hitills har jag hunnit gå till banken, pluggat ekonomi och kollat på Gossip Girl. Om ett litet tag ska jag fortsätta plugga ekonomi. Suck! Orkar verkligen inte, men måste.


Love it ♥
DATUM: 2010-05-04 | TID: 09:08:18 | KATEGORI: Media

Något som ligger mig varmt om hjärtat är musik. Jag älskar musik! Det finns ingeting bättre än musik (och shopping såklart) You name it I love it, oftast. Tänkte dela med mig av förra veckans top 5 lista.

All the right moves - One republic


Teenage Crime - Adrian Lux (Axwell Remix)


Proom Queen - Lil Wayne

Starry eyed - Ellie Goulding


New York - Melissa Horn


Trötta jag
DATUM: 2010-05-03 | TID: 22:46:25 | KATEGORI: Vardag 2010

Har jätte ont i huvudet, vill bara sova och det ska jag faktiskt göra nu. Orkar inte vara uppe en sekund längre. Känns som att mitt huvud kommer sprängas. Inte en rolig känsla!


Love to shop!
DATUM: 2010-05-03 | TID: 21:55:26 | KATEGORI: Shopping

När jag kom hem så väntade ett paket från H&M. Paketet innehöll ett par söta hotpants, bikni underdel och en blingad ring! Och så för några minuter sen beställde jag hem en partybag från Nelly. Magkänslan säger att den kommer att användas flitit i Zakynthos!



Hallå där!
DATUM: 2010-05-03 | TID: 20:54:33 | KATEGORI: Vardag 2010

Pollen tar kol på mig! Tur nog hindrar det mig inte från att vara ute och umgås. Efter skolan åkte jag hem till Mikkan där Niklas och Sandra också var. Vi fotade lite och spelade spel, blandannat sjuan. Älskar det kortspelet! När det var dags att dra sig hemåt var Sandra och jag duktiga och gick hem!

Några bilder från idag!







Dagens outfit.
DATUM: 2010-05-03 | TID: 20:26:58 | KATEGORI: Outfit



Byxor från Zara, Tröja från H&M, Jeans jacka från Primark, Sjal från Miss Selfridge, Skor från Converse, Väska från Modekungen, Klocka från Regal och armband från Dazzaling.


Lovley monday!
DATUM: 2010-05-03 | TID: 10:56:13 | KATEGORI: Vardag 2010

Jag gillar måndagar! Kan bero på att jag börjar 11:55 eller att jag får träffa Elinore efter en helgs seperation. Det finns fler anledningar till att jag gillar måndagar men de hinner jag inte ta upp. Ska gå till stationen om 10 minuter. Ska bli skönt att få komma ut i detta väder!


Bästis och jag i ett nötskal
DATUM: 2010-05-02 | TID: 23:00:18 | KATEGORI: Vardag 2010


Ett tips!
DATUM: 2010-05-02 | TID: 22:19:05 | KATEGORI: Cravings

Den senaste halvtimmen har jag valt outfits för hela veckan! (Jag vet hur knäppt det låter, men jag är en sann kontroll freak) Sanningen är att det är en bra grej att göra eftersom jag ofta får beslutångest på morgonen. Så detta får bli en söndags tradition!

Tjuvkick på alla outfits!


Not long left!
DATUM: 2010-05-02 | TID: 20:15:22 | KATEGORI: Zakynthos

Känns orealistiskt att det enbart är 75 dagar kvar tills vi åker till Zakynthos! Vill dit redan nu men 75 dagar kommer gå snabbt och helt plötsligt är vi där och lever livet.



At home
DATUM: 2010-05-02 | TID: 19:01:29 | KATEGORI: Shopping

Våran road trip till Uppsala var jätte mysig! Vi kollade efter en ny bil och kläder. Blev lite shoppande och mycket window shopping. Måste sälja moppen så jag kan handla de jag hitta idag. Cash is king! Vi avslutade dagen med att äta indiskt på söder. Gott!

Köpte en skjorta från Gina Tricot och lite underkläder!


Mot Uppsala!
DATUM: 2010-05-02 | TID: 11:44:09 | KATEGORI: Vardag 2010

Blev väckt klockan 10:30 av daddycool som berättade att vi ska till Uppsala idag. Kul! Så vi ska åka om några minuter, fast först måste jag äta frukost. Min mage skriker efter mat! Inte undra på, åt ingen middag igår. Så nu blir det en grande frukost. 

                           Jag och Lauren i Uppsala förra året!


Me and my grapes
DATUM: 2010-05-01 | TID: 20:46:15 | KATEGORI: Vardag 2010

Imorse hade jag cravings efter sourcream and onion chips. Så köpte det. Fast nä. Smakade inte som jag hade tänkt mig. Nu efter några timmar så har jag börjat få craving efter vindruvor och vad hittar jag i kylskåpet? Jo vindruvor. Perfekt!


Gääääääääääääsp!!!
DATUM: 2010-05-01 | TID: 19:18:40 | KATEGORI: Vardag 2010

Sådär ja. Har blivit lite piggare sen sist jag uppdaterade. Förstår inte hur jag kan vara såhär trött. Har inte varit såhär trött på väldigt länge. Just nu ligger jag i min sköna säng och halvsover medans jag kollar på min tredje film. Ibland är det skönt at ha en riktigt chill dag.


Slitet!
DATUM: 2010-05-01 | TID: 11:16:59 | KATEGORI: Vardag 2010

Jag mår som jag förtjänar idag. Orkar inte riktigt berätta om gårdagen förutom att jag var på Grodan med några vänner. Dansade och hade det otroligt roligt! Dock var det ibland lite tomt på dansgolvet. Typiskt nog! Nu ska jag vila och försöka återhämta mig. Vi hörs nog senare!