2 resor jag aldrig glömmer
DATUM: 2009-07-29 | TID: 23:37:54 | KATEGORI: USA

Nu har jag äntligen uppskattat vad mina föräldrar har låtit mig uppleva. Låtit mig spendera nästan 6 veckor i världens bästa land. USA. Har precis kollat igenom alla bilder från våran resa från förra året. Blir helt tårögd. Saknar båda resorna Första resan 07 och andra 08. Utan någon tvivel så är det dom bästa resorna i mitt liv. Jag har fått göra saker jag aldrig kommer att glömma.

Första året.Då var allt så nytt. New York blev en favorit redan första dagen där. Jag trivs mer där än här hemma. Sjukt ? Ja. Men iallafall. Jag minns vilken surpuppa jag var under hela resan. En jobbig tonåring som bara ville hem till kompisarna. New York en vecka och sen två på  väst kusten. Bila från San Fransico ner till San Diego.

Lustigt nog hittar jag inte bilder från NY eller SF men här är en bild från när vi var på Universal Studios. Vi åkte en jätte rolig rundtur och hade världens roligaste guide som älskade Ricky Martin. Var livrädd för alla karuseller men åkte iallafall några stycken.



Här höll jag på att dö utav värmen kommer jag ihåg. Ville bara hoppa in i poolen på hotellet



Wiho vi hade kommit till Newport. Tyckte att det var såå coolt för vi var också i Laguna Beach den dagen. Den dagen hade vi jätte svårt att hitta hotell för det var något speciellt event men tillslut hitta vi ett hotell. Thank god.



Det här kommer jag verkligen ihåg. Daddycool säger åt mig att ta av mig skorna för det var tydligen ett speciellt typ av gräs man inte använder så ofta och är tydligen ooooootroooooligt skönt att gå på engligt daddycool. Om det var det minns jag dock inte nu  



San Diego! Måste ha varit favorit staden på väst kusten. Godaste indisk mat och jätte bra shopping!



Ett år senare och vi var tillbaka i New York en vecka och sen två veckor i Florida. Detta år hade jag en bättre inställning till resan och det var min favorit resa. New York är fortfarande en favorit.

Landat och såg helt död ut. Fast iförsig åkte vi en tyff bil till hotellet.



Älskar att spendera dagen i central park. Här hade vi precis ätit lunch. Vi hade hittat ett jätte bra ställe där man kunde plocka med sig olika typ av mat. Lite som lösviktsgodis fast som lösviktsmat!



Den här kvällen i New York åt vi på Gorden Ramsys 2 Michelin stjärninga restaurang. Kommer aldrig att glömma när jag fick min huvudrätt så fick jag EN potatis som var lika stor som min tumme. Minns hur fega jag var och vågade inte fråga efter cola på restaurangen för den var så fin. Kändes inte riktigt rätt att fråga efter det hahah.



Vi hade flygit ner till Florida och hade varit i Orlando några dagar. Denna dag var vi på Disney Land och jisses har aldrig varit så varm. Solen bara stekte på, hittade ingen plats då det var skugga kändes det som!



Bästa hotellet vi bodde på under resan. Hard Rock hotel och casino i Tampa. Poolen var cool. Ifall man var under vattnet så hörde man musik. Så hela dagen flöt jag runt i poolen och lyssnade på musik. Dessutom fick jag



Världens största nacho tallrik till lunch! Den här tallriken skulle ha räckt till mig och mina föräldrar. Jisses va vi skrattade när vi såg den och vad gästerna kollade på oss då. För dom var det en normal portion mat. Wierd!



Det här var ballt. Vi åkte och kollade på krokodiller. Innan det hade vi bott på Hilton hotell i Clearwathers. Där hade dom en jätte fin strand och otroligt trevliga människor som trodde att vi var från Austrailen hela tiden.



Kommit ner till Key Largo där vattnet var helt klarblått och jag och pappa åkte Jetski. Vi bilade ner till Key West där det är närmast till Cuba. Lite coolt. Kommer ihåg hur jag skämde bort mig i Key West för när jag klev ur bilen hade jag glömt knäppa mina shorts så jätte många killar kollade lite konstigt till mig fast först sa mysmorsan till !



Alla kan nog lista ut vart vi hade kommit nu. Miami baby. Tro det eller ej men det sämsta stället jag besökt i Florida. Läskigt ställe med läskiga människor. Såg ett rån mitt på kvällen framför folk massan men ingen i närheten stoppade killen. Dåliga shopping center och dålig mat. Bästa måste ha varit hotellet där vi fick en suite.







Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?