Världens bästa Kos!
DATUM: 2012-01-18 | TID: 18:04:44 | KATEGORI: Kos

Fick en kommentar nu om att berätta om Kos. Tur att jag har tid och behöver fördriva den! Älskar att prata om resor. Så är det någon mer som undrar. Fråga på! 

Kos. Älskade Kos! Slog Zakynthos med hästlängder. Även i Kos var jag där i två veckor. Första veckan med Mikkis, Laura, Jonnie och Adam. Sen andra veckan kom Lovisa och flera! Vi alla bodde på St Constantin. Nära stranden, en liten promenad till bargatan och vilda förfester vid baren varje kväll. Fräscha rum och trevlig personal. Gratis Luftkonditionering under en viss period. Supermarket brevid hotellet och restauranger runt om. Alla rum hade telefoner så vi ringde imellan, bara slå in vilket rum nummer man bodde på och så kunde man prata med varandra gratis. Gjorde vi ofta när vi ville något fast orkade inte gå till varandra! Om ni vill boka St Constantin, gör det så snart som möjligt! Rummen försvinner med nolltid. Vi bokade tidigt i Januari och i Februari var alla rum slut. 


Kos är lite dyrare än Zakynthos men helt klart värt. Bargatan är inte lika lång och har inte lika stora klubbar. Man får en personligare kontakt med alla som jobbar där och hittar varandra lättare. Våra favoriter var Carisma, vi fick otroligt bra priser! Här brukade vi alltid föra. La in 10 euro var och hej fylla! Annars var favorit stället Catcus när det gällde musik och folk. Godast shots på West. Lemon shots. Ett måste!


Stranden är ganska lång och fullproppad med ungdomar och solstolar. Vårt favorit ställe var Tylö Sand Beach Club samt Baltic. Stranden är inte så långgrunt och sten. Ja det fanns det men inget jag störde mig på eftersom vi flöt runt med våra madmadrasser! Det finns olika båtturer att ta. Bara att välja när man går vid hamnen. Vi åkte en men eftersom jag hade magsmärtor den dagen hoppade jag över. Men mina vänner hade jätteroligt! Under första veckan åkte vi till ett vattenland med taxi och hade det jätteroligt. Det var kul att byta miljö. Sen finns det varma källor att åka till om man vill hyra mopeder.


Det finns inte så gott utbud av restauranger på Kos som på Zakynthos. Men man hittar sina favorit ställen. Vi gick tillbaka till flera ställen. Vårt favorit ställe var ett ställe vi brukade äta lunch på. En restaurang med samma koncept som Subway. Världens godaste mackor men super trevlig personal. Vi älskade att gå dit och gick dit nästintill varje dag. Det ligger inte långt från St Constantine och inte farligt dyrt! Sen finns gamla stan på Kos där finns det fler restauranger och små gränder. Jättemysigt och värt en kväll att gå dit! Ligger nära bargatan!


♥ SKRIVET AV Sara

Det låter verkligen toppen! Tror vi får tänka en gång till innan vi bestämmer oss. Tack igen :)

DATUM: 2012-01-18 | TID: 21:14:55



Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?