Kos del 3
DATUM: 2011-07-26 | TID: 14:44:54 | KATEGORI: Kos

15 Juli -  Denna dag skulle Lovisa och gänget anlända till Kos sent på kvällen. Så vi åt nära hotellet på Mama Rosa och inväntade att gänget skulle komma på balkongen med några cider. När de anlänt och fixat med rummen började vi föra för att senare inta bargatan. Då blev det en enorm beställning på Charisma!
16 Juli - Vi vaknade upp bakfulla och familjen gick direkt till Baltic och åt deras goda engelska frukost. Låg där till sent på eftermiddagen tills det var dags för gängets första middag tillsammans, på vår favorit restaurang. Innan det var dags att för yttligare en utgång. Denna kvällen träffade vi några konstiga svenskar som gillade att hölla is över sig och oss!
17 Juli - Vi låg på stranden ganska sent idag och familjen låg och myste i sängen lite för länge för klockan 8 skulle vi vara färdigfixade till att gå till West där vi hade köpt biljetter till deras grill buffé. West gör den godaste tasikin och potatissallad och deras lemon shots är förträffliga. Jonnie råkade beställa fel meter längd så det slutade med att han och jag shottade 10 shots var. Tur att det smakar som saft!




Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?