Svar på tal - London guide
DATUM: 2011-02-14 | TID: 21:35:32 | KATEGORI: London



Jag fick denna kommentar av en läsare och tänkte att jag kunde passa på att svara i ett inlägg så ni andra kan ta del av mina London tips!

Men vi börjar först med Victoria´s secret. Butiken finns tyvärr inte i London utan på flygplatserna. Där säljer de skönhets produkterna till ett bra pris. Passa på att köpa deras läppglans som luktar mums och deras body mist love spell är en makalös doft.

Butikerna som är ett must är bland annat. Den självklara butiken Primark. Bara en massa billiga kläder och accessoarer! Några fler butiker på Oxford street är:
New Look - Här finner du snygga fest kläder och du blir välkommen till Shoe heaven.
River Island - Lite dyrare kläder och vardagskläder. Oftast går det att hitta mycket fina kläder.
Dorothy Perkins - Underbara och billiga smycken medans kläderna är lite dyrare men helt klart fina. 
Office - säljer converse till hälften av de svenska priset.  
Selfridges - Ett varuhus som är ett måste. Här är det en blandning på dyrt och billigt. Inne i varuhuset finner du en avdelning med Top shop kläder.



På Regent street som ligger jätte nära Oxford street finner du affärer som.
Zara - Utbudet är nästintill det samma som butikerna i Sverige men priset skiljer sig åt.
Apple - En upplevelse i sig. Bara coolt att ha vart inne i butiken. Passa på att leka med high tech prylar!
Cos - Ett H&M ägt kedja men fina/dyra baskläder. Butiken känns som en rörig labyrint men med bra lokal sinne hittar du säkerligen till guldklippen.

Ett små gata in från Regent Street hittar du Abercrombie&Fitch. Butiken är svår att hitta då den inte har en skylt. Men följ strömmen och musiken så kan du inte missa butiken. Om du mot för mådan skulle göra det spana efter snygga modeller som står vid en entré.



På yttligare en liten gata ligger den kända butiken Marc by Marc Jacobs. Det är helt klart värt att fråga efter vägbeskrivningar eller taxi. Inne i butiken kan man fynda otroligt snygga kläder och smycken. Deras snygga t-shirts för under 35 pund och smycken under 15 pund.

Sedan vill ni kanske även uppleva staden så rekomenderar jag att besöka Big Ben/The Eye sedan arbeta sig neråt för att se Buckingham palace, gå igenom Hyde Park mot Piccadilly Circus. När ni vill vila fötterna så passa på att fika på Starbucks och njut av deras goda frappuccino eller ät sushi på YO!sushi då man plockar upp sushin från ett långt rullband.


♥ SKRIVET AV Michaela

ääälska london!

DATUM: 2011-02-16 | TID: 00:21:02
BLOGG/HEMSIDA: http://Michaelasjogren.devote.se



Ditt namn:


E-postadress: (publiceras ej)


Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?